نوشته شده توسط : newmiiind

کنار آمدن مرگ عزیزان یکی از سخت‌ترین کارهایی است که تجربه خواهید کرد. قطعا که کنار آمدن با مرگ هیچگاه آسان نیست. مخصوصا کسی که یکی از نزدیکان شما بوده است. افراد مراحل مختلفی را پشت سر گذاشته و واکنش‌های متفاوتی نسبت به این موضوع از خود نشان می‌دهند. اما در نهایت باید در این مورد به پذیرش رسید. چرا که مرگ امری طبیعی بوده و برای همه اتفاق خواهد افتاد. شما نمی‌توانید تا پایان عمر با غم و اندوه ناشی از این اتفاق زندگی کنید. به همین دلیل بعد از مرگ یک عزیز، زمان کافی را به خود داده و در این مورد حتما از یک مشاور نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کنار آمدن با مرگ عزیزان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

کنار آمدن با مرگ عزیزان

تحمل مرگ عزیزان به معنی فراموشی بلافاصله و یا بی تفاوتی نسبت به این موضوع نیست. بلکه شما باید به طور کلی موضوع مرگ را بپذیرید و سعی کنید تا با نبود یک نفر کنار بیایید. البته که سوگواری کردن امری کاملا طبیعی و حتی ضروری است. اما نکته مهم اینجاست که بتوانید به موقع از این موضوع گذر کنید. غم و ناراحتی ، همواره مدت زمان بیشتری در وجود شما خواهد ماند و البته پیامدهای بیشتری هم ایجاد می‌کند. به همین دلیل کنار آمدن به موقع با آن از اهمیت زیادی برخوردار است. برای اطلاع از راه های دلداری دادن به سوگوار کلیک نمایید.

مراحل گذر از مرگ عزیزان

 

بهتر است در ابتدا برای کنار آمدن با مرگ عزیزان ، مراحل سوگواری را شناخته و بدانید که در کدام مرحله قرار دارید. این نکته را در نظر داشته باشید که این مراحل تنها در مورد مرگ نیست و به طور کلی  برای هرگونه فقدان و نبودنی ممکن است چنین مراحلی را تجربه نمایید.

انکار: در این مرحله فرد به طور کلی مرگ را انکار کرده و یا می‌گوید که اصلا چنین اتفاقی نیوفتاده است.

خشم : در مرحله خشم، افراد به دنبال مقصر هستند و تصور می‌کنند که خودشان و یا دیگران مسبب چنین چیزی هستند.

چانه زنی: بازماندگان به دنبال راهی هستند تا این موضوع را جور دیگری پیش ببرند. برای مثال اگر اینطور نبود؛ چنین اتفاقی نمی‌افتاد.

افسردگی: غم و اندوه زندگی فرد را فلج کرده و فرد به غیر افسردگی هیچ حالت دیگری را تجربه نمی‌کند.

پذیرش: آخرین مرحله پذیرش است که در آن فرد مرگ را پذیرفته و به زندگی عادی خود برمی‌گردد.

برای کنار آمدن با مرگ عزیزان چیکار کنیم؟

با اینکه طی کردن این مراحل و به طور کلی تجربه ناراحتی طبیعی است و نباید این موضوع را سرکوب کرد؛ اما با استفاده از روش هایی می‌توان پیامدهای ناشی از این موضوع را به حداقل رسانده و این دوران را راحت تر طی نمود. در این قسمت به توضیح این روش ها خواهیم پرداخت.

حضور در مراسم ها

برخی از افراد به دلیل درد و ناراحتی که در این مراسمات تجربه می‌کنند؛ هیچگاه در آنها حضور نیافته و ترجیح می‌دهند که به طور کلی شاهد این فرایند نباشند. در صورتی که اینکار به تنهایی بسیار کمک کننده است. شما زمانی که شاهد این هستید که فردی به خاک سپرده می‌شود؛ راحت تر با مرگ او کنار خواهید آمد.

احساسات تان ابراز کنید

جلوی گریه کردن خود، گوش کردن به موزیک های غمگین و انجام چنین کارهایی را نگیرید. احساسات خود را به هر شکلی که هست ابراز کرده و نگران قضاوت های دیگران نباشید. هر فردی روش منحصر به فردی برای ابراز کردن احساساتش دارد. همین کارها باعث می‌شود تا به مرور زمان احساس سبکی بیشتری بکنید.

صحبت در مورد این موضوع

اگر تمایل به صحبت کردن در مورد خاطرات و یا حتی احساسات تان را دارید؛ اینکار را حتما انجام دهید. حتی اگر کسی نیست تا به حرف هایتان گوش دهد؛ در مورد آنها بنویسید. حتی نوشتن بیشتر از صحبت کردن، کمک کننده است.

حفظ خاطرات خود

حتی می‌توانید یاد و خاطره او را با کاشتن یک ودرخت به نام او، انجام کارهای خیریه و شرکت در فعالیت های ورزشی و… حفظ کنید. در برخی از موارد، افراد نگران این هستند که عزیز از دست رفته خود را فراموش کنند. اما همیشه می‌توان به یاد او بود.

در یک جعبه یا پوشه خاطرات شخصی تان را نگه دارید

نباید خاطراتی را که با عزیز از دست رفته دارید؛ از بین ببرید. می‌توانید فایل یا پوشه ای مربوط به او درست کرده و عکس ها و حتی نوشته های خود را در آن نگه دارید. گهگاه به آن سر بزنید و خاطرات خود را مرور نمایید.

از یک گروه پشتیبانی کمک بگیرید

در مورد تحمل مرگ عزیزان ، حتما در یک گروه پشتیبانی قرار گرفته و سعی کنید در جمع باشید. منظور از گروه پشتیبانی، افرادی هستند که می‌توانند از نظر عاطفی شما را حمایت کنند. این گروه می‌تواند، خانواده، دوستان و یا حتی شرکت کردن در جلسات گروه درمانی باشد. اما به هرحال مهم است که تنها نمایند.

به روانشناس مراجعه کنید

در مورد کنار آمدن با مرگ عزیزان و پشت سر گذاشتن فرایند سوگ، هیچ چیزی کمک کننده تر از مراجعه به روانشناس نیست. چرا که او با توجه به شرایط شخصی شما، راهکار خواهد داد.

علائم ناشی از تحمل مرگ عزیزان

 

برخی از علائم ناشی از آنند که فردی در حال پشت سر گذاشتن دوران سختی در زندگی است. در واقع کنار آمدن با مرگ عزیزان نیز با بروز نشانه هایی همراه است که هرچقدر هم که تلاش کنید آنها را سرکوب کنید؛ بازهم بروز خواهند کرد. برخی از آنها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های کنار آمدن با مرگ و غم از دست دادن همسر کلیک نمایید.

  • شوک و ناباوری
  • احساس غمگین بودن
  • داشتن احساس گناه
  • عصبانی بودن
  • ترسیدن
  • احساس خستگی
  • حالت تهوع
  • ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن
  • کاهش یا افزایش وزن
  • اختلال در خواب

سخن پایانی

در فرایند کنار آمدن با مرگ عزیزان ، هیچکاری بهتر از مهربان بودن با خود نیست. شما در حال تجربه کردن یک بحران هستید و در این دوران نباید انتظار زیادی از خودتان داشته باشید. این موضوع کاملا طبیعی بوده و هر فردی با روش خودش با آن کنار خواهد آمد. از این رو علاوه بر انجام اقداماتی که در بالا به آنها اشاره شد؛ حتما از یک متخصص کمک گرفته و این موضوع را دست کم بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کنار آمدن با مرگ عزیزان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: کنار آمدن با مرگ عزیزان چیست؟



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خواب تکراری می‌تواند ما را بسیار ترسانده و یا برعکس دیدنش برایمان خوشایند باشد. معمولا به ندرت پیش می‌آید که یک خواب را دوبار یا بیشتر ببینیم. چرا که مسائل ما در زندگی روزمره و افکارمان به طور مرتب تغییر کرده و تبعا خواب های گوناگونی نیز خواهیم داد. اما گاهی پیش می‌آید که یک خواب را در فاصله زمانی کوتاه به طور مکرر ببینیم. برای این موضوع دلایل مختلفی وجود دارد. معمولا افراد دچار استرس شده و آن را پیگیری می‌کنند و یا به دنبال معنای آن هستند. تفسیر خواب ها کار ساده ای نیست؛ مخصوصا اگر تکرار باشند. پس پیشنهاد میدهیم که مشاوره تلفنی دریافت نمایید. در ادامه نیز میتوانید علل، معنا و راه های خلاصی از این مساله بیان شده است.

برای دریافت مشاوره در زمینه خواب تکراری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

خواب تکراری به چه معناست؟

اگر بخواهیم یک تعبیر سطحی از خواب تکراری داشته باشیم؛ این است که احتمالا فرد مدتی است که یک دغدغه فکری داشته و مدام به یک موضوع فکر می‌کند. به همین دلیل است که محتوای خواب هایش یکسان هستند. حتی می‌توان از این موضوع به عنوان یک نشانه های هشداردهنده هم یاد کرد. در واقع ضمیرناخودآگاه با اینکار تلاش می‌کند تا نشان دهد که اتفاقی قریب الوقوع بوده و یا روان افراد در وضعیت خوبی قرار ندارد. از این رو اگر یک خواب را به صورت مکرر می‌بینید؛ باید در این زمینه حتما با یک متخصص مشورت کنید.

گاه موضوع به این سادگی هم نبوده و علل دیگری مثل مشکلات جسمانی یا نوعی ناهنجاری میتواند مسبب این مساله باشد. برای تشخیص این موارد نیز مراجعه به درمانگران ضروری است.

شیوع دیدن خواب تکراری

 

نکته جالب در مورد شیوع خواب تکراری این است که با افزایش سن افراد، کاهش می‌یابد. برای مثال کودکان 35 درصد از خواب هایشان تکراری است اما این موضوع در نوجوانان تنها 15 درصد است. هرچه افراد بزرگتر می‌شوند؛ کمتر احتمال دارد که خواب های تکراری ببینند. برای آشنایی بیشتر با ضمیر ناخود آگاه کلیک نمایید.

علل دیدن خواب تکراری چیست؟

خواب تکراری تلاش می‌کند تا پیام تکراری را به افراد برساند. به همین دلیل باید آن ریشه یابی کرده و علت را جویا شد. در این قسمت به توضیح دلایلی خواهیم پرداخت که منجر به بروز خواب تکراری می‌شوند.

تروما

تجربه یک تروما به تازگی باعث می‌شود تا مدام خواب آن را ببینید. چون در حال فکر کردن به آن هستید و تلاش می‌کنید تا جوانب مختلف آن را بررسی نمایید. برای مثال فردی که به تازگی تصادف کرده است؛ چند بار در خواب هایش شاهد تصادف کردن است. حال این تصادف می‌تواند به شکل های مختلفی باشد؛ اما ماهیت آنها یکسان است.

مسائل و احساسات سرکوب شده

یکی دیگر از دلایل بروز خواب تکراری، احساسات و هیجانات سرکوب شده ای هستند که افراد تلاش می‌کنند تا آنها را به یاد نیاورند. شاید در بیداری اصلا آنها را به یاد نیاروند؛ اما در خواب به صورت مکرر برایشان تکرار خواهد شد.

قطع مصرف یک دارو یا تغییرات ناگهانی در روند زندگی

معمولا در افرادی که یک روند طبیعی زندگی شان را تغییر داده اند نیز شاهد بروز خواب‌تکراری هستیم. برای مثال افرادی که برای مدت زمان طولانی یک دارو را مصرف کرده و آن را متوقف کرده اند و یا عادت ثابتی داشته اند که دیگر آن را ادامه نداده اند. در این حالت دچار خواب های تکراری می‌شوند.

مشکلات و اختلافات

گاهی افراد در برهه ای از زمان دچار یک بحران می‌شوند؛ در این حالت نیز ممکن است تحت استرس و فشارهای روانی که متحمل می‌شوند؛ خواب های تکراری ببینند.

راه هایی برای رهایی از خواب تکراری

 

اما برای خلاص شدن از خواب های تکراری چه باید کرد؟ از آنجایی که این موضوع می‌تواند از لحاظ روانی افراد را تحت فشار زیادی قرار داده و برای آنها مشکل ایجاد کند؛ باید برای درمان آن اقدام نمود. گاهی افراد به دلیل اینکه تمایلی به دیدن خواب تکراری خود ندارند؛ ترجیح می‌دهند که اصلا نخوابند و یا به مصرف داروهای مختلف متوسل می‌شوند تا خواب آرام تری را تجربه نمایند. اما در این قسمت به توضیح روش هایی خواهیم پرداخت؛ که می‌توانند در این زمینه موثر باشند.

نوشتن خاطرات

یکی از بهترین راه هایی که می‌توانید دیدن خواب‌تکراری را متوقف کنید؛ نوشتن است. زمانی که وقایع روزانه خود را نوشته و یا احساسات خود را روی کاغذ بیاورید؛ کمتر احتمال دارد که خواب‌تکراری ببینید. در واقع با اینکار در حال خالی کردن ذهن خود هستید.

کمک گرفتن از روان درمانگر

همانطور که مشاهده کردید؛ گاهی خواب‌تکراری ناشی از تعارضات روانی و مسائل سرکوب شده است. به همین دلیل باید برای غلبه بر آنها، به متخصص مراجعه کرده و به صورت اصولی با آنها برخورد کنید. برای آشنایی بیشتر با روش روانکاوی کلیک نمایید.

تغییر سبک زندگی

سبک زندگی خود را کمی تغییر داده و در مورد زمان خواب، غذا خوردن و یا حتی مکانی که در آن می‌خوابید؛ حساسیت به خرج دهید.

دارو درمانی

در صورت لزوم و تشخیص متخصص می‌توانید از داروهای خواب آور و یا آرام بخش نیز استفاده کنید.

مراقبه

قبل از خواب حتما مراقبه کرده و تلاش کنید تا آرامش بیشتری داشته باشید.

مراحل رهایی از خواب تکراری

خلاص شدن از خواب‌تکراری به صورت یک شبه اتفاق نیافتاده و یک فرایند تدریجی دارد. از این رو سعی کنید در این راه ثابت قدم بوده و به صورت آرام آرام با کمک متخصص پیش بروید.

تعبیر خواب هایی که معمولا تکرار می‌شوند

در این قسمت قصد داریم تا معنای خواب هایی که بیشتر از همه تکرار می‌شوند را مورد بررسی قرار دهیم.

سقوط کردن از بلندی: دیدن این خواب به صورت مکرر به این معناست که شما تلاش می‌کنید که کنترل همه چیز را برعهده گرفته و از مسائل به سختی عبور می‌کنید.

افتادن دندان: این خواب  به معنای شایعه پراکنی کردن در مورد دیگران است.

لخت شدن در مقابل دیگران: معنای این خواب کمبود اعتماد در شما می‌باشد. برای آشنایی با تعبیر خواب عورت زن و مرد کلیک نمایید.

داشتن قدرت ماورایی: برعکس دیدن چنین خوابی از اعتماد به نفس بالای شما و شخصیت قوی نشات می‌گیرد.

بلایای طبیعی: این خواب نیز ناشی از درگیری ذهنی از مسائل روزمره تان است.

سخن پایانی

البته که به همین سادگی نمی‌توان خواب‌تکراری را معنا کرد. اما در بیشتر موارد به این دلیل که این خواب ها زیاد تکرار می‌شوند؛ افراد دیگر آنها را جدی نگرفته و به آنها اهمیتی نمی‌دهند. در صورتی که ریشه یابی کردن آنها باعث می‌شود تا به سلامت روانی خود بیشتر اهمیت دهید. از این رو این موضوع را جدی گرفته و حتما کمک تخصص دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خواب تکراری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: خواب تکراری



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

چه شرطی هایی برای ازدواج بگذاریم؟ شرایط ازدواج موضوعی است که تقریبا برای همه افراد مشترک است. در واقع زمانی که یک فرد این ملاک‌ها را دارا باشد؛ می‌گویند که او آماده ازدواج و شروع یک زندگی مشترک است. ملاک هایی که افراد برای ازدواج دارند؛ متفاوت از شرایط ازدواج هستند. در واقع افراد باید این دو را از یکدیگر تفکیک کنند تا بتوانند یک اتخاب درست و منطقی داشته باشند. فراموش نکنید که ازدواج بدون این شروط نیز امکانپذیر است. اما امکان شکست این ازدواج زیاد خواهد شد. از این رو بهتر است این شرایط را شناخته و به درستی در مورد آنها تصمیم گیری کند. در این زمینه بهتر است از یک مشاوره ازدواج نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

شرایط ازدواج

شرایط ازدواج باید با ملاک‌های افراد برای ازدواج همسو و هم جهت بوده و اشتراکاتی داشته باشد. چرا که بدون این شرایط، احتمالا یکی از طرفین برای ازدواج آماده نبوده و نباید انتظار زیادی از موفقیت این ازدواج داشت. منطقی و قابل اجرا بودن این شرایط نیز مهم است. گاهی برخی از افراد شرایط بسیار سختی برای طرف مقابل خود می‌گذارند که حتی خودشان هم قادر به انجام آنها نیستند. در ادامه بیشتر در مورد این شرایط صحبت خواهیم کرد. برای اطلاع از راه های داشتن یک ازدواج موفق کلیک نمایید.

چه شرط هایی برای ازدواج بگذاریم

 

وقتی صحبت از شرایط ازدواج می‌شود؛ همه افراد ناخودآگاه مسائل مالی را به یاد می‌آورند. در صورتی که بعد از ازدواج متوجه خواهید شد که مسائلی اهمیت پیدا می‌کنند که فکرش را هم نخواهید کرد. در این قسمت به توضیح برخی از شرایط اساسی و مهم اشاره خواهیم کرد. برای آشنایی بیشتر با مفهوم روانشناسی ازدواج کلیک نمایید.

سلامت جسمی و روانی

یکی از اصلی ترین شرایط ازدواج ، برخورداری از سلامت جسمانی و روانی است. برخی از بیماری ها قابل درمان بوده و احتمالا خلل جدی در فرایند زندگی شما ایجاد نخواهند کرد. اما گاهی مجبور می‌شوید که بهترین سالهای زندگی خود را با یک فرد بیمار گذرانده و تمام انرژی خود را صرف او کنید. به همین دلیل باید پیش از ازدواج به این موضوع فکر کرده و خود را برای آن آماده کنید.

تناسب فرهنگی میان خانواده ها | شرایط ازدواج

سنخیت و تناسب فرهنگی میان خانواده ها نیز اهمیت دارد. گاهی برخی از زوجین اصلا به این موضوع توجه نکرده و بعد از ازدواج دچار مشکل خواهند شد. مسائل فرهنگی در آداب و رسوم و یا حتی طرز برخورد افراد نیز نقش دارد. برای اطلاع از انواع انگیزه ازدواج کلیک نمایید.

سابقه خانوادگی

منظور از سابقه خانوادگی در شرایط ازدواج، اعتیاد و طلاق است. شاید تصور کنید که حتی با وجود این مسائل در خانواده طرف مقابل، تاثیری در زندگی شما نخواهد داشت. اما باید بگوییم که سخت در اشتباه هستید. این موارد حتی به شکل غیرمستقیم می‌توانند تاثیرگذار بوده رفتارهای افراد را تغییر می‌دهند.

میزان تحصیلات و تناسب سواد | شرایط ازدواج

قطعا تحصیلات باعث خوشبختی نمی‌شود. اما زمانی که میزان تحصیلات افراد تفاوت زیادی با یکدیگر داشته باشد؛ افراد از نظر فرهنگی دچار مشکل شده و اختلافاتی بروز می‌کند. در واقع این فاصله در زندگی مشترک می‌تواند خود را به وضوح نشان دهد.

موضوعات اعتقادی

یکی دیگر از شرایط ازدواج که حتما باید به آن توجه داشت؛ موضوعات اعتقادی است. به همین دلیل باید به طور جدی با طرف مقابل در این مورد صحبت کرده و از همان ابتدا جلوی بروز مسائلی را گرفت.

سطح درآمد افراد | شرایط ازدواج

علاوه بر اینکه باید به اختلاف طبقاتی میان خانواده ها توجه داشته باشید؛ بهتر است نحوه پول خرج کردن طرف مقابل را نیز در نظر بگیرید. اگر همسر شما خسیس و یا بیش از حد ولخرج باشد؛ قطعا به مشکل برخواهید خورد.  مسائلی و سطح توقعات، یکی از اصلی ترین دلایل طلاق است.

مکان زندگی

زوجین پیش از ازدواج باید در مورد محل زندگی خود به توافق برسند. هر دو طرف باید در این مورد راضی بوده و شرایط لازم را داشته باشند. نزدیکی به خانواده ها، محل کار، دسترسی محلی و… همگی از مواردی هستند که باید در انتخاب محل زندگی به آنها توجه داشته باشید.

اطلاع از ازدواج قبلی | شرایط ازدواج

مطلع شدن از ازدواج های قبلی طرف مقابل نیز از دیگر شرایط ازدواج است که می‌تواند تعیین کننده باشد. فراموش نکنید که ازدواج با یک فرد مطلقه اصلا اشکالی ندارد. اما باید از علت طلاق او اطمینان حاصل کنید. چرا که ممکن است در زندگی خود نیز دقیقا به همان مشکل بربخورید.

اختلاف سن

امروزه بسیاری از افراد، با کسانی که از خودشان بسیار بزرگ تر و یا کوچک تر هستند؛ ازدواج می‌کنند. شاید در ابتدا تصور کنید که این موضوع مهم نبوده و می‌توانید از آن چشم پوشی کنید. اما بعد از مدتی متوجه خواهید شد که روحیات بسیار متفاوتی داشته و یکدیگر را درک نمی‌کنید. به همین دلیل سن می‌تواند تعیین کننده بسیاری از مسائل در زندگی مشترک باشد.

خانواده مهم است

برخی می‌گویند که خانواده طرف مقابل مهم نیست و من می‌خواهم با خود او زندگی کنم. در صورتی که خانواده یکی از مهم ترین معیارها در ازدواج محسوب می‌شود. طرف مقابل شما در آن خانواده رشد کرده است و روحیات و رفتارهای او نیز ترکیبی از آنهاست. از این رو نباید از کنار مشکلات خانوادگی به سادگی گذشت. بهتر است طرف مقابل را به خوبی زیر نظر گرفته و ببینید که چقدر تحت تاثیر خانواده اش است. برای اطلاع از نقش خانواده در ازدواج کلیک کنید.

شرایطی که قابل مذاکره نیستند

برخی از شرایط ازدواج مانند وضعیت مالی و یا مکان زندگی، قابل مذاکره هستند و می‌توان بر سر آنها به توافق رسید. اما موضوعاتی مانند ابتلا به اختلالات روانی و یا اعتیاد، اصلا قابل بحث نیستند و بهتر است از همان ابتدا تکلیف خود را در موردشان روشن کنید. اینکه تصور کنید این مسائل بعد از ازدواج برطرف می‌شوند؛ بسیار ساده انگارانه است. بلکه باید از همان ابتدا موضع خود را در مورد آنها مشخص کنید. برای آشنایی بیشتر با معیارهای ازدواج کلیک نمایید.

از کجا متوجه شویم که شرایط ازدواج را داریم؟

 

برخورداری از شرایط ازدواج ، چه در دختران و چه در پسران با نشانه هایی همراه است که باید پیش از اقدام جدی برای ازدواج به آنها دقت کنند. این نشانه ها شامل موارد زیر هستند.

  • برخورداری از استقلال مالی
  • آمادگی خانواده برای پذیرش همسر شما
  • آماده بودن از نظر اجتماعی
  • آمادگی جسمانی
  • قدرت و روحیه پذیرش را برای رویارویی با مشکلات دارید
  • به اندازه کافی در مجردی خوش گذرانده اید

سخن پایانی

می‌توان گفت که برخورداری از شرایط ازدواج ، تقریبا برای همه افراد یکسان است. تنها باید آنها را شناخت و در هنگام ازدواج به خوبی بررسی کرد. به هیچ عنوان از کنار این مسائل به سادگی رد نشوید و یا آنها را به بعد از ازدواج موکول نکنید. در این مورد حتما با خانواده و یک متخصص نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چه شرط هایی برای ازدواج بگذاریم



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید می‌تواند چالش سختی برای شما باشد. همه ما از ازدواج به دنبال یک رابطه عاطفی امن هستیم. اینکه کسی را دوست داشته باشیم و دوستمان بدارند از نیازهای اولیه ما است. اما ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید کمی متفاوت‌تر از این دیدگاه خواهد بود. این افراد دوست دارند بیشتر اوقاتشان را تنها باشند و خیلی احساساتشان را به دیگران نشان نمی‌دهند. به همین خاطر طلاق‌های عاطفی، آسیب‌های روحی شریک زندگی یا حتی خیانت مشکلاتی هستند که در ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید زیاد اتفاق می‌افتند. اما هیچ‌کدام از این‌ها به معنای آن نیست که شخصیت اسکیزوئید حق زندگی‌کردن و خانواده تشکیل‌دادن ندارد یا زندگی او قرار است صددرصد با شکست مواجه بشود. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا بیشتر راجع به این موضوع صحبت کنیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی با شخصیت اسکیزوئید می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید

داستان واقعی:

“مینا همان‌طور که روی صندلی مراجع نشسته بود و اشک می‌ریخت از این حرف می‌زد که دیگر کارد به استخوانش رسیده است. تحمل رفتارهای شوهرش برای او غیرممکن شده بود. از اول هم دوستانش می‌گفتند که مجید عجیب‌وغریب است اما او فکر می‌کرد مجید آدم ساکت و سربه‌زیری است که همیشه سرش توی کتاب‌ها بوده؛ می‌گفت راستش را بخواهی خودم هم در دوره نامزدی به خاطر سردی رفتار مجید چند بار شک کرده بودم که نکند مجید اصلاً دوستم ندارد! اما همه می‌گفتند این مشکلات بعد از ازدواج حل می‌شوند. مادرم می‌گفت خطبه عقد را که بخوانند مهر زن به دل شوهرش می‌افتد! مینا با گریه ادامه داد که همین حرف‌ها باعث شده با مجید ازدواج کند و بعد هم به امید درست‌شدن شرایط صاحب فرزند شوند. اما حالا مجید حتی با پسرشان هم رابطه خوبی ندارد و رفتارهای سردش باعث پرخاشگری و بدرفتاری در پسرشان شده است.”

آنچه خواندید نمونه‌ای از مشکلاتی است که اطرافیان شخصیت اسکیزوئید را درگیر می‌کند. زندگی با این افراد به دلیل بی‌توجهی که به اطرافیانشان دارند بسیار سخت خواهد بود. علاوه بر نیازهای روحی ما به اینکه مورد محبت قرار بگیریم، حتماً به تجربه متوجه این شده‌اید که هیچ‌چیز بدتر از بی‌تفاوتی نیست. و این درست همان حالتی است که شما از شخصیت اسکیزوئید می‌بینید. این افراد هیجان خاصی را در ارتباط‌هایشان به شما نشان نمی‌دهند؛ یا حتی می‌توانیم بگوییم خیلی با شما وارد ارتباط نمی‌شوند. به همین خاطر شما بیش از هر چیز از احساس بی‌تفاوتی و خنثی بودن آنها آسیب خواهید دید. درست مثل داستان مینا و مجید اگر از این ازدواج صاحب فرزندی بشوید، فرزند شما هم آسیب‌های روحی بسیاری را تجربه خواهد کرد.

برای آشنایی کامل با راه های تشخیص اختلال شخصیت اسکیزوئید کلیک کنید.

چطور وارد زندگی با شخصیت اسکیزوئید نشویم؟

وقتی صحبت از ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید به میان می‌آید اول باید ببینیم نشانه‌های شخصیت اسکیزوئید چیست. در واقع می‌خواهیم بدانیم که چطور یا از کجا بفهمیم که یک نفر اسکیزوئید است و یا مشکل دیگری دارد. برای جواب این سؤال باید به چند نکته دقت کنید که باهم آنها را بررسی خواهیم کرد.

به نشانه ها توجه کنید

اولین چیزی که باید به آن دقت داشته باشید نشانه‌هایی هستند که در رفتار طرف مقابلتان می‌بینید. شخصیت‌های اسکیزوئید معمولاً خلق‌وخوی خاصی دارند که به‌خوبی در رفتارهایشان قابل‌مشاهده است. ممکن است او بتواند برای مدت کوتاهی حفظ ظاهر کند اما نمی‌تواند برای مدت طولانی به این کار ادامه بدهد. نشانه‌هایی که باید بیش از همه به آنها توجه کنید عبارتند از:

  • محدود بودن روابط اجتماعی یا نداشتن ارتباط اجتماعی قابل‌ملاحظه
  • نداشتن دوستان صمیمی
  • از عمیق‌شدن روابط خودداری می‌کنند و ترجیح می‌دهند تعاملات خود را سطحی نگه دارند.
  • از بودن در جمع‌های شلوغ خودداری می‌کنند و ترجیح می‌دهند تنها باشند.
  • ابراز هیجان‌ها و احساسات برای آنها کار سختی است و معمولاً از احساسشان با شما صحبت نمی‌کنند.
  • احساسات شما نیز خیلی موردتوجه قرار نمی‌گیرد و همدلی از طرف مقابل نمی‌گیرید.
  • در محیط کار یا تحصیل نیز همیشه تنها هستند و علاقه‌ای به مشارکت در کارهای گروهی ندارند.

مشاوره‌های پیش از ازدواج یا مشاوره خانواده

نشانه‌هایی که برای شخصیت اسکیزوئید آوردیم ممکن است در بسیاری از اختلالات دیگر هم وجود داشته باشند. مثلاً یک فرد خجالتی یا با اعتمادبه‌نفس پایین هم از اینکه در جمع‌ها و مهمانی‌های شلوغ حضور داشته باشد خجالت می‌کشد. به همین خاطر شما نمی‌توانید صرفاً بر اساس نشانه‌ها قضاوت کنید که یک نفر درگیر اسکیزوئید هست یا خیر.

تشخیص این اختلال فقط باید توسط مشاور متخصص صورت بگیرد. به همین خاطر توصیه می‌کنیم اگر در مرحله آشنایی هستید حتماً مشاوره‌های پیش‌از ازدواج را در برنامه خود قرار بدهید. یا اگر زندگی خود را شروع کرده‌اید و حالا احساس می‌کنید همسرتان ویژگی‌های رفتاری خاصی را نشان می‌دهد با یک مشاور خانواده در این زمینه گفت‌وگو کنید.

برای دریافت خدمات مشاوره ازدواج کلیک کنید.

با شخصیت‌های اسکیزوئید ازدواج بکنیم یا خیر؟

بسیاری از کسانی که این مطلب را می‌خوانند یا به مراکز مشاوره مراجعه می‌کنند می‌خواهند بدانند که بالاخره می‌توانند با شخصیت اسکیزوئید ازدواج بکنند یا خیر؛ خیلی‌های دیگر مثل داستان مینا که باهم بررسی کردیم پس از مدتی خسته شده و سؤال می‌کنند که آیا ادامه‌دادن زندگی با این شخصیت‌ها به صلاحشان هست یا خیر؟

واقعیت این است که هیچ‌کس به‌غیراز خودتان نمی‌تواند به این سؤال پاسخ بدهد. تنها کسی که اجازه دارد برای زندگی شما تصمیم بگیرد و علاوه بر این تمام جوانب زندگی شما را می‌شناسد فقط خودتان هستید. اما می‌توانیم اطلاعاتی را راجع به این ازدواج در اختیارتان بگذاریم که به شما در تصمیم‌گیری کمک می‌کنند. بعضی از نکاتی که بهتر است به آنها توجه داشته باشید را می‌توانیم در این چند مورد خلاصه کنیم:

  • شخصیت‌های اسکیزوئید به میل شما و به خاطر شما تغییر نمی‌کنند. هرگز به فکر این نباشید که بعد از ازدواج یا در آینده آنها را عوض خواهید کرد.
  • درمان شخصیت اسکیزوئید غیرممکن نیست اما به معنای تغییرات صددرصدی هم نیست. این افراد تنها درصورتی‌که خودشان بخواهند و با درمانگر همکاری کنند می‌توانند بعضی از رفتارهای نامناسب را کنار گذاشته و تا حدودی تغییر کنند اما این به معنای عوض‌شدن کامل شخصیت آنها نیست.
  • اگر با شخصیت اسکیزوئید ازدواج می‌کنید نباید انتظار یک رابطه خیلی رمانتیک و پر از احساس را داشته باشید. زیرا بیان احساسات یا حتی فهمیدن احساس دیگران برای این شخصیت‌ها مشکل است.
  • شخصیت‌های اسکیزوئید علاقه چندانی به حضور در جمع ندارند پس اگر شخصیت برون‌گرا و اجتماعی هستید یا خانواده پرجمعیتی دارید احتمالاً برای مهمانی‌ها و ارتباط‌های اجتماعی‌تان با او به مشکل خواهید خورد.

راهکارهایی برای زندگی در کنار شخصیت اسکیزوئید

به هر دلیلی که تصمیم گرفته‌اید با شخصیت اسکیزوئید زندگی کنید ما خبر خوبی برایتان داریم. زندگی با این افراد شاید سخت باشد اما غیرممکن نیست. اگر شما برخی از اصول را بدانید و در ارتباط خود با این شخصیت‌ها به کار ببرید می‌توانید رابطه سالمی را تجربه کنید.

دانش خود را افزایش بدهید

اولین قدم این است که شما اطلاعات خودتان راجع به اسکیزوئید را بالاتر ببرید. وقتی ما نمی‌دانیم با چه چیزی روبه‌رو هستیم احتمال آسیب‌دیدن هم بالا می‌رود. اما وقتی شما همه جنبه‌های دشمن مقابلتان را می‌شناسید طبیعتاً مبارزه‌کردن با آن راحت‌تر خواهد بود. پس تا جایی که می‌توانید با کمک‌گرفتن از متخصصین یا مطالعه‌کردن منابع معتبر دامنه اطلاعات خود را افزایش بدهید. این کار باعث می‌شود شما حال و هوای ذهنی طرف مقابل را به‌خوبی درک کنید و حتی قدرت پیش‌بینی رفتارش را پیدا کنید.

پذیرش داشته باشید

اولین واکنش بسیاری از ما در ارتباطمان با دیگری این است که از او می‌خواهیم تغییر کند. بیشتر ما همیشه فکر می‌کنیم مشکل از طرف مقابل است پس او باید رفتارش را عوض کند. اگر چنین نگاهی به شخصیت اسکیزوئید داشته باشید باید بگوییم که رابطه‌تان را وارد بحران سنگینی خواهید کرد. در ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید همیشه به خاطر داشته باشید که این افراد هرگز عوض نمی‌شوند. قرار نیست شخصیت اسکیزوئید خودش را بر اساس میل و خواسته شما عوض کند. بلکه این شما هستید که باید بپذیرید طرف مقابلتان چنین ویژگی دارد و می‌بایست همیشه خودتان را با آن منطبق کنید.

علاقه‌مندی‌هایش را بشناسید

شخصیت‌های اسکیزوئید از مطالعه‌کردن، قدم‌زدن، تماشای فیلم و فعالیت‌هایی از این دست لذت می‌برند. پس اگر به دنبال راهی برای ارتباط برقرارکردن با آنها هستید ایجاد فضاهای رمانتیک و احساسی اصلاً به کارتان نخواهد آمد. زیرا همان‌طور که گفتیم این شخصیت‌ها اصلاً از ابراز هیجان آن هم به شکل شدید خوششان نمی‌آید. برای ارتباط با آنها سعی کنید از همین راهی استفاده کنید که علاقه‌مندی آنهاست. برای مثال با آنها فیلم ببینید یا راجع به یک کتاب صحبت کنید. این موضوعات به این خاطر که جزء علاقه‌مندی آنهاست باعث می‌شود تا با علاقه بیشتری راجع به آن تعامل داشته باشند.

زندگی با شخصیت اسکیزوئید و اهمیت مشاوره

مشاوره و روان‌درمانی یکی از مهم‌ترین نکاتی است که در ارتباطتان با شخصیت اسکیزوئید باید در نظر بگیرید. همان‌طور که گفتیم تشخیص و درمان این وضعیت تنها توسط روان‌شناس متخصص صورت می‌گیرد. پس طرف مقابل شما می‌بایست به طور منظم جلساتی را با درمانگر داشته باشد.

علاوه بر خود فرد، شما و سایر اطرافیان هم می‌بایست از جلسات خانواده‌درمانی استفاده کنید. با استفاده از این روش اولاً شما راهکارهای ارتباط با شخصیت اسکیزوئید را یاد می‌گیرید و در نتیجه بهتر می‌توانید ارتباط برقرار کنید. ثانیاً فشارهای روانی و ناکامی‌هایی که ارتباط با شخصیت اسکیزوئید برایتان ایجاد کرده را در یک فضای امن و کاملاً تخصصی تخلیه می‌کنید و این موضوع به شما کمک خواهد کرد که از سلامت روانتان مراقبت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی با شخصیت اسکیزوئید می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

آیا فرزند کسانی که شخصیت اسکیزوئید دارند هم به این بیماری مبتلا می‌شوند؟

اختلالات شخصیت به‌طورکلی تحت‌تأثیر ژنتیک هستند. این به معنای آن است که وقتی پدر یا مادر یک بچه درگیر این بیماری است ریسک ابتلای فرزند نیز بالاتر خواهد بود. اما نمی‌توانیم به طور قطعی بگوییم که فرزند این افراد درگیر بیماری می‌شود یا خیر.

 

منبع: ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید چطور پیش می رود؟



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دستگاه تولید مثل مردان مجموعه ای از ارگان هاست که از دو بخش داخلی و خارجی تشکیل شده همگی آنها نقش مهم و اساسی در سلامت مردان دارند. در واقع همانطور که از نام این دستگاه هم مشخص است؛ وظیفه اصلی آن تولید مثل و فعالیت جنسی است. اما کارکرد درست آن بر بخش های دیگر بدن نیز تاثیر می‌گذارد. در دوران بلوغ این دستگاه است که منجر به بروز صفات ثانویه در پسران شده و رشد جنسی آن‌ها را کامل می‌کند. همچنین برای فرزندآوری نیاز به اسپرم هست که این دستگاه آن را تولید کرده و به تخمک می‌رساند. در ادامه بیشتر در مورد نقش این دستگاه در فرایند باروری و حتی برقراری رابطه جنسی توضیح خواهیم داد. در این زمینه افراد از متخصصین می‌توانند کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره جنسی کمک کنیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه دستگاه تولید مثل مردان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دستگاه تولید مثل مردان چگونه است؟

 

یکی از موضوعاتی که هم در مورد مردان و هم زنان حائز اهمیت است؛ شناخت دستگاه تولید مثل و به طور کلی بدن شان است. در واقع زمانی که افراد در این زمینه اطلاعات درست و کاملی کسب نمایند؛ می‌توانند سلامت جسمانی خود را تضمین کرده و از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری کنند. البته که کسب اطلاعاتی در این زمینه نیازمند مطالعه و حتی مشورت کردن با متخصصین مختلف است. اما به طور کلی پیشنهاد می‌شود که همه افراد هم در مورد دستگاه تولید مثل مردان هم دستگاه تولید مثل زنان اطلاعاتی کسب کرده از آنها استفاده نمایند. برای آشنایی با دستگاه تناسلی زنان کلیک نمایید.

عملکردهای دستگاه تولید مثل مردان

در ابتدا به توضیح این موضوع می‌پردازیم که وظایف اصلی دستگاه تولید مثل مردان چیست. سپس هریک از اجزای داخلی و خارجی را به تفصیل بررسی خواهیم کرد. وظایف این دستگاه شامل موارد زیر می‌شود.

  • انزال اسپرم ها در دستگاه تناسلی زنان در حین رابطه جنسی
  • ترشح و تولید هورمون های جنسی مردانه
  • تولید، حمل، تغذیه و نگهداری از اسپرم و مایع منی
  • تحریک یا تنظیم سلول ها و اندام های مختلف به وسیله هورمون ها

هورمون های اصلی در دستگاه تولید مثل مردان

برخی از هورمون های اصلی که در عملکرد دستگاه تولید مثل مردان درگیر هستند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

هورمون تحریک کننده فولیکول: این هورمون برای تولید اسپرم ضروری است.

 لوتئین: این هورمون برای تولید تستوسترون ضروری بوده و برای شروع فعالیت هورمون تحریک کننده فولیکول نیز ضروری می‌باشد.

تستوسترون: این هورمون تحریک کننده ترشح هورمون فولیکول و لوتئین است که از غده هیپوفیز در مغز ترشح می‌شود. اما تاثیر مستقیم بر عملکرد این دستگاه دارد.

دستگاه تولید مثل خارجی مردان

همانطور که گفته شد؛ دستگاه تولید مثل مردان از دو بخش خارجی و داخلی تشکیل شده است. منظور از قسمت خارجی آن، بخشی که قابل مشاهده بوده و بیشتر در برقراری رابطه جنسی کاربرد دارد. اما بخش داخلی آن درون بدن بوده و درون شکم و در قسمت پایینی کمر مردان قرار دارد.

آلت تناسلی

آلت تناسلی اصلی ترین بخش دستگاه تولید مثل مردان است که برای برقراری رابطه جنسی و ادرار کردن ضروری می‌باشد. این قسمت از بدن سه بخش دارد. قسمت ریشه که به شکم متصل است. بدن یا شافت که انتهای آلت می‌باشد و غده ها که به سر آلت گفته می‌شود. این قسمت با یک لایه پوست پوشانده شده است که با ختنه برداشته می‌شود.

کیسه بیضه و بیضه ها

بیضه ها در قسمت پشتی آلت هستند که با یک لایه پوست پوشانده می‌شوند که همان کیسه بیضه است. در این قسمت از بیضه های نگهداری می‌شود و به دلیل دمای مورد نیاز اسپرم هاست که در خارج از بدن قرار می‌گیرند. این قسمت بیشتر عملکرد محافظتی دارد. برای اطلاع از علت درد بیضه بعد از رابطه جنسی کلیک نمایید.

اپیدیدیم

اپیدیدیم یک لوله طویل و بلند است که در پشت هر بیضه قرار گرفته و آنها را به مجرای دفران متصل می‌کند. این لوله ها وظیفه ذخیره و حمل اسپرم ها را برعهده دارند.

قسمت داخلی دستگاه  تولید مثل مردان

اما بخشی از دستگاه تولید مثل مردان که در داخل شکم قرار گرفته است نیز شامل موارد زیر می‌شود.

مجرای دفران: یک لوله عضلانی و طولانی که از اپیدیدیم به حفره لگن می‌رود.

وزیکول های منی: اندام های کیسه مانندی هستند که به مجرای دفران متصل می‌شوند.

غده پروستات: ارگانی کوچک است در زیر مثانه و جلوی روده بزرگ قرار می‌گیرد. مایعات این بخش به انزال و تغذیه اسپرم کمک می‌کنند.

غدد لوبورورتال: اندامی کوچک است در طرفین مجرای ادرار قرار گرفته و مایعاتی که ترشح می‌کند مستقیما وارد مجاری ادرار می‌شود.

بیماری های مرتبط با دستگاه تولید مثل مردان

 

هر کدام از این اندام ها چه در داخل بدن و چه در خارج ممکن است به دلایل مختلفی دچار مشکل شوند که این موضوع به طور کلی عملکرد دستگاه تولید مثل مردان را دچار اختلال می‌کند. در این قسمت به صورت مختصر به شرح این بیماری های خواهیم پرداخت.

⭕هیپوگنادیسم: با ابتلا به هیپوگنادیسم، بدن مردان به اندازه کافی تستوسترون ترشح نمی‌کند.

⭕بیماری پروستات: ابتلا به سرطان پروستات در مردان بسیار شایع است که در این حالت وضعیت دفع ادرار نیز در آنها تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

⭕بروز مشکلاتی در بیضه ها: سلول های بیضه نیز ممکن است سرطانی شده و یا خود بیضه ها دچار پیچ خوردگی شوند.

⭕اپیدیدیمیت: در صورتی که اندام اپیدیدیم ملتهب یا آلوده شود؛ این بیماری ایجاد می‌شود.

⭕واریکوسل: به اتساع و التهاب رگ های بالای بیضه واریکوسل می‌گویند که در بیشتر موارد بی ضرر و خوش خیم است.

⭕هیدروسل: افزایش مایعات اطراف بیضه منجر به بروز هیدروسل می‌شود.

⭕ارکیت: التهاب یک یا هر دو بیضه ارکیت است که در اثر ابتلا به عفونت یا اوریون ایجاد می‌شود.

⭕فتق کشاله ران: زمانی که روده ها به شکل غیرعادی باز شده و یا ضعیف می‌شوند؛ فتق کشاله ران اتفاق می‌افتد.

⭕ابتلا به عفونت: باکتری، قارچ و ویروس های مختلف منجر به ایجاد عفونت در دستگاه تولید مثل مردان شده و مشکلات مختلفی را ایجاد می‌کنند.

⭕میکروپنیس: زمانی که آلت تناسلی مرد به صورت مادرزادی کوچک باشد؛ به آن میکروپنیس گفته می‌شود.

⭕فیموز: تنگی پوست ختنه فیموز است که معمولا در نوزدان و پسران جوان شایع است.

⭕پارافیموز: زمانی که پوست آلت تناسلی پسران ختنه نشود؛ به عقب کشیده شده و گیر می‌افتد. این حالت منجر به درد و تورم در ناحیه تناسلی می‌شود.

دستگاه تولید مثل مردان در رابطه جنسی

برای اینکه دستگاه تناسلی مردان در رابطه جنسی عملکرد خوبی داشته باشد؛ باید عوامل مختلفی را از جمله سن، تغذیه مناسب، وضعیت جسمانی و… را در نظر گرفت. در مورد نقش این دستگاه در برقراری رابطه جنسی باید به وضعیت نعوظ افراد، تایم انزال آنها، سلامت اسپرم ها برای باروری، ابتلا به بیماری های مقاربتی و … اشاره کنیم. اما به طور کلی بهتر است پیش از هرچیز از سلامت این دستگاه اطمینان حاصل کرده و در این زمینه حتما از متخصص اورولوژیست و مشاوره جنسی کمک بگیرند. برای آشنایی بیشتر با انواع بیماری های مقاربتی کلیک نمایید.

اهمیت کمک گرفتن از متخصص در زمینه دستگاه تولید مثل مردان

با کمک گرفتن از متخصص و مراجعه به پزشک به صورت دوره ای، افراد می‌توانند سلامت جنسی خود را تضمین کرده و حتی عملکرد بهتری در این زمینه داشته باشند. از طرفی برخی از مردان تنها به سایز آلت تناسلی خود و یا نعوظ در حین رابطه جنسی توجه کرده و این دو مورد را نشانه سلامت جنسی خود می‌دانند. در صورتی که اگر هورمون های مختلف به درستی و به موقع ترشح نشوند و یا غدد مختلف در این دستگاه به خوبی کار نکنند؛ مردان درگیر بیماری های مختلفی می‌شوند. از این رو کمک گرفتن از متخصص از زمان بلوغ و یا شروع فعالیت جنسی از اهمیت زیادی برخوردار است.

سخن پایانی

با مطالعه مطالب بالا احتمالا متوجه خواهید شد که هریک از بخش های دستگاه تولید مثل مردان می‌توانند دچار بیماری های مختلفی شوند. از طرفی چگونگی فعالیت و سلامت این دستگاه از اهمیت بالایی برای مردان برخوردار است. از این رو بهتر است در این مورد حساسیت لازم را به خرج داده حتما به شکل مرتب از متخصص کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه دستگاه تولید مثل مردان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: دستگاه تولید مثل مردان



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مرگ فرزند را می‌توانیم تلخ‌ترین تجربه‌ای بدانیم که برای یک پدر و مادر پیش خواهد آمد. نوع علاقه‌ای که والدین به فرزندشان دارند بسیار خاص‌تر و متفاوت‌تر از هر احساس دیگری است. به همین خاطر نبود فرزندان می‌تواند برای آنها بسیار آسیب‌زا باشد. اینکه مرگ فرزند در چه سنی رخ بدهد، ناگهانی باشد یا این آمادگی برای خانواده به وجود آمده باشد و همین‌طور شرایط مرگ، همگی از عواملی هستند که در شدت این سوگواری تأثیر دارند. بااین‌حال یک واقعیت تلخ دیگر این است که اگرچه فرزندتان دیگر زنده نیست اما شما همچنان باید به زندگی ادامه بدهید. حتی در شرایط حال حاضر برای کنار هم نگه‌داشتن خانواده باید بیشتر هم تلاش کنید. اما چطور؟ ما در این مطلب سعی می‌کنیم تا راهکارهایی را برای کنارآمدن با این غم و همین‌طور نکاتی که باید به آنها دقت داشته باشید را بررسی کنیم. پس در ادامه همراهمان باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سوگ می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

مرگ فرزند و آسیب‌های والدین

پدر و مادرها هیچ‌وقت به مرگ فرزندشان فکر نمی‌کنند. همیشه این‌گونه بوده که آنها برای بزرگ‌شدن و مراحل مختلف زندگی فرزندشان رؤیاپردازی و برنامه‌ریزی می‌کنند. اما اگر به هر دلیلی این شرایط به هم بخورد چه؟ یک بیماری ناگهانی، تصادف یا آسیب‌های فیزیکی به هر دلیل دیگری، می‌تواند این اوضاع را برعکس کند.

در این شرایط والدین فشار روحی بسیاری را تحمل می‌کنند. شاید به‌جرئت بتوان گفت هیچ‌چیز در دنیا عزیزتر از فرزند نیست؛ و ازدست‌دادن فرزند با تمام آرزوهایی که برایش داشته‌اید می‌تواند بسیار سخت باشد. به همین خاطر بسیاری از پدر و مادرها نمی‌توانند به‌درستی با این مشکل کنار بیایند. اینکه شما نتوانید با این وضعیت کنار بیایید به معنای آسیب‌های جسمی و روحی است که دیریازود درگیر آنها خواهید شد.

آسیب‌های جسمی مرگ فرزند برای والدین

این روزها دیگر به همه ما ثابت شده است که جسم و ذهن رابطه متقابلی با یکدیگر دارند. وقتی شما از نظر شرایط روحی در وضعیت خوبی نیستید نمی‌توانیم انتظار جسم سالمی هم داشته باشیم. افکار منفی و ناراحتی‌هایی که والدین تجربه می‌کنند بدن آنها را در برابر بیماری‌های مختلف آسیب‌پذیر می‌کند. در واقع این افراد سیستم ایمنی ضعیف‌تر و آسیب‌پذیری بیشتری نسبت به بیماری‌ها پیدا می‌کنند. به‌علاوه بسیاری از مشکلات روانی نیز خود را در قالب بیماری‌های جسمانی نشان خواهد داد.

آسیب‌های روحی مرگ فرزند برای والدین

افسردگی، اضطراب، درگیری با بیماری‌های جدی مغزی به‌خصوص زوال عقل و آلزایمر، احساس عذاب وجدان دائم یا بسیاری از مشکلات روحی دیگر از جمله شایع‌ترین آسیب‌هایی هستند که پدر و مادرها به خودشان می‌زنند. درواقع شاید اشتباه نباشد اگر بگوییم بسیاری از پدر و مادرها پس از مرگ فرزندشان جریان طبیعی زندگی خود را از دست می‌دهند. آنها از این به بعد همیشه و در تمام لحظات به شکلی رفتار می‌کنند که انگار داغ فرزند درست در مقابل چشمانشان قرار دارد.

عواملی که روی سوگواری شما تأثیر دارند

مرگ فرزند داغ بزرگی برای هر پدر و مادری است. بااین‌حال بعضی از شرایط می‌تواند این درد را کمی تخفیف داده یا برعکس، وضعیت را بدتر کند. البته که این موضوع بیش از هر چیزی به شخصیت والدین، میزان حساسیت آنها و شرایط زندگی‌شان بستگی دارد اما بعضی از جنبه‌های مربوط به مرگ فرزند هم در این موضوع نقش دارند.

ناگهانی بودن مرگ

همیشه تحمل‌کردن اتفاقات ناگهانی به‌مراتب سخت‌تر از وقت‌هایی است که ما برای یک موضوع آمادگی پیدا می‌کنیم. در ارتباط با موضوعی به تلخی ازدست‌دادن فرزند نیز همین‌طور است. وقتی فرزند شما درگیر بیماری است که می‌دانید دیریازود او را از دست خواهید داد خودتان را برای این شرایط آماده می‌کنید. فضای بیمارستان، دیدن فرزند بیمارتان، روند بیماری و تمامی این مسائل یک پیش‌آمادگی در مغز شما ایجاد می‌کند که دیریازود می‌بایست با واقعیت مواجه شوید. اما در مورد مرگ‌های ناگهانی شرایط بسیار پیچیده‌تر است. در این موقعیت‌ها، هیچ‌کس انتظار چنین اتفاقی را نداشته و برای آن آماده نیست. این وضعیت باعث می‌شود که فرد در ابتدا درگیر یک شوک ناگهانی بشود. آنها اصلاً نمی‌توانند واقعیت را باور کنند یا هیچ ایده‌ای راجع به چگونگی کنارآمدن با آن ندارند. به همین خاطر به زمان و مراقبت خیلی بیشتری برای بهبود نیاز است.

سن فرزند

فرزند شما در زمان مرگ چند سال داشت؟ والدین در واکنش به این موضوع دودسته می‌شوند. بعضی از والدین تصور می‌کنند که ازدست‌دادن فرزند در سنین کودکی دردناک‌تر است. تصور آنها این است که فرزندشان هنوز برای روبه‌روشدن با مرگ بسیار جوان یا ضعیف بوده است. در واقع ناتوانی و معصومیت کودکان موضوعی است که می‌تواند تا همیشه همراه این والدین شده و اجازه ندهد سوگ آنها آرام بگیرد.

در مقابل گروهی از والدین به مرگ فرزند در سنین بالاتر واکنش‌های شدیدتری نشان می‌دهند. این گروه معتقدند تلاش و انرژی بیشتری برای تربیت فرزندشان گذاشته‌اند. خاطرات بیشتری با او ساخته‌اند و حالا حضورش را در همه‌جا احساس می‌کنند. درواقع این والدین به دلیل لحظات بیشتری که در کنار فرزندشان گذرانده‌اند دل‌کندن از او برایشان بسیار دشوارتر است. فرزندان در سنین بالاتر تعامل‌های بیشتری با والدینشان داشته‌اند، والدین خاطرات بسیاری دارند و به همین خاطر برگشتن به زندگی عادی برایشان به‌مراتب مشکل‌تر خواهد بود.

برای اطلاع از علل سندرم مرگ ناگهانی نوزاد کلیک کنید.

شرایط مرگ فرزند

یکی از موضوعاتی که به‌شدت میزان سوگ والدین را در مورد مرگ فرزندشان تحت‌تأثیر قرار می‌دهد چگونگی مرگ فرزند است. آیا شما می‌توانستید کاری برای تغییر شرایط انجام بدهید؟ این سؤالی است که بسیاری از والدین را درگیر عذاب وجدان می‌کند. آنها حتی گاهی به‌اشتباه فکر می‌کنند که به دلیل کم‌کاری خودشان فرزندشان را ازدست‌داده‌اند. به همین خاطر بررسی واقع‌بینانه و پاسخ‌دادن درست به این شرایط تأثیر بسیاری در وضعیت روحی بازماندگان خواهد داشت.

مرگ فرزند و زندگی با سایر فرزندان

وقتی شما یک خانواده دارید، پس از مرگ فرزند هم هنوز این خانواده پابرجاست. این یعنی، شما می‌بایست به وضعیت خانواده خود رسیدگی کنید. محتوای این موضوع وقتی جدی‌تر می‌شود که فرزند ازدست‌رفته شما، تنها فرزندتان نبوده باشد. آیا شما به‌غیراز او فرزند یا فرزندان دیگری هم دارید؟ در این بخش می‌خواهیم راجع به سلامت روان آنها صحبت کنیم. به خاطر داشته باشید که این ماجرا و نوع واکنش شما نسبت به آن، روی شخصیت و رفتار سایر فرزندانتان نیز تأثیر خواهد گذاشت.

برای اطلاع از راه های کنار آمدن با خودکشی فرزند کلیک کنید.

حساسیت‌های بیش از حد

گاهی اوقات ترس ازدست‌دادن، باعث می‌شود شما نسبت به بقیه فرزندانتان بیش از حد سخت‌گیر بشوید. در این موقعیت‌ها ما همیشه نگران این هستیم که نکند اتفاقی مشابه فرزند یا فرزندان دیگرمان را هم از ما جدا کند! به همین خاطر شروع به مراقبت‌کردن‌های افراطی می‌کنیم. یا شاید شما از نظر فیزیکی مراقبت افراطی نداشته باشید اما بیش از حد به فرزندان خود وابستگی پیدا کنید و آنها را نیز به خودتان وابسته نگه دارید.

این حالت یکی از رایج‌ترین اشتباهاتی است که ما در واکنش به مرگ فرزند انجام می‌دهیم. اما به خاطر داشته باشید که این رفتار شما از ترسی می‌آید که اساس منطقی درستی ندارد. در واقع مراقبت‌کردن‌های افراطی یا پر کردن خلأهای عاطفی‌مان با استفاده از دیگران رفتارهایی نیستند که واقعاً مشکل را حل کنند یا اگر بحرانی پیش بیاید بتوانند ما را نجات بدهند. پس بهتر است به‌جای این کارها به دنبال راه‌های سالم‌تری برای کنارآمدن با شرایط باشیم. به‌علاوه شما با این رفتارها سلامت روان فرزندان دیگرتان را نیز به خطر می‌اندازید.

دست شستن از دنیا

حالتی درست برعکس آنچه در بالا گفتیم هم وجود دارد. گاهی اوقات یک مادر یا پدر با ازدست‌دادن فرزند خودش کاملاً غرق در ناراحتی‌های خویش می‌شود. این والدین آن‌قدر از نظر روحی تحت‌فشار قرار می‌گیرند که دیگر وظایف پدری یا مادری خود را برای سایر فرزندان نیز به‌درستی انجام نمی‌دهند. در این شرایط فرزند شما احساس می‌کند از نظر روحی بی‌پناه مانده؛ و این می‌تواند تأثیر منفی بسیاری روی سلامت روان او داشته باشد.

صحبت‌نکردن از اتفاقی که افتاده

یک اشتباه رایج دیگر این است که والدین فکر می‌کنند بهتر است هرگز با کودکان راجع به اتفاقی که برای خواهر یا برادرشان افتاده صحبتی نکنند. آنها فکر می‌کنند این کار از نظر روانی به صلاح فرزندشان است. در واقع می‌خواهند سایر فرزندانشان را از این فضای ناراحت‌کننده دور نگه دارند. اما از نظر متخصصان روان‌شناسی کودک این کار اشتباه است.

در این حالت کودکان در شرایط سختی قرار می‌گیرند که نمی‌دانند چطور باید به احساسات و شرایط روانی‌شان رسیدگی کنند. پس به‌عنوان والدین این کودکان، حتماً درباره اتفاقی که برای برادر یا خواهر آنها افتاده برایشان صحبت کنید. اجازه بدهید آنها هم احساس خود را بیان کنند و حتی غم خود را با گریه و ناراحتی نشان بدهند.

راهکارهایی برای کنارآمدن با مرگ فرزند

مهم‌ترین نکته راجع به مرگ فرزند این است که چطور با این غم کنار بیاییم. بخواهید یا نخواهید شما می‌بایست از این به بعد با داشتن چنین تجربه تلخی به زندگی ادامه بدهید. اما سؤال مهم اینجاست که به‌عنوان پدر یا مادری که فرزندش را از دست ‌داده است چطور می‌توانیم به زندگی خودمان ادامه بدهیم؟ چند راهکار وجود دارد که می‌تواند از سلامت روان شما در مقابل غمی که در دل دارید مراقبت کند. این راهکارها عبارتند از:

1- به خودتان اجازه سوگواری بدهید

اولین راهکار این است که به خودتان برای ناراحت و سوگوار بودن حق بدهید. گاهی اوقات ما فکر می‌کنیم نباید بیش از حد ناراحتی کنیم و باید جلوی خودمان را بگیریم. یا شاید حتی دیگران از ما بخواهند که سریع‌تر احساساتمان را کنترل کرده و سروسامانی به زندگی‌مان بدهیم. اما واقعیت این است که شما فاجعه بزرگی را از سر گذرانده‌اید. پس بسیار طبیعی است که ناراحت باشید و بخواهید عزاداری کنید. هرگز جلوی خودتان را برای عزاداری‌کردن نگیرید. اینکه مانع جریان‌داشتن احساساتتان بشوید می‌تواند صدمات روحی بیشتری را به دنبال بیاورد.

2- واقعیت را بپذیرید

تا هرکجا که احساس می‌کنید نیاز دارید برای فرزند ازدست‌رفته‌تان عزاداری کنید هرگز احساساتتان را سرکوب نکنید. بااین‌حال این نکته را به خاطر داشته باشید که اولین قدم برای شروع زندگی دوباره و کنارآمدن با این غم، پذیرفتن آن است. پذیرفتن به معنای آن است که شما قبول کنید این اتفاق در زندگی‌تان افتاده و با وجود داشتن چنین تجربه‌ای می‌بایست به مسیر زندگی‌تان ادامه بدهید.

3- شما انسان بدی نیستید

وقتی صحبت از پذیرش می‌شود خیلی از پدر و مادرها احساس عذاب وجدان می‌کنند. آنها می‌گویند چطور می‌توانیم زندگی کنیم و شاد باشیم وقتی فرزندمان در سنین کودکی یا جوانی از بین رفته است. در واقع آنها فکر می‌کنند برای حفظ حرمت فرزند ازدست‌رفته باید همیشه غمگین باشند. این وضعیت گاهی آن‌قدر جدی می‌شود که اگر بخواهند شاد باشند یا حتی لباس‌های مشکی را در بیاورند احساس عذاب وجدان می‌کنند؛ یا فکر می‌کنند پدر و مادر بدی هستند. آیا به نظرتان این تفکر درست است؟ به نظر شما روح فرزندتان به شما چشم دوخته و انتظار دارد پس از مرگ او شما زندگی خود را متوقف کنید؟

بهتر است تلاش کنید تا به این باور برسید که زندگی‌کردن شما به معنای این نیست که آدم بدی هستید. شما فرزندتان را فراموش نکرده‌اید یا نسبت به آن بخش از زندگی خودتان بی‌توجه نشده‌اید. بلکه قرار است بدانید بخش‌ها و ابعاد مختلف زندگی نباید باهم مخلوط شوند. بلکه باید این بخش‌ها را جدای از هم نگه دارید. این یعنی به همان اندازه که لازم است یاد و خاطره فرزندتان را زنده نگه دارید؛ و به همان اندازه که لازم است به بخش‌ها و وظایف دیگر زندگی‌تان هم توجه کنید.

4- چه چیزی آرامتان می‌کند؟

راهکارهایی را پیدا کنید که می‌توانند شما را برای طولانی‌مدت آرام کنند. برای مثال ممکن است به مسائل مذهبی، خیریه، هنری یا علمی علاقه پیدا کنید. مهم نیست این راهکار چه باشد مهم این است که به شما احساس خوبی را منتقل کند. روش‌هایی مثل گریه‌کردن، عزاداری، انزواگزینی و انجام‌ندادن امور زندگی شاید در کوتاه‌مدت شما را آرام نگه دارند اما خودتان بهتر می‌دانید که نمی‌توان به این شکل همه عمر را گذراند. پس بهتر است هرچه سریع‌تر به دنبال راهکارهای مثبت و سازنده برای آرام‌کردن خود و ادامه‌دادن زندگی‌تان باشید.

مرگ فرزند و اهمیت مشاوره

وقتی آسیب روحی به بزرگی مرگ فرزند را در زندگی‌تان تجربه کرده‌اید بهترین قدمی که می‌توانید برای سلامت روان خود و سایر اعضای خانواده بردارید کمک‌گرفتن از روان‌شناس است. جلسات مشاوره می‌توانند به شکل‌های مختلف به شما و خانواده‌تان در این شرایط کمک کنند.

مشاوره‌های فردی

با مرگ فرزند، قطعاً والدین و همین‌طور سایر فرزندان که حالا خواهر یا برادرشان را ازدست‌داده‌اند آسیب‌های روحی بسیاری را تجربه می‌کنند. افسردگی، اضطراب، کابوس‌های شبانه و مسائلی ازاین‌دست در این خانواده‌ها بسیار اتفاق می‌افتد. در چنین شرایطی شما بیش از هر چیز به یک روان‌شناس نیاز دارید. مشاور متخصص به‌خوبی شرایط روانی تک‌تک اعضای خانواده را بررسی کرده و راهکارهایی را برای درمان آسیب‌ها و جلوگیری از پیشرفت آنها به وی آموزش می‌دهد.

مشاوره خانواده

اگر فرض کنیم همه خانواده شما یک واحد است، حالا خانواده ضربه سنگینی را تجربه کرده است. قطعاً همه چیز در زندگی و روابط میان شما به هم خواهد ریخت. کمک‌گرفتن از یک مشاور خانواده به شما کمک می‌کند که یاد بگیرید چطور بعدازاین آسیب خانواده‌تان را دوباره بازسازی کرده و اجازه ازبین‌رفتن یا آسیب‌دیدن به آن ندهید. برای دریافت خدمات مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مادرشوهر حسود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

آیا سوگواری برای مرگ فرزند، بعد از گذشت دو سال طبیعی است؟

هیچ زمان خاصی برای سوگواری‌کردن و تمام‌شدن سوگواری وجود ندارد. نکته‌ای که باید به آن دقت داشته باشید شدت این موضوع است. اگر شدت سوگواری‌های پدر یا مادر اصلاً کمتر نشده این موضوع نشانه افسردگی یا اختلال سوگ است. اما اگر ناراحتی با شدتی کمتر هنوز هم ادامه دارد اما فرد به امور زندگی‌اش هم رسیدگی دارد می‌توان گفت که او به زمان و البته حمایت تخصصی بیشتری نیاز دارد. در این شرایط بهتر است از یک مشاور روان‌شناس کمک بگیرید.

 

منبع: مرگ فرزند را مگر میشه فراموش کرد!



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

چطور با مادر شوهرم رفتار کنم ؟ رفتار و نحوه برخورد با مادر شوهر یکی از مهم‌ترین مسائلی است که باید از ابتدای زندگی در مورد آن تصمیم بگیرید. چقدر می‌خواهید با او صمیمی باشید؟ حد و مرز ارتباط و رفت و آمدتان قرار است به چه شکل باشد؟ یادتان باشد که نوع رفتار با مادرشوهر را با تمام جزئیات آن در ابتدای زندگی مشترک مشخص کنید. حتماً خودتان هم به تجربه متوجه شده‌اید که بهترین زمان برای مشخص کردن نوع یک رابطه همان ابتدای کار است.

البته شما در هر زمانی از زندگی مشترک خود می‌توانید برای تغییر رفتارتان اقدام کنید اما قطعاً تغییر کردن در میانه راه بسیار سخت‌تر خواهد شد. اگر احساس می‌کنید این موضوع برای شما هم تبدیل به یک چالش شده و دیگر نمی‌دانید چطور باید با مادر همسرتان رفتار کنید  یا در ابتدای زندگی هستید و نمی‌دانید مرزهای تان را چطور ایجاد کنید بهتر است در ادامه این مطلب همراه ما باشید. و یا برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه چطور با مادر شوهرم رفتار کنم می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

اهمیت برخورد درست با مادر شوهر

اگر در حال خواندن این مطلب هستید حتماً متوجه شده‌اید که رفتار با مادرشوهر چقدر اهمیت دارد و تا چه اندازه می‌تواند روی سلامت روان شما و کیفیت زندگی مشترکتان تأثیر بگذارد. بااین‌حال بهتر است یک‌بار با هم این موضوع را بررسی کنیم که واقعاً به چه دلیلی باید رابطه خود را با مادر همسرمان مدیریت کرده و حواسمان به برخی رفتارها باشد. در ادامه ابتدا به علت این موضوع و پاسخ به اینکه چگونه با مادر شوهرم رفتار کنم پرداخته ایم.

سلامت روان و احساس آرامش بیشتر

وقتی بین شما و هرکس دیگری کینه و ناراحتی وجود داشته باشد اولین کسی که از این وضع آسیب می‌بیند خود شما هستید. در فرهنگ کشور ما، خانواده و به‌خصوص مادر جایگاه ویژه‌ای دارد. پس شما نمی‌توانید از همسرتان توقع داشته باشید که با مادرش ارتباط نداشته باشد یا بپذیرد که شما با خانواده‌اش رفت‌وآمد نکنید.

در چنین وضعی شما حداقل هفته‌ای یک‌بار، زمان‌تان را با فردی می‌گذرانید که از او دل خوشی ندارید. حتماً خودتان متوجه این موضوع شده‌اید که چنین وضعیتی چقدر می‌تواند استرس و فشار روانی به همراه داشته باشد. به همین نسبت اگر شما رابطه با مادر شوهرتان را به‌درستی مدیریت کنید در درجه اول آرامش را وارد زندگی خودتان کرده‌اید.

بالارفتن کیفیت رابطه عاطفی شما

همه ما خانواده اولمان را دوست داریم و دلمان می‌خواهد همسر ما نیز به پدر و مادرمان احترام بگذارد. وقتی همسرتان ببیند که شما رفتار خوبی با مادرش دارید قطعاً متوجه محبت و حسن‌نیت شما خواهد شد و به دنبال آن علاقه او به شما چندین برابر می‌شود. به‌علاوه این رفتار شما جلوی بسیاری از اختلاف‌هایی که زوج‌های دیگر بر سر خانواده‌هایشان دارند را می‌گیرد. در نتیجه بسیاری از مشکلات اصلاً وارد زندگی شما نمی‌شوند.

جلوگیری از بروز مشکلات جدی

خیلی اوقات دیده‌ایم که رابطه ناسالم بین عروس و مادرشوهر فقط به همین‌جا ختم نمی‌شود. اختلاف بین این دو نفر بر سر تمامی رفت‌وآمدها ادامه پیدا می‌کند؛ یارکشی‌های بسیاری را به دنبال دارد؛ حتی در نهایت ممکن است به ازهم‌پاشیدن زندگی بیانجامد. زیرا خانم احساس می‌کند که همسرش آن‌طور که باید در مقابل رفتارهای بد دیگران از او حمایت نکرده و همین موضوع تبدیل به یک بحث همیشگی در خانواده می‌شود.

طبیعتاً همسر شما نیز از اینکه راجع به خانواده و به‌خصوص مادرش با ادبیات بدی صحبت کنید ناراحت می‌شود. این شرایط باعث به‌وجودآمدن دعواهای بسیاری می‌شود که ازبین‌رفتن احترام‌ها و دلگیری بین زوجین را به همراه دارد. شاید باورتان نشود اما بسیاری از طلاق‌های عاطفی یا رسمی در ابتدا از اختلاف و درگیری بر سر یک موضوع به همین سادگی شروع می‌شوند.

بایدها و نبایدهای چگونگی برخورد و رفتار با مادر شوهر

بعد از اینکه متوجه شدید رفتار با مادرشوهر چه اهمیت و جایگاهی در زندگی شما دارد بهتر است از این صحبت کنیم که قوانین رفتار با مادرشوهر کدام‌ها هستند؟ یا به‌عبارت‌دیگر چه اصولی را باید در ارتباط‌هایمان رعایت کنیم؟ ما در ادامه راجع به مهم‌ترین ویژگی‌هایی که بهتر است داشته باشید صحبت خواهیم کرد. اما این را نیز در نظر بگیرید که رفتار بین عروس و مادرشوهر در هر خانواده‌ای و بر اساس شخصیت دو طرف یا فرهنگ آن محیط متفاوت خواهد بود.

مادرشوهر، مادر شما نیست

اولین قانونی که باید به آن توجه کنید این  است که مادرشوهر، مادر شما نیست! این به معنای آن است که شما نمی‌توانید همان رابطه‌ای که با مادرتان دارید با مادر همسرتان نیز داشته باشید. یادتان باشد که شما در خانواده خودتان نقش دختر خانواده را دارید اما در خانواده همسرتان شما به‌عنوان عروس خانواده هستید.

پس قطعاً وظایف و انتظاراتی که از شما دارند در این دو محیط متفاوت خواهد بود. شاید رفتاری که شما در محیط خانه خودتان انجام می‌دهید و دیگران کاملاً آن را می‌پذیرند از نظر خانواده همسرتان و به‌عنوان عروس خانواده خیلی هم مناسب نباشد. به همین خاطر به‌خصوص در سال‌های اول زندگی این نکته را در نظر داشته باشید که رابطه با مادر همسر و همچنین سایر اعضای خانواده او را کمی حساب‌شده‌تر پیش ببرید.

به تازه عروس ها توصیه میکنیم که حتما درباره نحوه تعیین حدود رابطه با خانواده همسر بخوانید.

برخورد با مادر شوهر | متوجه احساسات او باشید

یکی از قوانینی که شما را در داشتن رابطه مناسب با مادر همسرتان کمک می‌کند این است که متوجه احساسات او باشید. وقتی رفتار خاصی را از مادر همسرتان می‌بینید به این فکر کنید که چه نیازها یا عواطفی پشت این رفتار وجود دارد؟ چه چیزی باعث شده مادر همسرتان چنین رفتاری داشته باشد؟ وقتی دلیل را پیدا کرده و برای برطرف‌کردن آن تلاش کنید قطعاً نتیجه بهتری خواهید گرفت تا اینکه صرفاً بخواهید به هر رفتار او واکنش نشان بدهید.

بسیاری از مادران، وقتی پسرشان به سنین ازدواج می‌رسد از این می‌ترسند که کسی پسرشان را از آنها جدا کند. هرچه به سمت خانواده‌هایی برویم که زنان هویت خود را بیشتر با خانه‌داری و بزرگ کردن بچه‌ها نشان می‌دهند تا اینکه دغدغه‌ای برای خودشان داشته باشند این ماجرا پررنگ‌تر خواهد شد.

پس بسیاری از مواقع رفتار مادر همسرتان را به‌پای این بگذارید که استقلال پسرش برای او به معنای ازدست‌دادن بخشی از هویت خودش است. حالا به‌جای جبهه‌گرفتن در مقابل این رفتار مادر همسرتان سعی کنید ارتباط خوبی با او خلق کنید و به او اطمینان خاطر بدهید که هیچ‌کس قرار نیست او را از فرزندش جدا کند.

با آرامش و احترام رفتار کنید

پاسخ‌دادن‌های تندوتیز به رفتار مادرشوهری که شما را ناراحت کرده است، تلاش برای اثبات قدرت خودتان به مادر همسر یا اینکه بخواهید به او نشان بدهید همسرتان شما را بیشتر از دیگران دوست دارد، در واقع هیزم‌هایی هستند که زیر آتش اختلاف با مادرشوهر می‌گذارید. بهتر است به‌جای این رفتارها همیشه یک اصل را در رفتار با مادرشوهر در نظر داشته باشید؛ این اصل چیزی نیست به‌غیراز اینکه شما قرار است با احترام و آرامش رفتار کنید.

معنای این حرف این نیست که اگر مادر همسرتان حرف بدی به شما می‌زند یا بدرفتاری می‌کند در مقابلش سکوت کنید بلکه می‌خواهیم بگوییم درست واکنش نشان بدهید. یعنی به‌جای تلاش برای تلافی‌کردن، سعی کنید با آرامش و قاطعیت احساس خودتان را بیان کنید.

برخورد با مادر شوهر | محبت‌کردن را فراموش نکنید

بزرگ‌ترها معمولاً به‌غیراز احترام و محبت چیز دیگری از فرزندانشان نمی‌خواهند. سعی کنید همیشه در رفتارتان با مادرشوهر به او نشان بدهید که دوستش دارید و برایش احترام قائلید. هدیه خریدن، کمک‌کردن در کارها یا حتی یک احوالپرسی ساده همگی می‌توانند مثال‌هایی از ابراز محبت باشند. با این کار شما رابطه خوبی با مادر شوهرتان درست خواهید کرد. حتی شاید حالت تدافعی و بدرفتاری‌های او نیز با همین روش‌ها از بین برود.

از همسرتان بدگویی نکنید

یکی از اشتباهات خانم‌ها این است که رفتارهای بد همسرشان را در خانواده او و با مادر وی در میان می‌گذارند. یادتان باشد که یک مادر در اکثر اوقات به دلیل غریزه مادری که دارد از فرزندش حمایت خواهد کرد؛ و به شما اجازه نمی‌دهد که به‌راحتی از فرزندش بدگویی کنید. پس یکی دیگر از قوانینی که باید در نظر داشته باشید این است که به‌هیچ‌عنوان راجع به اختلاف‌هایتان یا دلخوری‌هایی که از همسرتان دارید با خانواده او صحبت نکنید.

حریم شخصی و خط‌قرمز داشته باشید

آخرین نکته این بحث را می‌توانیم مهم‌ترین نکته نیز بدانیم. آن هم این است که شما باید در مقابل خانواده شوهر برای خودتان حد و مرزهای کاملاً تعریف شده‌ای داشته باشید از اینکه چند بار در هفته قرار است آنها را ببینید تا اینکه راجع به چه مسائلی با آنها صحبت بکنید همگی به تفکر احتیاج دارند. وقتی قرار است حد و مرزهایتان را مشخص کنید این نکته را به خاطر داشته باشید که هرچقدر مرزهایتان را بازتر بگذارید یا مرزی نداشته باشید بیشتر اجازه دخالت به دیگران خواهید داد و این می‌تواند نقطه شروعی برای اختلافات جدی‌تر باشد.

پیشنهاد می شود که حتما مقاله راه های جلوگیری از دخالت مادر شوهر را بخوانید.

چرا باید درباره چگونگی رفتار با مادر شوهرم مشاوره بگیرم؟

اگر با مادر شوهرتان اختلاف دارید و نمی‌دانید رفتار درست کدام است؛ یا اگر در ابتدای راه هستید و می‌خواهید زندگی مشترک را شروع کنید اما راجع به رفتار با مادرشوهر اطلاعاتی ندارید می‌توانید از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین خانواده به دلیل تخصص و تجربه‌ای که در برخورد با این مشکلات دارند به‌خوبی می‌توانند وضعیت شما را بررسی کرده و راهکارهایی را برای ارتباط با خانواده همسر به شما آموزش بدهند. پس بهتر است برای بررسی بیشتر شکل رابطه‌تان با مادرشوهر به‌صورت اختصاصی، حتماً از یک متخصص خانواده کمک بخواهید.

برای دریافت مشاوره در زمینه چطور با مادر شوهرم رفتار کنم می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

آیا قطع ارتباط من با مادرشوهرم اشتباه است؟

روان‌شناسان خانواده معمولاً توصیه می‌کنند که در فرهنگ کشور ایران این قطع ارتباط‌ها نمی‌تواند راهکار مفیدی باشد. زیرا خانواده‌ها و ارتباط با آنها برای تمامی ما بسیار مهم است. به همین خاطر بهتر است تا جای ممکن سعی کنید رابطه خود را با مادر همسرتان اصلاح کنید و از قطع ارتباط خودداری کنید.

 

منبع: چطور با مادر شوهرم رفتار کنم؟



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مقابله به مثل کردن به معنی تلافی کردن یا دقیقا همان کار را تکرار کردن در شرایط مختلف است. همه ما زمانی که با رفتاری مواجه می‌شویم که برعلیه ماست؛ احساسات مختلفی را تجربه می‌کنیم. اما یکی از ابتدایی ترین آن‌ها حس انتقام گرفتن یا جبران کردن است. بروز این احساسات کاملا طبیعی بوده و در همه افراد بروز می‌کند. اما برخی از افراد می‌توانند به درستی آن را مدیریت کرده و برخی دیگر نمی‌توانند. این موضوع مخصوصا در مسائل زناشویی، پررنگ تر خواهد شد. از این رو در این مقاله قصد داریم به طور ویژه بر این مورد از تلافی کردن تمرکز کنیم؛ پس با انتهای مقاله با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مقابله به مثل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مقابله به مثل کردن در رابطه به چه معناست؟

گاهی یک رابطه عاطفی، تبدیل به صحنه ای برای جنگ قدرت می‌شود. در واقع افراد تمایل دارند تا با مقابله به مثل کردن در مورد رفتارهای طرف مقابل شان، نشان بدهند که توانایی جبران کردن را داشته و هیچ چیزی را بی جواب نمی‌گذارند. با اینکه برای ادامه یافتن این رابطه، هیچ چیز مهم تر از گذشت و بخشش نیست. اما، راز یک زندگی مشترک موفق، دقیقا همین است. افراد می‌توانند تلافی کنند؛ اما از موضع خود کوتاه آمده ترجیح می‌دهند تا چشم پوشی کنند.

البته که مقابله به مثل کردن در هیچ زمینه دیگری، نتایج خوبی به همراه نخواهد داشت. به همین دلیل بهتر است اگر این حس درون شما بسیار پررنگ بوده و یا اغلب اوقات تمایل به جبران کردن به شکل بد را دارید؛ از یک مشاوره در این زمینه  کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

با همسر عصبانی مقابله به مثل کردن

 

پرخاشگری و عصبانیت در زندگی مشترک می‌تواند نتایج بسیار بدی به همراه داشته باشد. اما در مقابل آن مقابله به مثل کردن جواب نمی‌دهد. چرا که هر اندازه که شما بیشتر مقابله به مثل کنید؛ خشم او نیز بیشتر می‌شود. عصبانیت، دلایل مختلفی دارد که می‌تواند ناشی از عدم تعادل هورمون ها، افسردگی، خستگی و فشار کاری، استرس و اضطراب، عزت نفس پایین و یا حتی مشکلات خود رابطه باشد. در این حالت فرد عصبانی شرطی شده و زمانی که می‌بیند با این روش به خواسته های خود در رابطه می‌رسد؛ دیگر همواره از این روش استفاده می‌کند. در صورتی که این موضوع هم می‌تواند به خود او و هم به رابطه آسیب بزند.

راهکارها

گاهی خود فرد عصبانی هم می‌داند که رفتارهای او اشتباه است؛ اما نمی‎داند که اقدام درست چیست و باید چه کند! در این شرایط، این همسر است که باید سکان را به دست گرفته و تلاش کند تا به جای مقابله به مثل کردن، اوضاع را بهتر کند. برای مثال بتواند همسر خود را آرام کرده و از مهارت های کنترل خشم برخوردار باشد. همچنین شنونده خوبی باشد و به همسر این اجازه را بدهد تا به جای عصبانی شدن؛ صحبت کند و احساسات خود را به آرامی بروز دهد. تشویق همسر برای کمک گرفتن از یک روانشناس نیز بسیار موثر خواهد بود.

با همسر لجباز مقابله به مثل کردن

معمولا افراد در مواجهه با لجبازی نیز دست به مقابله به مثل کردن می‎زنند. این موضوع برایشان تبدیل به یک مسابقه می‌شود که هرچه لجبازی بیشتر، احساس قدرت بالاتر. زوجین در این حالت تبدیل به معلم های اخلاقی می‌شوند که می‌خواهند با این روش به طرف مقابل خود درس زندگی بدهند. اما فراموش نکنید که لجبازی کردن و یا مقابله به مثل در جواب آن هیچگاه منجر به بروز حس خوب میان شما و همسرتان نمی‌شود. حتی آموزنده هم نیست. حتی ممکن است فرزندان تان نیز از شما بیاموزند.

راهکارها

پس چطور باید با یک همسر لجباز مقابله به مثل کرده و به او نشان داد که رفتارهایش اشتباه است؟ به جای لجبازی کردن، تلاش کنید تا نظر طرف مقابل خود را تغییر داده، در عین آرامش با او صحبت کرده و کاری را که به نظرتان درست را انجام ندهید. نه کاری را به برای لجبازی انتخاب کرده اید.

با همسر بددهن مقابله به مثل کردن

یکی دیگر از رفتارهایی را که در آن بسیار شاهد مقابله به مثل کردن، هستیم؛ بددهنی و توهین کردن است. شاید شما هم در دعواها و درگیری های مختلفی دیده باشید که هرچه یک نفر بیشتر بددهنی می‌کند؛ طرف مقابل نیز دقیقا همین کار را تکرار کرده و بیشتر توهین می‌کند. برای اطلاع از روش های رفتار با شوهر بد دهن کلیک نمایید.

راهکارها

اما شما به جای مقابله به مثل کردن در مورد توهین و بددهنی همسرتان، تنها سکوت کنید. شاید با اینکار او در ابتدا عصبی تر شود؛ اما به مرور خشم او فروکش کرده و به اشتباه خودش پی می‌برد. اگر شما بتوانید اینکار را بکنید؛ به مرور این رفتار نیز در همسر کمتر اتفاق افتاده و به مرور از بین می‌رود.

از طرفی شما از واژه های زیبا و محبت آمیز بیشتر استفاده کنید؛ تا او نیز بیاموزد.

به جای مقابله به مثل کردن در رابطه باید چه کنیم؟

 

پیشتر در مورد راهکارهای جایگزین مقابله به مثل کردن در شرایط خاص صحبت کردیم. اما به طور کلی این راهکارها، می‌توانند در شرایط مختلفی، در این مورد موثرباشند. برای اطلاع از راه های تغییر دادن همسر کلیک نمایید.

سکوت کردن: اگر بتوانید به جای مقابله به مثل کردن، سکوت کنید قطعا به نتایج بهتری چه در زندگی مشترک چه در شرایط دیگر خواهید رسید.

عذرخواهی کردن: گاهی رفتارهای همسر، بازخورد ونتیجه رفتارهای خودتان است. پس بهتر است سکوت کرده و شما خودتان را اصلاح کنید.

گوش دادن به حرف های طرف مقابل: به حرف گوش ندهید؛ تا جواب بدهید. بلکه گوش دهید تا متوجه شده و بتوانید فکر کنید. همواره نیازی به جواب دادن وجود ندارد. پس بهتر است در ابتدا به درستی متوجه شوید که طرف مقابل در حال گفتن چه موضوعی است.

کمک گرفتن از روانشناس: اگر کنترل این موضوع برایتان دشوار است؛ حتما در مورد آن با یک روانشناس مشورت نمایید.

تقویت روحیه بخشش: روحیه بخشش را در خود تقویت کنید تا به جای مقابله به مثل بتوانید چشم پوشی کنید.

سخن پایانی

گاهی مقابله به مثل نکردن مخصوصا در زندگی مشترک کار دشواری است. طبیعتا تمایل دارید تا به طرف مقابل نشان دهید تا شما هم می‌توانید. اما فراموش نکنید که استفاده این روش، پیامدهای بسیار بدتری داشته و مشکلات زیادی را برایتان ایجاد خواهد کرد. از این رو در این زمینه حتما از یک متخصص کمک گرفته و تلاش کنید تا این رفتار را اصلاح کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مقابله به مثل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مقابله به مثل کردن چه عواقبی دارد؟



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دوست حسود به احتمال بیشتر از یک دشمن برای شما آسیب به بار می‎آورد. معمولا دوستان واقعی هیچگونه احساس حسادتی نسبت به یکدیگر نداشته و همواره تمایل دارند تا خوشحالی همدیگر را ببینند. پس اگر یکی از اطرافیان تان نشانه های حسادت را از خود بروز می‌داد؛ او دوست شما نیست. البته که این افراد تبحر زیادی در پنهان کردن این موضوع داشته و تمایل دارند تا این خودشان را دلسوز شما نشان دهند. اما گاهی این احساس غلبه کرده و دیگر نمی‌توانند آن را پنهان کنند. از این رو بهتر است نشانه های رفتاری آنان از شناخته و از آنها دور بمانید تا آسیب کمتری ببینید. همچنین در این زمینه می‌توانید از یک مشاوره تلفنی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوست حسود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دوست حسود کیست؟

شاید شما هم در میان دوستان خود متوجه نشانه های خصومت آمیز برخی از آنها شده باشید. اما نمی‌توانید باور کنید که فردی سالهاست می‌شناسید؛ در حال حسودی کردن به شما باشد. فراموش نکنید که بروز این رفتار از هیچکس بعید نیست. البته که واکنش های شما نیز در این مورد موثر هستند. اما به طور کلی بهتر است فاصله خود را با چنین دوستانی حفظ کنید. آنها احتمالا به بهانه های مختلف، به شما توهین کرده، انتقاد می‎کنند و یا حتی با تحقیر کردن شما قصد بالاکشیدن خود را دارند. در ادامه بیشتر در مورد نشانه های رفتاری آنان توضیح داده و روش برخورد با آنها را نیز می‌گوییم. برای آشنایی با نشانه های حسادت به دیگران کلیک نمایید.

نشانه های دوست حسود

 

شناسایی نشانه های یک دوست حسود آسان است. به شرط آنکه این نشانه ها را بشناسید. پیش تر هم به این نکته اشاره کردیم که در بیشتر موارد؛ افراد در حال انکار این موضوع برای خودشان هستند که دوستشان حسود است. در صورتی که ارتباط با چنین فردی فقط به منجر به آسیب به خودتان می‌شود. برخی از نشانه هایی که چنین افرادی از خود بروز می‌دهند؛ شامل موارد زیر است.

تحقیر شما به وسیله تعریف و تمجید

معمولا یک دوست حسود ، بسیار زیرکانه عمل کرده و شما را به گونه تحقیر می‌کند که انگار در حال تعریف و تمجید کردن از شماست. آنها را خود را دلسوز و بسیار مشتاق نشان می‌دهند تا شما در مورد زندگی شخصی تان صحبت کنید. بعدا دقیقا ا همین موضوع استفاده کرده و به وسیله آنها شما را تحقیر می‌کنند.

تقلید کردن از شما

آنها با اینکه خود را بی میل نشان می‌دهند و یا جوری وانمود می‌کنند که شما از آنها پایین تر هستید؛ اما در واقعیت از شما تقلید کرده و هرکاری را انجام دهید؛ آنها نیز انجام می‌دهند. برای مثال از لباسی که به تازگی گرفته اید؛ بسیار ایراد گرفته و میگویند که اصلا زیبا نیست. اما بلافاصله دقیقا مانند همان را تهیه می‌کنند. این مصداق بارز حسودی کردن است.

صحبت کردن راجع به موفقیت های خود

یکی دیگر از نشانه های دوست حسود؛ این است که تمایل دارد فقط در مورد خود و موفقیت هایش صحبت کند و اجازه صحبت کردن به شما نمی‌دهد. در واقع او با این کار قصد دارد که نشان دهد از شما برتر است. آنها اصلا متواضع نبوده و می‌خواهند تا فقط خودشان دیده شوند.

توصیه کردن بد به صورت عامدانه

دوست حسود به شما توصیه می‌کند؛ اما نه توصیه های کارآمد و مفید. او از قصد به شما راهکارهای اشتباه داده تا خطاهای شما را افزایش داده و منجر به شکست تان بشود. آنها تمام تلاش خود را در این زمینه کرده و همواره تلاش می‌کنند تا مانعی بر سر راه تان باشند. برای اطلاع از راه های شناخت دوست و دشمن کلیک نمایید.

قصد رقابت با شما را دارند

آنها به جای همراهی با شما، بیشتر تلاش می‌کنند تا رقابت کرده و از شما جلو بزنند. در واقع دوستی برای آنها یک مسابقه است که هیچ خط پایانی ندارد.

از ناراحتی شما خوشحال شده و شکست هایتان را جشن می‌گیرند

یکی از اصلی ترین نشانه های دوست حسود ، این است که از شکست و ناراحتی های شما خوشحال می‌شوند. چرا که همه هدف آنها از رفتارهایشان این است که چنین روزی را ببینند. و در این شرایط است که احساس پیروزی و آرامش می‌کنند.

تنفر بی دلیل از شما

آنها حتی دلیل مشخصی هم برای تنفر از شما ندارند؛ اما نمی‎توانند حس خوبی نسبت به شما داشته باشند. آنها اصلا به این موضوع اعتراف نکرده و بالعکس خود را دوستدار شما نشان می‌دهند.

در جشن ها و خوشحالی شما حضور ندارند

هر زمان که شما در حال شادی کردن هستید و یا به موفقیتی رسیده اید؛ آنها حضور ندارند. این بدان خاطر است که نمی‌توانند جلوی احساسات خود را بگیرند و از طرفی توانایی خوشحال دیدن شما را نیز ندارند.

برخی دیگر از نشانه های یک دوست حسود

علاوه بر نشانه هایی که در بالا ذکر کردیم؛ آنها ممکن است چنین رفتارهایی نیز از خودشان بروز دهند.

  • بی شرم بودن در گفتار و نظر
  • به طور کوتاهی از شما تعریف می‌کنند
  • به راحتی شما را رها می‌کنند
  • مدام در حال عیب جویی هستند
  • غیبت می‌کنند
  • واقعیت را وارونه نشان می‌دهند
  • کارشکنی کردن
  • شایعه سازی کردن برای شما
  • برای شما در دسترس نیستند
  • خود را مظلوم نشان می‌دهند
  • روحیه انتقام گیری دارند
  • تلاش می‌کنند حرف خود را به کرسی بنشانند
  • سخن چینی کردن میان شما دیگران

در مقابل دوست حسود باید چطور رفتار کنید؟

 

برخورد با یک دوست حسود کار دشواری است. چرا که او این موضوع را نپذیرفته و قصد تغییر دادن خود را ندارد. از طرفی ادامه رابطه با او فقط باعث می‌شود تا احساسات بدی را تجربه کنید. از این رو بهتر است به تدریج رابطه خود را با او کمرنگ تر کرده و بعد از مدتی به طور کلی قطع ارتباط کنید. اما اگر قصد ادامه رابطه با او را دارید؛ لزومی ندارد تا در مورد دستاوردها و موفقیت هایتان در مقابل او صحبت کنید. ارتباط خود را با او به صورت سطحی نگه دارید.

سخن پایانی

دلیل حضور دوستان در زندگی این است که چیزی به ما اضافه کرده و دلیل حال خوبمان باشند. اما زمانی که یک دوست چنین رفتارهایی را از خود بروز می‌دهد؛ تنها باید از او فاصله گرفت و یا به طور کلی قطع ارتباط کرد.  به همین بهتر است نشانه های رفتاری یک دوست حسود را شناخته و از او فاصله بگیرید. در این زمینه می‌توانید با یک روانشناس نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوست حسود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: دوست حسود



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

راز موفقیت همواره یکی از موضوعاتی بوده است که افراد در طول زندگی خود به دنبال آن هستند. همه افراد تمایل دارند تا پیشرفت کنند و بهتر از گذشته باشند. اما این شرایط بدون برخورداری از برخی از ویژگی ها و حتی شرایط محیطی امکانپذیر نیست. موفقیت از نظر همه انسان ها تعاریف مختلفی داشته و محدود به چیزی می‌شود. به همین دلیل نمی‌توان تعریف واحدی از آن ارائه داد و یا یک نسخه واحد برای همه پیچید. بهتر است افراد در ابتدا از خود به شناخت کافی رسیده و با توجه به منابعی که در اختیار دارند در این مورد برنامه ریزی کنند. البته فراموش نکنید که نایل شدن به موفقیت و هدف غایی، کار ساده ای نیست و به راحتی به دست نمی‌آید. در این مسیر بهتر است افراد از دیگران نیز کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه راز موفقیت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

راز موفقیت

برخی از افراد در مسیر زندگی خود در پی پیدا کردن راز موفقیت زمان زیادی را صرف کرده و در واقع گم می‌شوند. غافل از اینکه موفقیت مفهومی عینی نیست که بتوان آن را پیدا کرد و یا به آن رسید. احساس موفقیت، در بیشتر موارد احساسی درونی است که با تلاش و استمرار به دست می‌آید. این بدان معنی است که شاید اطرافیان فرد را انسان موفقی ندانند؛ اما او خود احساس رضایت کرده و به هدفش رسیده است. برای رسیدن به این احساس افراد باید از مراحل مختلفی گذر کرده و مسائل زیادی را تجربه کنند. از آنجایی که هر فردی روزی با این مسئله روبرو می‌شود که واقعا راز موفقیت چیست؛ پرداختن به آن از اهمیت زیادی برخوردار است. برای اطلاع از ویژگی های نوجوانان موفق کلیک کنید.

راز موفقیت از نظر افراد موفق

 

برخی از افرادی که در زندگی خود به راز موفقیت رسیده اند و دارای جایگاه مهمی هستند؛ به دیگران کمک کرده و در مورد عوامل موفقیت خود به دیگران نیز توصیه هایی می‌کنند. در این قسمت به بررسی این موارد می‌پردازیم.

1- داشتن علاقه

برای رسیدن به راز موفقیت در ابتدا باید به کاری که در حال انجام دادن هستیم؛ علاقه داشتیم. در این حالت تقریبا نصف راه را رفته ایم و حتی برای نیمی دیگر، سختی کمتری متحمل خواهیم شد. عشق و علاقه در مورد رسیدن به اهداف و گام برداشتن در این مسیر، بسیار حائز اهمیت است. در این حالت دیرتر ناامید شده و بیشتر تلاش می‌کنیم.

2- بزرگ فکر کردن

داشتن رویاهایی بزرگ، نیز یکی از انواع راز موفقیت است. با اینکه بلند پروازی ویژگی مثبتی محسوب نمی‌شود اما به طور کلی بهتر است همیشه بیشتر از آنچه آرزو داریم؛ فکر کنیم. البته این افکار باید با تلاش بیشتری نیز همراه باشد.

3- برقراری تعادل در زندگی

فراموش نکنید که راز موفقیت همیشه در داشتن آرامش و زندگی خوبی نیست. همواره ناراحتی ها و دشواری هایی وجود دارد که باید با آنها روبرو شد. در واقع برقراری تعادل میان راحتی و سختی است که منجر به موفقیت و پیشرفت می‌گردد. به همین دلیل نباید در مواجه با ناراحتی ها ناامید شد و دست از تلاش کشید. از طرفی باید به همه جنبه های زندگی اهمیت داد و زمانی را برای آنها صرف کرد.

4- نترسیدن از شکست

شکست خوردن نیز بخش مهمی از راز موفقیت است. نباید از شکست ترسید و باید با آن مواجه شد. در مسیر موفقیت، پستی بلندی های زیادی وجود دارد؛ و همراه هر شکست پیروزی نیز به وجود می‌آید. از یاد نبرید که در این مسیر بیاموزید و از حتی با وجود سختی های فراوان، به تلاش خود ادامه دهید. در این صورت برآیند همواره صعودی می‌شود.

5- عمل کردن و برنامه ریزی

برخی از افراد برای رسیدن به راز موفقیت، تنها به آن فکر کرده و هیچ اقدامی در این جهت انجام نمی‌دهند. آنها تصور می‌کنند همین که در فکر تلاش کردن هستند؛ کافی است. اما بهتر است برنامه ریزی داشت و دست به کار شد. در واقع فکر کردن باید با عمل همراه بوده و برای عمل باید برنامه ریزی داشت. بهتر است درقدم اول با دقت برنامه ریزی کرده، به خوبی در مورد مسیر فکر کرده و در مرحله بعدی کاری انجام دهید. در این شرایط حتی اگر موفق هم نشوید بازهم تلاش کرده اید و دست روی دست نگذاشته اید.

6- عدم درگیری با دیگران

برخی از بزرگان مانند روزولت، راز موفقیت را در عدم درگیری با دیگران می‌دانند. در واقع نباید با اطرافیان دچار مشاجره و درگیری شد. این عامل باعث اصطکاک شده و سرعت افراد را کاهش می‌دهد. در این مسیر احتمالا بسیاری از افراد ما را ناامید خواهند کرد؛ اما نباید به حرف آنها گوش داد یا ناامید شد.

7- وقت گذرانی با افراد موفق و مشورت با آنها

از طرفی مشورت کردن با افراد موفق و یا حتی بررسی زندگی آنها حرکت بسیار مثبتی در جهت رسیدن به راز موفقیت است. بهتر است در مورد تصمیمات خود با آنها مشورت کرده و حتی در صورت لزوم از آنها کمک بگیرید.

8- باور به توانایی های خود

اعتماد به نفس و داشتن باور به توانایی های خود، نیز در این راه بسیار مهم است. برخی از افراد کاملا پتانسیل رسیدن به اهداف خود را دارند؛ اما به دلیل عدم خودباوری، شکست خورده و دچار ناکامی می‌شوند.

9- نگرش مثبت

مثبت نگری نیز یکی دیگر از راه های رسیدن به راز موفقیت است. با اینکه افراط در اینکار نتایج بدی دارد؛ اما به طور کلی بهتر است واقع بین بود و همیشه به نیمه پر لیوان توجه کرد.

10- ناامید نشدن و استمرار

یکی از مهم ترین انواع راز موفقیت، استمرار داشتن است. برخی از افراد بعد از تنها یک شکست دیگر تلاش نکرده و تصور می‌کنند بعد از کمی تلاش دیگر به نتیجه نمی‌رسد. تلاش باید به صورت مداوم بوده و برای مدت زمان طولانی ادامه یابد تا به نتیجه برسد.

11- لذت بردن از مسیر

فراموش نکنید که در این راه از مسیر لذت برده و تنها به مقصد فکر نکنید. این موضوع باعث می‌شود تا یادگیری و تجربه اندوزی صورت نگیرد. همچنین افراد کمتر از زندگی لذت برده و مشکلات زیادی را تجربه خواهند کرد.

راز موفقیت در کسب و کار

 

راز موفقیت در کسب و کار، ریسک پذیری است. همچنین نباید همیشه انتظار سود داشت و باید افراد مسئولیت زیان های مالی را نیز برعهده بگیرند. از طرفی به کار خود علاقه داشته و فکر شده عمل کنند. با اینکه شرایط کسب و کارها متفاوت است؛ اما به طور کلی افراد باید سنجیده عمل کرده تصمیم بگیرند.

راز موفقیت در زندگی شخصی

راز موفقیت در زندگی شخصی برای همه افراد متفاوت است. بهتر است افراد در ابتدا شرایط زندگی خود را در نظر داشته و بر این اساس تصمیم گیری نمایند. همچنین تعریف موفقیت افراد با یکدیگر متفاوت بوده و همه افراد به یک نسبت موفق نیستند. به همین دلیل نباید از خود انتظار غیر واقعی داشت و فشار زیادی به خود وارد کرد. پی بردن به راز موفقیت در زندگی شخصی نیز با خودشناسی نیز قابل حصول است. برای آشنایی با انواع سبک زندگی کلیک کنید.

سخن پایانی

راز موفقیت یک مفهوم کلی است که موضوعات زیادی را در بخش های مختلف زندگی در بر می‌گیرد. بهتر است در این مورد تلاش خود را کرده و بیش از حد خوش بین یا بدبین نبود. از طرفی در صورت لزوم از دیگران کمک گرفت و همچنین با یک مشاور مشورت کرد. روانشناس به افراد کمک می‌کند که دید جامع و کامل تری نسبت به زندگی خود داشته باشند.

برای دریافت مشاوره در زمینه راز موفقیت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: راز موفقیت در زندگی چیست؟



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

جلب اعتماد بعد خیانت یکی از دشوار ترین کار ها است. اعتماد مهم ترین بعد رابطه است و زمانی که خدشه دار شود؛ به سختی می‌توان جایگاه اولیه را کسب کرد. اعتماد رابطه به عنوان شیشه عمر نامیده می‌شود. و امروزه به دلیل خیانت های پی در پی، این شیشه عمر بارها تمام می‌شود. اما خیلی از افراد بعد از خیانت پشیمان می‌شوند و سعی در حفظ رابطه دارند. ولی برای بازگشت به رابطه باید مهارت صبر و آگاهی را کسب کنید. جلب اعتماد به این راحتی ها نیست و شخص مقابل به سختی می‌تواند به رابطه بازگردد.

اگر از خیانت خود بسیار پشیمان هستید و تصمیم گرفته اید که دیگر این رفتار زننده را انجام ندهید، حتما از روانشناس برای اصلاح رفتار خود کمک بگیرید. روانشناس به شما و شریک احساسی کمک می‌کند تا روش های برخورد و جلب اعتماد بعد خیانت را پیاده کنید. برای دریافت مشاوره خیانت کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جلب اعتماد بعد خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

جلب اعتماد بعد خیانت

 

اعتماد از اصلی ترین پایه های زندگی و رابطه است. اما بر اساس آمار ها، میزان خیانت به قدری افزایش یافته است که ترس از ازدواج نیز در جامعه رو به افزایش است. مشکل بزرگی مانند خیانت هرگز توجیه پذیر نیست و هیچ فردی نباید خود را لایق خیانت بداند. عده ای از افراد بعد از خیانت اظهار پشیمانی می‌کنند و قصد دارند تا دوباره اعتماد شریک احساسی خود را جلب کنند. اما به او این حق را بدهید که به شما اعتماد نکند و بخشش در کارش نباشد.

اصلا به نظر شما جلب ‌اعتماد بعد خیانت ممکن است؟ خودتان را جای همسر بگذارید؛ چنین رفتاری را می‌بخشید؟ خیلی سخت است که اعتماد دوباره جلب شود. اما غیر ممکن نیست! قبل از اینکه به دنبال جلب اعتماد بعد خیانت باشید؛ باید خودتان را اصلاح کنید. در این مقاله روش های جلب اعتماد دوباره از مرحله اول را توضیح داده ایم. جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زندگی بعد از خیانت کلیک کنید.

برای جلب اعتماد بعد خیانت چه باید کرد؟

 

قبل از اینکه به دنبال جلب اعتماد بعد خیانت باشید، باید ریشه و دلیل این رفتار خود را بسوزانید. شما تلاش کنید اما از همسرتان توقع بخشش فوری نداشته باشید. در این مقاله روش های جلب اعتماد بعد خیانت را توضیح داده ایم.

به روانشناس مراجعه کنید

اگر از خیانت خود پشیمان هستید، در اقدام اول باید به روانشناس مراجعه کنید. به دلیل اینکه در مسیر جلب اعتماد احساسات بدی را تجربه خواهید کرد؛ باید تحت نظر روانشناس باشید. در کنار این موضوع، می‌توانید از راهنمایی های روانشناس برای جلب اعتماد بعد خیانت استفاده کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انواع خیانت کلیک کنید.

نتیجه سریع را فراموش کنید | جلب اعتماد بعد خیانت

جلب اعتماد بعد خیانت به زمان و فرصت نیاز دارد. هرگز نباید به دنبال نتیجه فوری و سریع باشید. به همین جهت زمانی که شریک احساسی متوجه خیانت شما شد، نباید انتظار بخشش فوری داشته باشید. در این شرایط فرد خیانت دیده احساس می‌کند که به اندازه کافی دوست داشتنی نبوده یا کمبودی داشته است که شما برای رفع این نیازها به دنبال فرد دیگری بودید.

دلیل خیانت خود را پیدا کنید

یکی از کارهایی که باید برای جلب اعتماد بعد خیانت انجام دهید؛ بررسی دلیل و ریشه خیانت است. برای اینکه به همسر نشان دهید دیگر چنین کاری را انجام نمی‌دهید؛ باید علت خیانت را بررسی کرده و به دنبال راه درمان باشید. همسر را در این مسیر با خود همراه کنید تا برای حل مشکل رابطه همراه یکدیگر تلاش کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علت خیانت به همسر کلیک کنید.

رفتارهای مشکوک نداشته باشید | جلب ‌اعتماد بعد خیانت

برای جلب اعتماد بعد خیانت نباید رفتارهای مشکوک داشته باشید. شریک احساسی پس از خیانت شما بسیار حساس می‌شود و شما را زیر ذره‌بین قرار می‌دهد. بنابراین جهت بخشش همسر باید رفتاری صادقانه داشته باشید و از رفتار های مشکوک پرهیز کنید.

سوالات همسرتان را با صداقت پاسخ دهید

یکی از کارهایی که باید جهت جلب اعتماد بعد خیانت انجام دهید، پاسخ به سوالات همسر به شیوه صادقانه است. قطعا همسر شما بعد از خیانت سوالات زیادی در ذهنش پدید می‌آید که شما برای رفع ابهامات باید تمامی سوال های او را پاسخ دهید.

رفتار و اعمال خود را بپذیرید | جلب اعتماد بعد خیانت

همیشه افرادی که خیانت می‌کنند؛ دیگران را متهم این اشتباه خود می‌کنند. اما این رفتار باعث بی اعتمادی بیشتر می‌شود. اگر قصد جلب اعتماد بعد خیانت دارید، باید اشتباه خود را گردن بگیرید. در غیر اینصورت نباید انتظار بخشش داشته باشید.

احساسات شریک احساسی را درک کنید

برای جلب اعتماد بعد خیانت باید احساسات همسر را درک کنید. بعد از خیانت، شریک احساسی در دل خود ناراحتی، تنفر و ناامیدی را تجربه می‌کند. شما باید به او حق بدهید و این احساسات را بپذیرید. منظور از درک احساسات این است که در کنار همسر بمانید و به او محبت کنید. تا محبت جانشین تنفر شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنار آمدن با خیانت همسر کلیک کنید.

برای رابطه جنسی فورا اقدام نکنید | جلب اعتماد بعد خیانت

اقدام فوری برای برقراری رابطه جنسی به جلب اعتماد بعد خیانت کمک نمی‌کند. باید به همسر زمان بدهید اما به این موضوع هم اشاره کنید. اگر فوری اقدام کنید احساس تنفر همسر بیشتر می‌شود. و اگر هیچ اشاره ای نکنید؛ همسرتان احساس می‌کند که دیگر میلی به او ندارید. همسرتان را درک کنید، در زمان و موقعیت مناسب این موضوع را بیان کنید.

برای توجیه خود از همسر ایراد نگیرید

برخی از افراد بعد از خیانت برای توجیه خود دائم از همسر ایراد می‌گیرند. زمانی که ویژگی های منفی همسر را برای توجیه خود بیان کنید؛ باید انتظار جدایی هم داشته باشید. و فراموش نکنید که هیچ توجیهی برای خیانت قابل قبول نیست. به جای این کار برای حل مشکلات زندگی و جلب اعتماد بعد خیانت به صورت زوج تلاش کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه پیشگیری از خیانت همسر کلیک کنید.

کلام آخر

جلب اعتماد بعد خیانت یکی از سخت ترین روش ها است. و بی اعتمادی از معضلات بزرگ زندگی های مشترک است. برای اینکه این بی اعتمادی و خیانت در رابطه شکل نگیرد یا به سمت بهبودی قدم بردارد؛ از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جلب اعتماد بعد خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: جلب اعتماد بعد خیانت



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

برخورد با افراد در حال ترک بسیار موضوع حساسی است که البته در بیشتر موارد دست کم گرفته می‌شود. گاهی همین رفتارهای اشتباه در دوران ترک است که باعث می‌شود فرد معتاد دوباره مصرف را شروع کرده و یا به طور کلی تمایلی به ترک مجدد نداشته باشد. فراموش نکنید که آنها به اندازه کافی، از این موضوع ناراحت و آسیب دیده هستند. شما به عنوان یکی از اطرافیان فردی که می‌خواهد این فرایند را آغاز کند؛ باید همراه و حمایتگر باشید و نکاتی را رعایت کنید. در این زمینه بهتر است با یک مشاوره ترک اعتیاد نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار با افراد در حال ترک بودند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

اهمیت چگونگی برخورد با افراد در حال ترک

 

همواره تصور می‎شود که این خود فرد است که باید برای شروع اراده کرده و قدم بردارد و یا به اصطلاح خودش بخواهد. در صورتی که ترک اعتیاد کاملا یک فعالیت جمعی و خانوادگی است. اگر فرد تصمیم به ترک گرفته؛ اما همچنان شاهد مصرف خانواده اش باشد و یا اطرافیان از نظر مالی و روانی او را حمایت نکنند؛ طبیعتا او نیز از ترک کردن منصرف شده و یا مصرف مواد را از سر می‌گیرد. فارغ از مسائل مالی که بخش مهمی از فرایند ترک اعتیاد است؛ خانواده باید در مراحل مختلف در کنار فرد بوده و به او کمک کنند.

مشاهدات به وضوح نشان داده اند؛ افرادی که در طی ترک اعتیاد، همراه با خانواده خود بودند؛ سریع تر این دوران را پشت سر گذاشته کمتر احتمال دارد که دوباره برای ترک اعتیاد مراجعه کنند. این موضوع به وضوح نشان دهنده تاثیر خانواده و اطرافیان در این دوران است. برای اطلاع از راه های تشویق معتاد به ترک کلیک نمایید.

برخورد با افراد در حال ترک چگونه است؟

 

یکی از عوامل محرک برای ترک افراد معتاد، رفتارهای دیگران است. اما آنان در دوران ترک، نسبت به این موضوع بیشتر حساس شده و ممکن است با کوچک ترین واکنش اشتباهی از سمت دیگران، ترک را به طور کلی متوقف کند. و یا برعکس، انگیزه او برای ترک بیشتر شود. از این رو در این قسمت به توضیح راهکارهایی خواهیم پرداخت که می‌توانند تاثیر مثبتی در برخورد با افراد در حال ترک داشته باشند.

مهربانی با آنها

یکی از اولین قدم ها در برخورد با افراد در حال ترک ، این است که به آنها نشان دهید که برای شما مهم هستند و به آنها اهمیت می‌دهید. رفتار با آنها نیاز به صبر زیادی دارد. ممکن است رفتاری از خود نشان دهند که از کوره در بروید. اما شما نباید مانند دیگران به آنها توهین کرده و یا تحقیر و سرزنش کنید. او را بپذیرید و حتی سعی او را ببخشید.

صحبت کردن و گوش کردن به حرفهایشان | برخورد با افراد در حال ترک

در برخورد با افراد در حال ترک ، همه افراد تمایل به نصیحت کردن دارند؛ اما هیچکس شنونده حرف های آنان نیست. از این رو سعی کنید به همان اندازه که با آنها صحبت می‌کنید؛ به حرف هایشان نیز گوش دهید. این مکالمه و تعامل باید به دور از قضاوت و بی احترامی باشد. از طرفی در ابتدا مطمئن شوید که او واقعا به حرف زدن با شما تمایل دارد.

ثابت قدم بودن

یکی دیگر از موضوعاتی که در برخورد با افراد در حال ترک باید رعایت کنید؛ این است که انگیزه خود را از دست نداده و ثابت قدم باشید. در برخی موارد، آنها تلاش می‌کنند تا شما را منصرف کنند. اما شما نباید پا پس کشیده و ناامید شوید. بلکه صبوری کنید و انرژی خود را در این مسیر حفظ نمایید. برای اطلاع از چگونگی نحوه رفتار با افراد مشکوک به اعتیاد کلیک نمایید.

رفتارهای قابل پیش بینی از خودتان بروز دهید | برخورد با افراد در حال ترک

در برخورد با افراد در حال ترک متوجه خواهید شد که آنها کاملا غیرقابل پیش بینی هستد؛ اما شما نباید با آنها مقابله به مثل کرده و اینطور رفتار کنید. سعی کنید حرف و عملتان یکی باشد. چرا که اتفاقات غیرمنتظره منجر به استرس آنها شده و ممکن است از لحاظ روانی آنها را بهم بریزد.

بروز نگرانی و محبت بی قید و شرط

به آنها نشان دهید واقعا نگرانشان هستید و محبت تان بی قید و شرط است. در چنین شرایطی، والدین به دلیل فشاری که متحمل شده اند؛ دیگر نمی‌توانند به فرد در حال ترک مانند گذشته محبت کنند. و یا به او می‌گویند که اگر ترک کنی دوباره تورا دوست خواهیم داشت. اما اینکار اشتباه است. چرا که او باید متوجه شود که وجودش برای شما ارزشمند بوده و شما در حال او را دوست می‌دارید.

از تغییر کردن حمایت کنید | برخورد با افراد در حال ترک

در مورد تغییرهایش به او بازخورد داده و نسبت به این موضوع بی تفاوت نباشید. برای مثال به او بگویید که چقدر از این تغییر خوشحال هستید و به او کمک خواهید کرد. قطعا انگیزه شما برای تغییر کردن بیشتر از انگیزه او خواهید بود. اما او هم باید ببیند که شما آماده هستید و همچنین این تغییر برایتان مهم است. از این رو این موضوع را به طور واضح به او نشان دهید. برای آشنایی با نقش خانواده در ترک اعتیاد کلیک نمایید.

آنها را به حال خودشان بگذارید

آزاد گذاشتن آنها به این معنا نیست که به طور کلی بی تفاوت بوده و اصلا اهمیتی به این موضوع ندهید. بلکه نباید به آنها فشار زیادی وارد کرده و موضوعی را تحمیل کنید. باید اجازه دهید تا آنها به روش خود با این موضوع کنار آمده و به تدریج تغییر کنند.

حتما از یک متخصص کمک بگیرید | برخورد با افراد در حال ترک

بیماران معتاد، مشکلات روانی زیادی را در دوران ترک و بعد از آن تجربه می‌کنند که ممکن است که شما نحوه واکنش درست به آنها را ندانید. از این رو بهتر است حتما با یک متخصص مشورت کرده و از او کمک بگیرید. در این دوران حضور یک روانشناس می‌تواند بسیار کمک کننده و موثر باشد و هم به شما و هم به فرد معتاد کمک کند.

سخن پایانی

یکی از مراحل سخت در فرایند ترک اعتیاد، نحوه برخورد با افراد در حال ترک می‌باشد. چرا که آنها بسیار حساس و آسیب پذیر بوده و ممکن است به راحتی با هرفردی ارتباط نگیرند. از این رو اگر شما فرد مورد اعتماد او در خانواده هستید؛ حتما موارد بالا را رعایت کرده و از یک متخصص نیز در این زمینه کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار با افراد در حال ترک بودند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: برخورد با افراد در حال ترک



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

چگونه پس انداز کنیم ؟ روش های پس انداز کردن بسته به شرایط شما متفاوت هستند. اما قطعا پس انداز یکی از مهم ترین مهارت های زندگی است که در شرایط مختلف به کمک شما خواهد آمد. مخصوصا با توجه به شرایط اقتصادی که ما در آن زندگی می‌کنیم؛ بسیار اهمیت دارد که همواره پولی را برای روز مبادا کنار گذاشته تا بتوانیم از آن استفاده کنیم. البته که با کنار گذاشتن پول نقد، از ارزش آن کاسته می‌شود؛ به همین دلیل باید این پول را در جای درستی سرمایه گذاری کرده و کاری کنیم تا بیشتر شود. اگر دائم به پول هایی که کنار گذاشته اید دست میزنید؛ حتما در این باره با متخصص صحبت نمایید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پس انداز کردن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اهمیت پس انداز کردن

 

پس انداز کردن از آنجایی اهمیت دارد که این پول در شرایط مختلف به کمک ما آمده و باعث می‌شود تا روان آسوده تری داشته باشیم. بیشتر ما در این شرایط، تحت تاثیر استرس مالی هستیم و یا از بی پولی می‌ترسیم. اما زمانی که به اندازه کافی پس انداز داشته باشیم؛ دیگر کمتر احتمال دارد که این موضوع را تجربه نماییم.

معمولا افراد از سنین مختلفی پس انداز کردن را آغاز می‌کنند. برای مثال برخی از همان دوران کودکی، به کمک خانواده، پس انداز اندکی جمع می‌کنند. برخی دیگر نیز دیر به این فکر افتاده و ولخرجی کردن را به جمع کردن پول هایشان ترجیح می‌دهند. توجیه آنها برای این موضوع، زندگی در حال و اکنون است. اما فراموش نکنید که حادثه خبر نمی‌کند و در این شرایط است که پول نجات دهنده است. از این رو بهتر است دست به کار شده و پس انداز کردن را آغاز کنید. برای آشنایی بیشتر با نشانه های استرس مالی کلیک نمایید.

چگونگی پس از انداز کردن

 

اما چطور باید پس انداز کرد؟ این سوالی است که بسیاری از افراد این روزها با آن درگیرند. چرا که هزینه های زندگی بسیار بالاست و دیگر پولی برای پس انداز کردن باقی نخواهد ماند. اما در این قسمت قصد داریم تا روش هایی را توضیح دهیم که با هر میزان درآمدی می‌توانید از آنها استفاده کنید.

آینده نگر بودن

چیزی که بیشتر از پس انداز کردن اهمیت دارد؛ آینده نگری است. در واقع داشتن چنین ذهنیتی به شما کمک خواهد کرد تا راحت تر پول هایتان را پس انداز کرده و به فکر خرج کردن آنها نیوفتید. گفتیم که این کار دشوار است و ممکن است تحت فشار زیادی قرار بگیرید؛ اما قطعا زمانی که بتوانید پول زیادی برای خود جمع کنید؛ خوشحال تر خواهید بود.

کم کردن هزینه های کم اهمیت | پس انداز کردن

احتمالا به صورت ماهانه خرج هایی دارید؛ که اهمیت زیادی ندارند.این موضوع بسته به اولویت های شما در زندگی متفاوت است و نمی‌توان مورد دقیقی را مثال زد. برای مثال شاید برای فردی گل خریدن برای خانه اش، موضوع مهمی باشد و حالش را خوب کند. اما برای فردی دیگر این یک هزینه اضافی است. از این رو بهتر است لیستی از خریدهای ضروری و غیرضروری خود تهیه کرده و سعی کنید که هزینه های غیرضروری خود را به حداقل برسانید. برای اطلاع از چگونگی برخورد با زن ولخرج کلیک نمایید.

مدیریت هزینه ها

مدیریت کردن هزینه های مفهومی کلی است که هر فردی باید بسته به درآمد خود آن را تنظیم کند. هیچگاه نباید هزینه های شما بیشتر از درآمدتان باشد و این موضوع باعث شود تا از پس انداز خود استفاده کنید. پس برای هرماه خود برنامه ریزی کرده و خرج هایتان را اگر ضروری نیستند؛ بین ماه های مختلف تقسیم نمایید.

محدودیت گذاشتن در خرید کردن | پس انداز کردن

زمانی که به خرید می‌روید؛ برای خودتان از لحاظ مالی محدودیت بگذارید. برای مثال بگویید که امروز حق دارم تنها تا سقف دو میلیون خرید کنم. لزومی ندارد همه موجودی حساب تان را خرید کنید.

تلاش بیشتر

برای اینکه پس انداز بیشتری داشته باشید؛ باید بیشتر هم کار کنید. برخی تصور می‌کنند آدم های پولدار دیگر کار نکرده و فقط استراحت می‌کنند. در صورتی که اگر به زندگی آنها نگاه کنید؛ می‌بینید که آنها بیشتر کار می‌کنند. از این رو باید برای جمع کردن پول، بیشتر هم کار کرده و روی کارهای پرسود تمرکز داشته باشید.

هنگام خرید تخفیف بگیرید | پس انداز کردن

شاید تصور کنید که این کار درست نیست و یا انجام آن خجالت بکشید. اما هرمقدار پولی را که خرج نکنید برایتان ذخیره خواهد شد. برای مثال اگر یک جنس 650 هزارتومانی را بتوانید 600 هزارتومان بخرید؛ این 50 تومان برایتان پس اندازه خواهد شد. پس همیشه موقع خرید کردن، این پیشنهاد را به فروشنده بدهید.

استفاده از فرمول میلیونرها

حتی میلیونرها نیز به فکر راهی برای پس انداز پول بیشتر هستند. عادت بیشتر افراد این است که در ابتدا نیازهای ضروری خود را برطرف کرده و سپس پولی را برای پس انداز کنار می‌گذارند. در صورتی که میلیونرها، هوشمندانه عمل کرده و پیش از اینکه هزینه های خود را آغاز کنند؛ در ابتدا پولی را برای پس انداز کنار می‌گذارند. سپس با اضافه پول شان خرج می‌کنند. برای آشنایی با نشانه های رفتاری همسر زیاده خواه و پرتوقع کلیک نمایید.

فرمول 20 30 50

یکی از بهترین روش ها برای پس انداز کردن، استفاده از روش 20 30 50 است. در این روش، هر میزان که درآمد دارید را باید به سه بخش تقسیم کنید. 50 درصد آن باید برای نیازهای ضروری مثل اجاره خانه، خوراک، پوشاک و… مصرف شود. 30 درصد آن برای هزینه هایی است که ضرورت و اهمیت خاصی ندارند؛ مانند سفر رفتن، عوض کردن تلفن همراه تان، تفریح و… .

اما 20 درصد باقی مانده پول تان را باید پس انداز کرده و اصلا آن را خرج نکنید.

روش ژاپنی ها

روشی که ژاپنی ها برای پس انداز کردن از آن استفاده می‌کنند نیز شامل نوشتن درآمد و هزینه ها در یک ماه است که به طور جزئی تر آنها در ابتدا هزینه های خود را به چهار دسته نیازها، خواسته ها، فرهنگی و آموزشی و هزینه های غیرمنتظره تقسیم می‌کنند. سپس هدف خود را از پس انداز کردن می‌نویسند که انگیزه خود را برای اینکار حفظ کرده و در پایان هر هفته و یا ماه نیز هزینه های خود را بازبینی می‌کنند.

طلا خریدن

از دیگر روش های مفید برای پس انداز کردن با هر میزان درآمدی طلا خریدن است. شاید با خود بگویید که طلا پس انداز گرانی است و قادر به تهیه آن نیستید. در صورتی که امروزه با هرمیزان پولی که داشته باشید؛ می‌توانید طلا بخرید.

سخن پایانی

فرقی نمی‌کند که چقدر درآمد دارید یا هزینه هایتان چقدر است. چرا که در هر صورت می‌توانید مقدار کمی از پول های خود را پس انداز کنید. این کار خود نوعی آینده نگری است و باعث می‌شود تا استرس و اضطراب کمتری را تجربه نمایید. از این رو در این زمینه، حتما از یک متخصص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پس انداز کردن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چگونه پس انداز کنیم



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خالی شدن کمر و یا کمر درد بعد از رابطه‌جنسی همواره از معضلات مردان بعد از رابطه جنسی است. البته که خالی شدن کمر اصطلاح عامیانه ای است که برای حالت بعد از ارضاشدن از آن استفاده می‌کنند. اما به طور کلی این ناحیه تاثیر زیادی در رابطه جنسی داشته و به همین دلیل است که باید تقویت شود. منظور از تقویت کردن کمر بعد یا قبل از رابطه جنسی، هم عضلات این ناحیه است و هم کیفیت اسپرم ها. از آنجایی که دستگاه تولید مثل مردان در ناحیه پایین کمر آنها قرار گرفته است؛ به همین دلیل تقویت این ناحیه تاثیرات زیادی بر رابطه جنسی افراد نیز دارد. روش های مختلفی در این مورد وجود دارد که مردان می‌توانند از آنها استفاده کرده و همچنین بهتر است از یک متخصص نیز کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک نمایید. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمردرد بعد از رابطه جنسی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

خالی شدن کمر به چه معناست؟

خالی شدن کمر در اصطلاح به معنی ارضا شدن است. زمانی که مرد به مرحله انزال رسیده و مایع منی از آلت تناسلی خارج می‌شود؛ کمر او خالی شده و حتی تا مدتی دیگر نمی‌تواند دوباره انزال را تجربه کند. گاهی دقیقا به همین دلیل است که مردان تمایل دارند تا هرچه سریعتر کمر خود را تقویت کرده و دوباره رابطه جنسی برقرار کنند.

در صورتی که این یک واکنش طبیعی در بدن آنهاست و نمی‌توان در این مورد کاری کرد. در واقع آنها می‌توانند رابطه جنسی داشته باشند؛ اما احتمال به مرحله انزال نخواهند رسید. این مدت زمان در بدن هر مردی متفاوت بوده و به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای اطلاع از راه های افزایش زمان انزال طبیعی کلیک نمایید.

روش های تقویت کمر بعد از انزال

همانطور که گفته شد؛ به روش های مختلفی می‌توان خالی شدن کمر را جبران نمود و ضعف در این ناحیه را جبران کرد. گاهی مردان بعد از رابطه جنسی دچار کمردرد می‌شوند که این خود دلایل مختلفی داشته و نشانه ای برای تقویت بیشتر این ناحیه است. مردان احتمالا به دلیل مشکلا مربوط به پروستات، کجی آلت، شکستگی آلت تناسلی، مشکلات مربوط به ختنه و… دچار چنین حالتی می‌شوند. بهتر است این موضوع را حتما پیگیری کرده و آن را درمان نمایند.

اما در این مورد چه اقداماتی می‌توان انجام داد؟ در این قسمت به توضیح راهکارهایی خواهیم پرداخت که علاوه بر مراجعه به متخصص، می‌توانید از آنها استفاده کنید.

حرکات ورزشی

بهتر است همواره به انجام حرکات ورزشی که به تقویت عضلات کمر منجر می‌شوند؛ بپردازید. این حرکات شامل حرکات کششی، پیلاتس و یوگا است که به قدرت و انعطاف پذیری بیشتر کمر بسیار کمک می‌کند. همچنین فشارهای غیر طبیعی بر کمر نیز در این حالت کاهش می‌یابند.

تغذیه مناسب

مردان باید برای جبران خالی شدن کمر خود از مواد غذایی حاوی ویتامین دی، کلسیم، ماهی، شیر و سبزیجات استفاده کنند. استفاده از پروتئین نیز بسیار موثر خواهد بود و می‌تواند کمک بزرگی در این مورد به مردان بکند. البته که تغذیه مناسب در کنار استفاده از دارو و حرکات ورزشی موثر خواهد بود.

استفاده از داروها و مکمل های مختلف

برخی از داروها و مکمل ها نیز در این زمینه موثر هستند. البته که مردان برای استفاده از این داروها حتما باید با متخصص مشورت نمایند. برخی از این داروها هورمونی بوده و برخی دیگر تنها حاوی پروتئین ها و ویتامین ها هستند.

کمر سفت داشتن به چه معناست؟ چطور کمر سفت داشته باشیم؟

کمر سفت به معنی سلامت عضلات و استخوان های کمر است که انعطاف پذیری خوبی داشته در رابطه جنسی منجر به عملکرد خوب در افراد می‌گردد. در این حالت استقامت ستون فقرات حفظ شده و از آن پشتیبانی می‌گردد. در بسیاری از موارد این ضعف در عضلات کمر است که منجر به اختلال در نعوظ و یا حتی زودانزالی می‌شود. به همین دلیل است که معمولا اطرافیان خوردن برخی از خوراکی ها و یا حتی انجام برخی از حرکات ورزشی را برای سفت شدن کمر پیشنهاد می‌کنند. برای سفت شدن کمر می‌توانید از این روش های استفاده کنید:

دمنوش های خانگی: حتما از دمنوش هایی استفاده کنید که حاوی عسل، زنجبیل و شوید هستند. برای مثال زنجبیل تازه را رنده کرده و آن را در یک لیوان آب جوش بریزید و سپس شوید را به آن اضافه کنید. این ترکیب کمر شما را سف می‌کند.

خوردن میوه: برای جلوگیری از خالی شدن کمر از میوه هایی مثل آووکادو، موز و توت فرنگی مصرف کنید.

استفاده از کمپرس گرم: همچنین استفاده از کمپرس گرم نیز درد را در ناحیه کمر کاهش داده و عضلات را بهبود می‌بخشد.

سفت شدن کمر در زنان

شاید در مورد زنان نیز عبارت سفت شدن و یا خالی شدن کمر را شنیده باشید. این موضوع مخصوصا در زمان قاعدگی آنها تاثیر زیادی دارد. پس از زمان پریودی، زنان باید کمر خود را تقویت کرده تا عضلات آنها به تعادل برسد و درد آنها نیز کاهش یابد.

در این شرایط آنها باید علاوه بر تغذیه مناسب، به اندازه کافی استراحت کرده و ورزش هم  بکنند. مصرف خوراکی های حاوی کلسیم و ویتامین دی مانند لبنیات و ماهی می‌تواند به تقویت عضلات و استخوان های زنان بعد از زمان قاعدگی کمک کنند. آنها در این دوران خونریزی داشته و تعادل هورمون ها آنها نیز به هم ریخته است. به همین دلیل باید به خوبی خود را تقویت نمایند.

غذاهای مفید برای درمان خالی شدن کمر

بهترین غذاها و خوراکی ها برای جبران خالی شدن کمر شامل گوشت سفید، ماهی و تخم مرغ است. اسیدها چرب در ماهی مانند امگا3 در ماهی هایی مثل سردابی یا قزل آلا می‌تواند به کاهش التهاب و تسهیل در فرایند بهبودی عضلات کمک کند. همچنین مردان می‌توانند از میوه هایی مثل انواع توت ها، آناناس و موز نیز استفاده کنند که حاوی بروملین بوده و فرایند بهبود و جذب مواد مغذی را تسهیل می‌کند. بهتر است مردان در این زمان بیشتر از سبزیجاتی استفاده کنند که برگ آنها تیره رنگ است.

مدت زمان پر شدن کمر مردان

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ به طور مشخص نمی‌توان گفت که یک مرد بعد از چه مدتی دوباره می‌تواند رابطه داشته باشد. این موضوع به سلامت جسمانی، میل جنسی و رژیم غذایی افراد بستگی دارد. حجم مایع منی که بعد از هر انزال از بدن مرد خارج می‌شود بین دو تا پنج میلی لیتر بوده و هر انزال حاوی 200 تا 300 میلیون اسپرم است. بدن مردان هر روز اسپرم می‌سازد؛ اما چرخه کامل بازسازی اسپرم ها تقریبا 64 روز طول می‌کشد. بیشتر مردان خودشان می‌دانند که مدت زمان پر شدن کمرشان چگونه است.

سخن پایانی

خالی شدن کمر مردان پس از هربار انزال اتفاق می‌افتد و مدت زمانی طول می‌کشد تا مردان دوباره بتوانند انزال داشته باشند. در این زمان مردان می‌توانند از راهکارهایی استفاده کنند تا این موضوع را جبران کرده و سفت شدن کمر را تجربه نمایند. البته که عوامل مختلفی در این مورد دخیل هستند و بهتر است مردان در این مورد حتما با یک متخصص نیز مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمردرد بعد از رابطه جنسی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: خالی شدن کمر



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

جوش بلوغ یکی از بارزترین اتفاقاتی است که نوجوانان را درگیر می‌کند. در واقع به این دلیل که جوش ها بیشتر در صورت نوجوان ظاهر می‌شوند؛ اعتماد به نفس او را کاهش داده و باعث می‌شوند تا او نسبت به خود احساس بدی پیدا کند. در صورتی که باید بدانند که این یک اتفاق کاملا طبیعی و موقت در بدن آنهاست و به زودی همه چیز بهتر خواهد شد. البته که درک کردن این موضوع در دوران نوجوانی و کنار آمدن با آن کار دشواری است. اما با کمک والدین و روانشناس از استرس و اضطراب آنها در مورد ظاهر، تا حد زیادی کاسته شده و حتی میزان جوش ها نیز کمتر می‌شود. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جوش بلوغ می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

جوش بلوغ

جوش بلوغ یا آکنه ولگاریس یک بیماری شایع بوده که نوجوانان را در این دوران تحت تاثیر قرار می‌دهد. این موضوع هم در مورد دختران و هم برای پسران است و اصلا ربطی به خوب بودن یا بد بودن پوست شان ندارد. این جوش های عموما به دلیل گرفتگی یا عفونت غدد چربی سطح پوست اتفاق افتاده و در سطح پوست تکثیر می‌شوند. در واقع علاوه بر پوست صورت در نواحی دیگر بدن مانند بازوها نیز شاهد بروز چنین جوش هایی هستیم. اما بیشتر در نواحی صورت است؛ که روان نوجوان را ناراحت می‌کند. به طور کلی نوجوانان در این دوران نسبت به ظاهر خود احساس خوبی نداشته و این موضوع هم مزید بر علت می‌شود.

نشانه های همراه با جوش بلوغ

 

نشانه های ناشی از جوش بلوغ، بستگی به شدت و نوع جوش ها دارد. اما به طور کلی برخی از نشانه هایی که پیش از بروز جوش ها، ظاهر می‌شوند؛ شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی با نشانه های ناشی از بلوغ زودرس کلیک نمایید.

  • بروز برجستگی های سرسفید و سرسیاه
  • ایجاد برجستگی های کوچک قرمز و ظریف یا همان پاپول ها
  • جوش های چرکی
  • ندول ها یا همان توده های بزرگ، سفت و دردناک زیر پوست
  • ضایعات کیستیک مثل توده های دردناک و پر از چرک در زیر پوست

علت بروز جوش بلوغ چیست؟

با اینکه اصلی ترین علت جوش بلوغ، قرارگیری در همین دوران است و از برهم خوردن میزان هورمون ها و چربی بدن ناشی می‌شود؛ اما عوامل دیگری نیز در این زمینه موثر هستند. در این قسمت به توضیح برخی از دلایلی می‌پردازیم که منجر به بروز این نوع جوش می‌شوند.

فعالیت بیش از حد غدد چربی

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ یکی از اصلی ترین دلایل بروز جوش بلوغ ، فعالیت بیش از حد غدد چربی در بدن نوجوانان است. پوست آنان در این دوران بسیار چرب شده و به همین دلیل است که باید در فواصل زمانی کوتاه به حمام بروند. در واقع به دلایل مختلفی مانند عفونت و یا پرشدن این منافذ؛ چربی زیرپوست انباشه شده و خود را به شکل جوش نمایان می‌کند.

بروز تغییرات هورمونی

بالا بودن بیش از حد هورمون های جنسی نیز از دلایل دیگر تغییرات هورمونی است. این هورمون ها باعث فعالیت بیشتر غدد چربی شده و به همین دلیل شاهد التهاب پوست و رشد میکروب ها در این ناحیه هستیم.

تغذیه نامناسب

از دلایل دیگر بروز جوش بلوغ ، می‌توانیم به مصرف بیش از حد مواد غذایی مثل ماکارونی، نان، سیب زمینی، برنج، شیرینی، پسته، بادام، موز، نارگیل و… اشاره کنیم. این خوراکی ها چربی زیادی داشته و میزان جوش ها را بیشتر می‌کنند.

بروز فشارهای عصبی

یکی از مواردی که خود نوجوانان و خانواده ها نسبت به آن بی توجه هستند؛ استرس و اضطراب است. فشارهای عصبی می‌توانند تعادل هورمونی را در بدن برهم زده و منجر به بروز جوش شوند.

ژنتیک

فراموش نکنید که مسائل ارثی و ژنتیکی نیز در این مورد دخیل هستند و این موضوع می‌تواند نوجوان را بیشتر مستعد کند.

فقر ویتامین های مختلف

کمبود ویتامین های مختلفی مانند A و B نیز منجر به بروز جوش های پوستی می‌شوند. در واقع این دو ویتامین تاثیر زیادی در ترمیم سلولهای پوستی دارند و زمانی که در بدن کم باشند؛ پوست دچار مشکلاتی از این قبیل می‌گردد.

عدم رعایت بهداشت

برای کنترل چربی پوست، نوجوانان باید به طور مداوم پوست صورت را شسته و آن را تمیز نگه دارند. در واقع با اینکار از بیشتر شدن جوش ها جلوگیری کرده و فرایند بهبودی را نیز تسریع می‌کنند.

انواع مختلف جوش بلوغ

جوش بلوغ ، انواع مختلفی داشته و به شکل های مختلفی ظاهر می‌شود. برخی از این انواع، شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از سن بلوغ پسران و دختران کلیک نمایید.

  • جوش سرسفید
  • جوش سر سیاه
  • پاپول ها
  • جوش های چرکی
  • ندول ها
  • کیست

پیشگیری از بروز جوش بلوغ

فراموش نکنید بروز جوش بلوغ اجتناب ناپذیر است. اما تا حدی می‌توان از بیشتر شدن آنها جلوگیری کرد. برخی از روش هایی که در این زمینه موثر هستند؛ شامل موارد زیر می‌باشند. برای جلوگیری از بروز بلوغ دیررس کلیک نمایید.

✨استفاده از شوینده های متناسب با پوست به وطور مرتب

✨استفاده از ضدآفتاب

✨دستکاری نکردن جوش ها

✨استفاده نکردن از لوازم آرایش

✨شستن مداوم بالشت و رخت و خواب و تمیز نگه داشتن لباس ها و حتی تلفن همراه

✨توجه کردن به بیماری هایی که ممکن است علت بروز این جوش ها باشد. مانند ابتلای دختران به سندرم پلی کیستیک

درمان جوش بلوغ

بعد از پایان دوران بلوغ این جوش ها به طور خود به خودی از بین می‌روند. اما به هرحال در همین دوران نیز می‌توان آن را کنترل نمود. در این قسمت به ذکر برخی از روش هایی می‌پردازیم که در این دوران موثر هستند.

دارودرمانی

معمولا متخصصین برای دارودرمانی جوش بلوغ ، دو نوع داروهای موضعی و خوراکی را پیشنهاد می‌کنند. فراموش نکنید که این داروها را نباید به صورت خودسرانه مصرف نمایید و حتما به تجویز پزشک نیاز دارید.

داروهای موضعی

برخی داروهای رایجی که مصرف آنها موضعی بوده و در این دوران تجویز می‌شوند؛ شامل رتینویئدها، آنتی بیوتیک و اسید آزلائیک است.

داروهای خوراکی

شکل خوراکی دیگر داروهایی که در این زمینه تجویز می‌شوند نیز شامل آنتی بیوتیک ها، داروهای ضدبارداری، ضدآندروژن ها و ایزوترتینوئین است.

درمان های دیگری نیز برای این جوش ها صورت می‌گیرد. مثل تخلیه کردن، نوردرمانی و یا تزریق استروئید.

کمک گرفتن از روانشناس

برای کنترل استرس و اضطراب نوجوانان نیز باید از روانشناس کمک گرفت. اینکار به آنها کمک می‌کند تا با این تغییرات کنار آمده و خود را همانطور که هستند دوست داشته باشند.

استفاده از روش های خانگی و سنتی

بسیاری از نوجوانان و یا والدین آنها روش های خانگی و سنتی را ترجیح می‌دهند. البته که این روش ها باید مکملی در کنار راهکارهای پزشکی باشند. اما خوردن برخی از دمنوش ها و یا حتی ماسک های گیاهی در از بین بردن جوش های بلوغ موثر هستند. از طرفی در این دوران نوجوان باید به تغذیه، خواب، فعالیت بدنی و حتی رعایت بهداشت نیز اهمیت دهد.

نکاتی برای والدین در زمینه جوش بلوغ

 

والدینی که نوجوانان شان با چنین مشکلی روبرو هستند؛ با کمک این روش ها می‌توانند بر این موضوع غلبه نمایند.

  • این موضوع را جدی بگرید
  • به این دلیل نوجوان را مسخره نکرده و به طور مداوم آن را یادآوری نکنید
  • استفاده از دارو را به نوجوان خود یادآوری کنید
  • در مورد نشانه های افسردگی حساس باشید
  • به او در این مورد توضیح داده و اجازه ندهید که جوش های خود را دستکاری کند

سخن پایانی

جوش بلوغ نشانه ای کاملا طبیعی از این دوران است که اصلا نیازی به نگرانی در این مورد نیست و حتی بیانگر کارکرد طبیعی و سالم بودن بدن نیز می‌باشد. از این رو بهتر است چه به عنوان والد و چه خود فردی که در این دوران است؛ اطلاعات خود را بالا برده و حتما در این زمینه با متخصص مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جوش بلوغ می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: جوش بلوغ از چه سنی شروع میشود



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

پسرم معتاد شده چیکار کنم ؟ این جمله ای است که این روزها از زبان والدین زیادی می‌شنویم. داشتن فرزند معتاد برای والدی ممکن است این روزها پیش آید. در چنین شرایطی، طبیعتا والدین نمی‌دانند که چطور باید واکنش نشان دهند و به همین دلیل رفتارهای اشتباهی از خود بروز داده که منجر به بدتر شدن شرایط و یا پیچیده تر شدن آن می شود. با قرارگیری در این موقعیت، قطعا احساسات مختلفی را تجربه خواهید کرد. اما باید بدانید که با واکنش درست؛ می‌توانید جلوی مشکلات بزرگتر را بگیرید. بهتر است در این مورد حتما با یک مشاوره ترک اعتیاد ، مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرزند معتاد بودند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

فرزند معتاد

شاید بتوان گفت که هیچ چیز سخت تر از داشتن یک فرزند معتاد نیست. احتمالا با خودتان فکر می‌کنید که مگر چه برای او کم گذاشته اید! و یا فرزندی که این همه سال برایش زحمت کشیده اید؛ حال اعتیاد را انتخاب کرده و آینده اش رو به تباهی است. اما باید بدانید که حتی اگر او معتاد هم شده باشد؛ این موضوع قابل درمان بوده و به زودی برطرف می‌شود. به شرط آنکه بتوانید واکنش درست را از خود نشان دهید.

کما اینکه بیشتر افرادی که به سراغ اعتیاد می‌روند؛ در خانواده خود دچار مشکل هستند و این موضوع ریشه در بطن خانواده دارد. این بدان معنا نیست که شما مقصرهستید. بلکه باید شرایط را در خانه کمی تغییر داده و اوضاع را بهتر کنید؛ تا این بحران را نیز پشت سر بگذارید. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از پول دادن به معتاد کلیک نمایید.

از کجا بفهمم پسرم معتاد شده؟ | نشانه های رفتاری فرزند معتاد

 

در ابتدا باید از اعتیاد فرزند خود اطمینان حاصل کنید تا بتوانید در این راستا اقدامات لازم را انجام دهید. اگر شما بدون اطمینان از این موضوع با او صحبت کرده و نتوانید حرف خود را ثابت کنید؛ رابطه تان دچار مشکل خواهد شد. به همین دلیل بهتر است در ابتدا نشانه ها را جدی گرفته و به آنها دقت کنید. برخی از علائمی که می‌توانند به معنای اعتیاد فرد باشند؛ شامل موارد زیر هستند.

  1. به مشکل مالی برخورده و به صورت مکرر از شما پول می‌گیرند
  2. دزدی می‌کنند
  3. به تعهدات کاری یا درسی خود پایبند نمی‌مانند
  4. در خواب و اشتهای آنان اختلال ایجاد می‌شود
  5. دوستان آنها تغییر می‌کند
  6. شکاک می‌شوند
  7. اختلال در حافظه و تمرکز
  8. کنترل عضلانی خود را از دست می‌دهند
  9. بدن لرزه و عرق کردن به طور مکرر
  10. مردمک های چشم هایشان گشاد می‌شود

البته برای اطمینان از این موضوع می‌توانید از آنها در خانه و یا در آزمایشگاه نیز تست اعتیاد بگیرید تا حتی از نوع مصرف آنان نیز اطمینان حاصل کنید. برای اطلاع از چگونگی رفتار با معتاد کلیک نمایید.

در مورد فرزند معتاد باید چه اقداماتی انجام دهید

بعد از اینکه از اعتیاد او اطمینان حاصل کردید؛ باید پیش از مجبور کردن او به ترک، اقداماتی را انجام دهید که حیاتی هستند. در واقع این یک زمان طلایی است که اگر بتوانید واکنش درست را از خود نشان دهید؛ احتمال اینکه فرزندتان با شما همکاری کرده و اعتیاد خود را در مراحل ابتدایی کنار بگذارد؛ بیشتر است.

شما مقصر نیستید

فراموش نکنید که شما مقصر نیستید؛ پس نباید خود را سرزنش کنید. حتی اگر شرایط خانه و خانواده او را به این مرحله رسانده بازهم سرزنش کردن خود فایده ای نداشته و تنها باعث می‌شود تا فشار بیشتری را متحمل شوید. به یاد داشته باشید که والدین هم دچار اشتباه می‌شوند. اما اشکالی ندارد و می‌توان این موضوع را جبران کرد.

شما قرار نیست ناجی او باشید | پسرم معتاد شده

این یک حقیقت تلخ است. اما شما نمی‌توانید فرزند خود را از شر اعتیاد نجات دهید. حتی اگر متوجه اعتیاد فرزند هم شدید؛ و در این مورد هم با او صحبت کردید، بازهم در نهایت او تصمیم گیرنده نهایی است. هرچه شما تلاش کنید؛ اما او مایل به ترک کردن نباشد؛ راه به جایی نخواهید برد. برای اطلاع از نقش خانواده در ترک اعتیاد کلیک نمایید.

اعتیاد او را توجیه نکنید

در بیشتر خانواده ها، برای اینکه اعتیاد او را توجیه کنند و یا این موضوع را پنهان نمایند؛ به فرزند معتاد کمک هم می‌کنند. اما اینکار باعث می‌شود تا بیشتر در این منجلاب غرق شده و پیامدهای آن را تجربه کند.

او را طرد نکرده یا قطع ارتباط نکنید | فرزند معتاد

نباید فرزند معتاد خود را طرد کرده و با او قطع ارتباط کنید. برخی از والدین از این روش به عنوان یک اهرم فشار استفاده می‌کنند. اما تجربه ثابت کرده است که این روش هیچگاه نتایج مثبتی به همراه نداشته.

واقعیت هایی در مورد داشتن فرزند معتاد

اگر فرزند معتاد در خانواده دارید؛ باید واقعیت هایی را در مورد او بپذیرید. با پذیرش این موارد، قطعا کنار آمدن با این موضوع برایتان راحت تر خواهد بود. همه والدین اشتباه می‌کنند و شما نیز از این قاعده مستثنی نیستید. اما موضوع اینجاست که نمی‌توانید زمان را به عقب برگردانده و اشتباهات خود را جبران کنید.

از طرفی قطعا فرزندتان به سنی رسیده است که بتواند تصمیمات هوشمندانه بگیرد. پس او نمی‌تواند شما را در مورد اعتیادش مقصر دانسته و سرزنش کند.

چه زمانی باید در این مورد مداخله کنید؟ | پسرم معتاد شده

همانطور که گفته شد؛ زمان و چگونگی مداخله در این مورد، از اهمیت زیادی برخوردار است. زمانی باید در این مورد به طور مستقیم با فرد صحبت کنید که کاملا مطمئن بوده و از طرفی بتوانید آرامش خود را نیز حفظ کنید. در ابتدا باید با خود او به آرامی در این مورد صحبت کنید و سپس از متخصصین بخواهید که به شما کمک کنند. برای آشنایی بیشتر با تاثیر دوستان در اعتیاد کلیک نمایید.

در کمک به فرزند معتاد اینکارها را انجام ندهید

 

علاوه بر کارهایی که بهتر است انجام دهید؛ برخی از اقدامات را اصلا نباید در مورد فرزند معتاد انجام دهید. با انجام اینکارها تنها همه چیز بدتر خواهد شد. برخی از این اقدامات، شامل موارد زیر هستند.

  • عدم دروغگویی و پنهانکاری
  • بحث نکردن با افراد معتاد
  • فلسفه بافی نکردن
  • رویارویی با حقیقت را پشت گوش نیاندازید
  • اعتیاد او را پنهان نکرده و مسئولیت پذیر باشید
  • با او قول و قرار نگذارید
  • ناامید و بی تفاوت نشوید

سخن پایانی

متاسفانه امروزه اعتیاد بسیار شایع شده و ممکن است به سراغ هر فردی بیاید. مخصوصا جوانان و نوجوانان که اطلاعات کمی داشته و تحت تاثیر هیجانات زیادی هستند. به همین دلیل تصور نکنید که فرزند شما هیچگاه معتاد نمی‌شود. بهتر است شرایط خانه را آرام و امن کرده و در صورتی که متوجه این موضوع شدید؛ به درستی عمل کنید. در این زمینه حتما از یک متخصص نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرزند معتاد بودند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: پسرم معتاد شده



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

حیوان خانگی و نگهداری از او احتمالا یکی از شیرین ترین تجربیات شما در زندگی خواهد شد. چرا که این موجودات بسیار مهربان و پر از عشق بوده و در محبت کردن به شما دریغ نمی‌کنند. با اینکه هیچگاه نمی‌توانند جای آدم های دیگر را در زندگی ما پر کنند و جایگزین مناسبی باشند؛ اما تاثیرات باورنکردنی بر سلامت روان داشته و می‌توانند در زندگی انسان ها نقش پر رنگی بر جای بگذارند. وقتی در مورد نگهداری از حیوان خانگی صحبت می‌کنیم؛ منظورمان حتما سگ یا گربه نیست. امروزه با توجه به امکاناتی که برای حیوانات فراهم شده؛ می‌توان از حیوانات دیگر نیز به عنوان حیوان خانگی نگهداری نمود. اما بهتر است قبل از تصمیم گیری در این مورد، حتما به خوبی در مورد آن فکر کرده، شرایط زندگی خود را در نظر بگیرید و حتما با یک روانشناس نیز مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه حیوان خانگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

حیوان خانگی

معمولا بیشتر افراد در مورد نگهداری از حیوانات خانگی عجولانه تصمیم گرفته و اصلا به مشکلات و یا حتی شرایط نگهداری از آنها فکر نمی‌کنند. آنها صرفا چون به اینکار علاقه داشته و یا احساس نیاز می‌کنند؛ حیوانی را به خانه خود آورده و با آن زندگی می‌کنند. در صوتی که در این شرایط بعد از مدتی پشیمان شده و به جای اینکه حال خوشی را تجربه کند؛ بیشتر تحت فشار قرار می‌گیرند.

با اینکه نگهداری از حیوان خانگی یک معامله دو سر سود است و هم برای شما و هم برای آن حیوان خوشایند خواهد بود؛ اما اهمیت دارد که اینکار به درستی انجام شود. چرا که ما در قبال این موجودات مسئول هستیم و پیش از هرچیز باید بتوانیم حداقل نیازهای آنان را برطرف نماییم. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از راه های غلبه بر تنهایی کلیک نمایید.

تاثیرات نگهداری از حیوان خانگی در سلامت روان

 

اگر نگهداری از حیوان خانگی به درستی صورت گیرد و افراد بتوانند با این موجودات تعامل داشته باشند؛ به زودی شاهد تاثیر شگفت انگیز آنها در سلامت روان و به طور کلی سبک زندگی خود خواهند شود. در این قسمت به توضیح برخی از این آثار و نتایج بر سلامت روان و جسم افراد خواهیم پرداخت.

کاهش استرس و اضطراب

یکی از اولین و اصلی ترین نتایج نگهداری از حیوان خانگی بر افراد، کاهش استرس و اضطراب در آنهاست. چرا که با محبت کردن به حیوانات، مقدار زیادی هورمون سروتونین و دوپامین در مغز ترشح می‌شوند؛ که شادی آور بوده و به طور چشمگیری استرس را کاهش می‌دهند. از طرفی بازی کردن با این موجودات برای مدت زمانی حواس شما را از مشکلات پرت کرده و به همین دلیل اضطراب کمتری را تجربه می‌کنید. برای آشنایی با راه های غلبه بر ترس از گربه کلیک نمایید.

کم شدن فشار خون | حیوان خانگی

بر اساس تحقیقات و مشاهداتی که در این زمینه انجام شده است؛ صحبت کردن با حیوان خانگی و یا نوازش کردن آنها منجر به کاهش فشار خون می‌گردد. در تحقیقی دیگر مشخص شد که با نگهداری از سگ در عرض پنج ماه، فشار خون افراد به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

کم شدن خطر ابتلا به افسردگی

علاوه بر تاثیر هورمون های شادی آوری که در قسمت های قبلی به آنها اشاره شد؛ حیوان خانگی باعث می‌شود که افراد بیشتر در زمان حال زندگی کرده و کمتر نشخوار فکری داشته باشند. از این رو خطر ابتلا به افسردگی کاهش یافته و یا نشانه های این بیماری در افراد از بین می‌رود.

بهتر شدن روحیه افراد | حیوان خانگی

با نگهداری از حیوان خانگی ، افراد احساس تنهایی کمتری کرده و احتمال انگیزه آنها نیز برای زندگی بیشتر خواهد شد. چرا که آنها خود را در قبال فرد دیگری مسئول می‌دانند. برای مثال به فردی که افکار خودکشی دارد؛ توصیه می‌شود که حتما از یک حیوان نگهداری کند.

بالاتر رفتن اعتماد به نفس

از آنجایی که حیوانات خانگی شنونده های بسیار خوبی هستند و بی قید و شرط به شما عشق می‌ورزند؛ باعث می‌شوند که شما احساس ارزشمندی کرده و اعتماد به نفس بیشتری بگیرید. آنان هرگز از شما انتقاد نکرده و یا پشت سرتان حرف نمی‌زنند. پس اگر از کمبود اعتماد به نفس رنج می‌برید؛ می‌توانید از یک حیوان خانگی نگهداری کنید.

تقویت احساس مسئولیت پذیری | حیوان خانگی

طبیعتا نگهداری از حیوان خانگی باعث می‌شود تا احساس مسئولیت پذیری بیشتری کنید. چرا که شما صاحب او بوده و او برای زندگی به شما نیاز دارد. برای مثال غذا دادن و یا بازی کردن با آنها همگی مسئولیت هایی هستند که باید خود را ملزم به انجام آنها کنید.

تجربه احساس عشق

یکی دیگر از تاثیرات حیوانات خانگی، تجربه احساس عشق است. شاید عشق و احساسی که با آنها تجربه می‌کنید؛ هرگز نتواند جایگزین عشق به یک انسان دیگر شود. اما کیفیت این احساس بسیار بالا بوده و می‌تواند افراد را تا حدی از نظر روانی ارضا کند. برای اطلاع از راه های از بین بردن ترس از سگ کلیک نمایید.

تحرک داشتن و فعالیت بدنی

شما با داشتن حیوان خانگی مجبور به انجام فعالیت و تحرک بیشتری هستید. چرا که با حیواناتی از قبیل سگ، گربه، خرگوش و… باید بازی کنید و یا حتی آنها را به خارج از خانه ببرید. همین موضوع نرخ ابتلا به بیماری های جسمانی مثل چاقی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

چگونگی انتخاب و نگهداری از حیوان خانگی

فراموش نکنید که شما برای نگهداری از همه انواع حیوانات خانگی مناسب نیستید. این موضوع هم از نظر روحیات خود فرد و هم شرایط زندگی او حائز اهمیت است. بسیاری از افراد به این دلیل که  به این مسائل توجهی نکردند و صرفا بر اساس علاقه تصمیم گیری نمودند؛ به طور کلی از حیوان خانگی منزجر شده اند. برای مثال افراد برونگرا برای نگهداری از سگ ها مناسب تر هستند. اما افراد درونگرا باید به سراغ حیواناتی بروند؛ که نیاز به انرژی زیادی ندارند؛ مثل گربه و یا پرندگان و یا حتی ماهی. در مورد نگهداری از حیوانات خانگی به افراد دیگری که با شما زندگی می‌کنند و یا حتی محیط خانه تان و شرایط مالی نیز باید توجه داشته باشید.

کدام دسته از حیوانات برای سلامت روان مفیدتر هستند؟

 

همانطور که گفته شد؛ انتخاب حیوان خانگی مناسب، تا حد زیادی بستگی به شخصیت افراد دارد. اما به طور کلی در سالهای اخیر مشخص شده است؛ که نگهداری از سگ ها در مقایسه با سایر حیوانات فواید بیشتری دارد. شاید نگهداری از آنها در ابتدا کمی دشوار باشد؛ اما در نهایت، آنها عشق و محبت بیشتری را نثار شما کرده و حتی در موارد زیادی کمک حال شما هستند.

پیش از نگهداری از حیوان خانگی چه کنیم؟

قبل از تصمیم گیری قطعی در این مورد، حتما به خوبی در مورد آن فکر کرده و تحقیق کنید. برای مثال در مورد نژاد حیوانی که مایل به نگهداری از آن هستید؛ اینکه او نیاز به چه وسایل و شرایطی دارد؛ حتی در مورد صاحبان قبلی او نیز پرس و جو کنید. انجام چنین اقداماتی باعث می‌شوند تا در آینده مشکلات کمتری را در این مورد تجربه نمایید. برای جلوگیری از بروز حیوان آزاری کلیک نمایید.

سخن پایانی

به طور کلی فراموش نکنید که همانقدر که حیوانات شیرین هستند و نگهداری از آنها می‌تواند زندگی مار تغییر دهد؛ به همان اندازه نیز نگهداری از آنها مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده و مسئولیت دارد. از این رو باید به خوبی در مورد این موضوع فکر کرده و وابستگی آنها به خودمان را نیز در نظر داشته باشیم. در این مورد حتما با یک روانشناس نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه حیوان خانگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: حیوان خانگی برای کودکان خوب است یا بد؟



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه تا حد زیادی طبیعی است. البته این موضوع به سن آنها بستگی دارد. این شیطنت و پرانرژی بودن در مدرسه باعث میشود که بتوانند در فعالیت های مختلف شرکت کنند. اما نباید به تبدیل به مکانی برای تخلیه انرژی و آزار به دیگران تبدیل شود. در بیشتر موارد والدین و مسئولین مدرسه نمی‌دانند که چطور باید با کودکانی که دردسرسازند؛ برخورد کنند. همین موضوع باعث می‌شود که اوضاع بدتر شده و کودک تجربیات بدی داشته باشد. از این رو بهتر است به عنوان مراقبان این کودکان حتما اطلاعات لازم را کسب کرد و از درمانگران کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه

شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه با ابتلای آنها به اختلالاتی مثل بیش فعالی و یا حتی اختلالات رفتاری و نابهنجاری متفاوت است. چنین کودکانی معمولا سطح انرژی بالاتری نسبت به سایرین داشته و یا زمانی که با دوستان خود هستند؛ چنین رفتارهایی دارند. البته که دلایل مختلفی برای بروز شیطنت های کودکان وجود دارد که بهتر است آنها را بشناسید. در این صورت برخورد درست‌تری با آنها در خانه و یا مدرسه خواهید داشت. از طرفی اصلا نباید به طور کامل آنها را آرام کرده و انرژی آنان را سرکوب نمود. بلکه باید انرژی شان به شکل درستی تخلیه کرد. برای آشنایی بیشتر با انواع مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه کلیک نمایید.

علت بروز شیطنت و بازیگوشی کودک

 

پیدا کردن علت بروز شیطنت و بازیگوشی کودک ، تقریبا کار دشواری است. چرا که معمولا والدین این حالت را به پای سن آنها گذاشته و یا حتی از اینکه کودک سرزنده ای دارند؛ لذت می‌برند. در صورتی که نمی‌دانند اگر این حالت ادامه دار شود؛ تشدید می‌گردد و مشکلات بیشتری را در سنین بالاتر ایجاد می‌کند. برخی از دلایل عمده ای که برای این موضوع وجود دارد را در این قسمت توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از دلایل اخراج از مدرسه کلیک نمایید.

کودک به خاطر این رفتارها پاداش گرفته است

یکی از دلایل اصلی بروز شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه ، این است که احتمالا کودک به دلیل بروز چنین رفتارهایی از مسئولین مدرسه و یا خانواده اش پاداش گرفته و مورد تشویق واقع شده است. برای مثال اگر به سطل زباله های مدرسه آسیب زده است؛ والدین به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به او گفته اند که اشکالی ندارد و یا اصلا باید به اموال مدرسه های آسیب زد.

چنین رفتارهایی را از والدین خود تقلید کرده | شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه

یکی دیگر از دلایل بروز شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه ، تقلید چنین رفتارهایی از والدینش است. احتمالا والدین چنین کودکی هم انرژی زیادی دارند. از طرفی در مورد خاطرات شیطنت های خود در مدرسه، در مقابل کودک صحبت کرده اند و به همین دلیل کودک نیز ترغیب شده تا چنین رفتارهایی را از خود نشان دهد.

در حال امتحان کردن والدینش است

برخی از کودکان با بازیگوشی و شیطنت کردن در مدرسه ، در تلاش اند تا توجه والدین خود را جلب کرده و واکنش والدین خود را نسبت به این موضوع ببینند. کودکان باهوش تر از آن چیزی هستند که فکرش را می‌کنید و کاملا به صورت مستقیم تمایل دارند تا شما را امتحان کنند.

به دنبال استقلال طلبی است | شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه

از دلایل دیگر شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه ، می‌توان به استقلال طلبی اشاره کرد. او با انجام کارهای عجیب و غریب در مدرسه در تلاش است تا نشان دهد که بزرگ شده است و دیگر هویتی مستقل از خانواده خود دارد. این حالت بیشتر در خانواده های کنترلگر اتفاق می‌افتد.

با این روش از خودش مراقبت می‌کند

گاهی کودک با چنین رفتارهایی می‌خواهد پیش دستی کرده و از خود در مقابل قلدری های دیگران محافظت کند. او چنین رفتارهایی را از خود نشان می‌دهند تا کمتر در معرض خطر آزار و اذیت از سمت دیگران قرار گیرد. برای جلوگیری از بروز مدرسه نرفتن بچه ها کلیک نمایید.

احساس بد و ناامنی نسبت به خود دارد | شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه

کودکان بر طبق احساسی که به خود دارند، عمل می‌کنند. بنابراین اگر تصور کند که احمق است؛ رفتارهایی از خود نشان می‌دهد تا این موضوع را تایید کرده و به دیگران هم ثابت کند. در صورتی که این تنها تصور اوست و شاید اصلا واقعیت نداشته باشند.

ابتلای کودک به اختلال کم توجهی بیش فعالی

در برخی موارد نیز کودک مبتلا به اختلال بیش فعالی کم توجهی است و به همین دلیل انرژی زیادی دارد و شیطنت می‌کند. در این حالت کودک باید حتما به طور جدی درمان را آغاز کرده و این اختلال را کنترل نماید.

پاسخ والدین به شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه

در مورد شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه ، پاسخ والدین از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع آنان هستند که پیش زمینه این موضوع را در خانه فراهم می‌کنند تا کودک در مدرسه رفتار بهتری داشته باشد. برخی از واکنش هایی که در چنین شرایطی باید نسبت به کودک نشان داد، شامل موارد زیر هستند.

  • اعمال محدودیت
  • شفافیت و سازگاری
  • آگاه کردن کودک از پیامدهای رفتارش
  • نباید تسلیم او شوید
  • به جای تنبیه کردن از آموزش استفاده کنید

برخورد با بازیگوشی و شیطنت کودک در مدرسه

 

اما مسئولین مدرسه نیز باید در این مورد همکاری کرده و به کودک و والدین او کمک نمایند. برای اینکه شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه کنترل شود؛ مسئولین مدرسه می‌توانند از روش های زیر استفاده نمایند. برای جلوگیری از بروز دعوای بچه های در مدرسه کلیک نمایید.

او را در نزدیک ترین صندلی به معلم قرار دهید

زمانی که کودک در فاصله کمی با معلم خود قرار گیرد؛ کمتر شیطنت کرده و بیشتر مراقب رفتارهایش است. به همین دلیل بهتر است از کودک بخواهید تا جای خود را در کلاس درس تغییر دهد.

بیشتر با او ارتباط چشمی برقرار نمایید

سعی کنید در حین صحبت کردن و بیان خواسته های خود در چشم آنها نگاه کرده و ارتباط چشمی برقرار کنید. در این حالت کودک مجبور است تا تمرکز کرده و به حرف های شما گوش دهد.

به او وظایف مختلفی بدهید

با دادن وظایف مختلف به کودکان شیطنت و بازیگوش ، آنها احساس مسئولیت بیشتری کرده و انرژی شان نیز در مسیر درستی تخلیه می‌گردد. برای اطلاع از راه های برقراری نظم در کلاس کلیک نمایید.

توانایی های او را تشویق کنید

زمانی که رفتارهای درست و مهارت های او را تشویق کنید؛ او دیگر برای جلب توجه کردن شیطنت و بازیگوشی نمی‌کند.

به او زمانی برای استراحت کردن نیز بدهید

از آنجایی که چنین کودکانی انرژی زیادی دارند؛ باید به آنها زمانی برای استراحت هم داده شود. نیازی نیست تا همه زمان آنها را پر کنید.

از روانشناس کمک بگیرید

در این مورد حتما باید از روانشناس هم کمک بگیرید تا در صورت لزوم کودک دارو مصرف کرده و یا درمان را به صورت جدی تری آغاز نماید.

سخن پایانی

با توجه به مطالبی که در بالا به آنها اشاره شد؛ باید به کودک در مدرسه تا حدی اجازه شیطنت و بازیگوشی را نیز بدهید. اما قبل از هرچیز مطمئن شوید که این یک اختلال نیست و یا مشکل جدی ایجاد نمی‌کند. در این زمینه والدین باید با مسئولین مدرسه هماهنگ بوده و تلاش کنند تا به کودک کمک کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: با شیطنت و بازیگوشی کودک در مدرسه چه کنیم؟



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

غم غربت و احساس دوری از وطن و خانه خود ، تجربه بسیار دردناکی است. امروزه با توجه به آمار روز افزون مهاجرت، بسیاری از افراد درگیر این احساس بوده و به دنبال راهی برای رهایی از آن هستند. البته که تجربه این موضوع تا حدی اجتناب ناپذیر است و طبیعتا مهاجرین حداقل تا مدتی آن را حس خواهند کرد. از طرفی شناخت به موقع این احساس و پرداختن به آن از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که برخی از افراد برای غلبه بر این موضوع رو به انجام کارهای عجیبی می‌آورند. افراد زیادی دقیقا به همین دلیل قید زندگی در جای دیگر را زده و دوباره به محیط امن خود بازگشته اند. بسیاری از افراد در این مورد از روانشناس کمک می‌گیرند؛ که یکی از موثرترین راه هاست. برای دریافت مشاوره آنلاین کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه غم غربت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

غم غربت

احتمالا حتی زمانی که برای چند روز به قصد مسافرت هم از خانه خود دور بوده اید؛ چنین احساسی را تجربه کردید. غم غربت احساسی مانند دلتنگ شدن برای خانه و محیطی است که احتمالا هیچگاه فکر نمی‌کنید که تا این اندازه آن را دوست داشته و یا به آن متعلق بوده اید. دقیقا این حس تعلق ما به مکانها و آدمهای و مختلف است که ما را در معرض چنین چیزی قرار می‌دهد. البته که در بیشتر موارد این غم غربت بعد از مدتی از بین رفته و عادی می‌شود و محیط جدید تبدیل به خانه می‌گردد. اما گاهی شدت یافتن و یا حتی ادامه دار شدن این احساس در افراد برای مدت زمان طولانی نیز بوده ایم. کلمه نوستالژی دقیقا بر همین مبنا ساخته شد.

در این مقاله بیشتر در مورد نشانه و احساساتی که با غم غربت همزمان هستند و راهکارهای مقابله با آن، توضیح خواهیم داد. برای آشنایی بیشتر با افسردگی بعد از مهاجرت کلیک نمایید.

نشانه های ابتلا به غم غربت

 

وقتی افراد مبتلا به غم غربت هستند و از آنها سوال می‌شود که چه حسی دارند؛ نمی‌توانند در مورد آن صحبت کنند. چرا که این احساس بسیار کلی است و افراد هم شناخت کافی در مورد آن ندارند. اما معمولا این غم با بروز نشانه های دیگری نیز همراه است. زمانی که بعد از مهاجرت به یک مکان جدید دچار چنین احساساتی شدید؛ بدانید که این غم غربت است و باید در مورد آن کاری کنید.

_ کم شدن اعتماد به نفس

_ ابتلا به احساس پوچی یا بی ارزشی

_ مختل شدن الگوی خواب و بیداری

_ نداشتن تمرکز

_ ابتلا به سردردهای شدید

_ تجربه احساس تنهایی شدید و دورافتادگی

_ بروز نشانه های جسمانی مثل حالت تهوع

روش های غلبه بر احساس غم غربت

 

اما چطور باید بر احساس غم غربت غلبه کنیم؟ در مورد بخشی از آن تقریبا هیچ کاری نمی‌توانید انجام دهید. چرا که تا زمانی که در یک مکان دیگر زندگی می‌کنید؛ همواره دلتنگ شده و دوری را تجربه خواهید کرد. اما در مورد بخش دیگر آن انجام برخی از اقدامات بسیار موثر بوده و کمک بزرگی به شما خواهد کرد. در این قسمت به توضیح این روش ها خواهیم پرداخت.

سخت نگرفتن به خود

یکی از اولین اقدامات در زمینه احساس غم غربت این است که به خودتان سخت نگیرید. معمولا افراد تلاش می‌کنند تا از این غصه فرار کرده و یا آن را سرکوب کنند. این رفتار را بسیار در مهاجرین می‌بینیم که تلاش می‌کنند تا همه چیز را گل و بلبل نشان دهند. اما فراموش نکنید که حتی اگر ناراحت و یا پشیمان باشید؛ کاملا طبیعی بوده و لزومی ندارد تا همه چیز را طبیعی جلوه دهید.

داشتن توقعات واقع بینانه از خود | غم غربت

داشتن توقعات منطقی و واقع بینانه یعنی دست از مقایسه کردن خود با دیگران بردارید. همه افراد در یک مسیر قرار ندارند. امروزه فضای مجازی بیشتر امکان مقایسه کردن و یا حتی غبطه خوردن را برای افراد فراهم کرده است. اما در صورت داشتن احساس بدی به خود و یا ناکافی بودن، بدانید که شما در حال کار بزرگی هستید.

شکل دادن روابط اجتماعی

تا جایی که می‌توانید ارتباطات جدید ساخته و با دیگران معاشرت کنید. بخش اعظمی از غم غربت که افراد تجربه می‌کنند؛ به این دلیل است که قادر به پیدا کردن دوست نیستند و یا از ارتباط گرفتن با دیگران امتناع می‌کنند. به طور کلی حتی پیدا کردن دوستانی از فرهنگ ها و جوامع دیگر بازهم در از بین رفتن این احساس بسیار موثر خواهد بود.

در ارتباط ماندن با خانواده و دوستان | غم غربت

همچنین ارتباط خود را با دوستان قدیمی و خانواده خود نیز حفظ کرده و با آنها نیز احساسات خود را در میان بگذارید. طبیعی است اگر آمادگی پیدا کردن دوستان جدید را نداشته باشید. اما دراین زمان حتما از ارتباطات قبلی خود بهره گیرید.

ایجاد یک شغل

ایجاد یک کسب و کار در محیط جدید، باعث می‌شود تا راحت تر و سریعتر با محیط منطبق شده و غم غربت را کمتر تجربه کنید. با اینکه انجام اینکار دشوار بوده و به زمان زیادی نیاز دارد. اما حتی قدم برداشتن در این مسیر نیز شما را مشغول کرده و تاثیر مثبتی در این زمینه دارد.

استفاده از روش های مدیریت استرس | غم غربت

غم غربت منجر به بالا رفتن سطح استرس و اضطراب می‌گردد. افراد میتوانند به کمک اقداماتی مثل مدیتیشن، تمرین های تنفسی، یوگا و… بر این موضوع غلبه کنند.

پرداختن به فعالیت های تفریحی

حتما برای غلبه بر غم غربت ، زمانی را به استراحت و تفریح نیز اختصاص دهید. گاهی افراد برای اینکه این ناراحتی و تنهایی را از یاد ببرند؛ به صورت افراطی کار کرده و به این شکل آسیب های زیادی به خود وارد می‌کنند. در صورتی که با انجام کارهایی مثل سینما رفتن، پیک نیک و سفر رفتن و حتی خوابیدن در خانه می‌توانند انرژی بیشتری برای انجام کارهای خود ذخیره کنند.

کمک گرفتن از روانشناس | غم غربت

یکی از اصلی ترین اقداماتی که باید در زمینه غم غربت انجام داد؛ کمک گرفتن از روانشناس است. بهتر است مشاوری هم زبان با خودتان پیدا کرده و از او به صورت تخصصی در این زمینه کمک بگیرید.

توجه کردن به وجوه خاص یک محیط

منظور از وجوه خاص محیط، فرهنگ و آداب و رسوم مکان جدید است. برای اینکار می‌توانید از موزه ها، رستوران های محلی و مکان های این چنینی دیدن کرده و حتما در جشن ها و مراسم های آنها شرکت کنید.

صبر داشتن و زمان دادن | غم غربت

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ غم غربت بعد از مدتی کمرنگ تر شده و افراد به محیط جدید خود عادت می‌کنند. به همین دلیل باید به خود زمان داد و بیشتر صبر کرد. فراموش نکنید که شرایط شما غیرعادی نبوده و همه افراد چنین چیزی را تجربه می‌کنند.

سخن پایانی

دل کندن از خانه خود و عادت کردن به یک محیط جدید برای زندگی ساختن اصلا ساده نیست. طبیعی است که در این مسیر مخاطرات زیادی را مخصوصا از لحاظ روانی تجربه کنید. اما همانطور که گفته شد؛ اصلا نباید به خود سخت گرفته و یا از آن فرار کنید. در مقابل حتما از یک روانشناس کمک گرفته و با او در این مورد صحبت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه غم غربت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: غم غربت را چطور از بین ببریم؟



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند ؛ چه در یک رابطه و چه در دوران کودکی شان، در نهایت دچار مشکلات مختلفی می‌گردند. چرا که همه انسان ها به طور فطری نیاز به محبت و توجه داشته که باید آن را به وسیله دیگران ارضا نمایند. بخش عمده این نیاز باید در دوران کودکی افراد برطرف گردد. چرا که اگر افراد در این دوران به اندازه کافی مورد توجه قرار نگیرند؛ بعد ها در ازدواج و به طور کلی روابط بین فردی شان به مشکل برخواهند خورد. از این رو کسب اطلاعاتی در این زمینه و چگونگی برطرف کردن این نیاز، از اهمیت زیادی برخوردار است. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

نادیده گرفتن احساسات توسط همسر چگونه است؟

همانطور که گفته شد؛ مورد غفلت عاطفی واقع شدن، تنها محدود به دوران کودکی نشده و گاهی افراد در رابطه با همسرشان نیز چنین چیزی را تجربه می‌کنند. شاید شما هم در برخی از زوجین این موضوع را مشاهده کرده باشید که یکی از آنها بسیار وابسته بوده و دیگری هیچ اهمیتی به او نداده و بی محلی می‌کند. البته که این موضوع حتی در همسر نیز خود را به شکل های مختلفی نشان می‌دهد. گاهی همسر حتی خود نیز از این موضوع بی خبر بوده و احساس نمی‌کند که در حال بی محلی کردن به دیگری است. اما زمانی که شما در زندگی مشترک و یا رابطه عاطفی تان احساس سرخوردگی و ترس می‌کنید؛ به این معناست که مورد غفلت واقع شده اید. برای اطلاع از دلایل بی توجهی به نیاز جنسی همسر کلیک نمایید.

نشانه های نادیده گرفتن احساسات توسط همسر

اگر از این موضوع در مورد همسر خود مطمئن نیستید؛ اطلاع از نشانه های این موضوع می‌تواند تا حد زیادی به شما کمک کند. برخی از نشانه هایی که افرادی که مورد غفلت عاطفی بوده اند؛ از خود نشان می‌دهند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • داشتن احساس گناه و سربار بودن
  • همسر تمایلی به شنیدن احساسات شما از خود نشان نمی‌دهد
  • شنونده خوبی برای شما نیست
  • بی توجهی کردن به نیازها و یا حتی حضور شما
  • صحبت کردن و وقت گذرانی با هرکسی را غیر از شما ترجیح می‌دهد
  • در بیشتر موارد خانه نمی‌ماند
  • با شما در مورد مسائل مختلف مشورت نمی‌کند

نیازهای افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند

 

در بیشتر موارد ، افرادی که مورد غفلت عاطفی بوده اند؛ تصور می‌کنند که چنین نیازهایی دارند. در واقع این احساس نیاز به دلیل خلایی است که درون آنها ایجاد شده و حال دیگر به سختی می‌توان آن را پر کرد. حتی در مواردی جبران کردن چنین چیزی اصلا ممکن نیست. اما آشنا شدن با آنها باعث می‌شود تا این افراد به تعادل بیشتری با خود رسیده و دیگران نیز راحت تر بتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند. برای اطلاع از دلایل بی توجهی مرد به زن کلیک نمایید.

اتکا کردن به خود

افرادی که مورد غفلت عاطفی بوده اند؛ می‌آموزند که درخواست کمک از دیگران با احساس ناامیدی و یا خطر طرد شدن همراه است. از این رو می‌آموزند که به خود اتکا کنند و در شرایط مختلف از کسی کمک نگیرند. در واقع نیاز آنهاست که کارهای خود را تنهایی انجام داده و از هیچکس کمک نگیرند.

پنهان کردن احساسات | افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند

یکی دیگر از نیازهای افرادی که مورد غفلت عاطفی بوده اند؛ این است که احساسات خود را پنهان کرده و در مورد آنها با هیچکس صحبت نکنند. چرا که آنان تصور می‌کنند که چنین کاری نشانه ضعف است و نباید برای بیان احساسات به هیچکس اعتماد نمود.

بی نقص بودن

در بیشتر موارد شاهد این موضوع هستیم که افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند ؛ دچار کمالگرایی می‌شوند. چنین افرادی به قدری به خود سخت گرفته و تصور می‌کنند که همیشه باید کامل و بدون نقص باشند که مبتلا به کمالگرایی بیمارگونه می‌شوند.

فرار کردن از سوالات احساسی | افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند

افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند ؛ تمایلی ندارند که در مورد احساسات شان با دیگران صحبت کنند. از این رو از چنین سوالاتی فرار کرده و یا قادر به پاسخگویی به آنها نیستند. گاهی اینکار را به طور مستقیم انجام داده و می‌گویند که تمایلی به صحبت کردن در این مورد ندارند.

تضاد نداشتن

تضاد نداشتن نیز یکی دیگر از نیازهای آنان است. این موضوع هم تا حدی از همان کمالگرایی شان نشات می‌گیرد. اما در اینجا منظور از تضاد نداشتن به این معناست که آنها از هیچگونه تعارضی خوششان نمیاد و فورا هرگونه نظر مخالف با خود را می‌پذیرند. چرا که می‌خواهند به هرقیمتی در آرامش باشند.

دور ماندن از دیگران | افرادی که مورد غقلت عاطفی بودند

آنان دیگر تمایلی به حضور یافتن در جمع های مختلف ندارند. نیاز دارند تا در بیشتر موارد تنها بوده و با هیچکس در ارتباط نباشند. چرا که تصور می‌کنند؛ ممکن است دوباره دچار بی توجهی واقع شوند و سرخوردگی را تجربه کنند.

افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند باید چه کنند؟

 

اما چنین افرادی چگونه باید با این موضوع برخورد کنند؟ آنان نمی‌توانند برای ادامه زندگی، خود را در خانه حبس کرده و با هیچکس در ارتباط نباشند. و یا گاهی تجربه بی توجهی اجتناب ناپذیر است و همه افراد در معرض آن قرار می‌گیرند. از این رو به جای دوری از دیگران، افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند؛ می‌توانند از راهکارهای زیر استفاده نمایند.

باید بپذیرند که نیاز به کمک دارند: افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند ؛ باید این موضوع را قبول کنند که نیاز به کمک جدی دارند و این موضوع بی اهمیتی نیست. چرا که ارتباطات و سلامت روانی آنها را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار می‌دهد.

در مورد نیازهای عاطفی خود پذیرش داشته و آن را مطرح کنند: اشکالی ندارد اگر در مورد نیازها و احساساتان با دیگران به طور مستقیم صحبت کنید. قبول کنید که شما چنین احساسی را داشته و دیگران نیز باید از آن مطلع شوند.

یادگیری مسئولیت پذیری دلسوزانه نسبت به خود: باید این موضوع را یاد بگیرید که همانطور که دیگران را دلداری می‌دهید و به آنها محبت می‌کنید؛ نسبت به خودتان نیز به همین گونه باشید.

راحت بودن در شناسایی و به اشتراک گذاشتن احساسات: طبیعتا انجام چنین کاری در ابتدا دشوار خواهد بود. اما با تمرین و تکرار کردن این موضوع  راحت تر با احساسات خود کنار خواهید آمد.

بپذیرید که تعارض بخشی از زندگی است: تعارض و چالش هایی که با دیگران پیدا می‌کنید؛ بخشی از زندگی هستند و نمی‌توان همیشه در صلح و آرامش بود.

به دیگران اجازه نزدیک تر شدن بدهید: به دیگران اجازه دهید که به شما نزدیک تر شده و حتی کمک تان کنند. همه ما به دیگران نیاز داشته و باید در کنار هم باشیم.

سخن پایانی

طبیعی است که افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند؛ نمی‌توانند ارتباط درستی با دیگران داشته باشند و یا با چالش های بیشتری در زندگی مواجه خواهند شد. از این رو بهتر است از کنار این موضوع بی تفاوت رد نشوید. باید خلاهای درونی خود را چه در رابطه با همسر و چه در دوران کودکی شناسایی کرده و برای برطرف کردن آنها تلاش نمایید. در این مسیر حتما از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند 



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تفسیر نقاشی کودک نیاز به تخصص و مهارت بالایی دارد. از آنجایی که یکی از اصلی ترین راه های ارتباطی با کودکان نقاشی کردن است؛ این ابزار می‌تواند نشان دهنده بسیاری از موضوعات در مورد روان کودک باشد. کودکان مانند بزرگسالان نمی‌توانند به راحتی احساسات و حتی ناراحتی های خود را بیان کنند. به همین دلیل برای پی بردن به این موضوعات می‌توان از نقاشی های آنان استفاده نمود. اگر چه این تفسیرها قطعیت نداشته و برای آنها نیاز به دانش و تجربه هست. از این رو بهتر است والدین در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و در صورت لزوم با روانشناس مشورت نمایند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تفسیر نقاشی کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تفسیر نقاشی کودک چطور انجام می‌شود؟

نحوه تفسیر نقاشی کودک، بستگی به آزمونی دارد؛ که از کودک گرفته می‌شود. به این دلیل که آزمون های مختلفی برای کودکان روش کارشان نقاشی کشیدن است. برای مثال در برخی از آنها در حین نقاشی کشیدن از کودک سوالاتی پرسیده می‌شود. اما در برخی دیگر تنها کاغذ و مدادی را در اختیار کودک گذاشته و از او می‌خواهند تا نقاشی کند و هیچ توضیح اضافه دیگری نیز به او داده نمی‌شود. از این رو هریک از این آزمون ها تفسیر جداگانه ای داشته و اجزا در آنها به معانی مختلفی تعبیر می‌گردد.

اهمیت و ضرورت تفسیر نقاشی کودک

 

تفسیر نقاشی کودک از آنجایی اهمیت دارد که گاهی تنها راه ارتباطی با کودک همین نقاشی هاست. وقتی از نقاشی کودکان صحبت می‌کنیم؛ منظورمان نقاشی های کامل و رنگ آمیزی شده نیست. حتی گاهی از روی خط خطی های کودک نیز می‌توان به مسائلی پی برد. اما همین خطوط ساده گاهی نشانه ای از بروز مشکلات جدی در روان کودکان هستند؛ که اگر به موقع تشخیص داده شوند؛ می‌توانند جلوی بروز بسیاری از مشکلات را بگیرند. برای آشنایی بیشتر با انواع هوش کودکان کلیک نمایید.

چطور کودک را به نقاشی کردن تشویق کنیم؟

اما در ابتدا چطور کودک را برای اینکار ترغیب کنیم؟ معمولا کودکان نقاشی کردن را دوست داشته و در این مورد همکاری می‌کنند. اما در صورتی که مایل به نقاشی کردن نبودند؛ زمانی دیگر را انتخاب کرده و به آنها فشار نیاورید. چون در این صورت در نتیجه این آزمون اختلال ایجاد می‌شود. از این رو با لحنی آرام از آنها درخواست کرده و در طبق دستور آزمون عمل کنید.

اجزای مختلف در تفسیر نقاشی کودک به چه معنا هستند؟

معمولا کودکان در نقاشی های خود عناصر مشخصی را می‌کشند. مانند درخت، خانه ، خورشید و … . در این قصد قصد داریم تا در مورد معانی مختلف این اجزا در نقاشی های کودکان، صحبت کنیم.

خانه

خانه به معنی پناهگاه و مکان امنی برای کودکان است که طرز کشیدن آن می‌تواند بیانگر بسیاری از موضوعات باشد. برای مثال خانه ای با در کوچک به معنی منزوی بودن آن خانواده و داشتن روابط محدود است. البته سن کودک نیز در مورد معنی نقاشی های او نیز بسیار تاثیر دارد.

معنی خورشید

خورشید در نقاشی های کودک به معنی امنیت، خوشحالی، گرما، قدرت و حتی پدر مطلوب می‌باشد. در واقع از مکان و چگونگی کشیدن خورشید در نقاشی می‌توان متوجه نوع ارتباط کودک با پدرش شد.

مفهوم درخت

برای تقسیر مفهوم درخت در نقاشی کودک باید به سه قسمت آن توجه داشته باشیم. مانند ریشه، تنه و شاخه یا برگ ها. از درخت می‌توان متوجه ویژگی های شخصیتی عمیق در کودکان شده و روی این خود او تمرکز کرد.

نحوه کشیدن انسان ها

منظور از کشیدن انسان ها در نقاشی های کودکان همان اعضای خانواده آنهاست. چرا که آنها به صورت خودجوش، خانواده خود را می‌کشند و یا کسانی که بیشترین ارتباط را با آنها دارند. در کشیدن انسانها، نکاتی که باید به آنها توجه شود؛ اندازه اعضای بدن، تناسب آنها با یکیدگر، فاصله ای که انسان ها با یکدیگر قرار می‌گیرند، حالات چهره ها و… است.

نحوه کشیدن نقاشی

در حینی که کودک در حال نقاشی کردن است؛ درمانگر یا والدین او باید به این نکته توجه داشته باشند که کودک از کجای برگه آغاز به کشیدن می‌کند؛ مداد را چگونه در دست خود گرفته و با چه قدرتی در حال کشیدن است. وضعیت نشستن او، حالات چهره اش و حتی سوالاتی که در این حین می‌پرسد نیز مهم هستند. برای اطلاع از چگونگی تقویت هوش تصویری و فضایی کودک کلیک نمایید.

درک معنی های مختلف نقاشی کودک

بعد از اتمام نقاشی، حال نوبت شماست که آن را مورد قضاوت قرار دهید. برخی از نکاتی که حتی افراد عادی هم می‌توانند به آنها پی ببرند؛ شامل موارد زیر هستند.

برداشت اول از نقاشی

با نگاهی کلی به نقاشی، برداشت شما از آن چگونه است؟ آیا ناراحت کننده به نظر می‌رسد و یا پر از رنگ و نشاط است؟

رنگ ها

میزان استفاده او از رنگ های مختلف و حتی نحوه رنگ آمیزی او به چه صورت بوده است؟

کامل بودن نقاشی

آیا نقاشی او یک نقاشی کامل محسوب می‌شود و یا همواره جای خالی چیزی را در آن احساس می‌کنید. حتی گاهی برخی خطوط نیز در نقاشی ناقص هستند.

موقعیت ها در نقاشی

آیا موقعیت اجزا به درستی کشیده شده و یا کودک کاملا یک نقاشی خیالی کشیده است؟ برای مثال درخت و خانه رو زمین قرار دارند و نه در آسمان.

معنی های رایج در تفسیر نقاشی کودک

برخی از معانی، در نقاشی های تمام کودکان مشترک هستند. این بدان معناست که همه آنها تقریبا روند رشدی یکسانی را از این بابت تجربه می‌کنند. برای اطلاع از راه های استعدادیابی کودکان کلیک نمایید.

خط نویسی ها: در ابتدا کودک خطوط تصادفی را رسم می‌کند که هیچ معنا و مفهوم خاصی ندارد.

پیش طرحواره ها: در این مرحله کودکان تمایل دارند تا آنچه را که می‌بینند؛ ترسیم کنند.

فاز طرحواره: در این مرحله تمام اجزا قابل شناسایی و معنی دار هستند. بهتر است تفسیر نقاشی کودک در این مرحله انجام شود.

مراحل ترسیم در کودکان چگونه است؟

 

همانطور که گفته شد؛ همه کودکان از ابتدا نقاشی کردن را بلد نبوده و یا نقاشی های کاملی نمی‌کشند. بلکه این موضوع در طی یک فرایند رخ می‌دهد. تا زمانی که کودک به طور کامل بتواند یک نقاشی کامل و دقیق را بکشد؛ مراحل زیر را طی می‌کند.

  • خط خطی کردن در دو تا چهار سالگی
  • نقاشی کردن به شکل ساده در چهار تا هفت سالگی
  • طراحی کردن برای کودکان بالای هفت سال

انواع کودکان و نقاشی های آنها

در برخی موارد می‌توانیم بر حسب نقاشی های کودکان، قضاوت کلی در مورد شخصیت آنها داشته باشیم. در این بخش به برخی از آنها اشاره کرده ایم.

✨کودکانی که تحریک شده اند: این دسته از کودکان معمولا اندام های بزرگ و بدون گردنی می‌کشند که اجزا هیچگونه تقارنی با یکدیگر ندارند.

✨کودکی که مضطرب است: در نقاشی های آنان اثراتی از ابر، باران و چهره های بدون چشم را مشاهده می‌کنیم.

✨خجالتی ها: این دسته از کودکان، افراد قد کوتاه، بدون بینی و دهان، چثه های ریز و بازوهای چسبیده به بدن نقاشی می‌کنند.

✨کودکان خشمگین: دست و دندان های بزرگ، بازوهای بلند و چشم های متقاطع از نشانه های اصلی نقاشی های این کودکان است.

✨آنهایی که احساس ناامنی دارند: آنها هیولا، سرهای کوچک، بدن های بدون دست کشیده و چهره ها در نقاشی های آنها تقارن ندارد.

چه زمانی به تفسیر نقاشی کودک نیاز هست؟

گاهی والدین در این مورد دچار سردرگمی می‌شوند که آیا نقاشی های کودکان آنها نیاز به تفسیر دارد و یا آنها حساسیت زیادی به خرج می‌دهند. به طور کلی تفسیر و بررسی نقاشی های همه کودکان خالی از لطف نبوده و مشکلی هم برای آنان ایجاد نمی‌کند. اما در صورت مشاهده برخی از نشانه ها، باید حتما تحت نظر متخصص این آزمون را انجام دهید. برای آشنایی با راه های کشف استعداد کودکان کلیک نمایید.

  • برای مثال زمانی که کودک به طور مکرر در حال کشیدن تصاویر خشونت آمیز است.
  • یا او شی یا شخصی را به طور قابل توجهی بزرگتر از حالت عادی می‌کشد.
  • کودک قسمت های از هم گسیخته ای را به عنوان اعضای بدن برای انسانها می‌کشد.
  • او بیش از حد از رنگ های تیره استفاده کرده و یا تصاویر ناخوشایند را نقاشی می‌کند.

در ابتدا در این مورد از خود او سوال کرده که در مورد اجزای نقاشی اش چه توضیحی دارد. در صورتی که او حاضر به صحبت کردن نشد و یا حرف های عجیبی زد؛ بهتر است حتما از متخصص کمک بگیرید.

سخن پایانی

بسیاری از والدین نسبت به نقاشی های کودکان شان بی اهمیت هستند. در صورتی که با دقت به آنها می‌توان متوجه مسائل زیادی شد. به همین دلیل بهتر است این موضوع را دست کم نگرفته و حتما در این مورد از یک متخصص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تفسیر نقاشی کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: تفسیر نقاشی کودک با کمک نمادها



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

توقع نوجوانان از والدین خود متفاوت و گاها زیاد هستند. شاید شما هم این جمله را شنیده باشید: که اگر در دوران جوانی کمی بیشتر از من حمایت می‌شد؛ در حال حاضر قطعا اوضاع بهتری داشتم. این کاملا نشان دهنده توقع افراد از والدین شان است. البته که در بیشتر موارد نوجوانان توقعات بیجا داشته و والدین به اندازه کافی از آنها حمایت می‌کنند. اما به هر حال برخی از انتظارات آنها بجاست. به همین دلیل والدین باید در این مورد قادر باشند تا توقعات بجا را از توقعات بیجا تفکیک کرده و بین این دو تمایز قائل شوند. در این مورد می‌توان از مشاوره نوجوان نیز کمک گرفت.

برای دریافت مشاوره در زمینه توقع نوجوانان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اهمیت شناخت توقع نوجوانان

اگر در خانواده شما نوجوانی حضور دارد؛ در ابتدا باید نیازها و خواسته های او را شناخته و در مرحله بعدی توقعات بجا و بیجا آنها را از یکدیگر تفکیک کنید. فراموش نکنید که شما به عنوان والدین مسئول هستید تا نیازهای اولیه و اساسی آنها را برطرف نمایید. آنها کاملا از حق و حقوق خود آگاه بوده و حتی در مورد آن حساس هستند. اما در بیشتر موارد، نوجوانان خواسته های بیشتری دارند که شما باید بسته به شرایط خود به آنها تن بدهید. باید با یکدیگر همکاری دوجانبه داشته در مواردی شما کوتاه بیایید و در موارد دیگر او. در ادامه بیشتر در مورد این موضوع توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از راه های کنترل نوجوان کلیک نمایید.

انواع توقع نوجوانان از والدین

 

برخی از والدین در این مورد بسیار خودخواهانه عمل کرده و به طور کلی توقع نوجوانان را در زمینه های مختلف نادیده می‌گیرند. این موضوع به این دلیل است که آنها هنوز نوجوان خود را بچه دانسته و تصور می‌کنند که می‌توانند به جای او تصمیم بگیرند. اما این موضوع اصلا درست نیست و تاثیرات بدی روی آینده نوجوان خواهد داشت. در ادامه به توضیح توقعاتی می‌پردازیم که کاملا منطقی و به جا هستند.

کم کردن دخالت های بیجا در کار و زندگی

در دوران نوجوانی، والدین از روی دلسوزی، تمایل دارند تا همه چیز را در مورد کار و زندگی خصوصی فرزندشان بدانند. در صورتی که این موضوع کاملا تاثیر عکس داشته و باعث بروز پنهانکاری و چالش در خانواده می‌گردد. تغییر دادن برخی جزئیات در مورد فرزندتان مانند زمان درس خواندن و خوابیدن، نوع لباس پوشیدن، سبک حرف زدن و… تنها از لحاظ روانی بر فرزندان فشار وارد می‌کند. برای جلوگیری از بروز دروغگویی نوجوان کلیک نمایید.

احترام به حریم خصوصی آنها | توقع نوجوانان

یکی دیگر از انواع توقع نوجوانان ، این است که بدون اجازه سراغ وسایل آنها نروید و یا تلفن همراه آنها را چک نکنید. گاهی بهتر است که شما از برخی از رازهای نوجوان اصلا مطلع نشوید. این رازها لزوما خطرناک نیستند. اما به اعتبار نوجوان و اعتماد شما به آنها لطمه می‌زنند. احترام به حریم خصوصی آنها باعث رشد مهارت های فردی و حل مساله شده، استقلال و مسئولیت پذیری آنها را افزایش می‌دهد و رابطه بین شما و فرزندتان را بهبود می‌بخشد.

فراهم کردن شرایطی برای ماجراجویی و تجربه گرایی

معمولا نوجوانان آزادی عمل زیادی برای ماجراجویی و تجربه گرایی ندارند. آنها برای شکوفایی و تجربه کردن، نیاز به کمک شما خواهند داشت. از این رو بهتر است موقعیت را برای آنان فراهم کرده و به آنها آزادی بیشتری از این بابت بدهید. برای مثال به او اجازه سفر رفتن بدهید؛ یا با او ورزش و فعالیت های مختلف داشته باشید. همچنین او را سوپرایز کرده و در شرایط مختلف، کمک دریافت کنید.

دست کم نگرفتن او و اعتماد داشتن | توقع نوجوانان

نوجوانان نیاز دارند تا جدی گرفته شده و دیده شوند. نوجوانان نیاز به ترحم ندارند. بلکه باید به آنها میدان داده و اجازه دهید تا قابلیت های خود را نشان دهند. از طرفی آنها باید از این دوران مهارت های زندگی را بیاموزند. از این رو به آنها مسئولیت های بیشتری را واگذار کنید.

حمایت، تشویق و مشاوره

در مواردی شاهد این هستیم که نوجوان کاملا مهارت و توانایی های لازم را دارد؛ اما تجربه و آینده نگری ندارد. ای وظایف والدین است که در شرایط مختلف از آنها حمایت و تشویق کرده و مشاوره بدهند. یکی از شکایت های اصلی نوجوانان این است که چرا والدین شان از آنها حمایت نمی‌کنند. با اینکه شرایطش را دارند. این موضوع به خوبی نشان دهنده این مورد است که آنها نیاز به حمایت روانی دارند.

احترام به دوستان او | توقع نوجوانان

از آنجایی که نوجوانان در این دوران بسیار تحت تاثیر دوستان خود هستند و برای آنها ارزش خاصی قائل اند؛ از والدین خود نیز توقع دارند که به آنها احترام گذاشته و ارزش قائل باشند. اما در بیشتر موارد، والدین برعکس عمل کرده و می‌خواهند او را از دوستانش جدا کنند و یا اصرار دارند که آنها دوستان خوبی نیستند.

در نظر گرفتن علائق

والدین در این دوران ممکن است فشار زیادی به نوجوان بیاورند که در رشته ای که آنها دوست دارند؛ تحصیل کند و یا ورزشی که آنها می‌گویند را انجام دهد و… . اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که او شخصیتی مستقل از شما داشته و حق انتخاب دارد. پس باید به علائق او احترام بگذارید.

حمایت مالی | توقع نوجوانان

خود نوجوانان معمولا تلاش می‎کنند تا کار پاره وقتی پیدا کرده و از لحاظ مالی به استقلال برسند. چرا که برای آنها، پول گرفتن از والدین دشوار می‌شود. اما به هرحال وظیفه والدین است که تا حدی از آنها حمایت مالی کرده و نیازهای آنان را برطرف نمایند.

توقعات بیجای فرزندان از والدین

برخلاف آنچه که تا اینجا گفته شد؛ برخی از توقعات نوجوان، بیجا هستند. البته که این انتظارات بسته به شرایط خانوادگی تعریف می‌شوند. اما به طور کلی نوجوانان زیاده خواه بوده در برخی موارد فشارهای زیادی به والدین خود وارد می‌کنند. مثلا در موضوعات مالی، به این دلیل که جلوی دوستان خود کم نیاورند؛ از والدین خود متوقع می‌شوند. برای اطلاع از دلایل زودرنجی در نوجوانان کلیک نمایید.

چرا نوجوانان توقعات بیجا دارند؟

 

توقعات بیجای نوجوانان از والدین شان، دلایل مختلفی دارد. پرتوقع بودن والدین، محبت و حمایت زیاد و افراطی، ارتباط با خانواده های سطح بالاتر از خود و البته پاداش های بیجا، همگی علت پرتوقعی نوجوانان، محسوب می‌شوند.

سخن پایانی

شاید به نظرتان همین که به توقعات بیجای نوجوانان پاسخ ندهید و آنها را نادیده بگیرید؛ کافی است. در صورتی که در این حالت، مشکلات بیشتری را ایجاد خواهید کرد. از این رو بهتر است در مرحله اول توقع نوجوانان را به درستی شناخته و با آنان در این مورد صحبت کنید. چرا که آنان نیز باید در این زمینه همکاری داشته باشند. همچنین حتما از متخصص نیز کمک ردیافت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه توقع نوجوانان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: توقع نوجوانان



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تشکر از پدر و مادر هیچگاه نمی‌تواند زحمات آنها را جبران کند. شما چه کسی را می‌شناسید که بدون هیچگونه هزینه ای برای شما خانه، غذا، امکانات رفاهی و… فراهم کرده و همچنان به شما محبت کند و عشق بورزد. این کاری است که همه پدر و مادرها برای فرزندان خود انجام می‌دهند. اما فرزندان گاهی این موضوع را فراموش کرده و با بزرگ شدن، دیگر نسبت به آنها بی‌اهمیت می‌شوند. فراموش نکنید که آنها نیازی به تشکر و قدردانی ما ندارند و حتی بدون آن هم از عشق شان کم نمی‌شود. اما اینکار اثرات بسیار خوبی هم برای آنها و هم برای خودتان دارد. پس بهتر است از آن غافل نشوید. در این مورد می‌توانید از مشاوره خانواده نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تشکر از پدر و مادر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تشکر از پدر و مادر

در تمام دنیا با هر دین و فرهنگی، پدر و مادر مقدس بوده و احترام به آنها واجب است. اما چرا انقدر در مورد تشکر از پدر و مادر تاکید شده است؟ مگر ما از آنها خواسته ایم که ما را به دنیا بیاورند؟ فراموش نکنید که همین که آنها به شما زندگی بخشیده و این فرصت را در اختیار شما قرار داده اند؛ جای تشکر دارد. اما تشکر کردن از آنها نیازی به دلیل ندارد. شما موظف هستید که به عنوان فرزند، در کنار آنها بوده؛ حمایت کنید و زحماتشان را جبران نمایید. برای اطلاع از راه های ابراز عشق در خانواده کلیک نمایید.

تشکر از پدر و مادر چگونه است؟

 

در برخی موارد فرزندان واقعا دوست دارند که از والدین خود به بهترین شکل قدردانی و تشکر کنند؛ اما نمی‌دانند چطور باید اینکار را انجام دهند. و یا حتی فکر می‌کنند که هیچکاری واقعا جبران کننده زحمات آنها نیست. پس به طور کلی کاری نمی‌کنند. اما گاهی حتی برداشتن کوچک ترین قدم ها نیز برای آنها خوشحال کننده بوده و حسن نیت شما را نشان می‌دهد. از طرفی شیوه قدردانی کردن هر فردی متفاوت است. اما به هر حال فراموش نکنید که آنها با کوچک ترین تشکر کلامی نیز خوشحال خواهند شدو پس این را از آنها دریغ نکرده و همواره تلاش کنید تا زحمات آنها را جبران کنید.

در این قسمت به توضیح روش هایی خواهیم پرداخت؛ که مراتب قدردانی بوده و برای والدین خوشایند هستند.

احترام

یکی از ساده ترین راه ها برای تشکر از پدر و مادر ، احترام گذاشتن به آنهاست. این احترام هم باید در کلام شما باشد و هم شیوه رفتار کردن تان. برخی از فرزندان کارهای عجیب و غریبی می‌کنند و در نهایت هم می‌گویند که بی احترامی نکرده اند. در صورتی که خدشه دار کردن رضایت والدین نیز خود نوعی بی احترامی است. با آنها با لحن بد صحبت نکرده و تلاش کنید تا به نیازهای آنها نیز احترام بگذارید.

وقت گذاشتن برای آنها | تشکر از پدر و مادر

یکی دیگر از روش های احترام به پدر و مادر، وقت گذاشتن برای آنهاست. زمانی که سن آنها بالاتر می‌رود؛ دیگر قادر به انجام برخی کارها نبوده و از طرفی برای تعامل با آنها نیز نیاز به تعامل بیشتری هست. به همین دلیل بهتر است زمان بیشتری را به آنها اختصاص داده و صبر و حوصله داشته باشید.

هدیه خریدن

برخی از افراد تصور می‌کنند که برای هدیه خریدن حتما باید مناسبتی باشد. در صورتی که برای تشکر از پدر و مادر ، بدون مناسبت برای آنها هدیه خریده و قدردانی خود را به آنها نشان دهید. نیازی نیست که حتما این هدیه گران و با ارزش باشد. حتی می‌توانید با یک شاخه گل هم به آنها نشان دهید که به یادشان هستید و دوستشان دارید. برای آشنایی با نشانه های یک خانواده سالم کلیک نمایید.

محبت کلامی و فیزیکی | تشکر از پدر و مادر

همانطور که گفته شد؛ برای تشکر از پدر و مادر به صورت کلامی هم از آنها قدردانی کرده و یا آنها را در آغوش بگیرید. آنها نیاز به محبت فیزیکی داشته و از این طریق نیز می‌توانید به آنها نشان دهید که چقدر دوستشان دارید.

خوشبخت و موفق شوید

برای پدر و مادر هیچ هدیه ای بهتر و بزرگتر از این نیست که موفقیت فرزندان شان را ببینند. به همین دلیل اگر می‌خواهید واقعا آنها را خوشحال کرده و از آنها تشکر کنید؛ تلاش کنید تا در زندگی خود عاقبت به خیر شوید. برای مثال در تحصیل خود به جایگاه بالایی برسید و یا در ازدواج خود، درست انتخاب کنید. البته که هیچ پدر و مادری از فرزند خود توقعات زیادی نداشته و وجودشان باعث افتخار والدین است. اما به هرحال این هم روشی است که آنها را واقعا خوشحال می‌کند.

علاقه خود را به آنها نشان دهید | تشکر از پدر و مادر

از ابراز علاقه کردن به آنها خجالت نکشید. با اینکار می‌توانید خیلی آنها را خوشحال کنید. ابراز علاقه کردن تنها برای زوجین نیست. بلکه باید به پدر و مادر نیز به بهانه مختلف، ابراز علاقه نمود. برای اطلاع از راه های ایجاد آرامش در خانواده کلیک نمایید.

هوای آنها را در شرایط مختلف داشته باشید

تا زمان بزرگسالی این والدین بودند که هوای ما را داشتند. حال شما باید از آنها مراقبت کرده و نشان دهید که برایتان اهمیت دارند. نیازهای و خواسته های آنان را در نظر گرفته و آنها را تنها نگذارید. تا می‌توانید از حضور و همنشینی با آنها لذت برده و در شرایط مختلف، در کنارشان باشید.

متن هایی برای تشکر از پدر و مادر

 

از آنجایی که یکی از راه های تشکر از پدر و مادر، محبت کلامی بود؛ می‌توانید متن های زیبایی را برای تشکر از آنها برایشان خوانده یا ارسال کنید. در این قسمت برخی از متن ها را آورده ایم.

بـه سلامتی مادر و پدرم     کـه هزار بار ترک برداشتن     و یکبـار دم از شکست نـزدن     کهنه را پـوشیدن     و ذوق لباس نـو را به مـن بخشیـدن     غـرورم را خریـدن     و یک‌بـار مغـرورم نگشتن     پـرواز یـادم دادن     و پـریدنـم را نگریـستن     پـــدر و مادر مهربانم     مـن از شـما مـن شدم     هستیم از هسـتی شـماست     دستانم را بگیرید که بزرگ کودک‌تان هنوز غرق درنیاز بـه شماست

خدای را بسی شاکرم که از روی کرم پدر و مادری فداکار نصیبم ساخته تا در سایه درخت پر بار وجودشان بیاسایم و از ریشه آن‌ها شاخ و برگ گیرم و از سایه وجودشان در راه کسب علم و دانش تلاش نمایم. والدینی که بودنشان تاج افتخاری است بر سرم و نامشان دلیلی است بر بودنم چرا که این دو وجود پس از پروردگار مایه هستی ام بوده اند دستم را گرفتند و راه رفتن را در این وادی زندگی پر از فراز و نشیب آموختند. تقدیم به پدر و مادر عزیز و مهربانم که در سختی‌ها و دشواری‌های زندگی همواره یاوری دلسوز و فداکار و پشتیبانی محکم و مطمئن برایم بوده‌اند

تقدیم به آنان که وجودم جز هدیه وجودشان نیست پدر و مادر عزیزم به پاس تمام زحمات بی دریغ‌تان سپاس خدایا به خواب پدر و مادرم آسایش به بیداری شان عافیت به عشقشان ثبات به مهرشان تداوم و به عمرشان برکت جاودان عطا کن شکرانه‌اش با من

پدر و مادر عزیزم برای تشکر از شما به دنبال قشنگ‌ترین واژه‌ها و کلمات میگردم. اما واژه‌ها چقدر فیقر هستند و کم بضاعت فقط می‌گویم دوست‌تان دارم و در همین دو کلمه دنیایی نهفته است

سخن پایانی

قطعا که هیچ کار و جمله ای برای تشکر از پدر و مادر کافی نیست. حتی اگر همه اینکارها را هم انجام دهید؛ بازهم نمی‌توانیم خوبی های آنها را جبران کنیم. اما به هر حال انجام اینکارها، قدم کوچکی برای خوشحال کردن آنها بوده و می‌توانیم به آنها یادآوری کنیم که همواره قدردان آنها هستیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه تشکر از پدر و مادر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: تشکر از پدر و مادر با چند جمله و متن ساده و زیبا



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اجازه سفر به نوجوان موضوعی که در برخی از خانواده ها تبدیل به چالش شده و منجر به بروز مسائل مختلفی می‌گردد. نوجوانان در این دوران نیاز به استقلال و هیجان زیادی دارند. سفر هم موقعیتی که هردوی این موارد را در اختیارشان می‌گذارد. از این رو کاملا طبیعی است که از شما بخواهند تا به آنها اجازه سفر رفتن به تنهایی را بدهید. با اینکه احتمال از نظر شما این موضوع برای آنها زود است؛ اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که این شرایط می‌تواند تجربه خوبی شده و موضوعات زیادی را به آنها بیاموزد. البته که این اجازه مستلزم در نظر گرفتن موارد زیادی است که در این مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اجازه سفر به نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اجازه سفر به نوجوان در چه سنی مجاز است؟

 

ابتدایی ترین موضوعی که در مورد اجازه سفر به نوجوان باید در نظر داشته باشیم؛ سن اوست. البته که در برخی موارد افراد با سن کم هم رفتارهای پخته و بالغانه داشته و قادر به سفر رفتن هستند. اما به هرحال شما به هیچ عنوان نباید به یک نوجوان 13،14 ساله اجازه سفر رفتن به تنهایی را بدهید. این موضوع برای 16 سال به بالا مناسب است. تازه اگر نوجوان شرایط دیگر را دارا باشد. برای اطلاع از سن تنها بیرون رفتن کلیک نمایید.

عواملی که در اجازه سفر به نوجوان موثر هستند

شاید از خودتان بپرسید که اصلا چرا فرزند من مایل به تنهایی سفر رفتن است! در ابتدا باید بگوییم که این موضوع غیرعادی نیست و اصلا اشکالی ندارد که او چنین درخواستی دارد. اما در برخی موارد این شرایط خانوادگی است که او را برای تنهایی سفر رفتن، بیشتر مشتاق می‌کند. در واقع این موضوع ریشه در مسائل دیگری نیز دارد. در برخی موارد خود سفر نیست که برای نوجوان ارزش دارد؛ بلکه او به دنبال کسب چیزهای دیگری مثل استقلال و کمی تنهایی است. این عوامل، شامل موارد زیر هستند.

  • نوجوان در خانواده تفریحی ندارد
  • تمایلی ندارد تا با آنها مسافرت کند
  • استقلال کافی ندارد

مزایا و معایب اجازه سفر به نوجوان

اجازه سفر به نوجوان فواید زیادی داشته و باعث یادگیری مسائل زیادی برای او می‌گردد. این سفر منجر به افزایش استقلال در آنها، تقویت مهارت تصمیم گیری، آشنایی با فرهنگ های مختلف و یادگیری منابع مالی می‌گردد. همچنین اعتماد به نفس آنها به طور قابل توجهی افزایش یافته و ظرفیت روانی آنها در مواجه با چالش ها و مشکلات، به طور قابل توجهی بیشتر خواهد شد. برای اطلاع از عوامل موثر بر اجازه گرفتن برای بیرون رفتن کلیک نمایید.

اما از طرفی، سفر پر است موقعیت های ناآشنایی است که ممکن است برای آنها خطرناک بوده و با خاطرات بدی همراه شود. همچنین آنها به این دلیل که تجربه اندکی دارند؛ احتمالا به درستی نمی‌توانند واکنش نشان دهند؛ پس آسیب می‌بینند. مواجهه با افراد ناشناس، گم شدن، مشکلات مالی و قرارگیری در معرض حوادث غیرمنتظره، همگی می‌توانند خطراتی باشند که در نهایت به ضرر و آسیب منتهی گردند.

توصیه هایی برای اجازه سفر به نوجوان

 

در صورتی که قصد دارید تا این اجازه را داده و این موقعیت را در اختیار نوجوان قرار دهید؛ باید حتما نکاتی را رعایت کرده و اقدامات لازم را انجام دهید. در این قسمت به توضیح برخی از این موارد می‌پردازیم.

برنامه ریزی و بررسی وضعیت مالی فرزند

از آنجایی که یکی از اهداف این سفر این است که او برنامه ریزی مالی را بیاموزد؛ بهتر است قبل از سفر از او در مورد وضعیت پس انداز و یا هزینه هایی که دارد؛ بپرسید. با اینکه در نهایت شما به او کمک خواهید کرد. اما او باید بداند که تا حدی باید در این مورد همراهی کرده و یا به آن فکر کند. همچنین به او یاد بدهید که در طول سفر پول هایش را کجا بگذارد و یا همواره مقداری پول نقد همراه خود داشته باشد.

از جزئیات محل اقامت و امن بودن سفر مطمئن شوید

پیش از اجازه سفر به نوجوان، در مورد جزئیات سفر و محل اقامت آنها اطمینان حاصل کنید. در واقع در مورد آنها تحقیق کرده و نظرات مسافران قبلی را بخوانید. در صورت امکان، خودتان محلی را برای اقامت فرزندتان تهیه کرده و با صاحب آنجا در ارتباط باشید.

از تکنولوژی کمک بگیرید

امروزه به لطف تکنولوژی، در هرلحظه می‌توانید با فرزند خود در ارتباط بوده و بدانید که او کجاست. البته در این مورد زیاده روی نکرده و اجازه دهید تا فضای خودش را نیز داشته باشد. اما اگر قرار است به جایی برود که امنیت کافی را ندارد؛ حتما برای شما لوکیشن بفرستد و یا حتما شماره تماس یکی از دوستانش را نیز داشته باشید.

با افراد قابل اعتماد ارتباط بگیرید

اگر در شهر یا کشور مقصد فردی را می‌شناسید؛ با او ارتباط گرفته و از او بخواهید که مراقب فرزندتان باشد. از طرفی می‌توانید در صورت لزوم با پلیس، سفارت یا خدمات اضطراری نیز تماس داشته باشید. داشتن بیمه مسافرتی می‌تواند تا حدی منجر به اطمینان خاطر بشود. برای آشنایی با چگونگی مواجهه با استقلال طلبی نوجوان کلیک نمایید.

خود را برای شرایط اضطراری آماده کنید

خود را برای شرایط اضطراری آماده کرده و مطمئن شوید که هر لحظه می‌توانید خود را به فرزندتان برسانید. البته افکار منفی نداشته باشید و بدترین موقعیت ها را برای خود تداعی نکنید. اما بدانید که امکان خطر وجود دارد و حتی در این مورد با فرزند خود نیز صحبت کنید.

اعتماد به نفس و استقلال را در فرزند خود تقویت کنید

اگر بتوانید اعتماد به نفس و استقلال را در فرزند خود تقویت کنید؛ دیگر برای اجازه سفر به نوجوان ، هیچ نگرانی نخواهید داشت. چرا که با داشتن این ویژگی ها، نوجوان در هر شرایطی از پس خود برخواهد آمد.

نکاتی دیگری که باید رعایت کنید

علاوه بر موارد دیگری که در مورد آنها توضیح دادیم؛ نکات دیگری نیز وجود دارد که در صورت رعایت کردن آنها، نوجوان سفر مطمئن تری داشته و احتمال خطر کمتر می‌شود. برخی از این نکات، شامل موارد زیر هستند.

  • از یک سفر یک روزه شروع کنید
  • یک فرد بالغ را همراه با آنها بفرستید
  • مسئولیت پذیری آن را بسنجید
  • اجازه دهید تا در سفرهای خانوادگی مشارکت بیشتری داشته باشد
  • در مورد مقصد سفر، نکاتی را به او یادآور شوید
  • به او اعتماد کرده و انگیزه بدهید

سخن پایانی

به طور کلی سفر برای هرگروه سنی تجربه ای ارزشمند بوده و موضوعات زیادی را به افراد می‌آموزد. شاید در مورد اجازه سفر به نوجوان ، نگرانی های زیادی را تجربه کنید. اما باید بدانید که او از این دوران باید مهارت های زندگی را آموخته و در موقعیت های مختلف حاضر شود. از این رو این موقعیت را برای آموزش های صحیح در اختیار او قرار دهید. در این مورد از یک روانشناس نیز می‌توانید کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اجازه سفر به نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: اجازه سفر به نوجوان بدهیم یا نه؟



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آزمون های فرافکن آن دسته از آزمون های شخصیتی هستند که در آن‌ها فرد آزادی عمل داشته و می‌تواند جواب‌هایی به غیر از بله و خیر بدهد. به طور کلی آزمون‌های شخصیتی و روانی نوعی ابزار برای سنجش وضعیت روانی فرد هستند که نباید تنها ملاک برای ارزیابی و تشخیص باشند. در این قبیل آزمون ها، آزمودنی آزادی عمل دارد تا در مورد تصویری که می‌بیند و یا جمله ای که می‌خواند؛ بدون خود سانسوری، هر چه در ذهنش می‌آید را بیان کند. البته که در مدت زمان و میزان جواب ها محدودیت وجود دارد. اما به طور کلی از این آزمون ها می‌توان برای تشخیص انواع اختلالات بهره برد. بهتر است این آزمون ها زیر نظر متخصص انجام شده و مورد تفسیر قرار گیرند. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آزمون های فرافکنی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

آزمون های فرافکن به چه معنا هستند؟

آزمون های فرافکن جزو تست های شخصیتی محسوب می‌شوند که می‌توانند به صورت غیرعینی ویژگی های شخصیتی افراد را به صورت عمیق مورد بررسی قرار دهند. در این دسته از آزمون ها، مراجع هر آنچه را در ضمیرناخودآگاهش وجود دارد را فرافکنی می‌کند. به همین دلیل اگر بخواهیم به امیال و صفات شخصیتی افراد پی ببریم از این دست آزمون ها استفاده می‌کنیم. این آزمون ها، انواع مختلفی داشته و به شکل های مختلفی انجام می‌شوند. از طرفی هر فردی صلاحیت تفسیر این آزمون ها را ندارد. از این رو نمی‌توانید خودتان به تنهایی از آنها استفاده نمایید. بهتر است برای انجام چنین آزمون هایی حتما به روانشناس مراجعه کنید.

تاریخچه و خواستگاه آزمون های فرافکن

منشا و خواستگاه آزمون های فرافکن، روانکاوی است. چرا که روی ضمیر ناخودآگاه افراد تمرکز کرده و تلاش می‌کند تا به اطلاعات این بخش دسترسی یابد. همچنین برای کشف احساسات، خواسته ها و تعارضاتی که در روان افراد وجود دارد نیز از این تست ها استفاده می‌کنند. بر اساس آمارهایی که در این زمینه وجود دارد؛ حداقل یک آزمون تصویری فرافکن به عنوان پنج آزمون برتر مورد استفاده در عمل برای نیمی از 28 مطالعه در زمینه های روانشناسی در سراسر جهان ذکر شد. برای آشنایی با انواع عقده های روانی کلیک نمایید.

انواع آزمون های فرافکن

 

برخی از انواع آزمون های فرافکن کمی بیشتر مشهور بوده و مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این رو زمانی که اسم از آزمون های فرافکن می‌آید؛ همه در ابتدا رورشاخ و یا اندریافت موضوع را به یاد می‌آورند. در صورتی که تنوع این آزمون ها بیشتر بوده و در شرایط مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این قسمت به توضیح برخی از این انواع می‌پردازیم.

آزمون اندریافت موضوع یا TAT

آزمون اندریافت موضوع شامل 31 کارت است که سی تا از این کارت ها حاوی تصاویر مختلفی بوده و یکی از آنها سفید است. 10 تا از این کارت ها مخصوصا مردان و 10 تا مخصوص زنان می‌باشد. و 10 تای دیگر میان هر دو جنس مشترک می‌باشند. پشت هر کارت یک حروف و یک عدد نوشته شده است. عدد بیانگر سن آزمودنی و حرف نشانه شده توضیحی در مورد شکل است. آزمونگر باید این کارت ها را به مراجع نشان داده و منتظر توضیح او و واکنش او نسبت به این کارت بماند و به آن توجه کند.

آزمون رورشاخ

یکی دیگر از انواع آزمون های فرافکن، رورشاخ است که 10 کارت دارد و روی هر کارت لکه جوهری است که به شکل های مختلف دیده می‌شود. برخی از این لکه ها رنگی، برخی سیاه و باقی خاکستری و سفید هستند. افراد با دیدن این لکه ها باید اظهار کنند که به یاد چه چیزی می‌افتند.

آزمون CAT

آزمون CAT همان آزمون اندریافت موضوع مخصوصا کودکان است. در این آزمون نیز کارت های مختلفی به کودک نشان داده می‌شود که در آنها تصاویر حیوانات در موقعیت های مختلف وجود دارد. در این آزمون، از کودک خواسته می‌شود تا داستانی در مورد تصویری که می‌بیند را روایت کند. کودکان نسبت به حیوانات در مقایسه با انسان ها راحت تر واکنش نشان می‌دهند. از این رو در این آزمون از حیوانات استفاده می‌شود.

آزمون جملات ناتمام راتر

این آزمون همانطور که از نام آن هم مشخص است؛ جملات ناتمامی به افراد نشان داده شده و از آنها خواسته می‌شود تا جملات را تمام کنند. از آنجایی که خواندن جملات و تمام کردن آنها نیاز به سواد دارد؛ جامعه ای که می‌توانند از این آزمون استفاده کنند؛ کمی محدودتر است.

آزمون فراخوان کلمات یانگ

این آزمون برای ارزشیابی شخصیت و تمایز قائل شدن بین افراد با رفتارهای برونگرایانه و درونگرایانه است. در تحلیل این آزمون دو جدول وجود دارد که در یکی از آنها جملاتی که بلافاصله به ذهن افراد می‌رسد؛ نوشته شده و در دیگری جملاتی که  با کمی فاصله به ذهن افراد می‌رسند. در واقع افراد با کمی فکر بیشتر به این جواب ها می‌رسند.

آزمون خانه درخت فرد

آزمون خانه درخت فرد نیز یکی دیگر از آزمون های فرافکن است که در آن از افراد خواسته می‌شود تا یک خانه، درخت و یک فرد را ترسیم کنند. سپس در پایان سوالاتی در مورد آنچه را مراجع کشیده است؛ پرسیده می‌شود. برخی از سوالاتی که از آزمودنی پرسیده می‌شوند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • چه کسی اینجا زندگی می‌کند؟
  • آیا دیگران از فردی که اینجا زندگی می‌کنه؛ دیدن می‌کنند؟
  • آیا فردی که اینجا زندگی می‌کند؛ خوشحال است؟

مشکلات آزمون های فرافکن

اما آزمون های فرافکن نیز مانند هر زمان دیگری مشکلات و نقص هایی دارند. پایایی این دسته از آزمون ها مانند رورشاخ به صورت کلی است. چرا که در تقسیر پاسخ ها، قضاوت متخصص تاثیرگذار است. برای مثال دو آزمونگر ممکن است قضاوت های متفاوتی از یک جواب داشته باشند. تحلیل آزمون اندریافت موضوع با اعتبار و پایایی بالاتری همراه است.

کاربردهای آزمون های فرافکن

فراموش نکنید که آزمون های فرافکن جنبه سرگرمی نداشته و تحلیل و تفسیر آنها اگر به درستی انجام شود؛ می‌تواند کاملا معتبر و قابل استناد باشد. این آزمون ها معمولا زمانی انجام می‌شوند که فرد می‌خواهد در مکانی استخدام شود و یا با توجه به علائم بالینی مشکوک به ابتلا به اختلالات شخصیتی است.

مزایای استفاده از آزمون های فرافکن

 

استفاده از آزمون های فرافکن مزایایی نیز داشته و در موارد زیادی کمک کننده است. این آزمون ها به راحتی افشا کننده افکار خودآگاه و ناخودآگاه افراد هستند که احتمالا در حالت عادی فرد در مورد آنها صحبت نخواهد کرد. از این رو گاهی این ابزار می‌تواند برای افرادی که مقاومت و انکار زیادی دارند؛ بهترین روش تشخیص باشد.

سخن پایانی

با اینکه آزمون های فرافکن می‌توانند کمک زیادی به درمانگران کرده و تشخیص را راحت تر کنند؛ اما استفاده از آنها و تفسیرشان، کار ساده ای نیست و نیاز به تبحر دارد. البته که ممکن است مراجع همکاری لازم را برای انجام آنها نداشته باشد. به طور کلی این آزمون ها از نظر اجتماعی مطلوبیت کافی را ندارند. اما می‌توانند در پروسه درمان بسیار تاثیرگذار و مفید بوده و نتایج خوبی به همراه داشته باشند. از این رو بهتر است در مورد آنها اطلاعات کافی را کسب کرده و حتما از متخصص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آزمون های فرافکنی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: انواع آزمون های فرافکن و عینی



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کمک به دیگران و درخواست کمک از دیگران رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند. چرا که شما هرچه بیشتر به دیگران کمک کنید؛ اعتبار بیشتری کسب کرده و دیگران نیز در شرایط مختلف به کمک شما خواهند آمد. به طور کلی همه افراد به یکدیگر نیازمند بوده و باید در شرایط مختلف به هم کمک کنند. اما درخواست کمک از دیگران، برای بیشتر افراد دشوار بوده و از طرفی گاهی خودمان هم مایل نیستیم که به دیگران کمک کنیم. اما فراموش نکنید که درخواست کردن یک مهارت مهم محسوب شده و چگونگی آن حتی در نتیجه این درخواست نیز تاثیر دارد. از این رو اگر می‌خواهید از دیگران کمک بگیرید و یا حتی به دیگران کمک کنید؛ باید از مهارت های لازم برخوردار باشید. در این زمینه از مشاور نیز می‌توانید کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمک به دیگران و درخواست کمک از دیگران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

کمک به دیگران

 

همه ما در مورد آثار و نتایج کمک به دیگران هم از لحاظ دینی و هم از لحاظ اخلاقی شنیده ایم. از طرفی حال خوبی که از کمک کردن به دیگران دریافت می‌کنیم؛ روی زندگی فردی و اجتماعی ما نیز تاثیر گذار است. برخی می‌گویند که اگر کمک به دیگران را به خاطر تجربه این احساسات انجام دهیم؛ مانند خودخواهی است. البته که نیت پشت کمکی که به سایرین می‌کنیم نیز اهمیت دارد.

در واقع برخی از افراد تنها به این دلیل به دیگران کمک می‌کنند که به دنبال بازگشت این کار خیر به خودشان هستند و یا تنها به منفعت آن فکر می‌کنند. این موضوع کمک به دیگران محسوب نمی‌شود. از این رو بهتر است در ابتدا بهتر است با اصول کمک به دیگران آشنا شده و سپس در این زمینه اقدام کنید.

_برای مثال کمک به دیگران نباید با چشم داشت باشد و یا نباید خیلی به صورت علنی صورت گیرد.

_ فردی که قصد دارید به او کمک کنید؛ خودش باید مایل به انجام اینکار باشد و یا حتی به صورت مستقیم از شما درخواست نماید.

_نباید در کمک کردن به دیگران زیادی روی کنید به شکلی که دیگر خودتان را فراموش کرده و تنها خودتان را وقف آنها نمایید.

_بعد از کمک به دیگران به صورت مدام در مورد این موضوع صحبت نکنید و یا اینکار خود را به روی طرف مقابل نیاورید.

راه های درخواست کمک از دیگران

اما گاهی برای خودمان شرایطی ایجاد می‌شود که نیاز به کمک دیگران داریم و باید از دیگران درخواست داشته باشیم. برای برخی از افراد کمک گرفتن از دیگران بسیار سخت بوده و اصلا تمایلی به انجام آن ندارند. و یا از جوابی که قرار است بگیرند، می‌ترسند. اما زمانی که اینکار را به درستی انجام دهید؛ کمتر احتمال دارد که با جواب رد مواجه شوید. برخی از روش هایی که در این زمان می‌توانید از آنها استفاده نمایید؛ شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های بیان خواسته ها کلیک نمایید.

از کسی درخواست کنید که توانایی کمک کردن را دارد

در ابتدا باید به این نکته توجه کنید که آیا فردی که می‌خواهید از او کمک بگیرید؛ توانایی کمک کردن به شما را دارد یا خیر! گاهی تنها از فرد نامناسبی درخواست می‌کنید اما این بدان معنا نیست که درخواست شما انجام نشدنی یا غیرممکن است.

منافع و شرایط دیگران را نیز در نظر بگیرید

از طرفی نباید درخواست کمک شما به ضرر آنها تمام شود. در واقع باید در حین درخواست کردن به منافع و شرایط آنها نیز فکر کنید. خودخواه نباشید و تصور نکنید که اگر از فردی درخواست کمک کردید؛ او حتما باید به این کار پاسخ دهد.

در حین مطرح کردن درخواست، اعتماد به نفس داشته باشید

باید درخواست کمک خود را با اعتماد به نفس بیان کنید. زمانی که خودتان از کاری که می‌خواهید انجام دهید؛ مطمئن نباشید؛ چطور می‌خواهید دیگران را قانع کنید و یا انتظار داشته باشید که آنها به شما کمک کنند!

به آرامی و با حوصله درخواست کمک کنید

برای درخواست کمک از دیگران به آرامی و با حوصله برخورد کنید. نباید درخواست خود را با عجله گفته و یا تنها کلیات را بگویید. فراموش نکنید که این شما هستید که نیاز به کمک دارید. پس همه جزئیات را تعریف کرده و شمرده شمرده صحبت کنید. از طرفی به همه سوالات طرف مقابل نیز پاسخ دهید.

نباید این درخواست منجر به خدشه وارد شدن به رابطه شود

برخی درخواست ها باعث ایجاد سوتفاهم شده و حتی ممکن است به رابطه شما با طرف مقابل نیز خدشه وارد کنند. از این رو قبل از مطرح کردن آن حتما به این موضوع فکر کنید که آیا رابطه شما مهم تر است و یا درخواستی که دارید!

عزت نفس خود را حفظ کنید

یکی از مهم ترین موضوعاتی که باید در حین درخواست کمک از دیگران در نظر داشته باشید؛ حفظ شدن عزت نفس تان است. اگر مطمئن هستید که درخواست شما رد می‌شود؛ بهتر است پافشاری نکرده و بیش از اندازه اصرار نکنید.

به درستی قدردانی کنید

باید در مقابل درخواستی که دارید؛ قدردان هم باشید. در واقع نحوه تشکر کردن بعد از کمک گرفتن از دیگران بسیار مهم تر است. چرا که با اینکار طرف مقابل بازهم ترغیب خواهد شد که به شما کمک کند.

خواسته های خود را مشخص و واضح بیان کنید

درخواست کمک شما از دیگران باید کاملا برای آنها واضح و روشن باشد. در واقع گاهی درخواست شما به این دلیل رد می‌شود که دیگران دقیقا متوجه نمی‌شوند که هدف شما چیست و به دنبال چه چیزی هستید.

جای برای بحث کردن نیز بگذارید

برخی از افراد زمانی که با جواب رد دیگران مواجه می‌شوند؛ سریعا حرف خود را پس گرفته و اصلا تمایلی به صحبت کردن بیشتر و یا حتی چانه زنی ندارند. در صورتی گاهی با کمی بحث بیشتر می‌توان بر سر موضوع به توافق رسید. از این رو همواره در مورد درخواست هایتان از دیگران کمی جای بحث نیز بگذارید. برای مثال زمانی که جمله های خود را با “آیا این امکان وجود دارد که…” یا “میتونم درخواست کنم که…” شروع می‌کنید؛ طرف مقابل نمی‌تواند با یک کلمه پاسخ بدهد و توضیح بیشتری به شما می‌دهد.

زمان مناسبی را برای انجام اینکار انتخاب کنید

در درخواست کمک از دیگران، موضوع دیگری که بسیار موثر است؛ انتخاب زمان مناسب برای مطرح کردن می‌باشد. گاهی طرف مقابل اصلا در شرایط مناسبی نیست تا شما از او کمک بگیرید. از این رو حتما زمانی را انتخاب کنید که او بتواند به خوبی به حرف های شما گوش دهد.

چرا درخواست کمک از دیگران دشوار است؟

 

اما چرا برای برخی از افراد انقدر درخواست کمک از دیگران دشوار است؟ البته که همه افراد تمایل دارند تا خودشان از پس کارهایشان برآمده و تا حد امکان وابسته به دیگران نباشند. اما در برخی از شرایط کمک گرفتن از دیگران اجتناب ناپذیر است. در بیشتر موارد، افراد به این دلیل به چنین کاری تمایل ندارند چون از قضاوت شدن می‌ترسند و یا تصور می‌کنند که با اینکار ضعیف و ناکارآمد به نظر می‌رسند. در صورتی که همه ما به یکدیگر نیاز داشته و روزی باید به هم کمک کنیم.

سخن پایانی

کمک کردن به دیگران و یا درخواست کمک از آنها شاید در برخی موارد ما را در شرایط سختی قرار دهد. اما مطمئن باشید که در دراز مدت شاهد نتایج مثبت آن در زندگی خود خواهیم بود و اگر به شکلی درستی اینکار را انجام دهیم؛ برایمان تبدیل به یک عادت مثبت شده که دیگر از انجام آن نمی‌ترسیم. افراد در این زمینه حتی می‌توانند از یک روانشناس نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمک به دیگران و درخواست کمک از دیگران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: کمک به دیگران و درخواست کمک از دیگران



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

درمان بی حوصلگی و بی انگیزگی  به شکل های مختلفی انجام می‌شود. اما در ابتدا باید علت بروز این حالت را پیدا کنید. البته که برای همه ما پیش آمده است که روزهایی را بی حوصله و خسته بوده و احساس کنیم که هیچ انگیزه ای برای ادامه دادن نداریم. اما در مواردی این حالت برای مدت زمان طولانی ادامه یافته و به طور کلی عملکرد ما را مختل می‌کند. انگیزه موضوعی است که باعث حرکت ما شده و هر روز ما را از تخت خواب مان خارج می‌کند. اما گاهی به دلایل مختلفی آن را از دست داده و دیگر اصلا تمایلی به فعالیت کردن نداریم. در جهت جلوگیری از بروز این موضوع یا به حداقل رساندن آن، باید حتما از متخصص کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره افسردگی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان بی انگیزگی و بی حوصلگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

درمان بی حوصلگی و بی انگیزگی

 

بی حوصلگی و بی انگیزگی به معنای از بین رفتن علاقه و انرژی در انجام کارهای روزمره است. کارهایی که در حالت عادی انجام شان برای مان بسیار ساده است؛ زمانی که انگیزه کافی را نداشته باشیم؛ انگار که در حال انجام سخت ترین کار دنیا هستیم. به همان اندازه که بروز این حالت طبیعی است؛ درمان و اقدام در این زمینه نیز ضروری می‌باشد. چرا که در صورتی که بی انگیزگی و بی حوصلگی برای مدت زمان طولانی ادامه یافته و شدت یابد؛ احتمالا پیامدهای زیادی داشته و از طرفی منجر به بروز اختلالات دیگر می‌شود.

در ادامه بیشتر در مورد راه های از بین بردن نشانه ها و کنترل آنها، توضیح خواهیم داد.

مصرف دارو

شاید بتوان گفت که مصرف دارو، آخرین مرحله در درمان بی حوصلگی و بی انگیزگی است. چرا که معمولا این حالت موقت بوده و بعد از مدتی هم به صورت خود به خودی برطرف می‌شود. اما زمانی که احساس کنیم این موضوع ادامه دار شده و در عملکرد ما اختلال ایجاد کرده است؛ باید به روانپزشک مراجعه کرده و دارو مصرف کنیم. برای آشنایی با داروهای ضد افسردگی کلیک نمایید.

مراجعه به روانشناس

در عوض یکی از اصلی ترین اقداماتی که باید در این شرایط انجام دهیم؛ مراجعه به روانشناس است. از آنجایی که احتمالا در این شرایط نمی‌دانیم دقیقا باید چه کنیم؛ یک متخصص به ما کمک خواهد کرد تا به درستی اقدام نماییم.

روش های خانگی و سنتی

منظور از روش های خانگی و سنتی در درمان بی حوصلگی و بی انگیزگی ، استفاده از دمنوش ها و خوراکی های مختلفی است که در تنظیم خلق و خوی ما نقش دارند.

خارج شدن از رختخواب و عوض کردن لباس ها

در روزهایی که احساس بی انگیزگی و بی حوصلگی دارید؛ اولین اقدامی که باید انجام دهید؛ خارج شدن از رختخواب و عوض کردن لباس هایتان است. فراموش نکنید که هرچه بیشتر در تخت بمانید؛ احساس کرختی و افسردگی بیشتری خواهید داشت. حتی بهتر است به حمام بروید.

پیاده روی کردن

اگر برایتان مقدور است؛ از خانه خارج شده و پیاده روی کنید. رفتن به بیرون از خانه و قرارگیری در معرض نور خورشید می‌تواند حال و هوایتان را به طور کلی تغییر دهد.

برنامه ریزی بیش از حد نداشته باشید

گاهی برنامه ریزی بیش از حد و سنگین است که باعث می‌شود دچار ناامیدی و سرخوردگی شده و احساس کنید که حوصله و انگیزه کافی برای انجام هیچکاری را ندارید. از این رو در چنین روزهایی برنامه ریزی سبک تری برای خود داشته باشید.

روتین داشته باشید

داشتن یک روتین ثابت و پایبندی به آن باعث خواهد شد تا هرروز حداقل انگیزه برای حرکت کردن را داشته باشید. برای مثال روزانه کمی ورزش کرده، کتاب بخوانید و یک پادکست گوش بدهید.

با دوستان خود معاشرت کنید

یکی دیگر از راه های درمان بی حوصلگی و بی انگیزگی معاشرت کردن با دوستان و استفاده از گروه های حمایتی مانند خانواده است. صحبت کردن با دوستان و خانواده باعث می‌شود تا احساس تنهایی کمتری داشته و حال بهتری را تجربه کنید.

به کیفیت خواب خود اهمیت دهید

در بیشتر موارد کیفیت پایین خواب است که باعث می‌شود که همیشه احساس خستگی داشته و انگیزه خود را نیز از دست بدهیم. یکی از دلایل اصلی ابتلا به افسردگی، نخوابیدن است. از این رو در این شرایط حتما به میزان و کیفیت خوای خود توجه کنید.

نشانه های بی حوصلگی و بی انگیزگی

برای درمان بی حوصلگی و بی انگیزگی در ابتدا باید قادر باشیم تا نشانه های آن را تشخیص دهیم. برخی از نشانه های حاصل از این شرایط، شامل موارد زیر است. برای اطلاع از نشانه های ناشی از افسردگی نهفته کلیک نمایید.

  • به سختی انجام دادن کارهای روزمره
  • بی تفاوت شدن نسبت به همه چیز
  • احساسات نرمالی نداشتن
  • بی میلی نسبت به تلاش برای اهداف
  • پایین بودن انرژی و داشتن احساس خستگی غیر معمول
  • خواب آلودگی در اکثر ساعات روز
  • مشارکت نکردن در انجام فعالیت ها
  • فرد نسبت به رویدادهای مثبت و منفی هیچ پاسخی نمی‌دهد
  • در صورت ابتلا به سندرم بی انگیزگی احتمال بروز چنین نشانه هایی نیز وجود دارد.
  • ضعیف بودن حافظه و ابتلا به فراموشی کوتاه مدت
  • تمرکز نداشتن برای انجام وظایف
  • بی توجه بودن
  • مبتلا شدن به انزوای اجتماعی
  • از دست دادن حس جاه طلبی و آینده نگری

انواع بی حوصلگی و بی انگیزگی

بی حوصلگی و بی انگیزگی همچنین انواع مختلفی دارد که هریک خود را به صورتی بروز می‌دهند. از طرفی دلایل بروز آنها نیز متفاوت است. درمانگران با استفاده از نوع بی حوصلگی به مراجع برای درمان کمک می‌کنند.

  • بی حوصلگی و بی انگیزگی احساسی که با عدم احساسات مثبت و منفی همراه است.
  • بی انگیزگی رفتاری که رفتارهای مبتکرانه را از بین می‌برد.
  • بی حوصلگی عمومی با پاسخ های عاطفی ضعیف و عدم حضور در جمع ها مشخص می‌شود.
  • ابتلا به سندرم بی انگیزگی ناشی از ماری جوانا
  • مبتلا شدن به سندرم بی انگیزگی ناشی از SSIR

علت بروز بی حوصلگی و بی انگیزگی چیست؟

 

دلایلی که باعث می‌شوند افراد دچار این حالت شوند؛ شامل موارد زیر هستند. در واقع گاهی درمان این حالات منجر به درمان بی حوصلگی و بی انگیزگی نیز خواهد شد. برای اطلاع از راه های درمان خستگی بعد از خواب کلیک نمایید.

◀ابتلا به آلزایمر

◀ابتلا به انواع افسردگی

◀تجربه استرس پس از سانحه

◀آسیب ناشی از ترومای مغزی

◀ابتلا به سندرم پیش از قاعدگی

تشخیص بی حوصلگی و بی انگیزگی

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره کردیم؛ تشخیص نوع و دلیل بی حوصلگی از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین از آنجایی که مرز باریکی میان این حالت با افسردگی وجود دارد؛ نباید نسبت به آن بی توجه باشیم. بهتر است برای تشخیص دقیق، به روانشناس مراجعه کرده و این موضوع را به صورت اصولی برطرف کنید.

سخن پایانی

بی حوصلگی و بی انگیزگی به این معناست که به اندازه کافی با این دنیا و مسائل خود درگیر نبوده و تمایلی به انجام هیچ کاری نداریم. اما برای ادامه دادن و انجام کارهایمان به این دو نیاز داریم. از این رو اگر احساس کردید که مدت زمان زیادی است که در حال تجربه این موضوع هستید؛ بهتر است با یک روانشناس صحبت کرده و کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان بی انگیزگی و بی حوصلگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: درمان بی حوصلگی و بی انگیزگی چیست؟



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مدگرایی در نوجوانان امروزه تبدیل به یکی از بحران های فرهنگی و اجتماعی شده است. حتی اگر بحث مصرف گرایی را در بحث مد در نظر بگیریم؛ این موضوع می‌تواند آسیب های طولاتی مدتی داشته باشد. شاید با خود تصور کنید که نوجوانان تحت تاثیر هیجانات خود حق دارند که از مد بروز دنیا استفاده کرده و از این طریق نیازهای روانی خود را ارضا نمایند. اما تنها بحث لباس پوشیدن طبق آخرین تغییرات نیست. نوجوان تحت تاثیر عوامل متعددی اینکار را کرده و مشکلات مختلفی را نیز تجربه می‌کند. به همین دلیل نباید از کنار این موضوع به سادگی گذشت و والدین باید اطلاعات لازم را در این مورد کسب نمایند. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مدگرایی در نوجوانان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مدگرایی در نوجوانان به چه معناست؟

در گذشته نوجوانان کمتر به لباس های خود اهمیت می‌دانند و یا حتی هنوز طبق سلیقه والدین خود لباس می‌پوشیدند. اما امروزه همه چیز متفاوت شده است و نوجوانان نیز به دلیل دسترسی راحت تر به رسانه ها و ابزارهای مختلف، می‌توانند از آخرین تغییرات مد و لباس در دنیا باخبر شوند.

مدگرایی در نوجوانان، در بیشتر موارد، به شکل پوشیدن لباس های مختلف بروز می‌کند. اما باید بدانید که مد تنها به دنیای لباس ها خلاصه نمی‌شود. برای مثال شاید شاهد تکرار کردن تکه کلامی در بین نوجوانان باشید؛ تنها به این خاطر که مد است. در بیشتر موارد هم این کمپانی های بزرگ هستند که این نیاز را در افراد ایجاد می‌کنند تا طبق آخرین مد پیش روند. وگرنه، زندگی کردن با لباس ها و وسایلی که طبق مد نیستند نیز می‌تواند نیازهای افراد را برطرف نماید. برای آشنایی بیشتر با ویژگی های نوجوانان موفق کلیک نمایید.

علت مدگرایی در نوجوانان

 

اما چرا نوجوانان تا این حد تحت تاثیر مد هستند و تمایل دارند تا هرطور که شده مطابق با آن پیش روند؟ در این مورد هم دنیای مد تاثیر دارد و هم خلق و خوی خود نوجوانان. در این بخش به توضیح برخی از این دلایل خواهیم پرداخت.

به دنبال هویت یابی هستند

همانطور که می‌دانید؛ مفهوم هویت یابی در دوران نوجوانی مطرح شده و شروع می‌شود. اما هویت ما به لباس پوشیدن و عوامل بیرونی هم وابسته است. پس نوجوان سعی می‌کند به وسیله لباس هایی که می‌پوشد و یا حتی نوع رفتارش، کمی منحصر به فرد به نظر رسیده و هویت مستقلی از اطرافیانش کسب کند.

تمایل دارند تا از نظر جنسی جذاب به نظر برسند

برای نوجوانان بسیار اهمیت دارد که از نگاه جنس مخالف خود جذاب به نظر برسند. این بیشتر شدن جذابیت، منجر به افزایش اعتماد به نفس شده و باعث می‌شود تا آنها عملکرد بهتری داشته باشند.

کسب استقلال

از دیگر دلایل مدگرایی در نوجوانان، می‌توانیم به کسب استقلال اشاره کنیم. نوجوانان در این دوران، فارغ از اینکه به صورت ناخودآگاه اینکار را می‌کنند؛ اما تمایل ندارند تا از کسی پیروی کنند. آنها حتی از روی لجبازی هم ممکن است که لباس های عجیب و غریبی بپوشند تا نشان دهند که حق انتخاب دارند.

تاثیر همسالان

تاثیر همسالان را نمی‌توان در مدگرایی در نوجوانان ، نادیده گرفت. چرا که گاهی نوجوانان تحت فشار همسالان خود بوده و اگر از مد پیروی نکنند؛ مورد تمسخر و فشار قرار می‌گیرند. آنها از طرد شدن می‌ترسند؛ پس تن به مدگرایی داده و خود را مجبور به پیروی از آن می‌کنند. برای اطلاع از تاثیرات دوستان ناباب در این دوران کلیک نمایید.

تقلید و الگویابی

در دوران نوجوانی، افراد همواره به دنبال قهرمان و الگو هستند. آنها فردی را انتخاب  کرده و همه رفتارهای او را تقلید می‌کنند. حتی لباس پوشیدن آنها نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد. او با اینکار تمایل دارد که هر آن چیزی که الگویش دارد؛ را به دست آورد.

پایین بودن اعتماد به نفس

کم بودن اعتماد به نفس نوجوانان نیز در این مورد تا حد زیادی موثر است. چرا که گاهی مدگرایی در نوجوانان تنها به دلیل کسب توجه از سمت دیگران است. آنها تمایل دارند تا مورد تایید قرار گیرند. به همین دلیل خود را مجبور می‌کنند تا مطابق مد پیش روند.

روحیه تنوع طلبی در آنها

نوجوانان، تنوع طلب بوده و الگوی مشخصی در مورد لباس پوشیدن و یا رفتارهای دیگر ندارند. آنها سریع از یک لباس یا مدل مو خسته می‌شوند. به همین دلیل است که به مدگرایی روی آورده و همواره تغییراتی در ظاهر خود ایجاد می‌کنند.

پیامدهای ناشی از مدگرایی در نوجوانان

 

فراموش نکنید که مدگرایی در نوجوانان ، پیامدهایی نیز دارد. مرتب و تمیز لباس پوشیدن با مدگرایی متفاوت است. پس باید این دو را برای نوجوانان از یکدیگر تفکیک کرده و از بروز مشکلات مختلف، پیشگیری نمود. برخی از آسیب هایی که افراد تنها تاثیر این موضوع ممکن است تجربه کنند؛ شامل موارد زیر هستند.

از خود بیگانه شدن: این مفهوم به معنای از دست دادن و فراموش کردن همه سنت ها و اصول فرهنگی است که در طولانی مدت در سلامت روان نوجوان، تاثیر بدی خواهد داشت.

تهاجم فرهنگی: گاهی فقط لباس پوشیدن نوجوان تحت تاثیر قرار نگرفته و روان و تفکر او نیز تحت نفوذ فرهنگ غربی قرار می‌گیرد.

اختلاف نظر با والدین: والدین تمایل دارند تا نوجوان را راهنمایی کرده و به او کمک کنند. اما او به خاطر تاثیر شدید مد، حتی مقابل والدین خود نیز ایستادگی کرده و کانون خانواده نیز دچار مشکل می‌شود. برای اطلاع از چگونگی تربیت نوجوان کلیک نمایید.

نکاتی که باید در رابطه با مدگرایی در نوجوانان در نظر داشته باشید

اگر نوجوان شما در حال تجربه چنین چیزی است؛ رعایت کردن نکاتی در این زمینه، می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.برای مثال:

  • به دوران نوجوانی خود فکر کنید. با اینکار راحت تر رفتارهای نوجوان را درک خواهید کرد.
  • از طرق دیگر نیاز به توجه را در او ارضا کرده و به او به اندازه کافی توجه کنید.
  • به هیچ عنوان نوع خاصی از پوشش را به نوجوان تحمیل نکرده و اجازه دهید تا آنها خودشان انتخاب کنند.
  • در مورد نحوه لباس پوشیدن، او را مسخره و سرزنش نکنید.
  • در مقابل آنها زیاد مقاومت نکرده و در این مورد حتما از یک روانشناس نیز کمک دریافت کنید.

سخن پایانی

مدگرایی در نوجوانان تا حد زیادی طبیعی است و با پایان این دوران، این موضوع نیز برطرف می‌شود. به همین دلیل رفتارها و واکنش های شما در این زمینه بسیار مهم است. بهتر است تنها در این مورد اطلاعات و آگاهی خود را بالا برده و حتما از یک متخصص نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مدگرایی در نوجوانان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مدگرایی در نوجوانان



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تحمل زندگی به خاطر بچه ها یکی از توجیهاتی است که برخی از والدین برای ادامه زندگی مشترک شان دارند. با اینکه این دلیل خوبی برای ادامه دادن است؛ اما به طور کلی می‌تواند مشکل ساز شده و زندگی بچه ها را نیز تحت تاثیر قرار دهد. چرا که ادامه دادن به زندگی مشترک، به هر قیمتی درست نیست و حتی گاها باعث می‌شود تا فرزندان نیز آسیب های بیشتری را متحمل شوند. از این رو بهتر است برای طلاق نگرفتن، به جای اینکه مدام بچه ها را بهانه کنید؛ رابطه خود را به طور اساسی ترمیم کرده و خودتان بخواهید که به این رابطه ادامه دهید. در این مورد می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک گرفته؛ و با او مشورت کنید. برای دریافت مشاوره طلاق کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تحمل زندگی به خاطر بچه ها می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تحمل زندگی به خاطر بچه ها به چه معناست؟

از آنجایی که همه می‌دانند که طلاق آسیب بزرگی را به بچه ها وارد می‌کند؛ ممکن است با وجود مشکلات زیادی در رابطه، بازهم به آن ادامه داده و به خاطر بچه ها در آن زندگی بمانند. معمولا هم چنین افرادی این موضوع را به طور مستقیم با خود بچه ها و یا دیگران مطرح می‌کنند.

در صورتی که این موضوع تنها تبدیل به یک احساس عذاب وجدان در فرزندان شده و باعث می‌شود تا پایان عمر خود را سرزنش نمایند. اما در واقع، برخی از والدین اصلا در این مورد با خود روراست نبوده و در حال دروغ گفتن به خودشان هستند. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. برای آشنایی بیشتر با تاثیر طلاق بر فرزندان کلیک نمایید.

تحمل زندگی به خاطر بچه ها خوب یا بد؟

 

ممکن است خودتان بر سر این دوراهی قرار گرفته و یا فردی از شما این سوال را بپرسد که آیا تحمل زندگی به خاطر بچه ها درست است یا خیر؟ نمی‌توان به این سوال جواب قطعی داد. چرا که با این سوال مشخص می‌شود که فرد در مورد جدایی خود هنوز به طور کامل مطمئن نیست و اگر اینکار را بکند؛ احتمالا تا پایان عمر فرزند خود را مقصر می‌داند. از طرفی برخی از والدین به دلیل طرحواره ایثاری که دارند؛ تصور می‌کنند که همواره باید به خاطر فرزندان شان کوتاه آمده و به زندگی خود ادامه دهند. پس در اینجا این فرزندان نیستند که مانع اند. بلکه ذهنیت خود فرد در مورد طلاق است که منجر به بروز چنین حالتی می‌گردد.

گاهی تحمل زندگی به خاطر بچه ها، تنها به معنای جدا نشدن از همسر نیست و افراد افکار خودکشی دارند. در چنین شرایطی، فرزندان معنای زندگی آنها بوده و ترجیح می‌دهند تا به خاطر آنها به زندگی خود ادامه دهند.

اگر مدتی است که مورد جدایی از همسرتان دچار سردرگمی هستید؛ می‌توانید با پاسخ دادن به سوال های زیر، به تصمیم درست تری برسید. برای اطلاع از دلایل ترس از طلاق کلیک نمایید.

  • سطح اختلافات در خانواده شما؟
  • به چه دلیل می‌خواهید جدا شوید؟
  • آیا تنها دلیل ادامه شما فرزندان هستند؟
  • جدایی شما به دلیل خشونت خانگی است؟
  • آیا نمی‌توانید رابطه را ترمیم کنید
  • زندگی کردن با چنین وضعی، به نفع فرزندان نیز هست؟

فواید تحمل زندگی به خاطر بچه ها

اما این شکیبایی و تحمل اگر به درستی انجام گیرد؛ نتایج خوبی نیز خواهد داشت. در بیشتر موارد صبر کردن آثار خوبی داشته و به شرایط بهتری می‌انجامد. در این قسمت به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.

◀زمانی که والدین از یکدیگر جدا نمی‌شوند؛ کمتر احتمال دارد که فرزندان نیز به فکر جدایی از همسرشان بیوفتند.

◀در این حالت فرزندان با مشکلات هیجانی کمتری روبرو می‌شوند.

◀کمتر احتمال دارد که والدین و فرزندان به مصرف مواد مخدر گرایش پیدا کنند.

◀فرزندانی که در این شرایط رشد می‌کنند؛ از لحاظ تحصیلی در وضعیت بهتری قرار خواهند گرفت.

◀رفتارهای بزهکارانه نخواهند داشت.

◀احتمالا انتخاب های هوشمندانه تری برای زندگی مشترک خود خواهند داشت.

◀با والدین رابطه بهتر برقرار خواهند کرد.

◀سبک زندگی آنها ایمن تر خواهد بود.

پیامدهای ناشی از ادامه زندگی به خاطر بچه ها

 

فراموش نکنید که هرچقدر هم که خود را مجبور به تحمل زندگی به خاطر بچه ها کنید؛ بازهم این موضوع آشکار شده و پیامدهای ناشی از آن بروز پیدا خواهند کرد. مگر اینکه این موضوع را به درستی با همسر خود پیش ببرید. برخی از پیامدهای ناشی از این حالت در خانواده، شامل موارد زیر هستند.

آسیب به رابطه فرزندان با والد

از آنجایی که بعد از مدتی فرزندان متوجه این موضوع می‌شوند؛ از والد خود متنفر شده و آن را به طور مستقیم نشان می‌دهند. و یا حتی در مواردی، فرزند به طور مستقیم این سوال را می‌پرسد که چرا به زندگی مشترکت ادامه می‌دهی؟ چنین فرزندانی همواره به خاطر تمام مشکلاتی که تجربه می‌کنند؛ والدین خود را مقصر دانسته و از این بابت ناراحت هستند.

بروز مشکلات روانی و رفتاری

در بیشتر موارد دعواها و کشمکش هایی که در بین والدین وجود دارد؛ محرکی می‌شود برای ابتلا به اختلالات روانی و رفتاری مختلف. همه ما تصور می‌کنیم که این فرزندان طلاق هستند که همواره ناهنجار هستند. در صورتی که با زندگی در چنین شرایطی، اصلا بعید نیست که فرزندان با حضور پدر و مادر به طور همزمان نیز آسیب هایی را تجربه نمایند.

افت تحصیلی

تحمل زندگی به خاطر بچه ها ، منجر به افت تحصیلی آنها شده و با افزایش سطح خشونت در مدرسه همراه خواهد بود. این فرزندان، همواره خشم نهفته ای دارند که با کوچک ترین محرکی بروز کرده و به شکل های مختلفی خود را نشان می‌دهد.

بروز مشکلاتی در روابط اجتماعی

طبیعتا با وجود خانواده ای نامسنجم، فرزندان نمی‌توانند الگوی مناسبی برای برقراری ارتباط با جامعه داشته باشند. آنها همواره شاهد اختلاف و دعوا بین والدین خود بوده اند و این موضوع برای آنها تبدیل به یک امر طبیعی می‌شود. به همین دلیل هیچگاه نمی‌توانند روابط درستی را چه از لحاظ عاطفی و یا حرفه ای با دیگران داشته باشند. برای آشنایی با پیامدهای ناشی از ازدواج بدون عشق کلیک نمایید.

کاهش اثرات منفی طلاق بر روی فرزندان

شما می‌توانید طلاق بگیرید؛ اما به فرزندان خود نیز آسیب زیادی وارد نکنید. تنها باید اینکار را به درستی انجام داده و این نکات را رعایت فرمایید.

  • در مورد فرزندپروری با همسر خود همکاری کنید
  • فرزندان خود را تحت فشار قرار ندهید
  • رابطه والد فرزندی را به درسی پیش ببرید
  • روتین و نظم زندگی فرزند خود را حفظ کنید
  • به اندازه کافی به فرزندان خود توجه کنید
  • مهارت های مقابله ای را به فرزند خود بیاموزید
  • در فرزند خود احساس امنیت ایجاد کنید

سخن پایانی

قطعا که طلاق تجربه دردناکی برای فرزندان است. اما این بدان معنا نیست که برای محافظت از آنها در یک زندگی پرتنش بمانید و آسیب های بیشتری را به آنها وارد کنید. به همین دلیل بهتر است در صورت تحمل زندگی به خاطر بچه ها ، سعی کنید تا با کمک یک متخصص، رابطه خود را ترمیم کرده و این موضوع را به درستی پیش ببرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تحمل زندگی به خاطر بچه ها می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ادامه و تحمل زندگی به خاطر بچه ها درست است؟



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خیانت به خود زمانی اتفاق می‌افتد که شما با خود نامهربان باشید. بیشتر افراد تصور می‌کنند که مفهوم خیانت تنها در رابطه با دیگران است که تعریف می‌شود. در صورتی که بزرگترین خیانتی که ما می‌توانیم بکنیم؛ در حق خودمان است. در واقع زمانی که یاد بگیریم که به خودمان احترام بگذاریم و مهربان باشیم؛ این رفتارها را با دیگران نیز می‌توانیم داشته باشیم. برخی از افراد به دلایل مختلفی حاضرند به خودشان سخت بگیرند و اذیت نشوند؛ اما کوچک ترین آسیبی به دیگران وارد نشود. در صورتی که این روش کاملا اشتباه بوده و حتی خیانت محسوب می‌شود. شاید آن را فداکاری کردن بدانید؛ اما در واقع در حال صدمه زدن به خود هستید. از این رو بهتر است در مورد رفتارهایی که خیانت محسوب می‌شوند؛ تجدید نظر کرده و حتی در این مورد کمک دریافت کنید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

خیانت به خود یعنی چه؟

احتمالا دلیل پیشرفت نکرده تان تا به امروز، خیانت هایی است که در حق خود کرده اید. ما بزرگ ترین مانع برای خودمان هستیم. در واقع شاید اگر کمی سرمایه گذاری بیشتری روی خود داشتید و بیشتر به وجودتان متعهد بودید؛ اتفاقات بهتری برایتان می‌افتاد. البته که قطعا شما تمام تلاش تان را کرده اید؛ اما این تلاش ها بیشتر در راستای دیگران بوده است تا خودتان. بسیاری به دلیل داشتن باورهای غلط در مورد گذشت، فداکاری و کمک به دیگران، به خودشان خیانت های بزرگی می‌کنند. به همین دلیل است که پرداختن به این موضوع، از اهمیت زیادی برخوردار است.

خیانت به خود چطور اتفاق می‌افتد؟

 

در بیشتر موارد، خودمان متوجه این موضوع نیستیم که در حال خیانت به خود هستیم. اما بروز رفتارهایی فقط به ما آسیب زده و کاملا خیانت به خود است. در ادامه بیشتر در مورد این رفتارها، توضیح خواهیم داد.

با دروغ گفتن به خود

دروغ گفتن به خود یکی از اصلی ترین راه های خیانت به خود است. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که به دیگران دروغ بگویید. اما در این زمان می‌دانید که حرف شما دروغ است. در برخی موارد افراد به قدری در اینکار پیش می‌روند که دروغ های خود را باور کرده و شروع به دروغ گفتن به خود هم می‌کنند. برای مثال رفتارهای اشتباه دیگران را بدین وسیله برای خود توجیه می‌کنند.

انکار کردن واقعیت | خیانت به خود

یکی دیگر از رفتارهایی که خیانت به خود محسوب می‌شود؛ انکار کردن واقعیت است. اینکار از نظر روانشناسی، در واقع نوعی مکانیسم دفاعی است که ما اضطراب کمتری را تجربه کنیم. اما در واقع داریم از حل مسئله فرار کرده و شرایط را جوری تصور می‌کنیم که خودمان می‌خواهیم. برای آشنایی بیشتر با مکانیسم انکار کلیک نمایید.

خوش بینی سمی

خوش بینی سمی هم نوعی خیانت به خود محسوب می‌شود. این بدان معناست که ما همه چیز را بسیار بهتر از آنچه که هست می‌بینیم و در نتیجه فوریت و اضطرار برخی از مسائل را درک نخواهیم کرد. برای آشنایی با نشانه های رابطه تاکسیک کلیک نمایید.

خیانت کردن به دیگران | خیانت به خود

شاید تصور کنید با خیانت کردن به دیگران، تنها طرف مقابل است که آسیب می‌بینید. اما باید بدانید که با اینکار شما در حال خیانت  به خودتان نیز هستید. چرا که خود را از یک رابطه سالم و درست محروم کرده اید و به جای حل مشکلی که میان شما بوده است؛ خیانت کردن را انتخاب کرده اید. در صورتی که با چنین رفتاری شما احتمالا هیچگاه رابطه خوبی را با هیچکس دیگری تجربه نخواهید کرد. برای آشنایی با چگونگی توجیه خیانت کلیک نمایید.

سخت گرفتن بیش از حد به خود

سخت گیری بیش از حد به خود یا دیگران باعث می‌شود که از لذت های زیادی محرم شوید و یا تنها بمانید. به همین دلیل با اینکار در حال آسیب زدن و خیانت به خود هستید.

فرار کردن | خیانت به خود

با فرار کردن از موقعیت سختی که در آن قرار گرفته اید؛ در حال خیانت به خود هستید؛ چرا که احتمالا دوباره هم در چنین موقعیتی قرار گرفته و انبار استرس بیشتری را متحمل می‌شوید. فرار کردن هیچگاه راه حل نبوده و تنها همه چیز را برایتان بدتر خواهد کرد.

ماندن در یک رابطه سمی

برخلاف آنچه که در قسمت قبلی گفته شد؛ گاهی ماندن در یک موقعیت است که خیانت به خود محسوب می‌شود. مانند ماندن و ادامه دادن به یک رابطه سمی. چرا که چنین رابطه ای به شما از لحاظ روانی آسیب زیادی زده و باعث می‌شود تا وقت و انرژی زیادی را از دست بدهید.

تعهد به خود چگونه است؟

 

اما چگونه می‌توانیم به خودمان متعهد باشیم. فراموش نکنید که در نهایت همه ما، تنها خودمان را داشته و باید از پس کارهایمان برآییم. تعهد به خود تا حدودی به معنای اطمینان داشتن به توانایی ها و استعدادهایمان است. اینکه اعتماد به نفس کافی داشته و مطمئن باشیم که خودمان از پس هرکاری برخواهد آمد. این به معنی دوری کردن از دیگران و کمک نگرفتن نیست. بلکه باید با وجود همراهی دیگران باید همواره خودمان را در اولویت قرار داده و مطمئن باشیم.

در این قسمت به توضیح راهکارهای عملی خواهیم پرداخت که می‌توانند منجر به تعهد به خود شوند. برای آشنایی با راه های افزایش مهارت جرات ورزی کلیک نمایید.

مسئولیت پذیری

برای جلوگیری از خیانت به خود و متهد بودن به خودمان باید روحیه مسئولیت پذیری را در خودمان تقویت کنیم. این مسئولیت پذیری هم می‌تواند در ارتباط با کارهایمان باشد و هم اشتباهاتمان.

خودمراقبتی | خیانت به خود

یکی دیگر از روش هایی که باید حتما از آن استفاده کنید؛ خودمراقبتی در شرایط مختلف است. با انجام تمریناتی که در این روش وجود دارد؛ این موضوع را می‌آموزید که به خودتان اهمیت بیشتری داده و خود را در اولویت بگذارید. برای مثال احساسات و هیجانات خود را به درستی شناخته و آنها را سرکوب نکنید. مدیتیشن کنید و به سلامت جسمانی و روانی خود اهمیت دهید.

بالا بردن خودآگاهی

زمانی که شناخت بیشتری از خود کسب نمایید؛ متوجه خواهید شد در چه زمانی در حال خیانت به خود هستید و با چه اقداماتی می‌توانید نسبت به خود شفقت داشته باشید. از این رو در مرحله اول باید سعی کنید به شناخت درست تری از خود برسید.

افزایش اعتماد به نفس | خیانت به خود

اعتماد به نفس خود را افزایش داده و بدانید که انجام برخی رفتارها اصلا به معنی خیانت به خود نیست. در واقع اگر شما در مقابل برخی از مسائل نه می‌گویید؛ در حال محافظت کردن از خود هستید و این اصلا به معنی خودخواهی شما نیست. برای انجام چنین کارهایی نیاز به اعتماد به نفس خواهید داشت.

کمک گرفتن از روانشناس

همچنین در این مورد حتما از روانشناس نیز کمک گرفته و راه های صحیح تعهد به خود را بیاموزید. برخی از افراد اینکار را با خودشیفتگی و خودخواهی اشتباه می‌گیرند. در صورتی که مرز باریکی میان آنها وجود دارد.

سخن پایانی

فراموش نکنید که تاثیرات خیانت به خود ، بسیار بدتر از خیانت به دیگران است. البته که به طور کلی با خیانت به دیگران نیز شما به شکل متفاوتی در حال خیانت به خودتان هم هستید. اما به هر حال باید بدانید که بسیاری از رفتارهایی که حتی فکرش را نمی‌کنید؛ خیانت در حق خود و دیگری محسوب می‌شود. از این رو باید در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کرده و حتما با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: خیانت به خود چیست ؟



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ورزش مغز و انجام برخی از تمرینات برای ذهن می‌تواند مغز را مانند یک عضله نرمش داده و تاثیر زیادی بر بخش های مختلف آن داشته باشد. ورزش کردن همانطور که برای سلامت جسمانی ضروری و موثر است؛ برای سلامت روان و توانایی های ذهنی نیز مفید خواهد بود. مغز ما اندامی است که هرچه بیشتر فعالیت داشته باشد؛ بهتر عمل کرده و قدرت بیشتری پیدا می‌کند. به همین دلیل است که گفته می‌شود؛ تا جایی که امکان دارد فکر کنید و یا فعالیت هایی را انجام دهید که باعث فعالیت بیشتر مغزتان شود. البته که باید در کنار کار کشیدن از مغز، سوخت و انرژی مورد نیاز آن را هم تامین کرد. از این رو بهتر است در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کرده و حتما با یک مشاور صحبت کنید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ورزش مغز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ورزش مغز چیست؟

شاید شما هم داستان مغز انیشتین را شنیده باشید که با اینکه یکی از باهوش ترین افراد تاریخ محسوب می‌شود؛ با مطالعاتی روی مغز او به این نتیجه رسیده اند که تنها از یک سوم مغزش استفاده کرده است. از طرفی حجم مغز او کمی از حالت عادی بزرگتر است. مغز او اکنون در یکی از موزه های نگهداری می‌شود.

این موضوع به خوبی نشان می‌دهد که هرچه بیشتر از این ارگان استفاده کنید؛ نتایج بهتری خواهید گرفت و می‌توان میزان توانایی های هوشی را بعد از تولد تا حدی تقویت کرد یا تغییر داد. از طرفی هرچه کمتر از مغز خود کمتر استفاده کنید؛ ضریب هوشی شما کمتر شده و در انجام کارهای ساده نیز ناتوان خواهید شد. در این مقاله به معرفی ورزش های مختلف جسمانی و ذهنی می‌پردازیم که برای ورزش مغز مفید هستند. برای اطلاع از راه های تقویت هوش نوزاد کلیک نمایید.

انواع ورزش های جسمانی که ورزش مغز هم محسوب می‌شوند

 

برخی از ورزش های جسمانی به قدرت ذهنی و تمرکز بالایی نیاز دارند و به همین دلیل بر این اندام نیز تاثیر گذاشته و آن را هم درگیر می‌کنند. در واقع ارتباط بین ورزش جسمانی با ورزش مغز دوسویه است. در اصطلاح مغز سالم در یک بدن سالم قرار می‌گیرد. برخی از انواع ورزش هایی که می‌توانند به نوعی ورزش مغز هم محسوب شوند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • بیسبال
  • گلف
  • تنیس
  • ژیمناستیک
  • شنا
  • دوچرخه سواری
  • قایقرانی
  • صخره نوردی
  • هنرهای رزمی ترکیبی
  • بوکس

چگونگی ورزش مغز

 

علاوه بر ورزش جسمانی که باید به صورت مرتب انجام شود و با برخی دیگر از فعالیت ها مثل تغذیه و خواب مناسب نیز همراه باشد؛ در این قسمت قصد داریم تا در مورد فعالیت های ذهنی مختلفی صحبت کنیم که نیاز به هیچگونه فعالیت بدنی ندارند. با انجام این تمارین به صورت مکرر بعد از مدتی کوتاه فرد به وضوح می‌تواند پیشرفت خود را در توانمندی های ذهنی مشاهده کند. برخی از این تمارین شامل موارد زیر هستند. برای جلوگیری از بروز نشخوار فکری کلیک نمایید.

یادگیری مهارت های جدید

یکی از اولین اقداماتی که منجر به جوان سازی و فعالیت های سلول های مغزی می‌شود؛ یادگیری مهارت های جدید است. افراد باید در هر مرحله ای از زندگی خود تلاش کنند تا یک کار جدید آموخته و آن را به درستی بیاموزند. برخی تصور می‌کنند همین که از این شاخه به آن شاخه پریده و کارهای مختلف را نصفه نیمه رها کنند؛ در حال ورزش دادن مغز خود هستند. در صورتی که این موضوع مانند یک پرونده باز در مغز مانده و تاثیرات مخرب دارد.

تکرار کردن | ورزش مغز

خاصیت مغز این است که اطلاعاتی را که به صورت مکرر از آنها استفاده نمی‌شود را به حافظه بلند مدت فرستاده و کم کم به فراموشی می‌سپارد. از این رو باید اطلاعات مهم و ضروری را به صورت مداوم برای خود تکرار کنید. اینکار ظرفیت ذهنی شما را نیز تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

خواندن کتاب و خلاصه نویسی آن

یکی دیگر از انواع ورزش مغز که بسیار ساده و بی هزینه هم است؛ کتاب خواندن و خلاصه نویسی کردن آن است. برخی از افراد تنها برای سرگرمی کتاب می‌خوانند و به همین دلیل این فعالیت تاثیر خاصی بر مغز آنها ندارد. از این رو بهتر است افراد به شکل موثرتری کتاب خواندن را آغاز نمایند. برای اطلاع از راه های فراموشی خاطرات بد کلیک نمایید.

سفر کردن و قرارگیری در موقعیت های جدید | ورزش مغز

با سفر کردن، افراد در موقعیت های تازه ای قرار گرفته و تجربه های جدیدی کسب می‌کنند. در واقع در سفر ذهن افراد مجبور است تا در هر لحظه اطلاعات زیادی را پردازش کند و یا حتی تصمیم گیری نماید. همین موضوع می‌تواند منجر به ورزش مغز شده تاثیرات مفیدی بر کارکرد این عضو داشته باشد.

نقاشی کشیدن

نقاشی کشیدن در اینجا به معنی خلقی اثری تازه و نو است و نه کشیدن از روی طرحی دیگر. چرا که در نقاشی کردن به این شکل شما باید از خلاقیت خود استفاده نمایید و حتی در مورد طرح ها و نقش های مختلف تصمیم گیری نمایید. برای اطلاع از راه های تغییر دادن خود کلیک نمایید.

انجام بازی فکری یا ورزش های هوازی | ورزش مغز

انجام بازی های فکری به صورت گروهی، نه تنها سرگرم کننده هستند؛ بلکه می‌توانند مانند ورزش مغز عمل کرده مغز افراد را ورزیده نمایند. ورزش های هوازی نیز از آنجایی که منجر به رسیدن اکسیژن و خونرسانی به مغز می‌شوند؛ در کارکرد بهتر آن موثر هستند.

نوشتن داستان

داستان سرایی نیز از دیگر راه های ورزش مغز است. چرا که در نوشتن یک داستان شما باید شخصیت ها، موقعیت و زمان تازه ای را خلق کنید و در مورد همه این موارد با جزئیات بنویسید. این کارها نیاز به زمان و انرژی زیادی از مغز دارد.

تجسم و تخیل | ورزش مغز

مغز خود را عادت دهید تا موقعیت های مختلف را تجسم کرده و تخیل کند. این موضوع به معنی غرق شدن در فکر و خیال خودتان و رویاپردازی بیش از حد نیست. اما داشتن کمی فانتزی و تخیلات ذهنی در مورد موضوعات مختلف، بسیار کمک کننده است. برای اطلاع از راه های بالا بردن آستانه تحمل کلیک نمایید.

یادداشت برداری

اگر به صورت مداوم موضوعات مختلف را فراموش کرده و یا نیاز به توجه بیشتری در زمینه های مختلف دارید؛ از یادداشت برداری برای ورزش مغز استفاده کنید. نکاتی را روی کاغذ نوشته و یا حتی در موبایل خود  ثبت کنید تا بتوانید نظم بیشتری به کارهایتان بدهید.

سخن پایانی

برخی تصور می‌کنند که با فکر کردن به مسائل بی اهمیت و یا حتی نشخوار فکری در حال ورزش دادن به مغز خود هستند و دارند از این عضو به شکل درستی استفاده می‌کنند. در صورتی که چنین کاری بیشتر مخرب بوده و بعد از مدتی منجر به تضعیف توانایی های ذهنی تان می‌شود. از این رو برای ورزش مغز در ابتدا اطلاعات لازم را کسب کرده و از متخصص کمک بگیرید تا اینکار را به شکل درستی انجام دهید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ورزش مغز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ورزش مغز با انواع ورزش ها و تمرینات



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کارمند پر حرف برای همکاران دیگر و یا مدیر یک سازمان دردسر آفرین است. البته که صمیمیت میان همکاران و یا حتی حرف زدن آنها با یکدیگر اگر به اندازه باشد؛ حتی به نفع یک کسب و کار نیز هست. اما برخی از افراد به دلایل مختلفی در این مورد زیاده روی کرده و رفتارهای اشتباهی مانند پرحرفی از خود بروز می‌دهند. چنین افرادی نه تنها خودشان عملکرد درستی در محل کار ندارند؛ بلکه منجر به برهم خوردن تمرکز دیگران نیز شده و مشکلات زیادی را ایجاد می‌کنند. از طرفی نمی‌توان به راحتی در این مورد به آنها تذکر داد و این مشکل را برطرف نمود. از این رو بهتر است روش های برخورد با این مسئله را برای موقعیت های احتمالی آموخته و حتما از یک مشاور نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره شغلی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کارمند پر حرف می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چگونه با کارمند پر حرف به عنوان همکار برخورد کنیم؟

 

در برخورد با کارمند پر حرف در ابتدا باید بدانیم که موضع ما با او چیست؟ برای مثال ما همکار مستقیم او هستیم و یا حتی مافوق او محسوب می‌شویم. اگر تنها به عنوان یک همکار از رفتارهای چنین فردی به ستوه آمده اید؛ می‌توانید از این روش ها استفاده نمایید. برای اطلاع از دلایل تغییر شغل کلیک نمایید.

او را درک کنید

در مرحله سعی کنید تا همکار پر حرف خود را درک کنید. مخصوصا اگر به تازگی این رفتار در او ایجاد شده است؛ به این معناست که احتمالا او تنهاست و نیاز به شنیده شدن دارد. البته تا حدی باید با او همدلی کرده و یا به او بگویید که در خارج از فضای کاری شنونده او خواهید بود.

تکلیف را با خودتان مشخص کنید | کارمند پر حرف

در مرحله بعدی باید به این موضوع فکر کنید که تا چه حد با کارمند پر حرف مشکل دارید! آیا این موضوع برای شما غیرقابل تحمل است و یا حتی در بعضی موارد شما نیز با او شروع به صحبت کردن کرده به این رفتار دامن می‌زنید. زمانی که تکلیف تان را با این موضوع مشخص کنید؛ می‌توانید واکنش درست تری از خود نشان دهید.

به رفتارهای خودتان بیشتر توجه کنید

گاهی ما از سر دلسوزی و یا احترام شروع به گوش کردن حرف های کارمند پر حرف کرده و یا حتی خودمان نیز مانند او می‌شویم. از این رو باید رفتارهای خودمان را نیز زیر نظر داشته باشیم. برای فرد پر حرف، توجه کردن مانند پاداش عمل می‌کند. از این رو اگر واقعا این رفتار را دوست ندارید؛ خودتان نیز واکنش بهتری در مورد آن نشان دهید. برای اطلاع از راه های کاهش استرس محیط کار کلیک نمایید.

قبل از شروع کردن به صحبت، کاری کنید | کارمند پر حرف

برای برخورد با کارمند پر حرف باید پیش از اینکه او شروع به صحبت کردن کند؛ کاری کنید. چرا که زمانی که او شروع به حرف زدن کند؛ دیگر نمی‌توانید آن را متوقف کنید. اگر به موقع بتوانید جلوی این موضوع را بگیرید؛ کمتر احتمال دارد که او نیز به کار خود ادامه دهد.

از زبان بدن خود استفاده نمایید

حتی در مورد کارمند پر حرف می‌توانید از زبان بدن خود استفاده نمایید. برای مثال اگر شما در اتاقی هستید و او در اتاق دیگر و شروع به صحبت کردن می‌کند؛ در را ببندید و یا در حین صحبت کردن او جوری رفتار کنید که کاری دارید و باید بروید.

به صورت مستقیم و مودبانه این موضوع را با او در میان بگذارید | کارمند پر حرف

اگر بعد از تمام اقدام غیر مستقیم کارمند پر حرف متوجه این موضوع نشد؛ به صورت مستقیم اما با ادبانه این موضوع را با او مطرح نمایید. می‌توانید به او بگویید که صحبت کردن بیش از حد در محیط کار اصلا حرفه ای نبوده و شما هم قصد کمک کردن به او را دارید؛ چرا که در غیر اینصورت ممکن است به صورت جدی تر با او برخورد شود.

اولویت بندی کردن کارهایتان

گاهی کارمند پر حرف تلاش می‌کند تا یک موضوع کاری را با شما در میان گذاشته و مسئله شخصی نیست. در چنین حالتی احتمالا زمان زیادی را باید برای گوش کردن به او اختصاص دهید. به همین دلیل کارهایتان را اولویت بندی کرده و یا از او خواهش کنید تا در این زمینه جلسه ای ترتیب دهد. در این حالت کارهای شما نیز به تعویق نمی‌افتند.

با قاطعیت پای حرف خود بمانید | کارمند پر حرف

گاهی کارمن پر حرف تصور می‌کند که شما از روی شوخی به او چنین تذکری دادید و یا حرف شما را زیاد جدی نمی‌گیرد و به رفتار خود ادامه می‌دهد. در چنین حالتی باید به او نشان دهید که دراین مورد بسیار جدی بوده و هنوز هم پای حرف خود هستید. برای یادگیری مهارت ارتباط کلامی کلیک نمایید.

خودتان را مشغول نشان داده یا حتی از هدفون استفاده کنید

این روش نیز از تکنیک های زبان بدن محسوب شده و روش غیر مستقیم خوبی است. زمانی که کارمند پر حرف شروع به صحبت کردن با شما می‌کند؛ خود را مشغول نشان داده و یا حتی از هدفون استفاده کنید. با این روش می‌توانید به او نشان دهید که مایل به شنیدن حرف های او نیستید.

برخورد با کارمند پر حرف به عنوان یک مدیر

 

اما اگر شما مدیر یک کسب و کار هستید و کارمند پر حرف دارید؛ می‌توانید کمی جدی تر عمل کرده و از شیوع این رفتار در میان کارمندان دیگر جلوگیری نمایید. چرا که چنین فردی می‌توان بر روی دیگر کارمندان نیز تاثیر بگذارد. برای برخورد با چنین فردی، به ترتیب اقدامات زیر را انجام دهید.

در ابتدا به او تذکر شفاهی بدهید: در مرحله اول، کاملا به آرامی به کارمند پر حرف تذکر داده و به او بگویید که در صورت ادامه یافتن این رفتار پیامدهای دیگری در انتظار او خواهد بود.

به او برای اصلاح رفتارش فرصت دهید: کمی به او برای اصلاح شدن به او زمان داده و انتظار نداشته باشید که او به سرعت این رفتار خود را ترک کند.

جایگاه شغلی او را تغییر دهید: در صورت ادامه یافتن پرحرفی، جایگاه شغلی او را تغییر داده و او را در شرایطی قرار دهید که برخورد زیادی با دیگران نداشته باشد.

درنهایت او را اخراج کنید: اگر بازهم در صورت انجام تمام این اقدامات بازهم رفتارهای او ادامه یافت؛ او را اخراج کرده و به صورت مستقیم دلیل این موضوع را نیز به او بگویید.

سخن پایانی

فراموش نکنید که یک کارمند پر حرف نیاز به گوش شنوا و همراهی بقیه دارد و حتی گاها تا زمانی که دیگران با او همراهی نکنند؛ او نیز چنین رفتاری را نشان نخواهد داد. از طرفی او می‌تواند رفتار دیگر کارمندان را نیز تغییر داده و منجر به پرحرف شدن آنها نیز بشود. از این رو بهتر هرچه سریعتر چنین فردی را شناسایی کرده و در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کارمند پر حرف می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: کارمند پر حرف چطور ادب کنیم؟



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

فراموش کردن همسر سابق قطعا کار دشواری است. چرا که شما احتمالا مدت زیادی را با این فرد زندگی کرده و خاطره ساخته اید. حال باید زندگی خود را بدون یکدیگرد ادامه داده و حداقل برای مدتی تنها باشید. البته که افراد بعد از جدایی تا مدتی به دلایل مختلفی باید با یکدیگر در ارتباط بمانند. از طرفی با حضور یک کودک این رابطه بیشتر نیز هست. اما به هر حال باید همسر را فراموش کرده و به زندگی خود ادامه دهید. چرا که اگر تا پایان عمر، سوگوار این رابطه بمانید؛ نمی‌توانید چیزهای دیگری را تجربه نمایید. در این زمینه می‌توانید از مشاوره طلاق نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فراموش کردن همسر سابق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

فراموش کردن همسر سابق چگونه است؟

طلاق یکی از سخت ترین غم هایی است که یک فرد می‌تواند تجربه کند. از طرفی در بیشتر موارد افراد بعد از جدایی پشیمان شده و یا تنها به خوبی های طرف مقابل فکر می‌کنند. در صورتی که این تنها به خاطر فشار تنهایی است. نباید از خودتان انتظار داشته باشید تا بلافاصله بعد از جدایی، طرف مقابل را به طور کامل فراموش کنید. چرا که برای فراموش کردن، به زمان نیاز است. از طرفی اگر نتوانید فراموش کنید نیز باید انتظار بروز مشکلات بیشتری را داشته باشید. به همین دلیل برای تسریع این فرایند باید از روش های مختلفی استفاده کرده و این دوران را پشت سر بگذارید. برای جلوگیری از بروز دلتنگی برای همسر سابق کلیک نمایید.

روش هایی برای فراموش کردن همسر سابق

 

در برخی موارد افراد همواره بعد از جدایی هم به طرف مقابل خود علاقه دارند و همین کار را برای فراموش کردن همسر سابق دشوار خواهد کرد. اما در صورتی که جدایی با چالش های زیادی همراه باشد؛ افراد احتمالا بعد از جدایی احساس رهایی بیشتری داشته و راحت تر هم فراموش می‌کنند. در ادامه به ذکر برخی از راه هایی خواهیم پرداخت که برای این موضوع بسیار کمک کننده خواهند بود.

1- پذیرش نبود او

رسیدن به پذیرش در مورد جدایی کار دشواری است. اما بعد از گذراندن مراحلی مثل خشم، ناراحتی، انکار و چانه زنی باید به نبود همسر سابق خود را پذیرفته و با این موضوع کنار بیایید. شاید فرایند پذیرش، مدت زمان زیادی طول بکشد و انرژی زیادی از شما بگیرد. اما با این وجود فراموش کردن همسر سابق را برایتان ساده تر خواهد کرد.

2- اصرار نکردن بیش از اندازه |فراموش کردن همسر سابق

برخی از افراد در هنگام جدایی اصرار و پافشاری بیش از حدی به ادامه رابطه دارند. در صورتی که این موضوع تنها کار را برای خودتان دشوارتر خواهد کرد. طرف مقابل دیگر تمایلی به ادامه این رابطه ندارد و اصرار شما حتی اگر منجر به ادامه رابطه گردد؛ اما به کیفیت آن آسیب می‌زند. اعتماد به نفس خود را افزایش داده و یک رابطه را به درستی به پایان برسانید.

3- فعالیت های مورد علاقه خود را انجام دهید

یکی دیگر از راه های فراموش کردن همسر سابق ، انجام دادن فعالیت های مورد علاقه است. با انجام اینکار حواس خود را پرت کرده و از طرفی حال خوبی به خودتان خواهید داد. بیشتر افراد در این شرایط خود را در خانه حبس کرده و منزوی می‌شوند. اما زندگی ادامه داشته و نباید از خودتان غافل شوید.

4- نباید به عشق سابق خود برگردید | فراموش کردن همسر سابق

وقتی یک رابطه را تمام می‌کنید؛ به طور کامل از آن خارج شوید. برخی از افراد عادت دارند که به طور مداوم برگشته و دوباره بیرون آیند. در صورتی که با اینکار تنها باعث می‌شوید تا همه چیز برایتان تکرار شود. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از برگشت بعد از طلاق کلیک نمایید.

5- اهمیت دادن به خود

برای فراموش کردن همسر سابق ، به خودتان بیشتر از هرچیزی اهمیت دهید. زمانی که برای خود ارزش قائل شوید؛ دیگر اجازه نمی‌دهید که کسی به شما آسیب بزند. از طرفی راحت تر نیز از این دوران گذر خواهید کرد.

6- ساختن خاطرات جدید | فراموش کردن همسر سابق

ساختن خاطرات جدید نیز راه دیگری برای فراموش کردن همسر سابق است. لزومی ندارد که دوباره به همان مکان هایی بروید که با همسر سابق خود می‌رفتید. بلکه به مکان های جدید و با آدم های جدید بروید و خاطرات تازه ای بسازید. همینکه خود را مجبور به خارج شدن از خانه کرده و با افراد معاشرت کنید؛ به طور کلی این فرایند برای شما آسان تر شده و حتی می‌توانید به مکان های قبلی هم بروید.

7- زنگ نزدن به همسر سابق

اگر مایل به فراموش کردن همسر سابق هستید؛ لزومی ندارد که به او زنگ زده و یا حتی او را در فضای مجازی دنبال کنید. این روزها بسیار شاهد این موضوع هستیم که بسیاری از افراد حتی بعد از جدایی بازهم با پیج های مختلف طرف مقابل خود را چک کرده و یا حتی می‌خواهند از او باخبر شوند. فراموش نکنید که انجام اینکار تا مدتی بعد از جدایی طبیعی است. چرا که شما نمی‌توانید به طور ناگهانی همه چیز را فراموش کنید. اما هرچه بیشتر اینکار را انجام دهید؛ بیشتر یاد گذشته افتاده و یا حتی ممکن است که پشیمان شوید.

8- سبک زندگی خود را تغییر دهید | فراموش کردن همسر سابق

قطعا شما با همسر سابق خود روتینی داشته اید که به آن عادت کرده اید. اما انجام آن بعد از جدایی باعث ناراحتی تان خواهد شد. از این رو سعی کنید تا سبک زندگی خود را تغییر داده و عادت های جدیدی برای خود ایجاد کنید.

9- دنبال کشف استعدادهای خود باشید

تمرکزتان را تنها روی خود و پیشرفت شخصی تان گذاشته و تلاش کنید تا استعداد خود را کشف کنید. زمانی که کارهای جدیدی را شروع کنید؛ متوجه خواهید شد تا بیشتر در کدام استعداد داشته و می‌توانید آن را در خود ارتقا دهید. برای اطلاع از راه های فراموش کردن عشق کلیک نمایید.

10- دوباره عاشق شوید

 

بیشتر افراد تصور می‌کنند که عشق تنها یکبار اتفاق می‌افتد؛ در صورتی که تا پایان عمر می‌توان دوست داشت و عشق ورزید. پس خودتان را از این موضوع محروم نکرده و اجازه دهید تا دوباره وارد این جریان شوید. اتفاقا این بار کمتر احتمال دارد تا اشتباه کنید.

سخن پایانی

نباید از خودتان انتظار زیادی در مورد فراموش کردن همسر سابق داشته و یا فشار زیادی وارد کنید. چرا که این یک فرایند است که یک شبه اتفاق نمی‌افتد. به همین دلیل بهتر است در این مورد با خود کنار آمده و علاوه بر استفاده از روش های بالا از یک متخصص نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فراموش کردن همسر سابق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چطور همسر سابق ام رو فراموش کنم ؟



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد به شکلات یکی از اعتیادهای خوشمزه و جذاب برای افراد است. اما ماهیت اعتیاد آسیب زننده است و منجر به بروز مشکلات زیادی می‌گردد. حتی اگر در مورد شکلات باشد که خواص بسیاری دارد. جالب است بدانید که تعداد افرادی که معتاد به خوردن شکلات هستند؛ اصلا کم نیست. اما در بیشتر موارد آنان از اعتیاد خود مطلع نبوده و یا آن را انکار می‌کنند. از طرفی مقاومت در برابر خوردن شکلات، اصلا کار ساده ای نیست. کمااینکه بیشتر خوراکی هایی که به طور روزانه استفاده می‌کنیم؛ حاوی شکلات هستند. به همین دلیل خوردن آن اجتناب ناپذیر است. اما به هرحال اگر می‌خواهید این موضوع را کنترل و یا متوقف کنید؛ بهتر است از یک مشاوره تلفنی کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به شکلات می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اعتیاد به شکلات به چه معناست؟

فراموش نکنید که هر رفتاری که به طور بیمارگونه انجام شده و در زندگی فرد اختلال ایجاد کند؛ یک اعتیاد است. پس خوردن بیش از حد شکلات نیز می‌تواند اعتیادآور بوده و افراد را دچار مشکل کند. علاوه اینکه در شکلات موادی وجود دارد که همگی می‌توانند تا حدی منجر به اعتیاد گردند. مواد موجود در شکلات، بر روی مغز تاثیرگذاشته و مسیرهای مغزی ای را تغییر می‌دهند که در نهایت منجر به اعتیاد می‌گردند. پس علاوه بر شکلات، مواد دیگری نیز می‌توانند منجر به اعتیاد شوند. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

شدت اعتیادآور بودن شکلات

با اینکه تحقیقات زیادی در این زمینه انجام شده است؛ اما هنوز هم شدت اعتیادآوری شکلات مورد بحث بوده و بسیاری معتقدند که این اصلا یک اعتیاد محسوب نمی‌شود. اما به هرحال چیزی که واضح می‌باشد؛ این است که شکلات نسبت به سایر خوراکی ها بیشتر محبوب بوده و منجر به اعتیاد می‌گردد و در مقایسه با سایر مواد خوراکی اعتیادآور تر است.

نشانه های اعتیاد به شکلات

 

اعتیاد به شکلات، با بروز نشانه هایی در افراد همراه است؛ که با توجه به آنها می‌توانیم به راحتی این موضوع از تشخیص داده و یا از شدت گرفتن آن پیشگیری کنیم.

  • رفتارهایی مثل برچسب زدن روی شکلات به عنوان یک خوراکی بد یا ممنوع
  • ترس و اضطراب حین خوردن شکلات
  • فرد برای خود قوانینی در مورد خوردن شکلات وضع می‌کند
  • خود را در این مورد برای مدتی محدود می‌کند
  • همواره برای خوردن شکلات اشتیاق دارد
  • نشانه های سیری یا گرسنگی بدن را برای خوردن شکلات نادیده می‌گیرد
  • برای خوردن مقدار زیادی از شکلات احساس اجبار می‌کند
  • همواره مقداری شکلات را برای مصرف خود و یا خانواده پنهان می‌کند
  • در مورد شکلات پرخوری عصبی دارد
  • بروز افزایش وزن و یا مشکلات سلامتی نیز از دیگر نشانه های اعتیاد به شکلات است.

بروز این نشانه ها برای مدت زمان کوتاهی، طبیعی است. اما برخی از افراد به صورت مداوم این حالت را تجربه می‌کنند. در این حالت باید حتما این موضوع پیگیری شود.

خاصیت شکلات های مختلف

مواد موجود در شکلات های مختلف، تا حدی می‌توانند نیاز روزانه بدن به برخی از خوراکی ها را تامین کنند. برای مثال شکلات تلخ می‌تواند 44 درصد از قند، 19 درصد از چربی، و 10 درصد از کربوهیدرات نیاز روزانه بدن را تامین نماید. اما زمانی که در خوردن آن زیاده روی شود؛ اعتیاد به شکلات محسوب شده و دیگر برای بدن مضر خواهد بود.

  • شیر شکلات، 46 درصد از نیاز روزانه بدن به قند، 17 درصد چربی و 10 کربوهیدرات کل را تامین می‌کند
  • شکلات سفید، 53 درصد از قند، 19 درصد از چربی و 10 درصد از کربوهیدرات را تامین می‌کند
  • شکلات فاج 66 درصد از قند، 6 درصد از چربی و 13 درصد از کربوهیدرات را تامین می‌کند
  • و در نهایت شربت شکلات، 54 درصد از قند، 0 درصد از چربی و 11 درصد از کربوهیدرات را تامین خواهد کرد.

موادی که در شکلات منجر به اعتیاد می‌شوند

مواد تشکیل دهنده شکلات شامل خمیر کاکائو، کره کاکائو، شکر، شیر و روغن های گیاهی و سایر مواد شیمیایی می‌باشند. این مواد خود ممکن است منجر به اعتیاد شده و از طرفی برای سلامتی هم مفید هستند. البته زمانی که از شکلاتی هایی استفاده کنید که قند و چربی کمتری داشته باشند؛ کمتر احتمال دارد که وابستگی پیدا کرده و مشکلات مختلفی را تجربه کنید.

شیوع اعتیاد به شکلات در مردان و زنان

اعتیاد به شکلات در زنان بسیار بیشتر است. البته این بدان معنا نیست که مردان چنین اعتیادی را نمی‌توانند تجربه کنند. اعتیاد زنان به شکلات تا حدی است که زمانی که به خریدد می‌روند؛ حتما شکلات باید در سبد خرید آنها بوده و از طرفی در صورت نخوردن شکلات دچار نشانه های ترک می‌شوند. با این حال حتی ممکن است در معرض اعتیاد به خوراکی های دیگر نیز قرار گیرند.

چرا اعتیاد به شکلات بروز می‌کند؟

تجربه ثابت کرده است؛ زمانی که بعد از یک روز سخت کاری و طولانی به خانه برمی‌گردیم؛ بیشتر از اینکه به خوردن غذا نیاز داشته باشیم؛ تمایل داریم یا یک خوراکی چرب و شیرین بخوریم. کمااینکه خوردن شکلات باعث ترشح سروتونین در مغز شده و به طور کلی خستگی افراد را در می‌کند. برای مثال زنان در روزهای پیش از قاعدگی، بیشتر تمایل دارند تا شکلات بخورند. برای اطلاع از علل گرایش به اعتیاد کلیک نمایید.

چطور شروع می‌شود؟

اعتیاد به شکلات در طی یک فرایند شکل می‌گیرد. به همین دلیل، هر فردی می‌تواند آن را تجربه کند. البته این فرایند در مورد بیشتر اعتیادها وجود دارد. اما به طور کلی، مراحل آن شامل موارد زیر هستند.

1️⃣داشتن ولع شدید

2️⃣از دست دادن کنترل

3️⃣ادامه دادن به مصرف حتی با وجود پیامدهای بد

می‌توان از اعتیاد به شکلات پیشگیری کرد؟

طبیعتا که مقاومت کردن در برابر خرید شکلات های جذاب و خوشمزه، کار دشواری است. اما قابل کنترل است. برخی از دانشمندان معتقدند که اعتیاد به شکلات بیش از اینکه یک اعتیاد جسمانی باشد؛ یک رقابت اجتماعی است. چرا که شرکت های شکلات سازی در راه رقابت و رسیدن به اهداف خود این میل را در مشتری ایجاد می‌کنند. به همین دلیل در ابتدا باید از لحاظ روانی مقاومت خود را بالا برد.

پیامدهای ناشی از اعتیاد به شکلات

 

اعتیاد به شکلات می‌تواند منجر به افزایش وزن، ابتلا به چربی و دیابت، بروز جوش های پوستی و… شده و حتی از لحاظ روانی نیز آسیب هایی را وارد کند. برای مثال افراد با خوردن شکلات زیاد، عصبی شده و سیستم پاداش دهی مغز آنان نیز دچار مشکل می‌شود.

مصرف درست شکلات چگونه است؟

از کجا متوجه شویم که به شکلات اعتیاد داریم یا خیر! در صوتی که رفتارهای زیر را از خود بروز می‌دهید به این معناست که به خوردن شکلات اعتیاد نداشته و در حد نرمال از آن میل می‌کنید.

  • همیشه به اندازه ای که میل دارید؛ شکلات می‌خورید.
  • بعد از خوردن شکلات احساس بدی ندارید.
  • از خوردن شکلات، دچار مشکلات سلامتی نخواهید شد.
  • مراقب هستید که چه مقدار و چه زمانی شکلات می‌خورید.

سخن پایانی

اعتیاد به شکلات شاید به ظاهر جذاب به نظر برسد؛ اما باید بدانید که این رفتار یک اعتیاد واقعی است که افراد را از هر لحاظ دچار مشکل می‌کند. از این رو در ابتدا باید نسبت به این موضوع آگاهی پیدا کرده و در  مرحله بعدی برای درمان حتما از یک روانشناس کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به شکلات می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: اعتیاد به شکلات آیا واقعی است؟



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آرایش برای شوهر و به طور کلی آراسته بودن در زندگی مشترک، تاثیرات شگفت انگیزی در رابطه خواهد داشت. بیشتر زنان، پیش از ازدواج بیشتر آرایش کرده و به خودشان می‌رسند. اما بعد از ازدواج دیگر تمایلی به اینکار نداشته و حتی گاهی خارج از خانه هم آرایش نمی‌کنند. این موضوع به خودی خود اشکالی ندارد. اما به مرور زمان منجر به کمتر شدن علاقه همسر شده و سردی روابط می‌گردد. فراموش نکنید که علاقه همسر نباید به ظاهر شما وابسته باشد؛ اما این موضوع تاثیر دارد و هرچه که شما به خودتان اهمیت دهید؛ او نی می‌آموزد که همینکار را بکند. در این مورد می‌توانید از یک مشاوره خانواده نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آرایش برای شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

آرایش برای شوهر چگونه است؟

 

اما دقیقا منظور از آرایش برای شوهر چیست؟ تا حرف از آرایش برای شوهر می‌شود؛ همه افراد استفاده از لوازم آرایشی مختلف و زیاد را به یاد می‌آورند که که در می‌تواند ساعتها از زنان وقت گرفته و بعد از مدتی هم باعث خستگی آنها شود. در صورتی که با روش های دیگری هم می‌توان آراسته و مرتب بود. در واقع منظور ما تنها آرایش صورت نیست. بلکه زنان باید از هرلحاظ، نکات زیبایی را رعایت کنند. در ادامه بیشتر به جنبه های دیگر این موضوع اشاره خواهیم کرد. برای اطلاع از راه های ناز کردن برای شوهر کلیک نمایید.

هفت قلم آرایش کردن

شاید شما هم اصطلاح هفت قلم آرایش کردن را شنیده باشید. این موضوع زمانی به کار می‌رود که زنان آرایش بسیار غلیظ و گاها زننده ای را انجام می‌دهند که به طور کلی چهره آنها را تغییر می‌دهد. بیشتر مردان به این نوع آرایش اصلا علاقه ای ندارند. بهتر است چنین آرایشی را در مراسم ها انجام دهید.

رعایت بهداشت

چیزی که مهم تر از آرایش برای شوهر است؛ رعایت بهداشت شخصی است. در بیشتر موارد زنان بسیار به آرایش و ظاهر خود اهمیت می‌دهند؛ اما موارد بهداشتی را رعایت نکرده و همین منجر به دلزدگی زناشویی می‌گردد.

زیبایی

برخی از زنان، اصلا خود را زیبا نمی‌دانند. به همین دلیل که تمایل به آرایش برای شوهر داشته و تصور می‌کنند که آرایش برای آنان معجزه می‌کند. در صورتی که هیچ فردی زشت نیست و این موضوع تنها به اعتماد به نفس افراد برمی‌گردد. شما زیبا هستید؛ اما آرایش می‌تواند شما را زیباتر و جذاب تر جلوه دهد.

آرایش برای شوهر به منظور مرتب بودن

بهترین هدفی که در مورد آرایش برای شوهر وجود دارد؛ آرایش به منظور مرتب بودن است. آرایش باعث می‌شود تا شما تمیزتر و حتی خوشحال تر به نظر برسید. زمانی که مدت زمان زیادی را در خانه گذرانده و یا خسته اید؛ بهتر است برای رسیدن شوهرتان کمی آرایش کرده و آماده شده تا روحیه او را نیز تقویت کنید.

استفاده از لوازم آرایش مرغوب

بهتر است به منظور آرایش برای شوهر ، از لوازم آرایش مرغوب استفاده کنید. شاید تصور کنید که اینکار برایتان گران تمام خواهد شد. اما آسیبی که لوازم آرایشی نامرغوب به پوستتان وارد خواهد کرد؛ بیشتر است. در کنار لوازم آرایشی از محصولات بهداشتی که برای مراقبت از پوست هم هستند؛ استفاده نمایید.

حد و حدود آرایش برای شوهر

اما تا چه اندازه آرایش برای شوهر مناسب است تا هم او زده نشود و هم برایش جذاب و متفاوت باشد. این دیگر بستگی به سلیقه خودتان و همسر و همچنین خلاقیت تان دارد. اما بهتر است همواره اینکار را به صورت متعادل انجام دهید؛ چرا که اگر بخواهید هربار زیاد آرایش کنید؛ نه تنها به پوستتان آسیب خواهید زد؛ بلکه دیگر صورت بدون آرایش خود را دوست نخواهید داشت. برای اطلاع از راه های جذب مردان کلیک نمایید.

اثرات آرایش برای شوهر

 

قطعا آرایش برای شوهر در جهت مثبت تاثیرگذار است. برخی از نتایج مثبتی که باید انتظارش را داشته باشید؛ شامل موارد زیر هستند.

  • بیشتر شدن توجه شوهر نسبت به شما
  • شوهر نیز تلاش بیشتری برای آراسته کردن خود می‌کند
  • بقیه اعضای خانواده نیز منظم تر می‌شوند
  • محبوب تر شدن و شنیدن ابراز علاقه های بیشتر
  • همسر کمتر با شما مخالفت خواهد کرد
  • شما نزد همسر ارجمندتر خواهید شد
  • در زندگی تان تنوع ایجاد می‌شود
  • اعتماد به نفس خودتان بالاتر خواهد رفت
  • شما و همسرتان شادابی بیشتری خواهید داشت
  • تاثیر مثبت در رابطه جنسی

آرایش به منظور تشکیل زیبایی

برخی از زنان تصور می‌کنند که با آرایش برای شوهر می‌توان زیبایی را شکل داد. در صورتی که زیبایی موضوعی کاملا درونی است و به اعتماد به نفس و عزت نفس شما بستگی دارد. به این خاطر نباید به هر عمل زیبایی و یا روش های مختلف تن داد. بلکه بهتر است روی سلامت روان و رابطه تان با همسر کار کرده و از این طریق به زیبایی برسید.

پیامدهای منفی آرایش برای شوهر

اما از طرفی باید پیامدهای منفی آن را نیز در نظر گرفت. اگر آرایش برای شوهر به درستی انجام نشود؛ نه تنها تاثیر مثبتی نخواهد داشت؛ بلکه زوجین را دچار مشکلاتی نیز می‌کند. در این قسمت به توضیح برخی از آنها پرداخته ایم.

اعتماد به نفس زنان به آرایش کردن وابسته می‌شود: زمانی که زنان شوهر خود به آرایش کردن مداوم عادت می‌دهند؛ نه تنها خودشان بلکه همسرشان نیز عادت به دیدن صورت بدون آرایش آنها نخواهند داشت.

زیاد بودن هزینه های خرید لوازم آرایشی: هزینه خرید لوازم آرایش بسیار بالاست و این موضوع ممکن است همسر را ناراحت کرده و یا فشار مضاعفی بر او وارد کند.

تحریک شدن مردان دیگر و بروز خیانت: یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است در حین آرایش برای شوهر ، پیش آید؛ خیانت و یا قرارگیری در چنین موقعیتی است. به همین دلیل است که گفته می‌شود زنان بهتر است تنها در خانه برای شوهران شان آرایش کرده و در بیرون از خانه در ساده ترین حالت ممکن باشند.

سخن پایانی

آرایش برای شوهر یکی از راه های بهبود کیفیت رابطه محسوب می‌شود که نباید از آن غافل شد. همه مردان تمایل دارند تا همسری زیبا و آراسته داشته باشند. پس بهتر است به نظر آنها اهمیت داده و حتی اگر خودتان به آرایش کردن علاقه ای ندارید؛ اینکار را برای همسر انجام دهید. همچنین در این زمینه می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک دریافت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آرایش برای شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: آرایش برای شوهر از نون شب واجب تر



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

برهنه دیدن والدین بعد از سن مشخصی اصلا خوشایند نبوده و می‌تواند تاثیرات زیادی بر سلامت روان کودکان داشته باشد. همه افراد تصور می‌کنند که برهنه دیدن تنها در حین برقراری رابطه جنسی اتفاق می‌افتد و یا در این شرایط است که ممکن است کودک را بیازارد. در صورتی که این اتفاق در هر شرایطی، حریم خصوصی افراد را نقض کرده و به زودی  تاثیر خود را خواهد گذاشت. فراموش نکنید که کودک شما نامحرم نیست اما باید حد و حدود پوشش را در مقابل او رعایت فرمایید. در این زمینه می‌توانید از یک مشاوره کودک نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برهنه دیدن والدین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

برهنه دیدن والدین خوب یا بد؟

نمی‌توان در این مورد گفت که برهنه دیدن والدین به نفع کودکان است و یا به ضرر آنهاست. چرا که تاکنون هیچ مزیتی از این بابت در کودکان مشاهده نشده است. اما در بیشتر افرادی که دچار مشکل جنسی شده اند؛ این موضوع را در گذشته شان می‌بینیم. نمی‌توان این واقعیت را نادیده گرفت؛ که صحبت کردن در مورد بدن تبدیل به یک تابو شده است و خود والدین نیز در این مورد تا حدی مقصر هستند. اما این بدان معنا نیست که برهنه دیدن والدین جنبه آموزشی داشته و باعث می‌شود تا کودک به این موضوع عادت کند. بلکه در همان دوران کودکی این موضوع ذهن کودک را بهم ریخته و در بزرگسالی نیز منجر به بروز مشکلات زیادی می‌گردد. برای آشنایی با راه های تربیت جنسی کودکان کلیک نمایید.

برهنه دیدن والدین تا چه سنی مشکلی ندارد؟

تا دو سالگی برهنه دیدن والدین اشکالی ندارد. چرا که قبل از این دوران را کودک فراموش کرده و اصلا به یاد نمی‌آورد. همچنین کودک در این زمان هیچ درکی از فردیت نداشته و تازه بعد از دو سالگی است که قوه کنجکاوی در او تقویت شده و آنها دقت بیشتری دارند. البته پیش از این زمان نیز بهتر است اینکار به صورت مکرر تکرار نشده و یا والدین در کنار فرزند خود رابطه جنسی نداشته باشند.

پیامدهای ناشی از برهنه دیدن والدین

 

اما برهنه دیدن والدین ، چه مشکلاتی می‌تواند برای فرزندشان ایجاد کند. برخی تصور می‌کنند که این یک موضوع ساده و پیش پا افتاده است و اصلا هیچ تاثیری در آینده فرزند نخواهد داشت. پوشش هر خانواده ای به فرهنگ و اعتقادات آنها بستگی دارد؛ اما برای تربیت درست فرزند باید نکاتی را رعایت نمود. در ادامه به توضیح برخی از پیامدهایی خواهیم پرداخت که ممکن است در آینده برای کودکان ایجاد شود. برای اطلاع از روش های نام گذاری اندام جنسی کودکان کلیک نمایید.

ابتلا به اختلالات جنسی

متاسفانه یکی از اصلی ترین دلایل ابتلا به انحرافات جنسی مختلف مثل پارافیلیاها دیدن رابطه والدین در دوران کودکی و یا برهنه دیدن آنهاست. چرا که تقریبا بعد از چهار سالگی کودکان تحریکات جنسی بالایی داشته و حتی ممکن است دست به خودارضایی بزنند. البته که اینکار برای آنها منجر به لذت جنسی نمی‌شود. اما تمایل به ارضای کنجکاوی خود در این مورد دارند و حتی ممکن است از این دوران شروع به تجاوز کردن به دیگران بکنند.

تجربه اختلالات یادگیری

یکی دیگر از پیامدهای ناشی از برهنه دیدن والدین ، ابتلا به اختلالات یادگیری است. این موضوع در نتیجه بلوغ زودرس رخ می‌دهد و منجر به افت تحصیلی، فشار مدرسه و… خواهد شد.

بروز افسردگی و اضطراب

با برهنه دیدن والدین برای اولین بار، کودکان استرس و اضطراب بالایی را تجربه می‌کنند. چرا که کودک آمادگی لازم در این زمینه را نداشته و تمام ذهنیت او بهم می‌ریزد. از طرفی این شوکی که به کودک وارد می‌شود؛ منجر به بروز احساس تنفر از والدین شده و در نهایت باعث افسردگی می‌شود.

بلوغ زودرس

بلوغ زودرس نیز یکی دیگر از پیامدهای برهنه دیدن والدین است. کودکانی که چنین چیزی را تجربه می‌کنند؛ هورمون های جنسی آنها زودتر ترشح شده و بدن آنها زودتر شبیه بزرگسالان می‌شود. بلوغ زودرس در دختران زودتر از 8 سالگی و در پسران زودتر از 9 سالگی است.

برهنه دیدن والدین در روانشناسی

برهنه دیدن والدین به صورت تصادفی و ناگهانی موضوع جداگانه ای است. اما بیشتر روانشناسان نیز بر این باورند که اینکار اشتباه است و بر ضمیرناخودآگاه کودک تاثیر می‌گذارد. هرچقدر هم که والدین بگویند که کودکان متوجه نیستند و یا به زودی این موضوع را فراموش می‌کنند؛ اما بازهم این موضوع تاثیر خود را خواهد داشت و منجر به بروز مشکلاتی در آینده می‌گردد. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از دیدن رابطه پدر و مادر کلیک نمایید.

والدین تا چه حدی می‌توانند جلوی یکدیگر برهنه باشند

همانطور که پیشتر هم به آن اشاره شد؛ میزان پوشش والدین به اعتقادات و فرهنگ آنها بستگی دارد. اما پوشش زیاد در مقابل کودکان منجر به کنجکاوی و فشار جنسی شده و آزادی بیش از حد نیز او را دچار مشکلات مختلفی می‌کند. به همین دلیل بهتر است والدین هردو پوشش متعارفی در مقابل کودک داشته و در این مورد حتما حساسیت لازم را به خرج دهند.

نکاتی برای بعد از برهنه دیدن والدین

 

در صورتی که کودک برهنه بودن شما را دید و این موضوع را مستقیما با شما مطرح کرد؛ با انجام اقداماتی می‌توانید جلوی بروز مشکلات بیشتر را بگیرید. در بیشتر موارد این واکنش نامناسب والدین است که همه چیز را بدتر می‌کند. برخی از نکاتی که در این شرایط باید رعایت کنید؛ شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های پاسخ به سوالات جنسی کودک کلیک نمایید.

در ابتدا با خودتان کنار بیایید

اگر شما بدن خود را دوست نداشته و یا اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشید؛ به فرزند خود نیز نمی‌توانید توضیح دهید. به همین دلیل در ابتدا باید با بدن خود کنار بیایید.

راحتی خود را نیز در نظر داشته باشید

شما خودتان با برهنه بودن در مقابل فرزندتان راحت هستید. فارغ از اعتقادات و هر موضوع دیگری، باید بدانید که این اصلا طبیعی نیست که با برهنگی دائمی راحت باشید. اما پوشش خود را در حد متعادلی نگه داشته و خود را در محدودیت زیادی به خاطر فرزند قرار ندهید.

توجه کردن به معیارهای خود

برخی از والدین با این هدف برهنه می‌شوند؛ آمووزش جنسی به کودک بدهند. در صورتی که این اصلا روش درستی نبوده و ممکن است باعث تقلید این موضوع توسط کودک شود.

توجه کردن به رفتارهای فرزند

رفتارهای فرزند خود را بعد از این موضوع زیر نظر داشته باشید و در صورتی که او آماده آموزش جنسی است؛ با او در این مورد صحبت کنید.

تعیین کردن حد و حدودی برای لباس پوشیدن

در مورد لباس پوشیدن در خانواده، حد و حدود مشخصی بگذارید و به آن پایبند باشید. فراموش نکنید که معیارهای پوشش برای هر جمعی متفاوت است و باید در این مورد با کودک خود صحبت کنید.

احساسات کودک را جدی بگیرید

اگر او از این بابت ناراحت یا عصبانی است؛ احساسات او را به رسمیت شناخته و سعی نکنید تا این موضوع را در او سرکوب کنید. چرا که ترسیدن او کاملا طبیعی است.

به سوالات او به درستی پاسخ دهید

اگر او در این مورد از شما سوالاتی پرسید؛ با دقت و حوصله پاسخ داده و تلاش نکنید تا او را دست به سر کنید.

شرم و خجالت را کنار بگذارید

شرم و خجالت را کنار گذاشته و در مورد بدن خود واضحانه صحبت کرده و آموزش جنسی درستی بدهید.

سخن پایانی

برهنه دیدن والدین می‌تواند تا مدت زمان زیادی ذهن کودکان را مشغول کرده و بعد از آن نیز منجر به بروز رفتارهای گوناگونی گردد. رفتارهایی که گاها تبدیل به اختلال شده و مشکلات زیادی را برای خانواده ایجاد می‌کند. از این رو بهتر است در مورد پوشش خود در مقابل فرزندان احتیاط کرده و در این مورد از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برهنه دیدن والدین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: برهنه دیدن والدین



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

زندگی با ناپدری قطعا کار دشواری خواهد بود. چرا که هر اندازه که او خوب و مهربان باشد؛ اما بازهم نمی‌تواند جایگزینی برای پدر اصلی شما تصور شود. تقریبا همه افراد گارد شدیدی در این مورد دارند. حتی با وجود اینکه در مواردی ناپدری مرد بسیار خوب و محترمی است. اما باید بدانید که شما حق دارید و واکنش تان طبیعی است. از طرفی قرار نیست خود را مجبور به انجام کاری کنید. تنها باید به انتخاب مادر خود احترام گذاشته و حداقل های یک رابطه سالم را رعایت فرمایید. البته این موضوع تا حد زیادی به رفتارهای ناپدری هم بستگی دارد. اما به طور کلی در این زمینه می‌توانید از یک مشاوره خانواده نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی با ناپدری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

زندگی با ناپدری چگونه است؟

زندگی با ناپدری می‌تواند احساسات مختلفی را در شما برانگیرد. چرا که رفتارهای او نیز بسیار تعیین کننده است. برای مثال برخی از ناپدری ها خودشان برای ارتباط بیشتر تلاش می‌کنند و به طور کلی رفتار خوبی هم دارند. اما تلاش برای داشتن ارتباط با برخی از آنها کاملا بی فایده است. چرا که آنها بسیار بداخلاق و شرور بوده و نیت خوبی ندارند.

بهتر است اصلا به چنین افرادی نزدیک نشوید. طبیعتا شما تمایل دارید تا مادر خود را نیز خوشحال کرده و چاره ای هم جز زندگی با ناپدری خود ندارید. به هر حال هدف شما از این موضوع هرچه که هست؛ در این مقاله راهکارهای مناسب آن را ذکر کرده ایم. برای آشنایی با شرایط خانواده ترکیبی کلیک نمایید.

مشکلاتی که در زندگی با ناپدری ایجاد خواهد شد

 

در ابتدا باید خود را برای برخی از مشکلات احتمالی که در زندگی با ناپدری ایجاد می‌شوند؛ آماده کنید. قطعا از همان ابتدا رابطه صمیمانه ای با یکدیگر نخواهید داشت. به همین دلیل بهتر است این مشکلات را شناخته و راه حل های آنها را بشناسید.

ناتوان بودن در برقراری ارتباط احساسی

طبیعتا نمی‌توانید از همان ابتدا رابطه احساسی مناسبی در زندگی با ناپدری داشته باشید. شاید اصلا هیچگاه نتوانید. چرا که همواره احساس می‌کنید در حال خیانت کردن به پدر خود هستید اگر او را دوست داشته باشید.

بروز احساس حسادت | زندگی با ناپدری

یکی دیگر از مشکلات زندگی با ناپدری ، تجربه حسادت به فرزندان او و یا حتی خود او چرا که مادر در حال دوست داشتن اوست. بسیار از واکنش های افراطی که از فرزندان ناتنی مشاهده می‌کنید؛ ناشی از همین حس است.

مورد سواستفاده واقع شدن توسط پدر یا مادر ناتنی

در بسیاری از موارد، شاهد این موضوع هستیم که افراد در زندگی با ناپدری مورد سواستفاده قرار می‌گیرند. این سواستفاده می‌تواند عمدی یا غیرعمد باشد. بهره کشی عاطفی، آزار فیزیکی یا جنسی، خشونت کلامی و بازی های روانی همگی می‌توانند از مثال های سواستفاده ناپدری باشند.

چگونگی زندگی با ناپدری

احتمالا شما در موقعیتی قرار خواهید گرفت که چاره ای جز زندگی با ناپدری نخواهید داشت. از این رو باید در این شرایط بدانید چطور رفتار کنید تا کمتر در معرض مشکلات آن قرار گیرید.

با او صحبت کنید

هیچ چیز در زندگی با ناپدری به اندازه صحبت کردن به صورت مستقیم، موثر نخواهد بود. در یک موقعیت مناسب با او حرف زده و در مورد انتظارات و نیازهای او سوال کنید. حتی می‌توانید برای یکدیگر قوانینی را نیز وضع نمایید.

برای زندگی خود برنامه ریزی داشته باشید | زندگی با ناپدری

ممکن است در زندگی با ناپدری تا حدودی برنامه روزانه شما تغییر کند. باید تلاش کنید تا با در نظر داشتن اولویت های خود، به این برنامه هم عادت کنید. این تغییر در برنامه  گاها به نفع شماست؛ پس به جای مقاومت خود را با آن هماهنگ کنید.

به خودتان فضا بدهید

قطعا شما نیاز خواهید داشت تا زمان هایی را در تنهایی بگذرانید. به همین دلیل گاهی این موضوع را به صورت مستقیم اعلام کرده و این فضا را به خود بدهید. همچنین این بدان معنا نیست که آنها را دوست نداشته و یا از دست شان ناراحت هستید. تنها به تنهایی نیاز دارید.

با پدر و مادر اصلی خود در ارتباط بمانید | زندگی با ناپدری

حتما در زندگی با ناپدری با پدر واقعی خود اگر در قید حیات است؛ در ارتباط بمانید. گاهی همین دوری از والدین واقعی است که فشار زیادی به شما وارد کرده و باعث می‌شود سختی زیادی را متحمل شوید. از این رو ارتباط خود را با آنها حفظ کنید.

انتظارات واقع بینانه ای داشته باشید

نباید انتظار داشته باشید که ناپدری با شما مانند یک فرزند واقعی رفتار کرده و یا تلاش زیادی کند تا به شما نزدیک شود. قطعا تفاوت هایی هست که باید با آنها بپذیرید و منطقی فکر کنید.

صبوری کنید | زندگی با ناپدری

گذشت زمان بسیاری از مشکلات را در مورد زندگی با ناپدری برطرف خواهد کرد. از این رو با کمی صبر کردن ممکن است خیلی از مسائل برطرف شود.

ادب و احترام را رعایت کنید

در زندگی با ناپدری ادب و احترام را رعایت کرده و به اصول اخلاقی پایبند باشید. او همسر مادر شماست و سن بیشتری هم از شما دارد. پس بهتر است همواره رفتار درستی با او داشته باشید.

وقت بیشتری را با یکدیگر بگذرانید | زندگی با ناپدری

افراد هرچه وقت بیشتری با یکدیگر بگذرانند؛ قطعا به شناخت درست تر و بهتری از یکدیگر خواهند رسید. از این رو این فرصت را در اختیار آنها قرار دهید تا به شما نزدیک تر شوند.

بیشتر به نقاط قوتش توجه کنید

در بیشتر موارد، افراد تنها به دنبال نقاط ضعف در طرف مقابل و بدی هایش هستند. در صورتی که او خوبی هایی نیز دارد که با در نظر گرفتن آنها قطعا می‌توانید ارتباط بهتری با آنها خواهید گرفت.

آنها قرار نیست جای پدر و مادر واقعی شما را بگیرند | زندگی با ناپدری

در مواردی، مقاومت فرزندان به این دلیل است که تصور می‌کنند ناپدری قصد کسب جایگاه والدین اصلی شان را دارد. در صورتی که اصلا اینطور نبوده و هیچکس قرار نیست جای کسی را بگیرد. برای آشنایی با شرایط ازدواج با زن بچه دار کلیک نمایید.

حسادت خود را کنترل کنید

بروز حسادت در چنین شرایطی طبیعی است. تنها باید بتوانید آن را کنترل کرده و اجازه ندهید تا تبدیل به رفتارهای مخربی گردد.

سعی کنید زندگی جداگانه ای برای خود بسازید | زندگی با ناپدری

اگر سن و شرایط مالی شما اجازه می‌دهد؛ مستقل شده و زندگی جداگانه ای از آنها برای خود ایجاد کنید.

از روانشناس کمک بگیرید

برای زندگی با ناپدری حتی می‌توانید از روانشناس هم کمک گرفته و زیر نظر یک متخصص این رابطه را پیش ببرید.

به عنوان یک ناپدری باید چه کنید؟

 

اگر شما به عنوان یک ناپدری در حال خواندن این مقاله هستید؛ می‌توانید از این راهکارها استفاده کنید تا ارتباط بهتری با فرزندان ناتنی خود داشته باشید. برای اطلاع از راه های رفتار با فرزند ناتنی کلیک نمایید.

  • وقت گذراندن با فرزندان ناتنی خود
  • ارتباط برقرار کردن و نزدیک شدن به آنها
  • عقب نشینی نکنید
  • الگوی خوبی برای آنها باشید
  • مرزهایی تعیین کنید
  • اعتماد به نفس خود را بالا ببرید
  • برای تنش های مختلف خود را آماده کنید

سخن پایانی

از آنجایی که همه افراد در زندگی با ناپدری خود دچار مشکلات جدی و اساسی می‌شوند؛ باید با قرارگیری در این موقعیت، از مهارت های لازم برای آن برخوردار بوده و خود را آماده کنند. البته که به طور کلی پذیرش این موضوع آسان نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود که افراد در این زمینه حتما از روانشناس نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی با ناپدری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: زندگی با ناپدری و نحوه رفتار با او



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج متفاوت هستند. در واقع هر خانواده ای ملاک و معیار متفاوتی داشته و به همین دلیل است که گاهی با ازدواج فرزندان مخالفت می‌کنند. آنها تمایل دارند تا فرزندشان بهترین انتخاب کرده و خوشبخت باشد. اما گاهی خواسته فرزند خود را در نظر نگرفته و به اختلاف بین نسل ها نیز توجهی نمی‌کنند. در واقع زمانی که خانواده ها با ازدواج فرزند خود مخالف هستند؛ دو حالت ایجاد می‌شود. یا واقعا دلیل منطقی برای اینکار خود داشته و یا متعصبانه و بدون در نظر گرفتن  شرایط اینکار را می‌کنند. در چنین حالتی وظیفه شما این است که در ابتدا وضعیت را ارزیابی کرده و در مرحله بعدی از روش های مختلف در این زمینه بهره گیرید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج کدام اند؟

 

در بیشتر موارد، اولین واکنشی که فرزندان در این شرایط از خود نشان می‌دهند این است که شروع به پافشاری و اصرار بیش از حد کرده و یا دست به روش هایی مانند فرار از خانه می‌زنند. در صورتی که همیشه راهکارهای بهتری وجود دارد. از طرفی شاید حق با خانواده بوده و این ازدواج اصلا به صلاح شما نباشد. اما به طور کلی اگر از انتخاب خود مطمئن هستید و خانواده در مقابل شما مقاومت می‌کنند؛ می‌توانید از راهکارهای زیر برای راضی کردن آنها استفاده نمایید. برای اطلاع از نقش خانواده در ازدواج کلیک نمایید.

کمک گرفتن از یک واسطه

از آنجایی که صحبت کردن به صورت مستقیم با خانواده در این مورد می‌تواند منجر به بروز بحث و جدل گردد؛ بهتر است در مرحله اول به صورت مستقیم اقدام نکرده و از یک نفر را واسطه قرار دهید. اینکه این فرد چه کسی باشد و چقدر مورد اعتماد خانواده هم باشد نیز اهمیت دارد.

پذیرفتن دلایل منطقی خانواده ها | راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج

در برخی از موارد، فرزندان به قدری عاشق و شیفته طرف مقابل شده اند که اصلا عیب و ایرادهای او را نمی‌بینند. گاهی تنها با گوش کردن به حرف های خانواده کمی از موضع خود فاصله گرفته و متوجه خواهید شد که شاید شما در حال اشتباه کردن هستید.

اصلا بدون رضایت خانواده ازدواج نکنید

فراموش نکنید که ازدواج بدون رضایت خانواده، اصلا کار عاقلانه ای نیست. به همین دلیل حتی اگر دلایل خانواده ها از نظر شما منطقی نیست؛ بازهم انجام اینکار به صورت پنهانی و یا با اجبار آنها، نتیجه خوبی در پی ندارد.

از روانشناس کمک بگیرید | راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج

یکی از بهترین اقداماتی که می‌توانید در زمینه راضی کردن خانواده ها به ازدواج بکنید؛ این است که از روانشناس کمک بگیرید. در واقع با خانواده درمانی نه تنها آنها به ازدواج رضایت داده؛ بلکه به طور کلی ارتباط شما با یکدیگر بسیار بهتر خواهد شد.

حد و حدودی مشخصی برای خانواده تعیین نمایید

اگر شما مطمئن هستید که دلایل خانواده برای عدم رضایت غیرمنطقی است و یا تصور می‌کنید که خانواده بیش از حد در امور شما دخالت می‌کنند؛ بهتر است حد و حدودی را رعایت کنید. چرا که حتی اگر این ازدواج صورت هم بگیرد؛ احتمالا آنها منجر به بروز مشکلاتی در زندگی زناشویی شما خواهند شد. برای اطلاع از راه های مطرح کردن ازدواج با خانواده کلیک نمایید.

هدف دقیق خود را از ازدواج تعیین کنید | راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج

یکی از راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج، توضیح دادن هدف تان از ازدواج کردن است. شاید آنها از قصد و نیت شما مطمئن نبوده و به همین دلیل مانع می‌شوند. اما زمانی که به طور واضح برای آنها توضیح دهید؛ قطعا همراهی خواهند کرد.

خانواده را در جریان همه جزئیات قرار ندهید

نیازی نیست تا همه جزئیات را به خانواده خود بگویید. چرا که بیان کردن برخی از مسائل با آنها همه چیز را بدتر کرده و منجر به بروز عصبانیت بیشتر در آنها می‌گردد.

به خانواده نشان دهید که مسئولیت پذیر و بالغ هستید از راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج

اغلب، مخالفت خانواده ها به دلیل نگرانی و دلسوزی آنهاست. آنها نگران هستند تا شما از پس یک زندگی مشترک برنیایید. از این رو باید به آنها نشان دهید که روحیه مسئولیت پذیری داشته و دیگر بالغ شده اید. ازدواج نیازمند بلوغ روانی است که برای رسیدن به آن باید تجربیات زیادی کسب کنید. برای آشنایی بیشتر با مراحل ازدواج کلیک نمایید.

دلایل خود را برای انتخاب به خانواده توضیح دهید

پیش تر در مورد بیان کردن هدف خود از ازدواج کردن، صحبت کردیم. اما احتمالا زمانی می‌رسد که خانواده از شما می‌پرسند که اصلا چرا به این فرد علاقه مند شده ای؟ شما باید جواب منطقی برای این سوال داشته و بتوانید با دلایل کافی برای انتخاب خود آنها را قانع کنید. برای اطلاع از انواع انگیزه ازدواج کلیک نمایید.

حداقل یکی از والدین را راضی کنید | راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج

بهتر است یکی از والدین طرف شما باشد. در واقع زمانی که یا پدر یا مادر با ازدواج شما موافق باشد؛ والد دیگر را نیز راضی خواهد کرد. از این رو تلاش کنید تا حداقل نظر یکی از آنها را جلب نمایید.

پیشنهادات برای ازدواج با فرد دیگر را رد کنید

در این حین ممکن است خانواده پیشنهاد ازدواج با فرد دیگری را با شما مطرح کند. اینکار اصلا از نظر اخلاقی صحیح نیست. حتی اگر مایل به ازدواج با فرد دیگری هم شدید؛ باید زمان بیشتری را به خود اختصاص داده و در این مورد به خوبی فکر کنید.

جلساتی با حضور هر دو خانواده ها ترتیب دهید

در برخی موارد خانواده های هر دو طرف مخالف این موضوع هستند. این کار را برای شما سخت تر خواهد کرد. اما زمانی که جلسه هایی را با حضور هر دو خانواده ترتیب دهید؛ احتمالا آنها بیشتر با یکدیگر معاشرت کرده و آشنا شده و شاید نظرشان در این مورد تغییر کند.

علت نارضایتی خانواده ها برای ازدواج چیست؟

اما از ابتدا، اصلا دلیل خانواده ها برای مخالفت کردن چیست! همانطور که گفته شد؛ آنها ملاک ها و معیارهای مختلفی در ذهن خود داشته و رویاهای زیادی برای ازدواج فرزندشان در سر می‌پرورانند. اما برخی از دلایلی که در بین بیشتر خانواده ها مشترک بوده و به دلیل آنها با ازدواج مخالفت می‌کنند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

  • شخصیت فرد مورد تایید خانواده نیست
  • سابقه خانوادگی فرد مورد قبول نیست
  • خانواده ها در مورد محل و چگونگی محل آشنایی دچار تردید شده اند
  • سرعت پیش رفتن رابطه بسیار سریع بوده و خانواده تمایل دارد تا شما زمان بیشتری را برای شناخت اختصاص دهید
  • گذشته طرف مقابل نیز برای خانواده های حائز اهمیت است
  • بر اساس باورهایی که در مورد ازدواج دارد احتمالا دختر یا پسر بزرگتری در خانواده هست و به همین دلیل آنها مخالف هستند
  • دختر و پسر و خانواده های آنها سطح برابری ندارند
  • خانواده فرد دیگری را برای فرزند در نظر دارد

خانواده ها باید مخالفت خود را چطور نشان دهند؟

 

البته که نحوه واکنش خانواده ها نیز تاثیر زیادی دارد. گاهی خانواده چون به شکل درستی رفتار می‌کنند؛ فرزند نیز راضی شده و دلایل خانواده را می‌پذیرد. اگر خانواده ها مخالف ازدواجی هستند با دلایل منطقی برای فرزند خود آورده و حسن نیت خود را به او نشان دهند. چرا که فرزند نیز در مورد ازدواج و تشکیل خانواده خود نیز دارای حق و حقوقی است. همچنین در این مورد می‌توانند از یک روانشناس نیز کمک بگیرند. اما به طور کلی واسطه قرار دادن افراد دیگر در این مورد زیاد کارساز نخواهد بود.

سخن پایانی

طبیعتا در ابتدا در مواجه با مخالفت خانواده با ازدواج تان، ناراحتی زیادی را تجربه خواهید کرد و حتی ممکن است هیجانی رفتار کنید. اما فراموش نکنید که آنان نیز دلایل خود را برای مخالفت کردن دارند. از این رو باید در این مورد با آنها به صورت آرام و منطقی صحبت کرده و دلایل آنها را بشنوید. در مرحله بعدی در مورد راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج، از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: راه های راضی کردن خانواده برای ازدواج



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بوی بد دهان همسر موضوعی بسیار آزارنده و البته حساس است. چرا که شما به راحتی نمی‌توانید در این مورد صحبت کنید و از طرفی او فردی است که همواره در نزدیکی شما بوده و باید زمان زیادی را با او سپری کنید. حتی گاها دیگران شما را از این بابت مسئول می‌دانند که چرا این مسئله را برطرف نمی‌کنید. فراموش نکنید که شاید اصلا او از این موضوع مطلع نبوده و شما باید به او بگویید. اما بیان کردن این مسئله یک طرف و برطرف کردن آن در طرف دیگر قرار دارد. شما به عنوان همسر در هردو آنها نقش داشته و بهتر است به درستی اقدام نمایید. در این مسیر بهتر است از یک مشاوره رابطه نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بوی بد دهان همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

بوی بد دهان همسر

قطعا صحبت کردن در مورد بوی بد دهان همسر کار ساده ای نیست. چرا که احتمالا می‌ترسید که او را ناراحت کنید. اما اینکه او متوجه این موضوع شده و تلاش کند تا علت را پیدا کند؛ به ناراحتی موقتی او می‌ارزد. او بعد از مدتی متوجه دلسوزی شما شده و از این بابت دیگر ناراحت نمی‌شود. برای همه ما پیش خواهد آمد که در مواردی، دهان مان بوی خوشایندی نداشته باشد.

اما گاهی این شرایط همیشگی شده، به شکلی که دیگر تمایل ندارید تا با او صحبت کنید. مشکل زمانی آغاز خواهد شد که همسر شما که نزدیک ترین فرد به شما محسوب می‌شود؛ چنین باشد. اما در ادامه به بررسی دلایل و راهکارهای موثر در این زمینه خواهیم پرداخت. برای اطلاع از شرایط ازدواج با فرد سیگاری کلیک نمایید.

علت بوی بد دهان همسر

 

دلایل مختلفی برای بوی بد دهان همسر وجود دارد. گاهی این موضوع نشانه ای از وجود مشکلی بزرگ تر در بدن است. از این رو اگر همسر این موضوع را پیگیری نماید؛ می‌تواند از بروز بیماری های بیشتر پیشگیری کند. برای آشنایی با دلایل سرد مزاجی زنان کلیک نمایید.

عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ها

یکی از رایج ترین دلایل بوی بد دهان همسر، مسواک نزدن و عدم استفاده از نخ دندان و یا شوینده های دهان است. طبیعتا وقتی دیر به دیر مسواک بزنید؛ دهان شما بوی بدی خواهد گرفت.

ابتلا به بیماری لثه یا پوسیده شدن دندانها | بوی بد دهان همسر

از دیگر دلایل بوی بد دهان همسر ، بروز بیماری های لثه یا پوسیده شدن دندانهاست. در این حالت زمانی که دندان خود را پر می‌کنید و با بیماری لثه خود را درمان می‌کنید؛ بوی دهان نیز برطرف خواهد شد.

مصرف دخانیات و الکل

بوی الکل و سیگار برای هیچکس خوشایند نیست. مخصوصا همسرتان که قرار است با شما همبستر شود. از این رو بهتر است مصرف چنین موادی را ترک نمایید.

خوردن برخی از غذاها | بوی بد دهان همسر

بوی برخی از غذاها و خوراکی ها مثل سیر و پیاز برای مدت زمان زیادی در دهان مانده و باعث آزردگی همسر می‌شود. از این رو بهتر است بعد از خوردن چنین غذاهایی از آدامس و مسواک استفاده کنید.

خشک بودن دهان

از دیگر دلایل بوی بد دهان همسر ، می‌توانیم به خشکی دهان اشاره کنیم. افرادی که کم آب می‌خورند و یا در حین خواب دهان شان باز می‌ماند؛ بیشتر احتمال دارد که  چنین حالتی را به صورت مزمن تجربه کنند.

داشتن رژیم غذایی خاص | بوی بد دهان همسر

استفاده از رژیم غذایی خاص و یا روزه گرفتن نیز باعث بروز چنین حالتی می‌گردد. برای مثال با خوردن غذاهای کم کربونات بدن چربی بیشتری سوزانده و منجر به تولید ماده ای به نام کتون می‌گردد که بوی بدی ایجاد می‌کند.

ابتلا به بیماری های معده

در مواردی بوی بد دهان همسر ارتباطی با سلامت دهان و دندان و یا رژیم غذایی ندارد. بلکه به دلیل ابتلا به بیماری های معده مثل ریفلاکس، میکروب معده، زخم معده و … این اتفاق می‌افتد.

مصرف برخی از داروها | بوی بد دهان همسر

مصرف برخی داروها منجر به کاهش بزاق و خشکی دهان می‌شوند و در نهایت بوی بد دهان همسر را ایجاد می‌کنند.

بروز مشکلاتی در دهان، بینی و گلو

زمانی که اختلالاتی در ساختار و یا عملکرد دهان، بینی و گلو وجود داشته باشد؛ باید چنین انتظاری نیز داشته باشیم.

ابتلا به برخی از بیماری ها

ابتلا به بیماری هایی مثل دیابت، عفونت گلو، سینوزیت، برخی از سرطان ها، انسداد روده، نارسایی کبد و کلیه و… می‌تواند منجر به بوی بد دهان همسر گردد.

بارداری

در دوران بارداری تغییرات هورمونی، کمبود آب بدن و خوردن غذاهای مختلف، بوی بد دهان همسر را تشدید می‌کند.

بازشدن مجراهای تنفسی

گشادی مجراهای تنفسی یا برونشکتازی در اثر عفونتو ایجاد شده و از علائم آن بوی بد دهان است.

پیامدهای ناشی از بوی بد دهان همسر

برخی از پس از چندین بار تذکر به همسر دیگر نسبت به این موضوع بی اهمیت شده و تلاشی در این زمینه نمی‌کنند. تنها از همسر خود فاصله گرفته و تلاش می‌کنند تا ارتباط کمتری با او داشته باشند. در صورتی که اینکار تنها پاک کردن صورت مسئله است. این موضوع باعث سردی جنسی و کاهش صمیمیت در میان زوجین شده میزان رضایت از زندگی زناشویی را به شدت کاهش می‌دهد. از این رو بهتر است اگر به همسر خود علاقه دارید؛ حتما به او کمک کنید تا بر این شرایط غلبه کند. برای اطلاع از دلایل بروز تنفر از رابطه کلیک نمایید.

نشانه هایی که دهان شما بو می‌دهد

همانطور که گفته شد در مواردی خود فرد اصلا متوجه نیست که دهانش بوی بدی می‌دهد. اما قطعا دیگران نشانه هایی از خود بروز می‌دهند؛ که می‌توانید متوجه این موضوع بشوید. برای مثال احتمالا دیگران از اینکه نزدیک شما بشوند امتناع کرده و یا حتی فاصله می‌گیرند. تمایلی به هم صحبتی با شما نداشته و یا حتی جای خواب خود را تغییر می‌دهند. در مواردی این موضوع به صورت مستقیم به شما گفته می‌شود. حتی ممکن است به صورت مکرر به شما آدامس تعارف کرده و یا اصرار به خوردن چیزی بکنند.

چگونه به طرف مقابل بگوییم که دهانش بو می‌دهد؟

 

صحبت کردن در این مورد برای شما سخت خواهد بود. اما اینکار را می‌توان به صورت مستقیم و غیر مستقیم انجام داد. برخی از روش هایی که در این شرایط می‌توانید از آنها استفاده نمایید؛ شامل موارد زیر هستند.

  • تعارف کردن آدامس
  • بوسیدن او به شرط آدامس خوردن
  • تعارف کردن آب
  • صحبت کردن با او در مورد سلامت دهان و دندانها
  • شما وانمود کنید که دهان تان بو می‌دهد
  • مستقیم به او بگویید که از دست او ناراحت هستید
  • به صورت عملی رعایت نکات بهداشتی را به او یاد دهید

سخن پایانی

بوی بد دهان همسر بعد از مدتی می‌تواند شرایط بدی را در زندگی مشترک برای شما ایجاد نماید. چرا که احتمالا نتوانید با او در این مورد صحبت کرده و از طرفی دیگران نیز به شما تذکراتی بدهند. اما فراموش نکنید که این موضوع روی رابطه شما تاثیر خواهد داشت؛ پس باید بتوانید در این زمینه به درستی اقدام کنید. برای حل کردن این موضوع می‌توانید علاوه بر استفاده از روش های بالا از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بوی بد دهان همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: بوی بد دهان همسر



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

استرس ترافیک در زندگی شهری یک موضوع کاملا طبیعی است. در واقع با زندگی در کلان شهرها احتمالا شما زمان زیادی از در ترافیک از دست خواهید داد. این موضوع برای برخی تبدیل به یک نوع استرس شده و می‌تواند مانع از رانندگی و یا حتی بیرون رفتن آنها شود. چرا که افراد ترجیح می‌دهند که در خانه بمانند؛ اما در ترافیک گیر نکنند. با اینکه این موضوع در رانندگی اجتناب ناپذیر بوده و به هر حال آن را تجربه خواهید کرد؛ اما می‌تواند بسیار آزارنده باشد و منجر به فرسایش روانی گردد. از این رو اگر در شهرهای پرترافیک مانند تهران رانندگی می‌کنید؛ مطالعه این مقاله خالی از لطف نیست. در این زمینه می‌توانید از مشاوره تلفنی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس ترافیک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

استرس ترافیک به چه معناست؟

به طور کلی موضوعات زیادی می‌توانند برای ما استرس آور باشند. شاید حتی دلیل استرس ما برای دیگران منطقی به نظر نرسیده و عجیب به نظر برسد. اما باید بدانید که همین دلایل می‌توانند از لحاظ روانی شما را فرسوده کرده و مشکلات زیادی را برایتان ایجاد کنند. استرس ترافیک به این دلیل بروز می‌کند که افراد بعد از یک روز طولانی و خسته کننده در حالیکه در راه بازگشت به خانه هستند؛ احساس می‌کنند که زمان زیادی را از دست داده و از طرفی چاره دیگری ندارند. در واقع این احساس استیصال است که آنها را فرسوده کرده و تصور می‌کنند که چاره ای ندارند. برای جلوگیری از بروز ترس از رانندگی کلیک نمایید.

خشم ناشی از استرس ترافیک

اغلب افراد تحت تاثیر استرس ترافیک ، احساسات مختلفی را مانند خشم تجربه می‌کنند. در واقع این اضطراب بعد از مدتی تبدیل به خشم شده و به همین دلیل شاهد بروز واکنش های متفاوتی از افراد در ترافیک هستیم. مثل کسانی که به طور ناگهانی تغییر مسیر می‌دهند و یا بوق می‌زنند و ناسزا می‌گویند. یکی از دلایل عصبانی شدن در ترافیک این است که شما نمی‌دانید چه کسی را باید مقصر بدانید و از طرفی هیچ راه بازگشتی نیز وجود ندارد. این استرس یا خشم می‌تواند اثرات جسمانی زیادی برای افراد داشته باشد. از این رو باید تا حد امکان خونسردی خود را در ترافیک حفظ کرد.

راهکارهای مقابله با استرس ترافیک

 

اگر شما هم فردی هستید که روزانه ساعات زیادی را در ترافیک می‌گذرانید و یا دچار استرس ترافیک هستید؛ می‌توانید از راهکارهای زیر در این زمینه استفاده نمایید.

استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی

یکی از اصلی ترین راه های کاهش استرس ترافیک، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی مثل اتوبوس و مترو است. شاید بگویید که هیچ ایستگاهی نزدیک محل کار یا خانه شما نیست. اما با اینکار زمانی که می‌گذارنید؛ قطعا کمتر از گذشته خواهد بود. برای اطلاع از راه های درمان استرس و اضطراب کلیک نمایید.

تغییر دیدگاه خود

گاهی این دیدگاه افراد نسبت به رانندگی و یا حتی بیرون رفتن است که منجر به استرس ترافیک می‌گردد. به همین دلیل باید به رانندگی به چشم یک تفریح نگاه کرده که بعد از یک روز شلوغ می‌تواند حال شما را خوب کند.

استفاده از زمانی که در ترافیک هستید به شکل مفید

در مدت زمانی که در ترافیک گیر افتاده اید؛ کارهای زیادی هست که می‌توانید انجام دهید. برای مثال به یک پادکست گوش دهید و یا شروع به یادگیری یک زبان جدید کنید. در این حالت استرس ترافیک برایتان قابل تحمل تر خواهد شد.

اطلاع از ساعت ترافیک

با اینکه در برخی از مسیرها همواره ترافیک هست؛ اما به طور کلی بهتر است قبل از خارج شدن از خانه حتما مسیرها را چک کنید. اینکار به شما کمک می‌کند که در زمان صرفه جویی کرده و زودتر برسید. با اینکار برنامه ریزی نیز برایتان ساده تر خواهد شد.

زودتر از خانه خارج شدن

در بسیاری از موارد، افراد به این دلیل که به موقع به قرار خود نمی‌رسند؛ دچار استرس ترافیک خواهند شد. از این رو اگر برنامه ریزی کرده و تنها کمی زودتر از خانه خارج شوند؛ قطعا به موقع حاضر خواهند شد.

در این مورد با مدیر خود صحبت کنید

اگر قادر به حل این مشکل نیستید؛ بهتر است در این مورد با مدیر خود صحبت کرده و یا حتی شغلی نزدیک به خانه تان پیدا کنید. در بیشتر موارد، مدیران این موضوع را درک کرده و با کارمندان خود همکاری می‌کنند.

ذهن خود را مشغول این موضوع نکنید

برخی از افراد، بیش از اندازه به یک موضوع پرداخته و در ذهن خود به آن شاخ و برگ می‌دهند. گاها استرس ترافیک باعث می‌شود تا حس کنید؛ قربانی هستید. اما باید بدانید که افراد زیادی با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند؛ پس شما تنها نیستید.

همیشه بنزین خود را پر نگه دارید

معمولا خودروها در ترافیک به سوخت بیشتری نیاز داشته و بنزین زودتر تموم می‌شود. همین موضوع می‌تواند از لحاظ روانی استرس بیشتری را به افراد وارد کند. از این رو اگر احتمال ترافیک را می‌دهید؛ حتما باک ماشین خود را پر نگه داشته تا از این بابت دچار مشکل نشوید.

به شکل مناسبی روی صندلی نشسته به درستی نفس بکشید

راهکار دیگری  که تا حد زیادی می‌تواند استرس ترافیک شما را به شکل قابل توجهی کاهش دهد؛ نشستن درست روی صندلی ماشین و درست نفس کشیدن است. برخی از افراد در این شرایط نفس خود را حبس کرده و به درستی دم و بازدم ندارند. اما به باید کاملا صاف روی صندلی نشسته و به صورت مکرر نفس بکشید. برای آشنایی با انواع اختلالات اضطرابی کلیک نمایید.

سایر نکات برای غلبه بر استرس ترافیک

علاوه بر مواردی که در بالا به آنها اشاره شد؛ نکات دیگری نیز در این زمینه وجود دارد که می‌تواند استرس ترافیک را کاهش دهد. در این قسمت به برخی از این راهکارها اشاره کرده ایم.

  • حتما غذا بخورید و با شکم سیر رانندگی کنید
  • استفاده از روش های مراقبه
  • حواس خود را پرت چیز دیگری کنید
  • از اپلیکیشن های مسیریابی استفاده کنید
  • حفظ فاصله با ماشین های دیگر
  • از یک روانشناس برای کاهش استرس کمک بگیرید

پیامدهای ناشی از استرس ترافیک

 

همانطور که گفته شد؛ در مواردی ممکن است استرس ترافیک به قدری شدید شود که مانع از رانندگی افراد شده و یا حتی آنها را از خارج شدن از خانه منصرف کند. معمولا چنین افرادی زودتر دچار فرسودگی شغلی شده و حتی ممکن است شغل خود را نیز رها کنند. از این رو درمان و یا کنترل این نوع استرس از اهمیت بالایی برخوردار است.

سخن پایانی

برای همه ما پیش امده است که در ترافیک گیر افتاده ایم. این موضوع یک قضیه جهانی بوده و دلایل مختلفی دارد. اما بروز استرس شدید در این شرایط عادی نیست و باید در مورد آن کاری کرد. برای از بین بردن استرس ترافیک ، علاوه بر روش هایی که در قسمت های قبلی به آنها اشاره کردیم؛ باید حتما از یک روانشناس نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس ترافیک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: استرس ترافیک را چطور از خود دور کنیم؟



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 بهمن 1403 | نظرات ()