نوشته شده توسط : newmiiind

رابطه مقعدی یا رابطه از پشت یکی از انواع رابطه‌جنسی است که بسیاری از زوجین آن را انجام می‌دهند. با اینکه فانتزی ها و عادات جنسی زوجین با یکدیگر متفاوت هستند؛ اما معمولا بیشتر زنان از برقراری رابطه مقعدی نه تنها لذت نمی‌برند؛ بلکه درد زیادی را نیز تجربه می‌کنند. از طرفی بخش اعظمی از مشکلات چنین رابطه ای برای زنان برجای می‌ماند. با این حال به دلایل مختلفی به برقراری چنین رابطه ای تن می‌دهند. به همین دلیل بهتر است هم مردان و هم زنان اطلاعاتی در این مورد کسب کرده تا در صورت تمایل به انجام آن، دچار مشکلات کمتری گردند. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه مقعدی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

رابطه مقعدی چگونه است؟

رابطه مقعدی یا سکس آنال بدین معناست که دخول از طریق مقعد صورت گرفته و و این ناحیه تحریک می‌شود. با اینکه در بیشتر موارد چنین رابطه ای اصلا توصیه نشده و یا حتی یک نوع تابو محسوب می‌شود؛ اما بسیاری از زوجین از انجام آن لذت می‌برند. باید بدانند که چنین رابطه‌ای در دراز مدت، مشکلاتی را نیز به همراه خواهد داشت.

معمولا تصور می‌شود که زنان خواستار برقراری چنین رابطه ای مخصوصا قبل از ازدواج هستند؛ در صورتی که زنان اصلا از رابطه از پشت لذت نبرده و تنها برای راضی کردن طرف مقابل خود، چنین رابطه ای را انتخاب می‌کنند. در ادامه بیشتر در مورد دلایل و پیامدهای این رابطه توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از انواع روش های رابطه بدون دخول کلیک نمایید.

آیا داشتن رابطه از پشت قابل تشخیص است؟

از آنجایی که برای بسیاری از دختران بکارت قبل از ازدواج از اهمیت زیادی برخوردار است؛ برای برطرف کردن نیاز جنسی خود از رابطه مقعدی استفاده کرده و برایشان این موضوع مهم است که آیا دیگران متوجه آن خواهند شد یا خیر. در ابتدا باید بگوییم که تشخیص رابطه واژینال و یا مقعدی از عهده افراد عادی برنمی‌آید.

از طرفی اگر دختری به ندرت رابطه مقعدی داشته باشد؛ حتی متخصص هم ممکن است در این مورد دچار اشتباه شود. اما داشتن رابطه از پشت به صورت مکرر، باعث می‌شود تا عضلات این ناحیه شل شده و حتی آثاری از رابطه در دیواره مقعد برجای بماند. از این رو متخصص به راحتی می‌تواند این موضوع را تشخیص دهد.

دلایل تمایل افراد به رابطه از پشت

 

با وجود اطلاع از مشکلات ناشی از این نوع رابطه، زوجین به دلایل مختلفی، تمایل به انجام آن دارند. در این قسمت به توضیح این دلایل خواهیم پرداخت.

ترس از بارداری

یکی از اصلی ترین دلایل تمایل زوجین به رابطه مقعدی ، ترس از بارداری در آنان است. برای مثال زوجین در دوران نامزدی یا عقد از چنین رابطه ای استفاده می‌کنند یا بارداری زودهنگام اتفاق نیوفتد.

باورهای غلطی که در این مورد وجود دارد | رابطه مقعدی

اطلاعات غلطی که در مورد رابطه مقعدی وجود دارد نیز زوجین را ترغیب به انجام رابطه مقعدی می‌کند. برای مثال آنها تصور می‌کنند که بیماری های مقاربتی از طریق رابطه از پشت منتقل نمی‌شود. در صورتی که اینطور نبوده و در برخی موارد شاهد انتقال این بیماری ها از طریق رابطه دهانی یا مقعدی هستیم. برای اطلاع از شرایط انجام رابطه دهانی کلیک نمایید.

آسیب نرسیدن به پرده بکارت

از دلایل تمایل به رابطه مقعدی ، می‌توانیم به آسیب نرسیدن به پرده بکارت نیز اشاره کنیم. برخی از دخترانی که قبل از ازدواج رابطه‌جنسی دارند؛ این روش را انتخاب می‌کنند که سکس داشتن خود را از دیگران پنهان کنند و پرده بکارت را حفظ نمایند. برای اطلاع از چگونگی رابطه جنسی در دوران عقد کلیک نمایید.

فواید رابطه مقعدی

البته این نوع رابطه، فوایدی هم می‌تواند داشته باشد. برای مثال در برخی موارد شاهد این موضوع هستیم که تحریک مقعد منجر به ارگاسم سریعتر و لذت بیشتر می‌شود. و یا با این روش زوجین می‌توانند در رابطه خود تنوع ایجاد کنند. کاهش احتمال بارداری نیز دلیل دیگری برای استفاده از این روش در رابطه جنسی است.

البته این نکته را فراموش نکنید که انجام رابطه از پشت برای همه افراد مناسب نبوده و بهتر است برای انجام اینکار به شریک خود فشار وارد نکنید.

پیامدهای ناشی از رابطه از پشت

بعد از پیدا کردن دلیل تمایل به رابطه از پشت ، بهتر است با پیامدهای ناشی از آن نیز آشنا شوید. بسیاری از زوجین به این دلیل به انجام این رابطه اصرار دارند که از مشکلات ناشی از آن مطلع نیستند. در این قسمت برخی از این مشکلات را ذکر خواهیم کرد.

پاره شدن مقعد

بافت داخلی مقعد به اندازه قسمت بیرونی آن محکم نبوده و بسیار آسیب پذیر است. از این رو با انجام مکرر رابطه مقعدی و یا انجام آن به صورت نادرست، احتمال پارگی این ناحیه وجود دارد.

ابتلا به بی اختیاری مدفوع | رابطه مقعدی

سکس مقعدی به صورت مداوم، اسفنکتر دفع مدفوع را ضعیف کرده و باعث می‌شود تا افراد کنترل خود را بر دفع مدفوع از بین بدهند.

ابتلا به عفونت واژن یا مجاری ادراری

این حالت به این دلیل اتفاق می‌افتد که افراد از یک کاندوم برای رابطه واژینال و مقعدی استفاده می‌کنند. و یا موارد بهداشتی دیگر را رعایت نمی‌کنند.

بروز خونریزی خفیف | رابطه مقعدی

خونریزی بعد از رابطه از پشت نشانه ای از پارگی شقاق و یا ابتلا به هموروئید است.

احساس درد و سوزش در ناحیه مقعد

حتی با انجام یک بار رابطه از پشت، افراد تا چند روز دردی را در این ناحیه احساس کرده و احتمالا در نشستن، خوابیدن و یا حتی مدفوع کردن، دچار مشکل خواهند شد.

بروز مشکلاتی در مدفوع کردن | رابطه مقعدی

با وجود درد؛ طبیعتا مدفوع کردن دشوار شده و حتی افراد ممکن است اختیار خود را نیز از دست بدهند.

بروز زودانزالی در مردان

پیامدهای ناشی از رابطه مقعدی ، تنها برای زنان نبوده و مردان را نیز دچار مشکلات می‌کند. با انجام مکرر این کار مردان دچار زودانزالی شده و همین موضوع بر کیفیت رابطه جنسی در دراز مدت تاثیر می‌گذارد.

فشار آمدن به کیسه منی | رابطه مقعدی

همچنین با رابطه از پشت ، به کیسه منی و پروستات در مردان فشار آمده و آنها را نیز دچار احساس درد خواهد کرد.

برای داشتن رابطه مقعدی ایمن چه کنیم؟

اگر واقعا مایل به برقراری رابطه از پشت هستید؛ با رعایت نکاتی می‌توانید مشکلات ناشی از این موضوع را به حداقل برسانید.

  • برای مثال حتما از لوبریکانت استفاده کرده و مطمئن شوید که تحریک به اندازه کافی صورت گرفته است.
  • برای تحریک مقعد حتی می‌توانید از انگشت و یا ابزارهای دیگر نیز استفاده نمایید و حتما نیازی به دخول کامل نیست.
  • برای رابطه واژینال و مقعدی از دو کاندوم جداگانه استفاده نمایید.
  • قبل از شروع رابطه مقعدی، مقعد خود را کاملا تمیز کنید. می‌توانید برای اینکار از دوش مقعدی استفاده کنید.

رابطه از پشت در دوران بارداری

 

تصمیم گیری در مورد برقراری رابطه مقعدی در دوران بارداری یک تصمیم شخصی بوده و بستگی به شرایط دارد. اما افراد باید حتما در این مورد با متخصص خود مشورت کرده و نکاتی را رعایت نمایند. از طرفی زنانی که بارداری های پرخطر دارند؛ بهتر است در این دوران به طور کلی از برقراری رابطه آنال پرهیز نمایند. برای آشنایی با چگونگی برقراری رابطه جنسی در بارداری کلیک نمایید.

سخن پایانی

استفاده از روش های مختلف در رابطه جنسی، در بیشتر موارد کیفیت رابطه را افزایش داده و منجر به صمیمیت بیشتر زوجین می‌گردد. اما افراد باید نکاتی را نیز در این زمینه رعایت کرده و مشکلات ناشی از آن نیز باخبر باشند. به طور کلی معایب رابطه مقعدی از مزایای آن بیشتر بوده و بهتر است زوجین در صورت تمایل حتما با یک مشاور صحبت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه مقعدی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: رابطه مقعدی (رابطه از پشت)



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

برخورد با کسی که تهمت میزنه کار دشواری است. چرا که با صحبت کردن و توضیح دادن هرچه بیشتر با این فرد، احتمالا بیشتر آرامش روانی خود را از دست خواهید داد. البته که در برخی موارد توضیح دادن ضروری است و با ادله محکم و قوی می‌توانید به این موضوع پایان دهید. اما به طور کلی متهم کردن فردی دیگر نشان از ضعف روانی طرف مقابل داشته و کار منطقی نیست. چرا که جایگزین های بهتری برای اینکار وجود داشته و اینکار وظیفه دیگران است. از طرفی احتمالا همه ما در چنین موقعیتی هرچند کوچک قرار می‌گیریم. از این رو باید اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کرده و به شکل درستی برخورد کنیم. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با کسی که تهمت میزنه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

روش برخورد با کسی که تهمت میزنه چگونه است؟

 

بیشتر افراد معمولا زمانی که در چنین موقعیتی قرار می‌گیرند؛ دچار استرس و دستپاچگی شده و نمی‌دانند که باید چه واکنشی از خود نشان دهند. حتی اگر واقعا کاری انجام نداده باشند. چرا که مورد تهمت واقع شدن شرایط سختی را برای افراد ایجاد کرده و اعتماد به نفس آن‌ها را خدشه دار می‌کند. در مقابل عده ای بسیار راحت اینکار را انجام داده و حتی تقصیرات خود را گردن دیگران می‌اندازند. در صورتی که افترا زدن، نه تنها کار اخلاقی نیست؛ بلکه تبعات قانونی نیز دارد. از این رو نباید در این مورد احساسی عمل نمود.

در این قسمت به توضیح روش هایی می‌پردازیم که با آن‌ها می‌توانید خود را تبرعه کرده و از بروز مجدد این حالت نیز جلوگیری نمایید. برای آشنایی با راه‌های کسب مهارت جرات ورزی کلیک نمایید.

در ابتدا معنی درست تهمت را درک کنید

برای اینکه بتوانید واکنش درستی در مقابل فردی که تهمت میزنه داشته باشید؛ در ابتدا باید بدانید که چه حرفی تهمت محسوب شده و یا در چه زمانی باید از خود دفاع کنید. در برخی موارد افراد عجولانه و از روی احساس تصمیم می‌گیرند و به همین دلیل رفتار بدی داشته و بیشتر خود را متهم می‌کنند.

اما زمانی که بدانید چه زمانی دقیقا مورد تهمت قرار گرفتید؛ این موضوع راحت تر خواهد شد. برخی از شایعه ها با نیت بدی در مورد شما ساخته نشده اند و یا فردی که این موضوع را با شما بیان می‌کند؛ قصد کمک کردن به شما را دارد و نمی‌خواهد تهمت بزند. از این رو در ابتدا خونسردی خود را حفظ کرده و رفتارهای خود را بررسی کنید.

از اینکه در موضع تهمت باشید؛ جلوگیری نمایید | برخورد با کسی که تهمت میزنه

گاهی افراد با رفتارهای اشتباه، خودشان را مظان اتهام قرار داده و از دیگران هم توقع دارند که به آنها تهمت نزنند. طبیعتا برخی از رفتارها شک برانگیز بوده و باعث می‌شود تا دیگران دچار سوتفاهم شوند. به همین دلیل بهتر است از همان ابتدا به سراغ کارهایی نروید که دیگران را مشکوک می‌کند.

این موضوع را خودتان حل کنید

در مرحله نخست خودتان در برخورد با کسی که تهمت میزنه عمل کنید. این بدان معناست که نیازی نیست دیگران را از همان ابتدا درگیر کرده و این موضوع را به همه بگویید. بلکه تلاش کنید خودتان به دنبال عامل سوتفاهم بوده و اجازه ندهید تا افراد زیادی درگیر این موضوع شوند. برای اطلاع از راه‌های برخورد با کسی که مسخره میکنه کلیک نمایید.

در مرحله بعدی از دیگران کمک بگیرید | برخورد با کسی که تهمت میزنه

اگر احساس کردید که برای کنار آمدن با چنین موضوعی و حل آن نیاز به کمک دیگران دارید؛ حتما اینکار را انجام دهید. البته که احتمالا در مرحله ای قطعا به آنها نیاز پیدا کرده و حتی باید از آنها به عنوان شاهد استفاده کنید. البته که با اینکار آنها را تا حدی نیز درگیر می‌کنید. اما به طور کلی باعث می‌شود تا این موضوع سریعتر حل شود.

اهمیت برخورد با کسی که تهمت میزنه

فارغ از اینکه دقیقا چطور نسبت به کسی که تهمت میزنه واکنش نشان می‌دهید؛ برخورد با او از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که با اینکار نه تنها خود را نجات می‌دهید؛ بلکه از بروز این اتفاق به صورت مجدد و اتفاقات بزرگتر نیز جلوگیری خواهید کرد. گاهی یک تهمت کوچک و ساده و چنان بزرگ شده و تبدیل به مشکل اساسی می‌گردد که خود فرد تهمت زننده نیز انتظارش را ندارد. و در نهایت همه متوجه خواهند شد که این تنها از ضعف وجودی فرد تهمت زننده نشات می‌گیرد. به همین دلیل برخورد درست و به موقع با چنین فردی حائز اهمیت بوده و بهتر است نسبت به آن بی تفاوت نباشید. برای اطلاع از راه های شناخت دوست و دشمن کلیک نمایید.

چرا یک نفر به دیگران تهمت میزنه؟

 

بررسی کردن دلیل این موضوع که چرا یک نفر به دیگران تهمت می‌زند نیز مهم است. چرا که گاهی با اینکار می‌توانیم از این موضوع خارج شده و حتی به طرف مقابل کمک کنیم تا او نیز دیگر اینکار را تکرار نکند. در این قسمت به توضیح دلایلی می‌‌پردازیم که باعث می‌شوند یک فرد به دیگران تهمت بزند. برای اطلاع از راه های برخورد با آدم های نمک نشناس کلیک نمایید.

خودش متهم است

گاهی کسی که تهمت میزنه ، خودش متهم بوده و با اینکار قصد دارد تا توجه ها را به سمت فرد دیگری معطف کند. به اینکار در روانشناسی، فرافکنی می‌گویند که یک مکانیسم دفاعی است. در این حالت فرد کاری را که خودش انجام داده است را به دیگران نسبت می‌دهد.

ابتلا به اختلالات روانی مختلف می‌باشد | برخورد با کسی که تهمت میزنه

بیشتر به این موضوع اشاره کردیم که فردی که افترا زنی می‌کند؛ خود مبتلا به اختلالات روانی مختلف است. برای مثال افرادی که مبتلا به اختلال شخصیت ضداجتماعی هستند؛ تلاش می‌کنند تا به دیگران آسیب بزنند.

درک درستی از پیامدهای تهمت زدن ندارد

یکی دیگر از دلایلی که باعث می‌شود تا یک نفر به دیگران تهمت بزند؛ این است که نمی‌داند دقیقا در حال انجام چه کاری است و این رفتار چه پیامدهایی در پی دارد. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از حسادت به دیگران کلیک نمایید.

به دنبال زیرآب زنی است | برخورد با کسی که تهمت میزنه

یکی از واضح ترین اهدافی که این افراد دارند؛ این است که در فضاهای مختلف زیرآب زنی کرده و خودشان به موقعیت بهتری دست یابند. برای مثال فردی که در محیط کار به همکارش تهمت دزدی می‌زند؛ به دنبال ترفیع درجه است.

سخن پایانی

شاید بتوان گفت که تهمت و افرا زنی به دیگران کار دشواری است. اما برخورد با کسی که تهمت میزنه و خارج شدن از این موقعیت به سادگی اتفاق نمی‌افتد. به همین دلیل اهمیت دارد که خود را برای چنین موقعیتی آماده کرده و از حق و حقوق خود نیز آگاه باشید. شما در صورت اثبات شدن بی گناهی تان می‌توانید قانونی در این مورد اقدام نمایید. همچنین بهتر است از یک روانشناس نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با کسی که تهمت میزنه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: برخورد با کسی که تهمت میزنه



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دوست پسرم منو میزنه نمیدونم چیکار کنم؟ طبیعی است که در یک رابطه عاطفی زمانی که به طرف مقابل علاقه و وابستگی دارید؛ به راحتی نمی‌توانید او را ترک کنید. اما در اینجا شما همسر طرف مقابل نیستید و از طرفی موضوع دست به زن داشتن و خشونت فیزیکی، بسیار حساس و مهم است. در واقع نباید به سادگی از کنار این موضوع بگذرید. وقتی در مورد علت این رویداد سوال می‌شود؛ دلایل بی اهمیت و سطحی را بیان می‌کنند. از این رو اگر فردی در یک رابطه عاطفی رفتارهای خشونت آمیز نشان می‌دهد؛ شاید بهتر باشد رابطه خود را با او پایان داده و از خودتان محافظت کنید. در این زمینه می‌توانید از یک مشاور نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوست پسرم منو میزنه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دوست پسرم منو میزنه

طبیعتا زمانی که شاهد این موضوع هستید که دوست پسرتان که زمانی خود را بسیار عاشق پیشه معرفی می‌کرد؛ اکنون شما را کتک می‌زند و یا بی احترامی می‌کند، در شرایط سختی از لحاظ روانی قرار خواهید گرفت. چرا که احتمالا هم ماندن در چنین رابطه‌ای و هم پایان دادن به آن برایتان دشوار است.

فراموش نکنید که او به هیچ دلیلی مجاز به انجام اینکار نیست. شاید ذهن شما شروع به دلیل تراشی کرده و حتی به این نتیجه برسید که او حق داشته که شما را کتک بزند؛ در صورتی که حتی همسرتان نیز نباید اینکار را بکند و شما لایق چنین چیزی نیستید. از این رو در ادامه بیشتر در مورد دلایل انجام اینکار و راه های برخورد ب آن توضیح خواهیم داد. برای آشنایی بیشتر با نشانه های رابطه تاکسیک کلیک نمایید.

چرا دوست پسرم منو میزنه

 

همانطور که گفته شد؛ احتمالا شما در ذهن خود دلایل زیادی برای این کار دارید. اما باید بدانید که این دلیل به شما برنمی‌گردد. بلکه چنین فردی که شما را کتک می‌زند مشکل داشته و خشم زیادی دارد. در این قسمت به توضیح دلایلی می‌پردازیم که منجر به بروز چنین رفتاری در دوست پسر می‌گردد. برای جلوگیری از بروز تحقیر شدن در رابطه کلیک نمایید.

او بسیار کنترلگر است

بروز چنین رفتاری از دوست پسر تنها به میزان خشم او برنمی‌گردد. بلکه گاهی او تمایل دارد تا با این روش شما را کنترل کند. چرا که با کتک زدن دختر دچار احساس ترس شده و برای هر موضوعی به دوست پسر خود جواب می‌دهد. برای مثال او از ترس اینکه دوباره کتک نخورد؛ در مورد لباسی که می‌خواهد بپوشد؛ دوستانش، محل کارش و به طور کلی همه چیز از دوست پسرش سوال می‌کند.

اعتماد به نفس کافی ندارند | دوست پسرم منو میزنه

پسری که دست بزن دارد؛ اعتماد به نفس کافی را ندارد. چنین افرادی از روش های دیگر احساس قدرت نمی‌کنند؛ به همین دلیل از کتک زدن استفاده کرده و به این روش می‌خواهند که طرف مقابل خود نشان دهند که در موضع قدرت هستند.

کنترلی بر روی خشم خود ندارند

نداشتن کنترل بر روی خشم، اصلی ترین موضوعی است که منجر به کتک زدن دوست پسر می‌شود. شاید از شما هم رفتار اشتباهی سر زده باشد و تا حدی مقصر باشید؛ اما او باید قادر باشد که خشم و عصبانیتش را در مورد شما کنترل کند. چنین افرادی معمولا در رابطه با سایر افراد مثل خانواده و یا همکاران شان تا حدی می‌توانند خشم خود را کنترل کنند. اما در مورد دوست دخترشان چنین نیستند.

مبتلا به اختلالات روانی و شخصیتی هستند | دوست پسرم منو میزنه

یکی دیگر از دلایلی که می‌توان برای این موضوع مطرح کرد؛ ابتلا به اختلالات شخصیتی و روانی است. برای مثال افرادی که مبتلا به دو قطبی، شخصیت ضد اجتماعی، پارانوئید و بیش فعالی-کمبود توجه هستند؛ بسیار احتمال دارد که در دوره آشنایی، شریک خود را کتک بزنند.

باورهای اشتباهی که در مورد کتک زدن دوست پسر وجود دارد

شاید شما با وجود چنین رفتارهایی، همچنان تمایل داشته باشید که به رابطه خود با چنین فردی ادامه دهید و یا تصور کنید که همین یکبار بوده و شما مقصر بوده اید. اینها تله های فکری هستند که می‌توانند آینده شما را نابود کنند. این فرد در زمان آشنایی که همه افراد خود را بهتر از آن چیزی که هستند؛ نشان می‌دهند، شما را کتک می‌زند. طبیعتا بعد از ازدواج نیز اینکار را به صورت مکرر تکرار خواهد کرد. از این رو بهتر است با چند نمونه از باورهای اشتباهی که در این زمینه وجود دارد؛ آشنا شوید.

❌او بعد از اینکار عذرخواهی کرده و تلاش می‌کند تا جبران کند. حتی کادوهای گران قیمتی نیز برایم خریده است.

✅حتی این رفتار بعد از کتک زدن نیز خود راهی برای کنترلگری بیشتر بر روی شماست تا شما را در رابطه نگه دارد.

❌او درمان می‌شود و اگر ازدواج کنیم؛ دیگر این اتفاق نمی‌افتد.

✅فرد پرخاشگر همواره پرخاشگر است. حتی شاید بعد از ازدواج بدتر هم بشود.

❌تقصیر خودم بود که مرا کتک زد.

✅شما هیچگاه شایسته خشونت فیزیکی، آنهم از طرف دوست پسرتان نیستید.

❌او مرا دوست دارد و به دلیل دوست داشتن زیاد است چنین رفتار می‌کند.

✅هیچگاه کسی به دلیل دوست داشتن زیاد، فرد دیگری را کتک نمی‌زند.

چه رفتاری باید از خود نشان دهید؟ | دوست پسرم منو میزنه

 

اما واکنش مناسب در چنین شرایطی چیست؟ حتی گاهی بهم زدن با چنین فردی نیز خطرناک است. از این رو باید در این مورد بسیار محتاطانه عمل کنید. برخی از روش های موثری که در این هنگام می‌توانید از آنها استفاده نمایید؛ شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های قطع رابطه با دوست پسر کلیک نمایید.

صحبت کردن و تشویق او به دریافت مشاوره: به آرامی با چنین فردی صحبت کرده و او را ترغیب کنید که حتما از مشاور کمک بگیرد. در این صورت اصلا ادامه رابطه به صلاح نیست.

سعی کنید تا با روشی ایمن این رابطه را پایان دهید: از آنجایی که احتمال بروز هر رفتاری از این فرد وجود دارد؛ احتمالا موقع پایان دادن به رابطه نیز عصبانی شده و تحمل چنین چیزی را ندارد. از این رو به تدریج اما قاطعانه اینکار را انجام دهید.

در این مورد با یک فرد قابل اعتماد صحبت کنید: حتما یکی از اطرافیان خود را در جریان گذاشته تا در صورت لزوم بتوانید از او کمک بگیرید.

سعی کنید مدارکی از رفتارهای خشونت آمیز او داشته باشید: بهتر است از جای زخم ها و کبودی های خود عکس بگیرید و یا حتی در صورت لزوم تا زمانی که دیر نشده است؛ شکایتی تنظیم کنید.

فرصت دوم ندهید: به چنین دوست پسری اصلا نباید شانس دوباره ای داد. چرا که با اینکار تنها خود را در معرض خطرات بیشتری قرار می‌دهید.

زمان بیشتری به خودتان بدهید: برای تصمیم گیری در این مورد عجله نکرده و به خوبی فکر کنید.

از 123 کمک بگیرید: این شماره اورژانس اجتماعی است که در صورت مورد خشونت واقع شدن و یا حتی داشتن افکار خودکشی می‌توانید از آنها کمک بگیرید.

سخن پایانی

معمولا فردی که در یک رابطه دوستی به خشونت فیزیکی متوسل می‌شود؛ به شکل های دیگری نیز از شما سواستفاده کرده و به طور کلی فرد سالمی نیست. از این رو بهتر است از این فرد دوری کرده و رابطه خود را با او به پایان برسانید. در این زمینه حتما با یک روانشناس و یا فرد معتمد نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: دوست پسرم منو میزنه



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

رابطه سه نفره یا تری سام یکی از انواع راه های برقراری رابطه جنسی است که در آن افراد به صورت ضربدری رابطه خواهند داشت. این نوع رابطه از رایج ترین انواع سکس گروهی است که در یک رابطه جنسی، سه نفر به طور همزمان حضور دارند. امروزه شاهد این موضوع هستیم که زوجین برای ایجاد تنوع در رابطه خود به سراغ راه هایی می‌روند؛ به جای بهبودی منجر به بدتر شدن شرایط رابطه می‌گردد. در واقع بیشتر زوج ها به این دلیل که در مورد چنین رابطه ای اطلاعات کافی نداشته و یا در مورد پیامدهای آن چیزی نمی‌دانند؛ به چنین رابطه ای تن می‌دهند. در صورتی که بعد از انجام چنین رابطه ای حتی در زندگی شخصی شان بسیاری از مسائل دچار تغییر می‌گردد.

به همین دلیل بهتر است اطلاعات خود را در این زمینه بالا برده و در صورتی که قصد انجام این کار را دارند؛ حتما از متخصص کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه  سه نفره می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تری سام چیست؟

تمایل به برقراری رابطه سه نفره یک نوع انحراف جنسی محسوب می‌شود. شاید برخی از افراد از آن تنها به عنوان یک فانتزی جنسی یاد کنند که شاید هیچگاه هم عملی نشود؛ اما حتی فردی که به این موضوع فکر می‌کند؛ در معرض سایر افکار مخرب دیگر نیز خواهد بود. از طرفی همه فانتزی های جنسی سالم نیستند و به نتایج خوبی منتهی نمی‌شوند. از این رو حتی بهتر است این موضوع تنها عنوان یک فانتزی نیز درمان شود. فراموش نکنید که در مورد انجام چنین روشی در رابطه باید حتما دو نفر رضایت کامل داشته و به هیچکس آسیبی وارد نشود. از طرفی نباید دیگری را مجبور کرده و یا تحت فشار قرار داد. زوجین باید در این مورد با یکدیگر صحبت کرده و به توافق برسند. برای آشنایی بیشتر با شرایط سکس گروهی کلیک نمایید.

چه افرادی بیشتر به رابطه سه نفره تمایل دارند؟

 

بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ بیشتر مردان مشتاق انجام چنین روابطی هستند. و از میان آنها آنهایی که مبتلا به اختلالات جنسی بوده؛ بیشتر احتمال دارد که رابطه سه نفره را انجام دهند.

چرا افراد به رابطه سه نفره تمایل دارند؟

پیدا کردن دلیل تمایل افراد به رابطه سه نفره از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که در این صورت به شکل موثرتری در این زمینه می‌توان اقدام کرد. در ادامه به توضیح برخی از دلایلی می‌پردازیم که در مورد شکل گیری این فانتزی موثر هستند. برای اطلاع از دلایل تمایل افراد به سکس ضربدری کلیک نمایید.

روحیه هیجان طلبی افراد

یکی از عمده ترین عواملی که افراد را به سمت انجام رابطه سه نفره سوق می‌دهد؛ روحیه هیجان طلبی در افراد است. افرادی که زود از تکرار خسته می‌شوند و همواره دوست دارند تا همه چیز را تجربه کنند؛ بیشتر امکان دارد که به رابطه تری سام میل داشته باشند.

تاثیر فیلم های پورن

یکی دیگر از دلایل گرایش افراد به سمت رابطه سه نفره ، تاثیر فیلم های پورن است. زوجین با دیدن چنین محتویاتی تصور می‌کنند که چقدر خوب است اگر آنها نیز چنین چیزی را تجربه کنند! در صورتی که سکس در دنیای واقعی بسیار متفاوت از فیلم های پورن می‌باشد.

مطلع نبودن از پیامدهای ناشی از رابطه سه نفره

گاهی به این دلیل که زوجین از پیامدهای ناشی از رابطه سه نفره مطلع نیستند؛ تمایل دارند تا چنین چیزی را تجربه کنند. در واقع آثار مخرب چنین رابطه ای به قدری زیاد است؛ که می‌تواند منجر به پایان یک رابطه گردد. برای آشنایی بیشتر با انواع انحرافات جنسی کلیک نمایید.

داشتن یک راز مشترک

یکی دیگر از دلایلی که می‌توان برای تمایل به رابطه سه نفره مطرح نمود؛ ایجاد یک راز مشترک است. زوجین تصور می‌کنند که با اینکار نزدیکی بیشتری را تجربه کرده و رابطه عاطفی شان نیز بهبود خواهد یافت.

جلوگیری از جدایی یا خیانت

گاهی یکی از زوجین تمایل زیادی به انجام رابطه سه نفره داشته و به این دلیل که زوج دیگر موافق اینکار نیست؛ او را با تهدید به خیانت و یا جدایی، مجبور به انجام اینکار می‌کند. از این رو افراد تصور می‌کنند که با تن دادن به اینکار در حال نجات دادن رابطه شان هستند.

بایسکشوال بودن زوجین

زمانی که یکی از زوجین و یا هردوی آنها بایسکشوال باشند نیز احتمال دارد که به انجام رابطه سه نفره تمایل داشته باشند.

پیامدهای ناشی از رابطه سه نفره

 

از طرفی باید بدانید که با انجام رابطه سه نفره ، چه چیزی در انتظارتان خواهد بود. در این قسمت برخی از پیامدهای ناشی از تری سام را ذکر کرده ایم.

دلبسته شدن: ممکن است که در این روابط به فرد سوم علاقه مند شده و نتوانید این موضوع را فراموش کنید.

ابتلا به بیماری های مقاربتی: وارد کردن نفر سوم در رابطه ریسک ابتلا به بیماری های مقاربتی را به شدت افزایش می‌دهد.

بالا رفتن احتمال بارداری ناخواسته: ممکن به صورت ناخواسته از دیگری باردار شده و نتوانید جلوی این موضوع را بگیرید.

فاصله گرفتن زوجین از یکدیگر: حتی با یکبار انجام اینکار زوجین به مرور از یکدیگر فاصله گرفته و حتی ممکن است طلاق عاطفی را تجربه نمایند.

بروز حسادت: شما در چنین رابطه شروع به مقایسه کردن می‌کنید؛ به همین دلیل حسادت در شما و یا دیگری برانگیخته خواهد شد.

لذتی از یک رابطه سالم نمی‌برند: زمانی که تری سام را تجربه می‌کنید؛ دیگر نمی‌توانید از یک رابطه عاطفی و یا سکس سالم و معمولی لذت کافی را دریافت کنید.

افزایش احتمال خیانت: تجربه کردن چنین روابطی، به شدت احتمال خیانت را افزایش می‌دهد.

داشتن احساس شرم: ممکن است بعد از این رابطه دچار احساس گناه و شرم شده و نتوانید با این موضوع کنار بیایید.

صداقت، اعتماد و صمیمیت میان زوجین نیز خدشه دار می‌شود: با تن دادن به چنین رابطه ای، احتمالا دیگر نباید انتظار صداقت، اعتماد و صمیمیت را داشته باشید.

بروز توهین و تحقیر: در این حالت احترام میان زوجین از بین رفته و بیشتر احتمال دارد که به یکدیگر توهین کرده و یا بدین وسیله دیگری را تحقیر نمایند.

تنوع طلب شدن: افراد تنوع طلب شده و دیگر دوست دارند تا همه چیز را تجربه نمایند.

چطور میل به تری سالم را از بین برده و یا کنترل کنیم؟

کنترل و یا از بین بردن میل به تری سام کار ساده ای نیست. در واقع افراد به تنهایی نمی‌توانند اینکار را انجام دهند. به همین دلیل بهتر است حتما در این زمنیه به مشاور جنسی مشاوره کرده و در ابتدا علت این موضوع را پیدا کنند. سپس با استفاده از راهکارهای عملی به همراه همسر یا شریک عاطفی شان در این زمینه اقدام نمایند.

سخن پایانی

از آنجایی که انجام رابطه سه نفره پیامدهای زیادی در زندگی مشترک و یا حتی زندگی شخصی ایجاد می‌کند؛ افراد بهتر است در این مورد حتما اطلاعات لازم را کسب کرده و به موقع اقدام نمایند. برای این موضوع حتما باید با مشاور جنسی صحبت کرده و شریک عاطفی تان نیز همکاری داشته باشد.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه  سه نفره می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: رابطه سه نفره (تری سام چیست)



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

هنوز در 30 سالگی مجردم نمی‌دونم باید چیکار کنم؟ زمانی که مدت زمان زیادی را برای رسیدن یک شاهزاده سوار بر اسب سفید صبر می‌کنید؛ اما او نمی‌آید؛ احتمالا شما دیگر در موقعیت ازدواج نبوده و علاوه بر این زمان زیادی را نیز از دست داده اید. در بیشتر موارد عقب انداختن ازدواج تا سنین بالا از کمالگرایی افراد و ملاک های نادرست شان از ازدواج نشات می‌گیرد. در نهایت هم با فردی ازدواج می‌کنند که اصلا شبیه تصورات شان نیست. از طرفی این بدان معنا نیست که نمی‌توانید در سی سالگی ازدواج کنید. بلکه افراد ممکن است در هر سنی عشق زندگی خود را پیدا کنند. اما به هر حال در این سنین، کمی ازدواج کردن سخت تر شده و ممکن است مشکلاتی ایجاد شود. در ادامه بیشتر در مورد راهکارهای موثر در این مسیر توضیح خواهیم داد. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نماید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مجرد ماندن در 30 سالگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چرا هنوز در 30 سالگی مجردم؟

 

شاید در سی سالگی به عقب برگردید و از خودتان بپرسید که چرا هنوز در 30 سالگی مجردم؟ این سوال معمولا زمانی به ذهن افراد می‌رسد که هیچ شریک عاطفی نداشته و در یک رابطه جدی نیستند. البته شاید هم از انتخاب خود راضی باشند و به راحتی بتوانند خود را قانع کنند. اما به هر حال برخی از دلایلی که منجر مجرد ماندن افراد تا سن سی سالگی می‌گردد؛ شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از بهترین سن ازدواج کلیک نمایید.

در حال ادامه تحصیل بودید

یکی از دلایلی که معمولا افراد به خاطر آن ازدواج خود را به تعویق می‌اندازند؛ تحصیل کردن است. زمانی که دیگران از آنها در مورد ازدواج کردن می‌پرسند؛ می‌گویند که ما با درس یا کارمان ازدواج کردیم و یا در حال حاضر زمان کافی برای فکر کردن به ازدواج را نداریم.

نمی‌دانید چطور باید با جنس مخالف ارتباط برقرار کنید | هنوز در 30 سالگی مجردم

یکی دیگر از دلایل اصلی و مهم ازدواج نکردن تا سی سالگی ، نداشتن مهارت های ارتباطی با جنس مخالف است. شاید حتی خیلی زودتر موقعیت مناسبی برای ازدواج داشته اید؛ اما به این دلیل که نمی‌دانستید چطور باید به او نزدیک شده و ارتباط لازم را بگیرید؛ او را از دست داده اید. به همین دلیل است که توصیه می‌شود جوانان از سن کم چنین مهارت هایی را بیاموزند.

در جمع های مختلف حاضر نمی‌شوید

طبیعتا زمانی که تا سن سی سالگی هیچ جا نرفته اید و در جمع های مختلف حضور نداشتید؛ نباید انتظار زیادی در مورد ازدواج داشته باشید. چرا که برای پیدا کردن شخصی مناسب، نمی‌توانید تنها در خانه نشسته و منتظر باشید تا آنها شما را پیدا کنند.

مسائل اقتصادی | هنوز در 30 سالگی مجردم

یکی دیگر از دلایلی که برای ازدواج نکردن تا 30 سالگی مطرح است؛ مسائل اقتصادی است. این موضوع مخصوصا در جامعه ما و به ویژه برای پسران بیشتر اتفاق می‌افتد. چرا که شروع یک زندگی مشترک، مستلزم برخورداری از یک تمکن مالی است و هم دختران و هم پسران باید برای آن آمادگی داشته باشند.

ملاک های نادرستی برای ازدواج داشتید

داشتن ملاک های غیر واقع بینانه برای ازدواج نیز دلیل دیگری برای ازدواج نکردن تا 30 سالگی است. زمانی که افراد بسیار رویا پرداز هستند؛ هیچ فردی به چشم شان کافی نیامده و به همین دلیل یا هیچگاه ازدواج نمی‌کنند و یا در سنین بالا اینکار را انجام می‌دهند. برای آشنایی بیشتر با انواع معیارهای ازدواج کلیک نمایید.

اعتماد به نفس ندارید | هنوز در 30 سالگی مجردم

ازدواج کردن و یا برقراری ارتباط با دیگران به این هدف، نیازمندی اعتماد به نفس و احساس خودارزشمندی است. زمانیکه افراد چنین احساسی را در مورد خودشان نداشته باشند؛ طبیعتا همواره ازدواج را به زمان دیگری موکول می‌کنند.

سخت گیر بوده اید

شاید شما هم افرادی را دیده باشید که در مورد همه کیس های ازدواج خود بسیار ایرادگیر بوده و یک بهانه ای برای قطع ارتباط با آنها پیدا می‌کنند. چنین افرادی به دلیل سخت گیری های که داشته اند؛ تا سن 30 سالگی مجرد مانده اند.

از رقابت کردن می‌ترسید | هنوز در 30 سالگی مجردم

ازدواج کردن و یا ارزیابی افراد مختلف، تقریبا نوعی رقابت با دیگران محسوب می‌شود. برخی از افراد به این دلیل که به طور کلی روحیه رقابت جویی نداشته و یا تمایلی به اینکار ندارد؛ وارد چنین چیزی نمی‌شوند. این موضوع هم از عدم اعتماد به نفس آنها نشات می‌گیرد.

هنوز در 30 سالگی مجردم چیکار کنم؟

 

برخی تصور می‌کنند که اگر تازه در 30 سالگی به دنبال ازدواج کردن بروند؛ عجیب و یا غیرممکن است. در صورتی که هیچگاه برای ازدواج کردن دیر نبوده و در این مورد می‌توانید از روش های مختلفی استفاده نمایید. برای اطلاع از دلایل بالا رفتن سن ازدواج کلیک نمایید.

حتما از یک مشاور کمک بگیرید

در ابتدا بهتر است از یک مشاور کمک گرفته و سعی کنید تا روی مهارت های ارتباطی و یا اعتماد به نفس خود کار کنید. این موضوع باعث می‌شود تا دیدگاه شما نسبت به ازدواج تغییر کرده و به کیس های خود برای ازدواج فرصت دهید.

در مکان های مختلف حضور یابید

در مکان هایی که احساس می‌کنید آدم های شبیه به شما وجود دارند؛ حضور یابید و تلاش کنید تا با آنها ارتباط بگیرید. همین که بر ترس خود غلبه کرده و به بیرون از خانه بروید؛ قدم بزرگی برداشته اید.

از اپلیکیشن های آنلاین استفاده نمایید

امروزه اپلیکیشن های زیادی برای دوست یابی یا ازدواج وجود دارند که می‌توانید از آنها نیز برای ارتباط گرفتن با آدمها استفاده کنید. این روش برای افرادی که مایل به حضور در بیرون از خانه نیستند؛ بسیار مناسب است.

پیامدهای مجرد بودن در 30 سالگی

با اینکه در هر سنی ممکن است موقعیت ازدواج را تجربه کنید؛ اما به طور کلی دیر ازدواج کردن پیامدهای مختص به خود را دارد. هرچه سن شما بیشتر شود؛ احتمالا سخت گیر تر شده و به طور کلی تمایل خود را برای ازدواج کردن از دست خواهید  داد. از طرفی احتمالا جامعه و خانواده نیز فشار زیادی به شما وارد خواهند کرد.

سخن پایانی

فراموش نکنید که سی سالگی سن بالایی محسوب نشده و افراد هنوز هم موقعیت های کافی در زمینه های مختلف دارند. اما به این دلیل که معمولا سن ازدواج در بازه 20 تا 25 سال است؛ ازدواج کردن در 30 سالگی دیر تلقی می‌شود. همچنین به طور کلی هرچه سن افراد برای ازدواج بالاتر می‌رود؛ مشکلات بیشتری را تجربه می‌کنند. به همین دلیل بهتر است خود را برای این موضوع آماده کرده و از متخصص نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مجرد ماندن در 30 سالگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: هنوز در 30 سالگی مجردم 



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن قطعا شرایط سختی را در دوره های مختلف زندگی خود خواهند گذراند. تفاوتی ندارد که چند سال از این موضوع می‌گذرد و یا اینکه شما از آن گذر کرده‌اید یا خیر! تجاوز از هر نوع آن یک نوع تروما محسوب می‌شود که مانند زخم کهنه ای است که هرلحظه ممکن است دوباره سر باز کند. به همین دلیل باید احساسات این افراد را به رسمیت شناخت و از طرفی به آن‌ها کمک کرد. بسیاری از افراد نحوه واکنش صحیح را نمی‌دانند به همین دلیل به جای کمک کردن، زخم دیگری به فرد قربانی زده و منجر به ناراحتی او می‌گردند. از این رو بهتر است در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده، حتی از مشاور نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تجاوز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن

در بیشتر موارد، شما متوجه این موضوع خواهید شد که یکی از اطرافیان تان مورد تجاوز قرار گرفته است. در واقع یا او این موضوع را به صورت مستقیم با شما در میان گذاشته و یا نشانه های واضحی از خود نشان می‌دهند. اما در هر صورت بهتر است بعد از مطلع شدن از این موضوع تلاش کنید تا به آنها به شکل درستی کمک نمایید. البته که کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن ، باید خودشان طالب کمک گرفتن از شما باشند. از این رو قصد داریم تا بیشتر در مورد روش های صحیح کمک کردن به این افراد، به شما کمک نماییم. برای آشنایی بیشتر با شرایط خشونت خانگی کلیک نمایید.

انواع تجاوز

وقتی صحبت از تجاوز می‌شود؛ همه افراد در مرحله اول، تجاوز جنسی را به یاد می‌آورند. همین موضوع باعث می‌شود تا اطرافیان انواع دیگر تجاوز را به رسمیت نشناخته در مورد آنها کاری کنند. اما سایر انواع تجاوز نیز می‌توانند دقیقا همین تاثیر را بر روان قربانیان بگذارند. تجاوز می‌تواند کلامی یا ذهنی باشد و یا حتی در مورد حقوق افراد صورت گیرد. شناسایی انواع تجاوز می‌تواند در کیفیت کمک رسانی به کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن ، موثر باشد.

با کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتند چطور برخورد کنیم؟

 

اما چطور باید با کسانی که به تازگی مورد تجاوز قرار گرفتن ، برخورد کنیم؟ این یکی از موضوعات حساس و مهم است که بیشتر افراد عادی در آن شکست می‌خورند. در این قسمت به توضیح راهکارهایی خواهیم پرداخت که برای فرد قربانی بسیار موثر و کمک کننده خواهند بود.

به حرف های آنان به خوبی گوش دهید

در قدم اول در برخورد با کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن ، باید شنونده خوبی باشید. سعی کنید با دقت به حرف های آنان گوش داده و قضاوت کنید. گاهی آنها تنها به فردی نیاز دارند که به حرف های آنان گوش دهد.

به فرد کمک کنید تا گزینه هایی که دارد را بررسی کند | کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن

باید در مواجه با کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن ، به آنها یادآوری کنید که حقوقی دارند که باید از آنها استفاده کنند. در واقع گزینه ها را به آنها نشان داده و به آنها کمک کنید تا از آنها استفاده کنند. با اینکار آنها احساس آزادی عمل بیشتری کرده و دوباره می‌توانند اعتماد به نفس خود را بازیابند.

او را مقصر ندانید

فراموی نکنید که اصلا نباید کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن را مقصر بدانید. تجاوز توجیه ناپذیر بوده و اصلا در هیچ شرایطی قابل قبول نیست. حتی اگر از فرد قربانی خطایی سر زده باشد.

قبل از لمس فیزیکی از او کمک بگیرید | کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن

از آنجایی که کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن بسیار حساس و تحریک پذیر می‌شوند؛ بهتر است قبل از لمس فیزیکی و یا حتی نزدیک شدن بیش از حد به آنها، در ابتدا اجازه بگیرید. چرا که ممکن است حتی با یک لمس ساده نیز دوباره خاطرات آزاردهنده افراد بازگردند.

احساسات و هیجانات آنها را باور کنید

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ باید سعی کنید تا احساسات و هیجانات کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن را به رسمیت شناخته و باور کنید که تمام رفتارها و واکنش های آنان واقعی است. آنان واقعا در حال تجربه کردن یک بحران هستند.

کمک برای تشخیص نوع تجاوز | کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن

از آنجایی که نوع تجاوز در روند درمان و بهبودی نقش داشته و گاها ذهن فرد قربانی در این شرایط دچار خطا می‌شود؛ بهتر است به او کمک کنید تا به یک روانشناس یا روانپزشک مراجعه کند.

مسائلی که کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتند ؛ تجربه می‌کنند

 

باید بدانید که منظور از بحرانی که افراد قربانی از تجاوز تجربه می‌کنند؛ دقیقا چیست! برخی از موضوعاتی که افراد را در این شرایط درگیر می‌کند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • خود را مقصر می‌دانند
  • از حضور در اجتماع می‌ترسند
  • تمایلی به برقراری رابطه جنسی ندارند
  • دچار افسردگی یا اختلالات اضطرابی می‌شوند
  • بروز مشکلات جسمانی مثل کبودی ها و زخم های مختلف روی بدن، بارداری ناخواسته، ابتلا به انواع بیماری های مقاربتی و…
  • سایر پیامدها شامل اختلال در خواب، تغییر در وزن و اشتها، اختلال در عملکرد تحصیلی و کاری، بروز تنش هایی در روابط خانوادگی

به من تجاوز شده چیکار کنم؟

بسیاری از کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتند ، اصلا در مورد صحبت کردن در این مورد با دیگران مطمئن نیستند. در واقع نمی‌دانند که مطرح کردن این موضوع کار درستی است یا نه! این موضوع به ترس از قضاوت شدن و فشارهای اجتماعی برمی‌گردد. اما برخی از اقداماتی که انجام آنها در این زمان بسیار تاثیرگذار است؛ شاما موارد زیر می‌شود. برای اطلاع از راه های درمان ابیوز کلیک نمایید.

?حتما راجع به این موضوع با فردی معتمد صحبت کرده با به مراجع قضایی مراجعه کنید

?با احساس گناه و شرم کنار بیایید

?خود را برای مرور کردن خاطرات آزاردهنده آماده کنید

?سعی کنید با دیگران در ارتباط بمانید

?نباید خشم خود را سرکوب کنید

?از روانشناس و روانپزشک به طور همزمان کمک بگیرید.

سخن پایانی

شما احتمالا هیچگاه متوجه نخواهید شد که کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن چه احساسی دارند. اما زمانی که آنها به شما رجوع می‌کنند؛ باید بدانید که چطور برخورد کرده و موثر باشید. این افراد بسیار حساس بوده و باید با دقت زیادی با آنها رفتار کرد. از این رو اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کرده و آنها را تشویق به مراجعه به روانشناس کنید. حتی خودتان نیز می‌توانید برای بهتر کمک کردن، با یک متخصص مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تجاوز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: کسانی که مورد تجاوز قرار گرفتن (به من تجاوز شده)



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دوست پسرم میگه بریم خونه نمی‌دونم چی بگم ؟ احتمالا حداقل یکبار در چنین موقعیتی قرار گرفته اید که با وجود اینکه به طرف مقابل خود علاقه دارید؛ اما مایل به رفتن به خانه او نیستید. یا اینکه رفتن به خانه دوست پسرتان را حتما معادل با برقراری رابطه جنسی می‌دانید. البته که تنها تفکرات شما در این مورد اهمیت نداشته و باید مطلع شوید که طرف مقابل به چه علت چنین پیشنهادی را به شما می‌دهد. بهتراست در این مورد عجولانه واکنش نشان نداده و آرامش خود را حفظ کنید. در ادامه در مورد موضوعاتی توضیح خواهیم داد که در این موقعیت به شما کمک خواهند کرد. حتی می‌توانید از یک روانشناس نیز در این شرایط کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چرا دوست پسرم میگه بریم خونه

 

اگر تا به حال در این مورد با دوست پسر خود صحبت نکرده اید؛ باید بدانید که توقعات شما از رابطه با او متفاوت است و احتمالا یکی از ملاک های او این است که زمان بیشتری را با یکدیگر گذرانده و یا حتی رابطه جنسی داشته باشید. این موضوع از نظر او اشکالی ندارد. اما اگر شما با چنین چیزی موافق نیستید؛ باید در این مورد با او صحبت کرده و به توافق برسید. چون ممکن است که همین موضوع منجر به پایان رسیدن رابطه گردد. برای اطلاع از دلایل سکس خواستن پسرها کلیک نمایید.

عشقم میگه بیا خونم

از طرفی زمانی که شما واکنش شدیدی نسبت به این موضوع از خود نشان می‌دهید؛ این موضوع منجر به انکار طرف مقابل نیز شده و حتی ممکن است به شما بگوید که اصلا از دعوت کردن شما به خانه اش منظور خاصی نداشته است و شما بد برداشت کرده اید. در این حالت احتمالا شما احساس خجالت و شرم خواهید کرد و حتی سوتفاهم هایی نیز ایجاد می‌شود. از این رو بهتر است خود را برای این شرایط آماده کردید؛ واکنش درست را از خود بروز دهید.

نکاتی که باید با شنیدن این حرف به آن توجه کنید

زمانی که طرف مقابل به صورت مستقیم یا غیرمستقیم شما را به خانه اش دعوت کرد؛ قبل از بروز هرگونه واکنشی، در ابتدا به نکات زیر توجه داشته باشید.

مدت زمانی که از رابطه شما گذشته است

باید در ابتدا به این موضوع فکر کنید که چه مدت زمانی از رابطه شما می‌گذرد. برخی از دختران به طور کلی با موضوع رفتن خانه دوست پسرشان مشکل دارند و این موضوع ربطی به مدت زمان رابطه ندارد. اما اگر زمان زیادی از رابطه شما می‌گذرد؛ و پسر چنین درخواستی می‌کند؛ احتمالا به خاطر رابطه جنسی نیست و تنها نیاز به معاشرت بیشتری دارد.

آیا آدم حسابی بودن تنها ملاک است؟ | دوست پسرم میگه بریم خونه

برخی از دختران چنین توجیه می‌کنند که دوست پسرمان آدم حسابی است؛ پس اگر در مدت زمان کم از من درخواست می‌کند تا به خانه اش بروم، قصد بدی ندارد. اما این نکته را فراموش نکنید که اگر او آدم حسابی بود؛ از همان ابتدا چنین پیشنهادی نمی‌داد!

باید دیدگاه طرف مقابل را بشناسید

یکی دیگر از موضوعاتی که باید به آن توجه داشته باشید؛ دیدگاه طرف مقابل در مورد خانه رفتن در دوران دوستی است. شاید او با این درخواست در حال امتحان کردن شماست و می‌خواهد ببیند که چه واکنشی در مقابل این درخواست دارید. برخی از پسران حتی از اینکه این درخواست شان را رد کنید؛ خوشحال تر هم می‌شوند.

چقدر با یکیدگر تفاهم دارید | دوست پسرم میگه بریم خونه

از طرفی باید پیش از قبول این درخواست و رفتن به خانه او، این نکته را در نظر داشته باشید که چقدر در مورد موضوعاتی مثل رابطه جنسی و یا حتی معاشرت بیشتر، هم نظر هستید و توافق دارید. گاهی پیش از رسیدن به چنین مرحله ای، زوجین متوجه عدم تفاهم با یکدیگر شده و از یکدیگر جدا می‌شوند.

به نشانه ها توجه کنید

اگر تنها هدف پسر از دعوت کردن شما به خانه اش، سکس باشد؛ این موضوع را با نشانه های دیگری نیز از خود بروز می‌دهد. این افراد هر بحثی را به سمت رابطه جنسی کشانده و از همان ابتدای رابطه به صورت مداوم این درخواست را می‌دهند. حتی اگر شما مخالفت خود را صراحتا اعلام کنید. برای آشنایی با نشانه های پسر دخترباز کلیک نمایید.

پذیرش مسئولیت کارتان | دوست پسرم میگه بریم خونه

از آنجایی که با حضور در خانه او برای اولین بار نمی‌دانید که چه چیزی در انتظارتان هست؛ باید قادر باشید تا مسئولیت اتفاقات بعد از آن را برعهده گرفته و فرد دیگری را مقصر ندانید. چرا که خودتان با اختیار خود چنین تصمیمی گرفته اید.

مشخص کردن جایگاه او در زندگی تان

یکی دیگر از مسائلی که در چنین شرایطی به آن پی می‌برید؛ جایگاه طرف مقابل در زندگی تان است. آیا به اندازه ای به او علاقه دارید که بخواهید به خانه او رفته و حتی رابطه جنسی پیش از ازدواج داشته باشید. البته که اینها ملاک های درستی برای دوست داشتن فرد دیگری نیستند. اما برای برخی از افراد این حس به قدری زیاد است که حاضرند چنین کاری را انجام دهند.

این موضوع فرصت خوبی برای امتحان کردن اوست | دوست پسرم میگه بریم خونه

همانطور که او می‌تواند از این طریق شما را امتحان کند؛ شما نیز می‌توانید با جواب رد دادن به این درخواست چگونگی واکنش او را مشاهده کنید. این موضوع به قدری برخی از پسران را ناراحت و عصبی می‌کند که حتی رابطه را به پایان می‌رسانند. در چنین حالتی متوجه خواهید شد که در ابتدا قصد او از انجام چنین کاری چه بوده است!

چه واکنشی در مقابل این موضوع از خودمان نشان دهیم

 

بعد از بررسی کردن تمامی این عوامل، حال باید پاسخ چنین درخواستی را چطور بدهیم؟ در بیشتر موارد دختران در این مورد عجولانه تصمیم گرفته و یا تحت تاثیر فشاری که از طرف پسر احساس می‌کنند؛ این موضوع را می‌پذیرند. که در نهایت هم منجر به پشیمانی می‌گردد. اما برخی از واکنش های صحیحی که در این هنگام می‌توانید از خود نشان دهید؛ شامل موارد زیر هستند.

  • نه گفتن را تمرین کنید
  • حد و مرز های خود را به صورت واضح بیان کنید
  • اگر او شنونده است؛ دلایل تان را توضیح دهید
  • ارزش خود را بدانید

سخن پایانی

شاید شنیدن چنین درخواستی، تمام تصورات شما را از طرف مقابل، خراب کند. اما حتی اگر پاسخ شما نه است؛ باید با دید بازتری به این موضوع فکر کرده و پاسخ دهید. از طرفی تنها به راضی کردن طرف مقابل خود فکر نکرده و به خطوط قرمز خود نیز احترام بگذارید. حتما در این مورد از یک مشاوره زوج نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: دوست پسرم میگه بریم خونه



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

از دوست شوهرم خوشم میاد و نمیدونم باید چیکار کنم! شاید شما هم این جمله از زبان اطرافیان خود شنیده باشید و یا حتی خودتان فردی باشید که به این موضوع فکر کرده باشد. در ابتدا باید بگوییم که داشتن چنین افکاری و یا حتی مطرح کردن آن‌ها با دیگران اصلا طبیعی نیست. امروزه شاهد از هم پاشیدن زندگی های زیادی دقیقا به همین دلیل هستیم. چرا که افراد به دلایل مختلف به این علاقه دامن زده و چنین رابطه‌ای را آغاز کرده اند.

اما در نهایت به اشتباه خود پی برده و دچار مشکلات بیشتری شدند. از این رو اگر چنین احساسی دارید؛ باید این موضوع را به صورت ریشه‌ای بررسی کرده و سعی کنید تا آن را حل کنید. چون حتی علاقه داشتن به نفر سوم با وجود همسر، خود نوعی خیانت است. در این شرایط حتما با یک روانشناس مشاوره خیانت دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چرا از دوست شوهرم خوشم میاد؟

 

از آنجایی که بروز چنین علاقه ای اصلا عرف نیست؛ به همین دلیل به جای اینکه دنبال راهی برای اجرای آن باشید؛ دلیل آن را بیابید؛ از خود بپرسید “او چه دارد که من را به خود جذب کرده؟” ؛ “من چرا جذب ظاهر یا رفتار او شده ام؟” ؛ “در ارتباط با همسر چه حسی کم هست که به فرد دیگری جذب شده ام”؛ “علت سرد شدن رابطه با همسرم چیست؟”؛ “آیا همسرم هم نسبت به کسان دیگر احساس مشابهی دارد؟ اگر آره؛ پس آیا من هم در این زندگی کسوراتی داشته ام؟”.

پاسخ تان هرچه که باشد باید این علاقه را سرکوب کنید. هرچقدر هم که نسبت به همسرتان هیچ علاقه ای نداشته و یا او مشکل داشته باشد؛ خیانت خیانت است. حتی اگر با دوست شوهرتان هم وارد رابطه شده و یا ازدواج کنید بعد از مدتی علاقه خود را به او نیز از دست خواهید داد. برخی از دلایلی که باعث می‌شوند شما نسبت به دوست همسرتان چنین احساسی پیدا کنید؛ شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از انواع علت خیانت به همسر کلیک نمایید.

داشتن طرحواره محرومیت هیجانی

افراد دارای این طرحواره همواره احساس می‌کنند که شریک عاطفی‌شان و یا حتی اطرافیان‌شان هیچ علاقه‌ای به آن‌ها ندارند. از این رو تشنه محبت از سمت افراد دیگر هستند و زمانی که کوچک‌ترین نشانه‌ای در فرد دیگری می‌بینند؛ به او علاقه‌مند می‌شوند.

طرحواره رهاشدگی | از دوست شوهرم خوشم میاد

افراد با این طرحواره ذهنی، همواره ترس از دست دادن دیگران را دارند. آنها حتی برای اینکه دیگران آنها را ترک نکنند؛ حتی باج هم می‌دهند. از طرفی جذب کسانی می‌شوند که خودشان هم می‌دانند در زندگی شان ماندگار نیستند. به همین دلیل است که بیشتر در معرض عشق‌های ممنوعه هستند.

داشتن مشکلات حل نشده با همسر

زمانی که مشکلات حل نشده زیادی با همسر خود داشته باشید؛ به مرور علاقه خود را نسبت به او از دست داده، و تلاش می‌کنید تا علاقه خود را معطوف به فرد دیگری کنید. چرا که در یک رابطه شما نیاز به محبت و توجه دارید. اما جایگزین کردن افراد زمانی که در یک رابطه هستید؛ اشتباه‌ترین کاری است می‌توانید انجام دهید.

وجود ایده آل ها در دوست شوهر | از دوست شوهرم خوشم میاد

زمانی که ملاک هایی که در ذهن خود داریم را نتوانیم در همسر خود پیدا کنیم؛ آن را در اطرافیان او جست و جو خواهیم کرد. به همین دلیل است که گفته می‌شود داشتن ملاک و معیارهای مشخص قبل از ازدواج از اهمیت زیادی برخوردار است. برای اطلاع از راه های پیشگیری از خیانت همسر کلیک نمایید.

همیشه مرغ همسایه غازه

باوری که در ذهن همه نقش بسته، این است که مرغ همسایه همیشه غازه و چیزی که متعلق برای ما نیست؛ بهتر است. دوست شوهر احتمالا چیزی دارد که ما در همسر خود نمی‌توانیم پیدا کنیم. پس به همین دلیل نسبت به او کشش بیشتری احساس خواهیم کرد و تمایل داریم تا او را به دست آوریم.

تنوع طلبی و نداشتن حد و مرز اخلاقی | از دوست شوهر خوشم میاد

یکی دیگر از دلایل علاقه مند شدن به دوست شوهر، داشتن روحیه تنوع طلبی و نداشتن حد و مرز اخلاقی است. افرادی که تنوع طلب هستند؛ سریعا از یک نفر خسته شده و نمی‌توانند رابطه طولانی مدتی را تجربه کنند. این افراد به طور کلی نباید ازدواج کنند.

ابتلا به اختلالات روانی و شخصیتی مختلف

ابتلا به برخی از اختلالات روانی یا شخصیتی نیز افراد را در معرض چنین چیزی قرار می‌دهد. برای مثال زنانی که مبتلا به شخصیت نمایشی هستند و یا افراد خودشیفته. تمایل دارند تا همه توجه ها برای آنها بوده و به یک نفر راضی نمی‌شوند.

ابراز علاقه از سمت دوست شوهر | از دوست شوهر خوشم میاد

در برخی موارد ابراز علاقه کردن دوست شوهر، بذر این حس را در ذهن فرد کاشته و منجر به شکل گیری چنین چیزی می‌شود. در واقع زن پس از اصرارهای مکرر طرف مقابل و یا دیدن او باورش می‌شود که به او علاقه داشته و باید به همسر خود خیانت کند.

از دوست شوهر خوشم میاد؛ چیکار کنم؟

 

اگر زمانی احساس کردید به فرد دیگری به غیر از شوهر خود بیشتر علاقه دارید؛ بهتر است قبل از جدایی و یا شروع این رابطه، اقداماتی را انجام داده و اگر هنوز این حس پابرجا بود؛ از همسر خود جدا شوید. برخی از روش هایی که در این هنگام باید انجام دهید؛ شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های تقویت وفاداری به همسر کلیک نمایید.

این موضوع را ریشه یابی کنید

در ابتدا حتما باید دلیل این موضوع را پیدا کنید که چرا با وجود همسر، به دوست او علاقه من شده اید. در مورد برخی از دلایل این موضوع در قسمت قبل توضیح دادیم. حتی اگر خودتان قادر به انجام اینکار نیستید؛ حتما از روانشناس در این زمینه کمک بگیرید.

فکر و رفتار دو موضوع جداگانه هستند | از دوست شوهرم خوشم میاد

فراموش نکنید که هر فکری به ذهن شما خطور می‌کند؛ به این معنا نیست که باید به آن عمل کنید. افکار خود را کنترل کرده و اجازه ندهید که زندگی مشترک تان از هم بپاشد.

مدام خیالپردازی نکنید

برخی از افراد خودشان به چنین افکار و احساساتی دامن زده و مدام آنها را در ذهن خود تکرار می‌کنند. از این رو سعی کنید به طور کلی چنین فکری را از ذهن خود خارج کنید.

حل کردن مشکلات تان با همسر | از دوست شوهرم خوشم میاد

داشتن چنین حسی، می‌تواند یک زنگ خطر باشد که رابطه شما با همسرتان در شرایط خوبی قرار ندارد. از این رو تلاش کنید تا مشکلات خود را با همسر حل کنید.

مدیریت کردن رفت و آمدهایتان

میزان رفت و آمد خود را با دوست شوهر مدیریت کرده و یا حتی در صورت لزوم به طور کلی دیگر او را نبینید. چرا که ملاقات او به صورت مکرر باعث تشدید احساسات و افکار در شما می‌گردد.

قاطع باشید

اگر ابراز علاقه و پیگیری از سمت اوست؛ قاطع باشید و نه بگویید. او نباید تصور کند که با بیشتر اصرار کردن می‌تواند این رابطه را آغاز کند.

شما در حال خیانت کردن هستید

فراموش نکنید که فکر کردن به این موضوع و یا حتی انجام اقداماتی در این زمینه، حتی اگر شوهر متوجه آن نباشد؛ یک نوع خیانت محسوب می‌شود. برای آشنایی بیشتر با نشانه های خیانت زنان کلیک نمایید.

از یک مشاور کمک بگیرید

از آنجایی که داشتن چنین حسی موضوعی بسیار جدی بوده و می‌تواندعواقب زیادی ایجاد نماید؛ بهتر است حتما در این مورد با یک روانشناس صحبت کنید.

نکاتی که در زمینه علاقه مند شدن به دوست شوهر

علاوه بر مواردی که در بالا توضیح داده شد؛ نکات دیگری نیز وجود دارد که بهتر است به آنها توجه داشته باشید. برخی از آنها را در این قسمت ذکر کرده ایم.

  • با کسی در این مورد درد و دل نکنید
  • طرف مقابل نباید متوجه این موضوع شود
  • خودتان به این علاقه دامن نزنید و به دنبال نشانه ها نباشید
  • شما و همسرتان هردو نیاز به دریافت کمک دارید

داستانی در مورد علاقه مند شدن به دوست شوهر

همه افراد تعجب می‌کنند از اینکه زنی بعد از سالها زندگی مشترک و حتی داشتن فرزند بازهم به مردی دیگر، که اتفاقا دوست شوهرش است؛ علاقه مند می‌شود. در صورتی که این اتفاق ممکن است در هر زمانی از رابطه رخ دهد. و اصلا وجود فرزند و یا مدت زمان رابطه در آن تاثیری ندارد.

زنی 29 ساله که 11 سال از زندگی مشترکش می‌گذرد و دارای یک فرزند است؛ به گفته خودش تاکنون حتی به طور مستقیم به یک مرد غیر از همسرش نگاه نکرده است. اما اخیرا متوجه شده که به دوست همسرش که علاقه مند شده است. او هرشب به او فکر کرده و حتی عکس های او را می‌بیند. همین موضوع باعث شده تا نتواند با همسرش به درستی ارتباط برقرار کند.

این خانم باید در ابتدا رفت و آمد خود را به دوست همسرش قطع کرده و در مرحله بعدی مشکلاتش را با همسرش حل نماید. همچنین از تمام محرک هایی که او را یاد دوست همسرش می‌اندازد نیز دوری کرده و خود را مشغول کند. همچنین حتما در اسرع وقت به همراه همسرش با یک روانشناس نیز صحبت کند.

سخن پایانی

برخی تصور می‌کنند که خیانت تنها شروع یک رابطه بدون اطلاع همسر است. در صورتی که حتی داشتن چنین افکار و احساساتی نیز خیانت محسوب شده و باید از بین بروند. هرچقدر هم که شما در مورد آنها احساس گناه داشته باشید؛ بازهم در اصل ماجرا تفاوتی نمی‌کند. از این رو حتما در این مورد با یک روانشناس صحبت کرده و این موضوع را برطرف نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: از دوست شوهرم خوشم میاد



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر در روابط پیش از ازدواج بسیار شایع است. به طور کلی وقتی افراد در یک رابطه عاطفی قرار می‌گیرند؛ از طرف مقابل شناخت کمی دارند و همچنین حساس‌تر هستند. در واقع افراد تمام حرکات و رفتارهای طرف مقابل را زیر نظر گرفته و نسبت به کوچک‌ترین موضوعات نیز واکنش نشان می‌دهند. این اختلافات تا حدی طبیعی هستند اما افراد نباید اجازه بروز بیش از حد آن‌ها را بدهند. چرا که در چنین شرایطی نه تنها به خود آسیب می‌زنند؛ بلکه رابطه را دچار مشکلات زیادی می‌کنند. داشتن مهارت های ارتباطی و همچنین توجه به سلامت روان در این شرایط اهمیت زیادی داشته و می‌تواند از بروز پیامدهای ناگوار پیشگیری نماید.

برای دریافت مشاوره در زمینه قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر

قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر به دلایل مختلفی ایجاد می‌شود. اما وقتی افراد توانایی حل مسائل خود را داشته باشند و همچنین با یکدیگر همراه و همدل باشند؛ این مشکلات ادامه‌دار نخواهد شد. این موضوع در همه روابط وجود دارد و جای نگرانی نیست. اما افراد قبل از شروع چنین روابطی باید بر مهارت های ارتباطی خود کار کرده و از لحاظ روانی نیز برای آن آماده باشند.

گاهی برخی از افراد هیچ اهمیتی به مشکلات نداده و تلاشی برای برطرف کردن آنها نیز نمی‌کنند. در چنین شرایطی اوضاع رابطه بدتر شده و حتی باعث پایان رابطه می‌شود. به همین دلیل افراد باید در این زمینه اطلاعات و همچنین آمادگی داشته باشند. برای آشنایی با روش های رفتار درست با دوست پسر کلیک کنید.

دلایل قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر

 

همانطور که گفته شد قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر به دلایل مختلفی بروز می‌کند. همچنین شناسایی این عوامل، در جلوگیری از بروز مجدد آنها و برقراری ارتباط بهتر، بسیار موثر است. برخی از این موضوعات شامل موارد زیر می‌شوند. برای اطلاع از روش های رفتار با دوست دختر کلیک کنید.

شناخت نداشتن

طبیعی است که در ابتدای رابطه، افراد شناخت کافی از یکدیگر نداشته و نمی‌تواند به درستی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. برای مثال دختر و پسر از علایق و همچنین حساسیت های یکدیگر مطلع نیستند به همین دلیل بدون قصد رفتاری را انجام می‌دهند که طرف مقابل ناراحت می‌شود. اما این شناخت به مرور زمان حاصل شده و حتی افراد می‌توانند در همان ابتدای رابطه در مورد حد و مرزهای خود صحبت کنند.

وجود مشکلات حل نشده

گاهی بروز قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر، به علت مشکلاتی است که در گذشته به درستی حل نشده اند. وقتی افراد مسائل را نیمه کاره رها می‌کنند و یا اهمیتی به آنها نمی‌دهند؛ آنها دوباره بروز کرده و رابطه را دچار مشکلات بیشتری می‌کند. گاهی افراد بر سر یک موضوع همواره اختلاف نظر دارندو این طبیعی است. اما اگر یک نفر مدام بر نظر خود پافشاری کند و یا از روش های نامناسب بهره گیرد؛ اوضاع پیچیده تر می‌شود.

ویژگی های اخلاقی نامناسب

گاهی افراد رفتارهای مناسبی در رابطه نداشته و همین باعث قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر می‌شود. رفتارهای نامناسب تا حدی از ضعف در مهارت های ارتباطی نشات می‌گیرد و بخش دیگر مربوط به ویژگی های اخلاقی افراد است. برای مثال خودخواهی یا بی ادبی، جزو ویژگی های اخلاقی محسوب می‌شوند؛ که آسیب های زیادی را به رابطه وارد می‌کنند.

اهمیت ندادن به طرف مقابل

فراموش نکنید که رابطه نیاز به اهمیت و توجه دارد. نمی‌توان فرد را وارد زندگی شخصی خود کرد؛ اما مدام او را نادیده گرفت. اینکار مصداق بارز فرار از مسئولیت پذیری و همچنین آسیب زدن به احساسات طرف مقابل است. در چنین روابطی افراد خود را مجاز می‌دانند که هر رفتاری از خود نشان دهند و همواره حق به جانب هستند. اما هر دو نفر باید در این زمینه تلاش کرده و مسئولیت پذیر باشند. برای آشنایی با نشانه های رابطه تاکسیک کلیک کنید.

راهکارهای موثر برای قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر

 

حتی در صورت بروز قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر، راهکارهای زیادی وجود دارند؛ تا مشکل را حل کرده و همچنین کیفیت رابطه را بالا ببرند. فراموش نکنید که استفاده از این روش ها وظیفه هر دو نفر است و همواره یک نفر نباید در این زمینه تلاش کند.

اجتناب از مسخره کردن

در صورت قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر، می‌توانید با یکدیگر شوخی کنید؛ اما از مسخره کردن بپرهیزید. مرز باریکی بین این دو وجود دارد که گاهی افراد را دچار سوتفاهم می‌کند. اما حتی در حین شوخی کردن نیز ادب را رعایت کرده و به مرزهای طرف مقابل احترام بگذارید. برخی از افراد حرف های نامناسبی در حین دعوا می‌زنند و بعد از آن می‌گویند که شوخی بوده است. اما اینکار درست نیست و باعث بروز مشکلات بیشتری در رابطه می‌شود.

صبوری و فاصله گرفتن

بعد از هر قهر و دعوای دوست و دوست پسر، کمی از یکدیگر فاصله گرفته؛ تا بتوانید بهتر فکر کنید. برخی از افراد حتی در صورت وجود مشکلات، بازهم به طرف مقابل چسبیده و از او انتظار توجه و محبت دارند. اما این مانند باج گیری عاطفی است. همچنین در چنین شرایطی افراد نمی‌توانند به خوبی فکر کرده و تمرکز کنند. به همین دلیل اختلاف به وجود آمده حل نشده باقی می‌ماند.

صحبت کردن در مورد موضوع پیش آمده

سعی کنید بعد از هر مشکلی، در مورد موضوع پیش آمده با شریک عاطفی خود صحبت کنید. برخی از افراد بعد از هر دعوا، طوری رفتار می‌کنند که انگار هیچ اتفاقی نیافتاده است. اما این رفتار سالمی نیست. چنین رفتاری مانند این است که مشکل همواره وجود دارد؛ اما شما به آن نمی‌پردازید. اما به آرامی و لحنی دوستانه در مورد شرایط صحبت کرده و به دنبال راه حل باشید.

خودخواه نباشید

برخی از افراد تصور می‌کنند که هیچ گاه مقصر نبوده و یا همواره طرف مقابل باید پا پیش بگذارد. چنین افرادی حتی اگر در قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر، مفصر هم باشند؛ بازهم در این زمینه اقدامی نمی‌کنند. باید این نکته را در نظر داشته باشید که طرف مقابل نیز غرور و شخصیت دارد و این حق جانبی باعث بروز آسیب های زیادی در رابطه می‌شود. افراد باید کار اشتباه خود را پذیرفته و بتوانند عذرخواهی کنند. برای جلوگیری از بروز شکست عشقی کلیک کنید.

موضوع را پیش از حد ادامه ندهید

گاهی افراد موضوع پیش آمده را بیش از حد کش می‌دهند. آنها از هر بهانه ای استفاده می‌کنند تا در مورد آن موضوع صحبت کنند. اما با اینکار قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر، بیش از حد ادامه پیدا کرده جو همچنان متشنج باقی می‌مانند. روحیه بخشش و گذشت در این شرایط بسیار کارآمد است.

البته اگر موضوع بحث شما در مورد آینده و تعیین تکلیف جایگاه تان هست؛ بهتر است در این باره حتما مقاله مدت آشنایی برای ازدواج را بخوانید.

عدم استفاده از توهین و تحقیر

طبیعی است که در قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر، دو نفر عصبانی شده و حتی به یکدیگر توهین نیز بکنند. این موضوع در حین عصبانی طبیعی است. اما نباید اجازه ادامه یافتن آن را در شرایط دیگر هم بدهید. گاهی این رفتارها برای برخی تبدیل به عادت شده و مدام شریک خود را مورد سرزنش قرار می‌دهند.

تلاش و استمرار

برای حل قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر، افراد باید تلاش و استمرار داشته باشند. به این معنا که زود ناامید شده و یا به پایان رابطه فکر نکنند. بهتر است روابط خود را ترمیم کرده و آنها را حفظ کنید. در واقع به پایان رساندن یک رابطه عاطفی، تنها به دلیل یک مشاجره، رفتار بالغانه ای نیست. به همین دلیل اگر واقعا به طرف مقابل علاقه دارید؛ بهتر است در این زمینه تلاش کنید.

عدم باج دهی

یکی از رفتارهای بسیار مخرب در مواجهه با قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر، باج دهی عاطفی است. برخی از افراد به دیگری با روش های مختلف باج می‌دهند؛ تا رابطه ادامه پیدا کند. در چنین شرایطی یک نفر علاقه کمتری به دیگری داشته و برای جبران این موضوع از روش های نامناسب استفاده می‌شود. برای مثال خریدن کادوهای گران قیمت و بی دلیل، یکی از جنبه های باج دادن است. در چنین شرایطی فرد بی دلیل قهر و دعوا راه می‌اندازد؛ تا به اهداف خود برسد.

عدم دخالت دادن دیگران

بهتر است بعد از بروز قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر، دیگران را دخالت ندهید. برخی از دوستان و حتی خانواده برای پادرمیانی، درخواست کمک می‌کنند. اینکار شاید برای مدت زمان کوتاه مشکل افراد را حل کند. اما در دراز مدت آنها خود باید برای حل اختلافات تلاش کنند. همچنین این مورد گاهی باعث بروز دخالت های اطرافیان نیز می‌شود.

سخن پایانی

قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر، گاهی به قدری شدید می‌شود که منجر به پایان رابطه و جدایی می‌گردد. این موضوع ناشی از حل نکردن مشکلات در گذشته است. بهتر است زوجین عوامل مختلف را به خوبی بررسی کرده و برای رویارویی به شکل درست با آنها از یک مشاور کمک بگیرند. همچنین برای رابطه خود برنامه ریزی کرده و آینده نگر باشند. این موضوع تا حد زیادی از بروز اختلافات بیشتر جلوگیری می‌کند. کمک گرفتن از روانشناس در یک رابطه عاطفی، قدم مهمی در جهت بالابردن کیفیت رابطه است.

برای دریافت مشاوره در زمینه قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: قهر و دعوای دوست دختر و دوست پسر



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

سندرم ایکس شکننده یک اختلال ژنتیکی محسوب می‌شوند. همانطور که از آن نام آن پیداست وابسته به کروموزوم ایکس بوده و هم در دختران و هم در پسران بروز می‌کند. در واقع می‌توان این سندرم را یکی از شایع‌ترین علل عقب ماندگی های ذهنی در نظر گرفت. برخی از افراد تنها ناقل این اختلال هستند؛ اما آن را به فرزند خود منتقل نمی‌کنند. به همین دلیل پیش از ازدواج باید آزمایش های ژنتیکی را انجام داده و به خصوص در ازدواج های فامیلی بیشتر دقت کرد. نام این سندرم به این دلیل انتخاب شده است که در برخی از افراد مبتلا، در بازوی بلند کروموزم ایکس، یک قسمت شکننده مشاهده می‌شود. در ادامه بیشتر به توضیح جزئیات این سندرم خواهیم پرداخت.

برای دریافت مشاوره در زمینه سندرم ایکس شکننده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سندرم ایکس شکننده چیست؟

 

سندرم ایکس شکننده نوعی ناهنجاری ژنتیکی است که افراد تنها در صورت داشتن ژن آن، در حین فرزندآوری می‌توانند او را مبتلا کنند. در غیر اینصورت، در اثر عوامل محیطی، چنین مشکلی ایجاد نخواهد شد. مبتلایان به این بیماری طیف وسیعی از اختلالات رشد و یادگیری را تجربه کرده و تنها برخی از آنها قادر به تجربه زندگی به صورت مستقل هستند. در واقع پیامدهای ناشی از ابتلا به این سندرم به قدری زیاد است که فرد مبتلا، حتی در دوران بزرگسالی از پس کارهای خود بر نمی‌آید. از طرفی هیچ گونه راه درمانی برای این سندرم وجود نداشته و متاسفانه تا پایان عمر با آن درگیر هستند.

از این رو بسیار اهمیت دارد که افراد اطلاعات لازم را در مورد این سندرم کسب کرده و پیش از به دنیا آمدن فرزند از این موضوع اطمینان حاصل کنند. در صورت لزوم می‌توانید در این زمینه با یک مشاور نیز مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

میزان شیوع سندرم ایکس شکننده

تقریبا در جهان از هر 4000 نوزاد پسر و از هر 8000 نوزاد دختر، یک نفر به این سندرم مبتلا می‌شوند. و از طرفی معمولا علائم در پسران نیز شدید تر است. چرا که پسران تنها یک کروموزم ایکس دارند. اما دختران به این دلیل که دو کروموزم ایکس دارند؛ کروموزم دیگر تا حدی می‌توان نقص ناشی از یک کروموزوم را جبران نماید.

نشانه های ابتلا به سندرم ایکس‌شکننده

اصلی‌ترین نشانه ابتلا به این سندرم، اختلالات یادگیری و رشدی است. اما برخی از افراد مبتلا، از هوش طبیعی نیز برخوردار می‌باشند. به صورت کلی این افراد ترکیبی از نشانه های زیر را بروز خواهند داد. برای آشنایی بیشتر با نشانه های عقب ماندگی ذهنی کلیک نمایید.

میزان هوش و یادگیری آنها: مردان مبتلا به اختلال سندرم ایکس شکننده دچار معلولیت ذهنی خفیف تا متوسط هستند در حالی‌که این حالت در نیمی از زنان مبتلا رخ می‌دهد.

رفتارهای اجتماعی و عاطفی: اغلب کودکان مبتلا به این اختلال دچار مشکلات رفتاری، اضطراب، رفتارهای بیش فعالانه، بی قراری، ترس از موقعیت های جدید و یا حتی مبتلا به اختلال نقص در توجه-بیش فعالی هستند.

پرخاشگری در پسران و خجالت و کمرویی نیز در دختران شایع می‌باشد.

نشانه های جسمانی و فیزیکی: این نشانه های در قالب صورت کشیده و باریک، گوش های بزرگ، فک برجسته، انگشتان بسیار انعطاف پذیر، سستی بیش از حد مفاصل، ابتلا به مشکلات استخوانی، کف پای صاف و بیضه های بزرگ در مردان بعد از بلوغ بروز می‌کند. البته نشانه های ظاهری در مردان بارزتر است که با بیشتر شدن سن آنها تشدید می‌گردد.

زبان و نحوه تکلم:  پسران مبتلا به سندرم ایکس شکننده، معمولا در حین صحبت مشکلات زیادی داشته و نمی‌توانند به صورت صریح و واضح صحبت کنند. حتی گاهی برخی از آن‌ها به لکنت زبان نیز مبتلا هستند.

سایر نشانه ها

برخی دیگر از نشانه های ابتلا به سندرم ایکس شکننده شامل موارد زیر هستند.

  • ابتلا به افسردگی
  • مشکلات خواب
  • تشنج
  • ابتلا به اوتیسم
  • تاخیر در رشد
  • و…

علت بروز سندرم ایکس‌شکننده

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ اصلی ترین دلیل ابتلا به سندرم ایکس شکننده اختلال در ژن های موجود در کروموزم ایکس است. حتی ناقل این ژن بودن نیز می‌تواند شما را در معرض خطرات مختلفی قرار دهد. برای مثال زنانی که ناقل این ژن هستند؛ ممکن است زودتر از موعد یائسه شوند. همچنین مردان ناقل نیز در معرض خطر بیماری آتاکسی تریمور هستند. این بیماری منجر به لرزش فزاینده ای شده که در تعادل و راه رفتن فرد مشکل ایجاد می‌کند. برای آشنایی با شباهات های این اختلال با نشانه های سندرم داون کلیک نمایید.

تشخیص ابتلا به سندرم ایکس شکننده

 

ابتلا به سندرم ایکس شکننده از همان زمان تولد و یا قبل از آن با استفاده از آزمایش های مختلف، مشخص می‌گردد. اما در غیر اینصورت با بزرگ شدن کودکان و بروز نشانه های جسمانی و یا رشدی به راحتی می‌توان متوجه این موضوع شد. اما به طور کلی بهتر است که در این زمینه از متخصص کمک گرفته  و آزمایش های لازم را انجام دهید.

روش های درمان سندرم ایکس‌شکننده

درمان ایکس شکننده امکانپذیر نیست. تنها می‌توان مهارت های مختلف را به آنان آموخت و تا حدی به آنها در کنترل نشانه های کمک کرد. در این زمینه خانواده، پزشکان، مربیان و درمانگران، همگی با یکدیگر همکاری لازم را داشته باشند.

برخی از داروهایی که در صورت ابتلا به ایکس شکننده برای افراد تجویز می‌گردد نیز شامل موارد زیر است.

  • ریتالین
  • گوانفاسین
  • کلونیدین
  • مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین مثل سرترالین، دلوکستین، پاروکستین و…

ابتلا به سندرم ایکس شکننده در دراز مدت

فراموش نکنید که سندرم ایکس شکننده قابل درمان نبوده و می‌تواند بر تمام جنبه های زندگی یک فرد تاثیر بگذارد. تقریبا 44 درصد از زنان و 9 درصد از مردان مبتلا به این سندرم در بزرگسالی به استقلال رسیده و تا حدودی می‌توانند از پس انجام کارهای خود برآیند. از این رو بهتر در مورد ناقل بودن این بیمار پیش از ازدواج و یا بچه دار شدن؛ اطمینان حاصل کرده و اطلاعات لازم را نیز کسب نمایید.

سخن پایانی

با اینکه شاید تصور کنید که حتی در صورت ناقل بودن نیز ممکن است این ژن را به فرزند خود منتقل نکرده و یا اصلا قصد بچه دار شدن را نداشته باشید؛ اما باید بگوییم که این موضوع زندگی شخصی خودتان را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. از این رو بهتر است اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کرده و حتما از یک متخصص نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سندرم ایکس شکننده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: سندرم ایکس شکننده



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد شوهر به پورن و تماشای این فیلم ها توسط او مخصوصا زمانی که شما از این موضوع مطلع هستید؛ بسیار دردناک است. چرا که احتمالا خودتان را با بازیگران این فلیم ها مقایسه کرده و یا تصور می‌کنید که مشکلی دارید که همسرشما مایل به دیدن این فیلم هاست. بسیاری از شوهران، همسر خود را اینگونه قانع می‌کنند که این فیلم های جنبه آموزشی داشته و برای بهتر شدن رابطه شان اینکار را می‌کنند. در صورتی که سکس بین زوجین با چیزی که در فیلم های پورن وجود دارد، بسیار متفاوت است. به همین دلیل است که چنین مقایسه ای به کل اشتباه است. بهتر است اطلاعات خود را در این زمینه بالا برده و حتما در این مورد با یک روانشناس نیز مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد شوهر به پورن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اعتیاد شوهر به پورن

صنعت پورن چیزی بسیار دور و متفاوت از سکس در دنیای واقعی است. افرادی که در این فیلم ها می‌بینید؛ بازیگر بوده و صحنه ها با تمرین زیاد فیلم برداری می‌شوند. با این وجود تغییراتی در ظاهر و زمانبندی روابط نیز ایجاد می‌گردد. به همین دلیل است که فیلم های پورن ملاک خوبی برای مقایسه کردن و یا حتی آموزش نیستند.

گاهی اعتیاد شوهر به پورن به دلیل وجود مشکلی در شما نیست و این کاملا به خود او برمی‌گردد. اما به هرحال می‌تواند رابطه را خراب کرده و مشکلات زیادی ایجاد نماید. از این رو بهتر است خود شوهر را نیز از این موضوعات مطلع کرده و به او کمک کرد تا این وابستگی را ترک کند. برای اطلاع از نشانه های اعتیاد به پورنوگرافی کلیک نمایید.

نشانه های اعتیاد شوهر به پورن

 

برخی از همسران می‌گویند که از کجا متوجه شویم که همسرمان به پورن اعتیاد دارد؟ معمولا با وجود تلاش مرد برای پنهان کردن چنین چیزی، به زودی خودتان متوجه این موضوع خواهید شد. حتی برخی از مردان بعد از مدتی، کاملا به صورت علنی اینکار را انجام می‌دهند. برخی از نشانه هایی که می‌توانید با کمک آنها متوجه این موضوع شوید؛ شامل موارد زیر هستند.

  • همسر مدت زمان زیادی را حتی در محل کار صرف دیدن پورن می‌کند
  • معتاد به خودارضایی است. برای اطلاع از دلایل خودارضایی همسر کلیک نمایید.
  • تمرکز خود را بر سایر فعالیت ها از دست می‌دهد
  • فرد در حین سکس دچار مشکلات برانگیختگی می‌شود
  • منجر به بروز مشکلات عاطفی و جسمانی میان زوجین می‌گردد
  • شوهر توانایی ترک این عادت را ندارد
  • گرایش او به قدری است که در محیطی اینکار را انجام می‌دهد
  • در حین پورن دیدن دچار احساس گناه و پشیمانی می‌گردد
  • دچار افکار وسواس گونه است
  • زمانی که از او می‌خواهید این رفتار را ترک کند؛ عصبانی می‌شود
  • زمانی که می‌خواهد این رفتار را ترک کند؛ دچار استرس زیادی می‌گردد، به همین دلیل تمایلی به انجام اینکار ندارد

علت اعتیاد شوهر به پورن

علاوه بر توجه کردن به نشانه های اعتیاد شوهر به پورن ، بهتر است علت این موضوع را نیز پیدا کنید. با وجود مطلع شدن از دلایل، می‌توانید واکنش بهتری نسبت به این موضوع داشته و اقدامات درست تری انجام دهید. در این قسمت به توضیح این دلایل خواهیم پرداخت. برای اطلاع از دلایل سرد شدن مردان کلیک نمایید.

ابتلای او به اختلالات جنسی یا روانی

یکی از اصلی ترین دلایل اعتیاد شوهر به پورن، ابتلای او به مشکلات روانی یا جنسی مختلف است. برای مثال مردی که مبتلا به زودانزالی است؛ راحت تر است فیلم ببیند تا اینکه با همسر خود سکس کند. یا اینکه ابتلای مردان به افسردگی و اضطراب نیز بروز این رفتار را تشدید می‌کند.

به دلیل مشکلات عاطفی

یکی دیگر از دلایلی که باعث می‌شود تا مردان به دیدن پورن روی بیاورند؛ مشکلات عاطفی است که با همسران خود دارند. در واقع رابطه عاطفی بین زوجین بر کیفیت رابطه جنسی آنان نیز تاثیر گذاشته و منجر به بروز چنین مشکلاتی مانند پورن دیدن می‌گردد.

چیزی را در مورد شما دوست ندارد

زمانی که شوهر چیزی را در مورد شما دوست ندارد نیز بیشتر احتمال دارد که به سراغ فیلم های پورن برود. در واقع او با دیدن این فیلم ها می‌خواهد از نظر روانی نیازهای خود را از شما ارضا کند.

دسترسی راحت

امروزه دسترسی و تماشای فیلم های پورن بسیار راحت تر از گذشته شده است؛ به همین دلیل افراد بیشتری به تماشای آنها اعتیاد پیدا کرده اند.

اتفاقات دوران کودکی

معمولا افرادی که در دوران کودکی به طور اتفاقی در معرض چنین چیزی قرار گرفته اند؛ کنجکاوی بیشتری نسبت به تماشای پورن داشته و بیشتر احتمال دارد که به دیدن آنها اعتیاد پیدا کنند.

عوامل محرک

زمانی که مردان با در موقعیت های خاصی قرار می‌گیرند؛ بیشتر برای تماشای فیلم های پورن تحریک می‌شوند. برای مثال ماساژ گرفتن و یا کارکردن با مدل ها و… همگی باعث ترغیب مردان به تماشای پورن می‌گردند.

پیامدهای ناشی از اعتیاد شوهر به پورن

اعتیاد شوهر به پورن، تنها خود او را درگیر نکرده و پیامدهایی برای همسرش نیز دارد. این رفتار، منجر به بروز مشکلات زیر می‌گردد.

?خیانت و از بین رفتن اعتماد میان زوجین

?عادی شدن بی بند و باری اخلاقی

?از بین رفتن صمیمیت میان زوجین

?از بین رفتن میل جنسی به طور کلی نسبت به همسر

?تنوع طلبی شوهر

?عوض شدن نگرش فرد نسبت به عشق و صمیمیت

مقابله با اعتیاد شوهر به پورن

 

معمولا اولین واکنشی که زنان در این مورد دارند؛ عصبانیت و پرخاشگری است. در صورتی که این رفتار اوضاع را بدتر خواهد کرد. اما برای حل کردن مشکل اعتیاد شوهر به پورن ، راه های مختلفی وجود دارد؛ که در این قسمت برخی از آنها را ذکر کرده ایم. برای آشنایی با راه های مختلف ترک پورن کلیک نمایید.

این یک دوی ماراتن است نه سرعت: برخی با وجود مطلع شدن از این موضوع تنها تلاش می‌کنند که خودشان را مانند مدل های پورن کنند با آنان به رقابت بپردازند. در صورتی که این یک دوی ماراتن است و باید تلاش کنید تا این موضوع را به صورت مرحله به مرحله، حل کنید.

آنها خودشان باید مایل به ترک این اعتیاد باشند: مردان خودشان باید برای ترک تلاش کرده و مایل به اینکار باشند. چرا که در غیر اینصورت احتمال بروز مجدد این رفتار وجود دارد.

کمک گرفتن از گروه های حمایتی: منظور از گروه های حمایتی، خانواده و دوستان هستند که برای ترک پورن باید بیش از هر زمانی در کنار او حضور یابند.

احتمال شکست و لغزش وجود دارد: فراموش نکنید که احتمال شکست و لغزش نیز وجود دارد و کاملا طبیعی است.

کمک گرفتن از مشاور جنسی: در این زمینه حتما از مشاور جنسی کمک گرفته و به صورت اصولی اینکار را شروع کنید.

سرگرمی های جدید را جایگزین کنید: سعی کنید جایگزینی برای پورن دیدن همسر داشته باشید و او را تشویق کنید تا از آن استفاده کند.

سخن پایانی

طبیعتا کنار آمدن با اعتیاد شوهر به پورن کار ساده ای نیست و اصلا نباید به چنین چیزی کنار آمد. در واقع باید او را از پیامدهای ناشی از این اعتیاد مطلع کرده در مرحله بعدی به او کمک کنید تا درمان را آغاز نماید. در این زمینه حتما باید با مشاور جنسی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد شوهر به پورن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: اعتیاد شوهر به پورن 



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترس از بی پولی در دنیای امروزی تبدیل به یکی از احساسات عادی در زندگی روزمره شده و افراد زیادی آن را تجربه می‌کنند. با توجه به مشکلات اقتصادی شدید و وضعیت نابسامان کشورها، شرایط کاری و شخصی بسیاری از افراد متزلزل شده و به همین دلیل به راحتی دچار کمبود اعتماد به نفس در این زمینه می‌شوند. شاید حتی بتوان گفت که با زندگی در این شرایطی، تجربه این نوع ترس، اجتناب ناپذیر است. اما باید بدانید که پول همه چیز نیست و باید به هرچیز بر اساس اولویتی که در زندگی تان دارد؛ بها دهید. همچنین از بروز بی پول شدن جلوگیری کرده و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهید. می‌توانید در این مورد با یک روانشناس نیز مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از بی‌پولی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ترس از بی پولی به چه معناست؟

با توجه به وضعیت اقتصادی در جامعه، طیف وسیعی از افراد ترس از بی پولی را تجربه کرده و حتی می‌توان گفت که تبدیل به یکی از بزرگ ترین ترس های آنان شده است. برخی از افراد به جز این موضوع به چیزی دیگری فکر نکرده و تصور می‌کنند که در صورت بی پول شدن دنیا به پایان می‌رسد.

در صورتی که همواره راهی برای پول درآوردن وجود دارد و این یک وضعیت دائمی نیست. که اگر شما همواره احساس می‌کنید که بی پول هستید؛ پس احتمالا مبتلا به وسواس فکری شده اید و یا برنامه ریزی درستی برای سرمایه تان ندارید. از این رو خودتان نیز در شکل گیری و تداوم این افکار دخیل هستید. برای آشنایی بیشتر با دلایل بروز استرس مالی کلیک نمایید.

دلایل تجربه ترس از بی پولی

 

پیدا کردن علت این موضوع که افراد چرا دچار ترس از بی پولی می‌شوند نیز اهمیت دارد. در واقع با ریشه یابی این موضوع می‌توان از بروز آن جلوگیری کرده و یا تا حد زیادی آن را کنترل نمود. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل خواهیم پرداخت. برای آشنایی با مفهوم درد پرداخت کلیک نماید.

کم بودن عزت نفس افراد

یکی از دلایل بروز ترس از بی پولی، کم بودن عزت نفس افراد است. چرا که آنها ارزش خود را تنها به مقدار پولی که دارند؛ دانسته و احساس می‌کنن که اگر زمانی پول نداشته باشند؛ فرد ارزشمندی نخواهند بود.

منفی نگری | ترس از بی پولی

بدبینی و منفی نگری افراد نیز دلیل دیگری برای بروز ترس از بی پولی است. چنین افرادی معمولا امنیت روانی نداشته و به همین دلیل است همواره تصور می‌کنند که قرار است اتفاق بدی برایشان بیوفتد و پول های خود را از دست دهند.

کم بودن درآمد یا بیکار بودن

زمانی که درآمد افراد کم است و یا شغلی ندارند نیز دچار ترس از بی پولی می‌شوند. البته که طبیعتا این شرایط آنها را تحت فشار زیادی قرار می‌دهد.

مقروض بودن و بدهکاری | ترس از بی پولی

زمانی که به دیگران بدهکار هستیم؛ همواره به این فکر می‌کنیم تا چگونه بدهی های خود را صاف کرده و از اینکه پول نداشته باشیم تا بدهی های آنان بدهیم؛ می‌ترسیم. از این رو بدهکاری نیز ما را در چنین شرایطی قرار خواهد داد.

برنامه ریزی درست نداشتن

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ گاهی این خود ما هستیم که با نداشتن برنامه ریزی صحیحی برای سرمایه مان، همواره بی پول بوده و یا این ترس را داریم.

تجربیات اطرافیان | ترس از بی پولی

یکی دیگر از دلایل بروز ترس از بی پولی ، مشاهده شکست اطرافیان مان در زمینه مالی است. برای مثال زمانی که شاهد ورشکسته شدن پدر خود هستیم؛ ترس از بی پولی درون ما نهادینه شده و همواره تصور می‌کنیم که این اتفاق برای ما نیز خواهد افتاد.

پیامدهای ناشی از ترس از بی پولی

اما ترس از بی پولی ، حتی اگر واقعی هم نبوده و هیچ مبنا و اساسی نداشته باشد نیز بازهم مشکلاتی برای ما ایجاد خواهد کرد. به دلیل اینکه این افکار منفی هستند و منجر به بروز استرس و اضطراب زیادی در افراد می‌گردند. برخی از این مشکلات، شامل موارد زیر می‌باشند.

ابتلا به افسردگی

زمانی که استرس و ترس از بی پولی بیش از حد گردد و فرد نتواند آن را کنترل نماید؛ دچار احساس استیصال و درماندگی شده و به مرور به افسردگی نیز مبتلا می‌گردد.

بروز مشکلاتی در روابط بین فردی | ترس از بی پولی

با وجود ترس از بی پولی ، افراد در روابط بین فردی خود نیز به مشکل خورده و پول و منفعت شخصی را مبنای همه چیز قرار می‌دهند.

ابتلا به اختلالات خواب

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که به قدری به مسائل مالی و آینده فکر کرده اید؛ که نتوانستید بخوابید و یا کیفیت خواب شما مطلوب نبوده است. این حالت در دراز مدت منجر به ابتلا به اختلالات خواب می‌گردد.

ابتلا به بیماری های سایکوسوماتیک | ترس از بی پولی

یکی دیگر از پیامدهای ناشی از ترس از بی پولی ، ابتلا به بیماری های سایکوسوماتیک یا روان تنی است. ریشه ابتلا به این بیماری ها اصلا جسمانی نبوده، بلکه تنها از وضعیت بد روانی افراد نشات می‌گیرد.

بروز افکار خودکشی

در طولانی مدت، ترس از بی پولی منجر به شکل گیری افکار خودکشی در افراد می‌گردد. وقتی از افرادی که تجربه اینکار را دارند؛ در مورد علت آن سوال می‌شود؛ در بیشتر موارد به دلایل مالی و اقتصادی اشاره می‌کنند.

منزوی شدن و فاصله گرفتن از جمع

از آنجایی که ترس از بی‌پولی ، اعتماد به نفس افراد را تحت الشعاع قرار می‌دهد؛ به مرور منجر به فاصله گرفتن افراد از جمع ها شده و آنها را منزوی می‌کند.

مقابله با ترس از بی پولی

 

اما چطور باید بر ترس از بی پولی غلبه کرد؟ از آنجایی که این نوع مشکلات زیادی را برای ما ایجاد می‌کند؛ بهتر حتما از آن پیشگیری کرده و یا در صورت بروز آن را کنترل نمایید. برای اطلاع از راه های درمان استرس و اضطراب کلیک نمایید.

بالا بردن احساس خودکارآمدی

زمای که شما اعتماد به نفس و ارزش خود را تنها به پول بدانید؛ از نداشتن آن دچار ترس و احساس بی ارزشی می‌شوید. از این رو بهتر است احساس خودکارآمدی خود را معطوف به ارزش های دیگری کرده و همواره نگران پول نباشید.

داشتن یک سیستم حمایتی

مطمئن شوید تا در زمان بی پولی، افرادی هستند که به کمک شما آمده و از لحاظ مالی و روانی از شما حمایت خواهند کرد.

استفاده از تکنیک های آرام بخش

با استفاده از تکنیک های مختلف کاهش استرس، میزان اضطراب خود را در این مورد کاهش داده و اجازه ندهید تا عملکردتان را مختل کند.

سخن پایانی

برای برخی از افراد به قدری ترس از بی‌پولی عادی می‌شود که دیگر به آن اهمیتی نداده و برای درمان نیز اقدامی نمی‌کنند. در صورتی که این نوع ترس نیز مانند سایر فوبیاها نیاز به درمان جدی دارد. از این رو حتما در مورد سرمایه خود محتاط بوده، از بروز این نوع ترس پیشگیری کرده و از یک روانشناس نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از بی‌پولی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع:‌ ترس از بی پولی (با بی پولی چه کنیم )



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اختلاف با خانواده شوهر بعد از ازدواج موضوعی است که بین بسیاری از زوجین بروز می‌کند. غافل از اینکه زمانی که با خانواده همسر خود دچار مشکل شوید؛ با خود او نیز نمی‌توانید به درستی ارتباط بگیرید. از این رو توجه کردن به این موضوع و تلاش برای حل آن از اهمیت زیادی برخوردار است. بسیاری از افراد قبل از ازدواج تصور می‌کنند که خانواده طرف مقابل اصلا مهم نیستند و نیازی به برقراری ارتباط با آنها وجود ندارد. در صورتی که همسر شما در این خانواده بزرگ شده و به صورت مستقیم و غیرمستقیم تحت تاثیر آنهاست. شما نمی‌توانید او را به طور کلی از خانواده جدا کنید. از طرفی رفت و آمد با آنها نیز اجتناب ناپذیر است. به همین دلیل باید نسبت به نکاتی آگاه بوده و تلاش کنید تا آنها را رعایت نمایید. در این مورد می‌توانید از یک مشاوره خانواده نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلاف با خانواده شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اختلاف با خانواده شوهر چگونه است؟

تقریبا می‌توان گفت که اختلاف با خانواده شوهر یکی از رایج ترین مسائلی است که زنان در زندگی مشترک دارند. حتی می‌توان گفت که در ابتدای ازدواج این موضوعات بیشتر بوده و به تدریج کمرنگ تر می‌شوند. در واقع افراد می‌آموزند که چطور با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. شناخت بیشتر افراد نیز از یکدیگر در این مورد موثر است. این اختلاف ها به شکل های مختلفی بروز کرده و خانواده ها نیز واکنش های متفاوتی نسبت به این موضوع دارند. در ادامه بیشتر در مورد دلایل بروز این اختلاف ها و راه های مقابله با آنها توضیح خواهیم داد. برای جلوگیری از دخالت مادر شوهر کلیک نمایید.

چطور اختلاف با خانواده شوهر را حل کنیم؟

 

مطمئنا خود شما نیز از بروز اختلاف با خانواده شوهر خوشحال نیستید. به همین دلیل می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید تا بر این شرایط غلبه کرده و این مشکل را حتی به خاطر همسر خود حل کنید. در این قسمت به توضیح این راهکارها خواهیم پرداخت.

برنامه ریزی برای رابطه با خانواده ها

یکی از اقدامات موثر در زمینه برطرف کردن اختلاف با خانواده شوهر ، صحبت کردن و برنامه ریزی در مورد الگوی رفت و آمد و رابطه با خانواده هاست. زمانی را به اینکار اختصاص داده و به دور از جبه گیری و مشاجره، به آرامی این مسئله را حل کنید.

احترام به حریم خصوصی افراد

در شرایط اختلاف با خانواده شوهر هم باز به حریم خصوصی افراد احترام بگذارید. در واقع زمانی که اینکار را برای دیگران انجام دهید می‌توانید انتظار داشته باشید تا دیگران هم به حریم خصوصی شما احترام بگذارند. یکی از جنبه های حفظ حریم خصوصی این است که در مورد مشکلات تان با همسر با خانواده او صحبت نکرده و یا حرف هایی که از آنان می‌شنوید را به همسر خود منتقل نکنید.

حفظ احترام

در هر شرایطی احترام و ادب را نسبت به خانواده شوهر رعایت کنید. حتی در حین مشاجره نیز نیازی به پرخاشگری و یا لحن تند صحبت کردن، وجود ندارد. اتفاقا آرام و با احترام صحبت کردن، تاثیر حرف های شما را بیشتر خواهد کرد.

وفاداری خود را نشان دهید

بهتر است حسن نیت خود را به خانواده شوهر نشان داده و به آنها ثابت کنید که وفادار هستید. همسر شما، هم می‌تواند فرزند خوبی برای خانواده اش باشد و هم شوهر خوبی برای شما. پس از این بابت نگران نباشید و تلاش نکنید تا روابط خانوادگی را به هم بزنید.

کسب شناخت بیشتر از آنها

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ شناخت بیشتر افراد از یکدیگر از بروز بسیاری از سوتفاهمات جلوگیری می‌کند. برای شناخت نیز افراد نیاز به زمان و صبوری دارند. و همچنین خودشان نیز باید در این زمینه تلاش کنند. برای اطلاع از نقش خانواده در ازدواج کلیک نمایید.

پیشگیری از دخالت های آنان

پیشگیری از دخالت های آنان نیز راه دیگری برای حل اختلاف با خانواده شوهر است. با اینکه شما به کمک و راهنمایی های خانواده ها گاهی نیاز دارید؛ اما برخی از مسائل تنها به زوجین مربوط هستند و هیچ فرد دیگری نباید در مورد آنها مداخله کند.

علل بروز اختلاف با خانواده شوهر

از طرفی مطلع شدن از علل بروز اختلاف با خانواده شوهر نیز تاثیر زیادی در این مورد دارد. در واقع زمانی که افراد علت این موضوع را بدانند؛ می‌توانند از بروز آن پیشگیری کرده و یا واکنش بهتری در این مورد داشته باشند. برخی از دلایلی که منجر به بروز چنین حالتی می‌شوند؛ شامل موارد زیر هستند.

وابستگی همسر به خانواده اش: زمانی که شوهر به خانواده خود وابستگی زیادی داشته باشد؛ و نتواند بعد از ازدواج نیز میان همسر با خانواده اش تعادل ایجاد کند؛ احتمال بروز اختلاف زیاد خواهد شد.

تجاوز به حریم خصوصی افراد: با درمیان گذاشتن همه چیز با خانواده ها، و از بین رفتن حریم خصوصی، باید انتظار بروز اختلاف را نیز داشت.

انتقاد کردن به صورت غیر منطقی: انتقاد کردن اگر به درستی انجام شود؛ اصلا اشکالی ندارد. اما در صورتی که افراد روش انجام آن را نداند؛ مشکلاتی ایجاد می‌شود.

آداب و رسوم افراطی: گاهی این آداب و رسوم سختگیرانه و دست و پا گیر است که منجر به بروز چنین حالتی می‌شود.

انعطاف پذیر نبودن: زوجین باید در برخورد با خانواده های یکدیگر انعطاف پذیر باشند و بخشش و از خودگذشتگی داشته باشند.

نکاتی در زمینه پیشگیری از بروز اختلاف با خانواده شوهر

 

علاوه بر روش هایی که در بالا در مورد حل اختلاف با خانواده شوهر گفته شد؛ نکاتی وجود دارد که در صورت رعایت کردن آنها به طور کلی سوتفاهمی ایجاد نشده و از بروز مشکل نیز پیشگیری می‌گردد. در این قسمت برخی از این نکات را ذکر کرده ایم.

  • حتما از مشاور کمک بگیرید
  • صحبت کردن به اندازه
  • رعایت احترام و ادب
  • حمایت کردن از همسر و تمرکز روی رابطه با او
  • تغییر را از خودتان شروع کنید
  • جدا از خانواده شوهر زندگی کنید
  • انرژی زیادی برای قانع کردن آنها نگذارید
  • عشق ورزیدن به همسر
  • لزومی ندارد سریعا با نظرات مخالفت کنید
  • در حضور خانواده شوهر برای او قدرت نمایی نکنید
  • در مقابل خانواده شوهر از او بدگویی نکنید
  • در مورد مشکلات مالی با خانواده شوهر صحبت نکنید
  • مراقبت از فرزندتان را به خانواده شوهر نسپارید

سخن پایانی

به طور کلی در زندگی مشترک، طبیعتا شرایطی ایجاد خواهد شد که منجر به اختلاف با خانواده شوهر می‌شود. از این رو باید روش برطرف کردن آن را دانست و خود را برای آن آماده نمود. چرا که در صورت ادامه یافتن چالش ها ممکن است با همسر خود نیز به مشکل بخورید. به همین دلیل برای پیشگیری از بروز این شرایط حتما با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلاف با خانواده شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: اختلاف با خانواده شوهر



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترس از دلقک یا کلروفوبیا یک ترس غیر واقعی از دلقک محسوب می‌شود که در آن افراد با دیدن دلقک و یا هر گونه از نشانه‌های آن دچار ترس شدید شده و از قرارگیری در چنین موقعیتی اجتناب می‌کنند. شاید از دیدگاه بسیاری از افراد بروز چنین ترسی کمی عجیب به نظر برسد. چرا که در باور عموم دلقک یک موجود خنده دار و سرگرم کننده و نمی‌تواند ترسناک باشد. در صورتی که دیدن این شخصیت، اصلا برای برخی از افراد خوشایند نبوده و منجر به نشانه های مختلفی می‌گردد. این حالت یک نوع فوبیاست که با اضطراب و پریشانی زیادی همراه است. از این رو اگر تمایلی به دیدن دلقک ندارید؛ بهتر است این موضوع را پیگیری کرده و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از دلقک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

ترس دلقک به چه معناست؟

خوشبختانه امروزه در مورد فوبیاهای مختلف، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی زیادی شده و افراد بیشتری در مورد آنها اطلاع دارند. چرا که در این حالت ترس از دلقک و یا موجوداتی مثل مار و یا حتی فوبیا تاریکی و ارتفاع نیز آنها را متعجب نمی‌کند. در واقع این نوع ترس یک اختلال اضطرابی است و حتی در دسته اختلالات روانی دسته بندی می‌شود. این نوع ترس منجر به بروز نشانه های جسمانی و روانی مختلفی شده و در نهایت مشکلات زیادی را در زندگی شخصی و اجتماعی آنان ایجاد می‌کند.

با اینکه شاید آنها در طول عمر خود، زیاد در موقعیت دیدن یک دلقک قرار نگیرند؛ اما به هر حال فکر کردن به این موجود و یا حتی دیدن عکس های آن نیز آنها را می‌آزارد. در ادامه بیشتر در مورد عوامل به وجود آورنده این ترس و راه های درمان آن توضیح خواهیم داد. ‌ برای آشنایی بیشتر با انواع اختلالات اضطرابی کلیک نمایید.

عوامل محرک ترس از دلقک

 

برخی از عواملی که می‌توانند وجود ترس از دلقک را در وجود افراد برانگیزند و منجر به تحریک احساسات آنها شوند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • حضور در مراسم های جشن تولد
  • مراسم و سنت های غربی مانند هالوین پارتی
  • حضور در سیرک
  • شرکت کردن در فستیوال های مختلف
  • افرادی که برای جذب رستوران ها مانند دلقک لباس می‌پوشند
  • دیدن دلقک در رسانه های مختلف

شیوع کلروفوبیا در میان افراد

تحقیقات اندکی در این زمینه انجام شده است؛ اما به طور کلی شیوع ترس از دلقک در میان افراد بسیار پایین است. حتی می‌توان گفت که از هر ده نفر، تنها یک نفر می‌تواند چنین حالتی را تجربه نماید. حتی در تحقیق دیگری که بر روی کودکان بستری شده در بیمارستان انجام شده است؛ مشخص گردید که از هر 1000 کودک، تقریبا 10 نفر نشانه های این ترس را تجربه می‌کنند که در بیشتر موارد نیز دختر هستند.

این دختران از دیدن دلقکی که برای خنداندن آنها به مراکز درمانی آمده بود؛ ترسیده و شروع به گریه کردند.

چه افرادی در معرض ترس از دلقک هستند

برخی از افراد بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به ترس از دلقک قرار دارند. به طور کلی افرادی که مبتلا به اختلالات اضطرابی هستند؛ بیشتر ممکن است که به سایر اختلالات نیز مبتلا شوند. با اینکه آمار مبتلایان زن به این نوع ترس بیشتر است؛ اما هیچ رده سنی خاصی نمی‌توان برای آن تعیین نمود. چرا که حتی در کودکان سه ساله نیز شاهد بروز نشانه های این نوع ترس بوده اند.

دلایل ایجاد کننده کلروفوبیا

از آنجایی که ترس از دلقک سن خاصی ندارد؛ پس نمی‌توانیم شکل گیری این نوع ترس را در اثر تجربیات تلخ در گذشته آنان بدانیم. چرا که حتی ممکن است کودکی در اولین مواجهه خود با موجود دلقک نیز از او بترسد.

?اما ژنتیک عاملی است که در شکل گیری اختلالات اضطرابی نقش داشته و ممکن است به این دلیل، ترس از دلقک بروز کند.

?برخی از دیگر از دلایلی که افراد برای این نوع ترس خود بیان کرده اند نیز، شامل موارد زیر است.

?افراد دلقک را یک موجود غیر انسانی می‌دانند

?چهره اغراق شده دلقک ها حس تهدید را به دیگران القا می‌کند

?گریم دلقک احساسات او را مخفی کرده و باعث شکل گیری احساس ایهام در دیگران می‌گردد

?رنگ آمیزی آرایش و لباس های آنان یادآور مرگ، بیماری و خون است که باعث احساس انزجار می‌گردد

?رفتارهای غیرقابل پیش بینی آنان برای دیگران ناراحت کننده است

?تصویر منفی از آنها در فرهنگ های مختلف وجود دارد

?این ترس از اعضای خانواده آموخته شده است

نشانه های ابتلا به ترس از دلقک

همانطور که گفته شد؛ افراد در مواجه با دلقک ها دچار نشانه های مختلفی می‌گردند. برخی از این نشانه ها را در این قسمت ذکر کرده ایم.

  • بالا رفتن ریتم تنفس و ضربان قلب
  • تجربه احساس وحشت
  • تغییر رنگ پوست
  • تعریق شدید
  • احساس حالت تهوع
  • لرزش بدن
  • گریه کردن

تشخیص کلروفوبیا

تشخیص ابتلا به ترس از دلقک باید توسط متخصص صورت گیرد. با اینکه با توجه به نشانه های این بیماری، تشخیص آن کار سختی نیست؛ اما به هر حال فرد باید دارای ملاک های مشخصی باشد. برای مثال نشانه ها زمانی بروز کند که فرد دلقک را در یک تصویر می‌بیند یا این موضوع باعث می‌شود تا از رفتن به مهمانی یا سرکار اجتناب کرده و کیفیت زندگی شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

این نشانه ها باید شش ماه یا بیشتر دوام داشته باشند و از طرفی پریشانی و اضطراب افراد در چنین موقعیتی با خطر واقعی همخوانی نداشته باشد.

درمان اختلال ترس از دلقک

 

برای درمان ترس از دلقک ، راه های مختلفی وجود دارد که افراد می‌توانند با کمک یک متخصص بر این موضوع غلبه کرده و ترس خود را کنترل نمایند. در بیشتر موارد، این روش ها بر روان درمانی متمرکز بوده و کمتر احتمال دارد که افراد به این دلیل نیاز به مصرف دارو داشته باشند. برای آشنایی با راه های مختلف درمان فوبیا ها کلیک نمایید.

استفاده از تکنیک های تنفس و آرام سازی عضلانی، مواجهه درمانی، درمان شناختی رفتاری و حساسیت زدایی تدریجی، روش های موثر در این زمینه هستند که افراد باید با کمک متخصص آنها را انجام دهند.

پیامدهای ابتلا به ترس از دلقک کدام اند؟

اگر ترس از دلقک به موقع درمان و پیشگیری نشود؛ می‌تواند مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد نماید. برخی از افراد به این دلیل مبتلا به حملات پنیک شده و از قرارگیری در موقعیت های مختلف اجتناب می‌کنند. از دیگر عوارض آن می‌توانیم به بروز نشانه های جسمانی اشاره کنیم که احتمالا برای مدت زمان طولانی دامه می‌یابند و زندگی شخصی و اجتماعی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهند. از این رو بهتر است افراد برای درمان این اختلال اقدام نمایند.

سخن پایانی

شاید برخی تصور کنند که ترس از دلقک واقعی نبوده و به نشانه های آن در خود اهمیتی ندهند. اما این نوع ترس در واقع نشانه ای از مشکلی بزرگتر در افراد است که اختلالات اضطرابی است و می‌تواند مشکلات اساسی برای افراد ایجاد نماید. از این رو بهتر است افراد در این زمینه اطلاعات لازم را کسب کرده و حتما از متخصص نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از دلقک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ترس از دلقک



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترس از گذشته یا نموفوبیا به در شرایطی ایجاد می‌شود که افراد حتی از فکر کردن به گذشته خود دچار استرس و اضطراب شده و تمایلی ندارند اصلا در مورد آن فکر کنند. همه ما در گذشته خود نقاط تاریکی داریم که دیگر هیچ تمایلی نداریم تا به آنها برگشته و یا فکر کنیم. اما این با ترسیدن از آن متفاوت است. گاهی این احساس ناشی از پنهانکاری و یا دروغی است که در گذشته وجود دارد. نمی‌توان به گذشته بازگشت و آن را ترمیم نمود و یا همه چیز را از سر گرفت. اما می‌توان از آن درس گرفته و دیگر اشتباهات مربوط به آن را تکرار نکرد. از این رو بهتر است به جای ترس یکبار برای همیشه تصمیم بگیرید که این موضوع را برطرف نمایید. در این زمینه می‌توانید از روانشناس نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از گذشته می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

بر ملا شدن گذشته چه حسی دارد؟

حالت دیگری که در ترس از گذشته به وجود می‌آید؛ ترس از بر ملا شدن گذشته خود است. در واقع افراد از گذشته خود می‌ترسند چرا که دروغ ها و پنهانکاری های زیادی در آن وجود دارد. عوامل زیادی فرد را در این شرایط قرار می‌دهد تا بخواهد گذشته اش را از دیگران پنهان کند. اما به طور کلی با اینکار خود را در فشار بیشتری از نظر روانی قرار می‌دهد.

افراد اینکار را انجام می‌دهند تا اطرافیان خود را از دست ندهند. اما با اینکار زمانی که دروغ شما بر ملا شود؛ نه تنها اطرافیان خود را از دست می‌دهید؛ بلکه به خودتان نیز احساس بدتری پیدا خواهید کرد. از این رو پیش از اینکه بخواهید گذشته را پنهان کنید؛ در مورد عواقب آن بیشتر فکر کنید. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از جستجو در گذشته همسر کلیک نمایید.

علائم ترس از گذشته

 

ترس از گذشته به قدری موضوع شایعی است و افراد زیادی آن را تجربه می‌کنند؛ که حتی می‌توان با نشانه هایی از آن مطلع شد. در واقع با بروز این علائم می‌توانید متوجه شوید که طرف مقابل تان در حال پنهان کردن موضوعی در گذشته خود است و یا حتی از آن می‌ترسد. برخی از نشانه های ترس از گذشته از افراد شامل موارد زیر است.

  • فرار از صحبت کردن در مورد گذشته و یا بخشی از آن
  • ترس از ابتلا به بیماری هایی مثل آلزایمر و اختلال در حافظه
  • فرد هنگامی که می‌خواهد در مورد گذشته خود صحبت کند؛ دچار اضطراب می‌شود
  • چنین افرادی به دلیل میزان اضطراب بالا و یا حسرت گذشته بیشتر میل به خودکشی و یا آسیب زدن به خود دارند
  • به صورت مداوم در حال دروغ گفتن هستند و یا زمانی که حرف از گذشته می‌شود؛ سکوت می‌کنند

چرا افراد از بر ملا شدن گذشته خود می‌ترسند؟

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره کردیم؛ طبیعتا همه ما در گذشته در معرض اتفاقاتی بوده ایم که تمایلی نداریم تا در مورد آنها صحبت کنیم و یا حتی با فکر کردن به آنها نیز دچار اضطراب و ترس می‌شویم. پس این یک موضوع فراگیر بوده و برای همه افراد بروز می‌کند. اما برخی از افراد واکنش درست تری نسبت به آن نشان داده و به جای به جای ترسیدن و یا پنهانکاری در مورد آن به طور مستقیم صحبت می‌کنند.

در قسمت های بعدی بیشتر توضیح خواهیم داد که واکنش درست در مقابل چنین حالتی چیست. اما در این بخش قصد داریم تا ترس از گذشته را به صورت ریشه ای تری بررسی کرده و دلایل آن را بشناسیم. برای اطلاع از راه های جبران اشتباهات زندگی کلیک نمایید.

عوامل ژنتیکی

عوامل ژنتیکی به طور مستقیم با ترس از گذشته در ارتباط نیستند. اما تکامل و یا ژن ها میزان آسیب پذیری ما را در مقابل استرس و ترس، تعیین می‌کنند. برخی از افراد به طور ژنتیکی آستانه تحمل پایین تری دارند و به همین دلیل با فکر کردن به گذشته خود حتی اگر موضوع خاصی نیز در آن نباشد؛ دچار واهمه خواهند شد.

اتفاقات تلخ گذشته | ترس از گذشته

یکی از اصلی ترین دلایل ترس از گذشته؛ اتفاقات تلخی است که در آن افتاده و شاید هنوز پیامدهای آن دامن گیر فرد باشد. از این رو فرد نمی‌تواند پرونده گذشته را برای خود ببندد و دیگر به آن فکر نکند.

فشار اجتماع

یکی دیگر از دلایل ترس از گذشته و یا بر ملا شدن آن، ترس از قضاوت های دیگران و فشارهای اجتماعی است که وجود دارد. برای مثال فردی که والدینش از یکدیگر جدا شده اند؛ از صحبت کردن در مورد گذشته خود می‌ترسد، چرا که در این مورد هنوز باورها اشتباهی وجود دارد که ممکن است فرد را ناراحت کند.

چطور بر ترس از گذشته غلبه کنیم؟

 

اما چطور می‌توان ترس از گذشته را از بین برده و یا آن را پذیرفت. فراموش نکنید که کنار آمدن با گذشته خود کار ساده ای نیست. از طرفی این بدان معنا نیست که به طور کلی خاطرات گذشته خود را سرکوب کرده و آنها را به فراموشی بسپارید. بلکه باید در حین یادآوری آنها قادر باشید تا میزان اضطراب خود را کنترل کنید. در این قسمت چند راهکار موثر را در این زمینه پیشنهاد خواهیم کرد. برای اطلاع از راه های فراموشی خاطرات بد کلیک نمایید.

افسوس گذشته را نخورید

باید به این فکر کنید که گذشته دیگر درگذشته و نمی‌توانید آن را برگردانید و همه چیز را تغییر دهید. افسوس گذشته به جز اینکه سلامت روانی شما را از بین می‌برد؛ هیچ فایده ای ندارد. از این رو وجود خود را از احساس حسرت و افسوس پاک کنید.

تمرکز کردن روی اکنون | ترس از گذشته

در اینجا و اکنون حضور داشته باشید. زمانی که تمرکز خود را بر حل معطوف کنید؛ دیگر گذشته شما را نخواهد ترساند. در این حالت دیگر حتی قضاوت های دیگران نیز بر شما تاثیری نخواهند داشت.

از تمرینات آرام سازی استفاده کنید

به دلیل اینکه احتمالا ترس از گذشته میزان استرس را در شما بالا خواهد برد؛ می‌توانید تکنیک های آرام سازی بدنی را آموخته و از آنها استفاده نمایید. با استفاده از این تمرینات می‌آموزید که به ترتیب عضلات بخش های مختلف بدن خود را منقبض و منبسط کنید. تمرکز کردن روی این موضوع باعث برگشتن به زمان حال نیز می‌شود. برای آشنایی بیشتر با نشانه های نگرانی از آینده کلیک نمایید.

افکار خود را تغییر دهید | ترس از گذشته

همچنین باید در مورد ترس از گذشته، ذهنیت خود را در مورد زمان و اتفاقاتی که برایتان افتاده است؛ تغییر دهید. برای اینکار افکار خود را به صورت مرتب یادداشت کرده و تلاش کنید تا آنها را دسته بندی کنید. برای اینکار حتما باید از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

سخن پایانی

بخش اعظمی از افکار منفی که روزانه به سراغ ما می‌آیند؛ ناشی از ترس از گذشته می‌باشند. ترس و اضطراب ناشی از این افکار می‌تواند به طور کلی سلامت روان ما را دچار آسیب کند. از این رو بهتر است با استفاده از راهکارهایی که گفته شده و مراجعه به متخصص درگیر چنین تله هایی نشده و این مسئله را برطرف نماییم.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از گذشته می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ترس از گذشته



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

همسرم غذا نمی پزه ؟ غذا نپختن همسر موضوعی است که بعد از مدتی آزاردهنده شده و مشکلات زیادی را در زندگی مشترک ایجاد می‌کند. چرا که شاید افراد در ابتدای زندگی مشترک این موضوع را پذیرفته و بگویند که از نظرشان مشکلی ندارد و یا باهم آشپزی می‌کنیم؛ اما به زودی این موضوع را فراموش کرده و از خوردن غذاهای آماده نیز خسته می‌شوند. آشپزی کردن مهارتی است که حتی افراد مجرد به آن نیاز دارند. از طرفی این یک هنر است که انجام آن با یکدیگر حتی می‌تواند بر کیفیت رابطه زناشویی نیز تاثیر بگذارد. بیشتر جوانان از یادگیری آشپزی فرار می‌کنند. اما باید بدانند که در نهایت به آن نیاز پیدا کرده و بهتر است خود را کمی برای آن آماده کنند. اگر آشپزی نکردن همسرتان منجر به بروز مشکلاتی در رابطه شده است؛ بهتر است در این مورد با یک مشاوره خانواده مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آشپزی کردن همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

چرا همسرم غذا نمی‌پزه

 

طبیعتا همه افراد به یک اندازه به آشپزی کردن علاقه ای نداشته و یا در آن مهارت ندارند. اما برخی از افراد بعد از ازدواج به طور کلی آشپزی نکرده و حتی در مقابل این موضوع مقاومت نیز می‌کنند. در چنین شرایطی بهترین اقدامی که همسر می‌تواند انجام دهد؛ این است که دلیل این موضوع را بیابد و موانع را از سر راه بردارد. اما متاسفانه بیشتر افراد تنها به همسر خود فشار آورده و این موضوع را تبدیل به یک بحران می‌کنند.

روش برخورد با این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است. زوجین بهتر است پیش از ازدواج در این مورد با یکدیگر صحبت کرده و به توافق برسند. از طرفی در ابتدا برای آشپزی کردن تلاش کرده و بعدا به این نتیجه برسند که می‌خواهند اینکار را انجام دهند یا خیر.

در ادامه به توضیح برخی از دلایلی می‌پردازیم که منجر به آشپزی نکردن افراد در زندگی مشترک می‌شوند. برای آشنایی بیشتر با انواع وظایف مرد در خانه کلیک نمایید.

زمان کافی برای انجام اینکار ندارد

گاهی زن یا حتی شوهر تمایل دارد که برای دیگری آشپزی کند؛ اما زمان کافی برای انجام اینکار در اختیار نداشته و از شدت خستگی تحت فشار قرار می‌گیرد. برخی از زوجینی که هر دوی آنها ساعات طولانی کار کرده و بعد از آن نیز مجبور به نگهداری از فرزند هستند؛ دیگر زمان و انرژی کافی برای آشپزی کردن نداشته و بعد از مدتی به طور کلی علاقه خود را نیز به اینکار از دست می‌دهند.

علاقه ای به آشپزی ندارد | غذا نپختن همسر

یکی دیگر از دلایلی که همسرتان آشپزی نمی‌کند؛ این است که به طور کلی علاقه ای به انجام اینکار ندارد. همانطور که گفته شد؛ همه افراد به یک اندازه آشپزی کردن را دوست ندارند. زمانی که فردی به انجام کاری علاقه ندارد؛ حتی اگر خود را مجبور به انجام آن کند؛ بازهم نتیجه خوبی نخواهد داشت و در نهایت در انجام آن منصرف خواهد شد. برای آشنایی بیشتر با وظیفه زن در خانه کلیک نمایید.

با اینکار اعتراض خود را نشان می‌دهد

گاهی افراد هم آشپزی کردن را دوست داشته و هم وقت و انرژی کافی برای انجام آن دارند. اما زمانی که شاهد همکاری نکردن همسرشان در امورد مختلف هستند؛ آنها نیز آشپزی نمی‌کنند. در واقع با آشپزی نکردن در حال نشان دادن اعتراض خود به طرف مقابل هستند که نیاز به مشارکت بیشتری دارند. این مشارکت می‌تواند حتما در آشپزی کردن هم نباشد. زمانی که به طور کلی دو نفر در امور خانه داری به یکدیگر کمک کرده و تقسیم وظایف کنند؛ هم تمایل برای انجام کارهای مختلف بیشتر می‌شود و هم کیفیت رابطه زناشویی افزایش می‌یابد.

نیاز به کمک دارد | غذا نپختن همسر

برخی از افراد حتی نمی‌خواهند به دیگری اعتراض کنند؛ تنها نیاز به کمک بیشتری برای آشپزی کردن داشته و این موضوع را به صورت مستقیم نیز به همسر خود می‌گویند. از این رو اگر نسبت به این موضوع معترض هستید که همسرتان آشپزی نمی‌کند؛ بهتر است بیشتر به او کمک کنید.

آشپزی کردن را به طور کلی بلد نیست

اینکه فردی اصلا آشپزی کردن را بلد نیست؛ بی تاثیر نخواهد بود. چنین فردی احتمالا هیچگاه تلاشی در این زمینه نکرده و یا در موقعیتی نبوده است که نیاز به آشپزی کردن داشته باشد. اما معمولا با قرارگیری در زندگی مشترک افراد به مرور این مهارت را به شکل های مختلف می‌آموزند.

پیامدهای غذا نپختن همسر

غذا نپختن همسر شاید در ظاهر موضوعی ساده و پیش پا افتاده ای به نظر برسد. اما در دراز مدت می‌‌تواند منجر به بروز مشکلاتی در رابطه گردد و حتی سلامتی جسمانی افراد را نیز تحت تاثیر قرار دهد. همیشه نمی‌توان غذای آماده تهیه کرد و یا از خانواده ها انتظار داشت که در این زمینه کمک کنند. بروز مشکلات مالی، معترض شدن خانواده ها و… نیز از دیگر پیامدهای ناشی از آشپزی نکردن است.

در مورد غذا نپختن همسر چه اقداماتی باید انجام داد؟

 

اما در این مورد باید چه کرد؟ چطور به همسر خود بگوییم که از او انتظار آشپزی کردن داریم؟ این سوالی است که بسیار از زوجین از خودشان و یا مشاور خانواده می‌پرسند. روش های زیر می‌تواند تا حد زیادی در این زمینه به شما کمک کند. برای اطلاع از انواع قوانین خانه کلیک نمایید.

از دستورهای آنلاین استفاده کرده و در کنار یکدیگر آشپزی کنید

امروزه تنوع غذایی بسیار افزایش یافته و با کمک اینترنت می‌توان به همه آنها و حتی آموزش رایگان شان دسترسی داشت. حتی گاهی این دستورهای غذایی بسیار هوشمندانه تر و ساده تر از گذشته شده اند. از این رو می‌توانید از آنها استفاده کرده در وقت و انرژی خود صرفه جویی بیشتری کنید.

با یکدیگر به کلاس های آشپزی بروید | غذا نپختن همسر

زمانی که همسر شاهد همراهی شما در مورد آشپزی باشد؛ بیشتر به انجام اینکار اشتیاق نشان می‌دهد. از این رو با یکدیگر در کلاس های آشپزی شرکت کرده و همراهی کنید.

پیشنهاد کمک کردن به او در آشپزی

حتی اگر او به طور مستقیم به شما نمی‌گوید که نیاز به کمک دارد؛ خودتان این پیشنهاد را به او بدهید. در این حالت او احساس راحتی بیشتری برای صحبت کردن در این مورد خواهد کرد.

در این مورد با او صادق باشید | غذا نپختن همسر

اگر دست پخت او را دوست ندارید و یا حتی تمایل دارید که او بیشتر آشپزی کند؛ در این مورد با او صادق بوده و به طور مستقیم این را بگویید. البته این بدان معنا نیست که به او حس ناکافی بودن داده و یا توقع بیش از حد داشته باشید.

از یک مشاور کمک بگیرید

همچنین اگر نمی‌توانید به طور مستقیم در این زمینه با او صحبت کنید؛ با یک مشاور مشورت کرده و از او بخواهید تا اینکار را برای شما انجام دهد.

سخن پایانی

آشپزی کردن یکی از فعالیت های دو نفره ای محسوب می‌شود که در یک زندگی مشترک به آن نیاز است. از این رو تلاش کنید تا هم خودتان و هم دیگری در این زمینه مهارت لازم را کسب کرده و همکاری داشته باشید. از طرفی در مورد کارهای خانه غیر از آشپزی کردن نیز تقسیم وظایف کرده و به توافق برسید. در این مورد بهتر است با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آشپزی کردن همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: همسرم غذا نمی پزه



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

عشقم منو بلاک کرده نمی‌دونم باید چیکار کنم ؟ شاید بتوان گفت که این یکی از سطحی ترین پاسخ هایی است که می‌توانید به طرف مقابل خود در مقابل ناراحتی تان بدهید. امروزه فضای مجازی و وسایل ارتباطی، این امکان را برای افراد فراهم کرده اند که هر زمان که خواستند دیگر طرف مقابل را بلاک کرده و به او اجازه پیام دادن و یا زنگ زدن ندهند. اما باید بدانید که اصول ارتباط با دیگران در دنیای واقعی به این صورت نبوده و باید نکاتی را رعایت کنید. در واقع نمی‌توان هر زمان که خواستید پارتنر یا همسر خود را بلاک کنید و دوباره برگردید. بهتر است در این زمینه حتما با یک مشاور صحبت کرده و مهارت های بیشتری برای ارتباط گرفتن با دیگران کسب نمایید. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چرا عشقم منو بلاک کرده؟

 

زمانی که عشق تان شما را بلاک کرده است؛ دو حالت وجود دارد، یا اینکه شما دلیل این موضوع را می‌دانید و تلاش می‌کنید تا مشکل را برطرف کنید و یا طرف مقابل اینکار را کاملا بدون دلیل انجام داده است. در هر دو صورت بازهم بلاک کردن راه حل نبوده و حتی گاها منجر به بروز مشکلات بیشتری نیز می‌گردد. اما به هر حال شما در این موقعیت قرار گرفته  و واکنش شما از اهمیت زیادی برخوردار است. از این رو حتما دلیل این موضوع را به صورت دقیق پیدا کرده و تلاش کنید تا از بروز مجدد آن پیشگیری نمایید.

در این قسمت به توضیح دلایلی می‌پردازیم که منجر به بلاک کردن می‌شوند. برای اطلاع از دلایل تلفن جواب ندادن همسر کلیک نمایید.

تصور می‌کند که شما می‌توانید او را به رابطه برگردانید

نیاز به جلب توجه یکی از دلایل اصلی بلاک کردن است. چنین فردی احتمالا پیش تر به شما گفته است که نیاز به محبت و توجه بیشتری دارد و یا تصور می‌کند به قدر کافی برایتان مهم نیست. از این رو با این روش می‌خواهد تلاش شما را برای بازگشت به رابطه و یا به دست آوردن ببیند.

نیاز به فاصله دارد | عشقم منو بلاک کرده

یکی دیگر از دلایلی که طرف مقابل شما را بلاک می‌کند؛ این است که نیاز به فاصله گرفتن دارد. زمانی که برای مدت زمان طولانی به طرف مقابل خود فشار زیادی وارد می‌کنید؛ او نیاز به فضا پیدا کرده و دنبال بهانه می‌گردد تا شما را پیدا کند و فاصله بگیرد.

قصد انتقام گیری دارد

گاهی بلاک شدن، نتیجه رفتارهای خودتان است. احتمالا شما در گذشته چنین رفتاری داشته اید و او نیز می‌خواهد به شما نشان دهد که بلاک شدن چه احساسی دارد.

دیگر نمی‌خواهد با شما حرف بزند | عشقم منو بلاک کرده

یکی دیگر از دلایل بلاک کردن طرف مقابل این است که واقعا می‌خواهد رابطه را تمام کرده و تمایلی به حرف زدن با شما ندارد. در این حالت احتمالا بیش از بلاک کردن به شما هشدار داده و یا نشانه هایی از خود بروز داده است. برای اطلاع از راه های قطع رابطه با دوست پسر کلیک نمایید.

خیانت

زمانی که طرف مقابل در حال خیانت کردن است؛ برای پنهانکاری باید شما را بلاک کند. اگر در طول روز متوجه می‌شوید که بلاک شده و دوباره آنبلاک می‌شوید؛ یعنی طرف مقابل چیزی را از شما پنهان می‌کند و احتمالا در حال خیانت کردن است.

امتحان کردن شما | عشقم منو بلاک کرده

امتحان کردن شما نیز یکی دیگر از دلایل بلاک کردن است. در واقع او اینکار را انجام می‌دهد تا واکنش شما را ببیند. اینکار نیز یکی دیگر از جنبه های جلب توجه است.

انواع واکنش در برابر بلاک شدن

اگر متوجه شدیم که طرف مقابل به هر دلیلی ما را بلاک کرده است؛ باید چه واکنشی از خود نشان دهیم.؟ فراموش نکنید که واکنش درست در مقابل چنین چیزی از اهمیت زیادی برخوردار است. برخی از اقداماتی که در این شرایط باید از خود نشان دهید؛ شامل موارد زیر هستند.

مقابله به مثل نکنید

اگر طرف مقابل شما را بلاک کرد؛ اصلا مقابله به مثل یا تلافی نکرده و شما او را بلاک نکنید. چرا که با اینکار در واقع دارید همه راه های ارتباط دوباره را از بین می‌برید.

شما هم از او فاصله بگیرید | عشقم منو بلاک کرده

همانطور که گفته شد؛ شاید او به کمی فاصله و فضا نیاز دارد. از این رو با اینکار حتما زمان کافی را در اختیار او قرار دهید. بسیاری از افراد خودشان بعد از مدتی متوجه کار اشتباه شان شده و دوباره برمی‌گردند.

تغییرات مثبت تان را در فضای مجازی منتشر کنید

شما در فعالیت در فضای مجازی دست نکشید. اتفاقا پیشرفت ها و موفقیت هایتان را در این فضا منتشر کرده و اجازه دهید تا دیگران آنها را ببینند. چرا که در این شرایط معمولا طرف مقابل به صورت غیر مستقیم شما را زیر نظر می‌گیرد.

منزوی و گوشه گیر نمانید | عشقم منو بلاک کرده

نیازی نیست که خودتان را بیش از حد بابت این موضوع ناراحت کنید. چرا که چنین فردی به زودی به اشتباه خود پی برده و برمی‌گرد. اگرهم که شما مقصر این رفتار هستید؛ بازهم ناراحتی و انزوا چیزی را حل نخواهد کرد.

به دنبال علت باشید

علت اینکه چرا طرف مقابل شما را بلاک کرده است را پیدا کنید. با اینکار مشکل را به صورت عمقی حل کرده و از بروز مجدد چنین حالتی پیشگیری می‌کنید.

احساسات خود را کنترل کنید | عشقم منو بلاک کرده

در این شرایط افراد به این دلیل که ناراحت یا عصبانی می‌شوند؛ ممکن است واکنش های افراطی و تندی از خود نشان دهند. اما بهتر است خونسردی خود را حفظ کرده و قبل از اینکه کاری انجام دهید؛ کمی بیشتر تامل کنید.

نیازی به تعقیب کردن او نیست

اگر شما را در فضای مجازی بلاک کرده است؛ لزومی ندارد که او در این فضا و یا حتی در دنیای واقعی تعقیب کنید. اینکار بیمارگونه بوده و هیچ نتیجه مثبتی نخواهد داشت.

سبک ارتباطی تان را تغییر دهید | عشقم منو بلاک کرده

قبل از اینکه ارتباط خود را با فردی که شما را بلاک کرده است؛ از سر بگیرید، سبک ارتباطی خود را تغییر داده و مهارت های بیشتری در زمینه ارتباط بیاموزید.

چطور به طرف مقابل نشان دهیم که تغییر کرده ایم؟

اگر مقصر بلاک شدن خودمان بودیم و او نیز با اینکار به ما اجازه ارتباط دوباره را نداد؛ پس چطور باید به او بفهمانیم که تغییر کرده ایم و دیگر اشتباهات گذشته را تکرار نخواهیم کرد؟ در پاسخ باید بگوییم که اصرار و پافشاری هیچ چیز را تغییر نخواهد داد. در واقع با اینکار مهر تاییدی بر تصورات او در مورد خودتان خواهید زد. کسی که به شما علاقه داشته و بخواهد تا با شما در ارتباط بماند؛ خودش این راه را ایجاد کرده و یا اصلا شما را بلاک نمی‌کند. از این رو بهتر است حتی بعد از بلاک شدن و قطع ارتباط، روی خودتان کار کرده و سعی کنید به شکل درست تری با دیگران ارتباط برقرار کنید.

فایده بلاک کردن برای طرف مقابل چیست؟

 

گاهی این سوال برای ما پیش می‌آید که طرف مقابل از بلاک کردن ما چه سودی می‌برد! شاید خود او نیز از انجام چنین کاری ناراحت باشد. اما در آن لحظه به قدری ناراحت یا عصبانی بوده که چنین واکنشی نشان داده است. همچنین شاید اینکار فواید دیگری مانند موارد زیر برای فرد داشته باشد.

  • احساس آرامش و آزادی
  • ساده ترین راه فرار
  • تخلیه هیجانی
  • جلب توجه

سخن پایانی

طبیعتا بلاک شدن احساس خیلی بدی را در ما ایجاد کرد. مخصوصا اگر از طرف فردی باشد که علاقه زیادی به او داریم. اما این اشتباه طرف مقابل است که به جای صحبت کردن و حل مسئله از چنین روشی استفاده می‌کند. به همین دلیل بهتر است در این مورد در ابتدا حتما با طرف مقابل صحبت کرده و سپس با یک مشاور نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: عشقم منو بلاک کرده



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1403 | نظرات ()