نوشته شده توسط : newmiiind

ترک عادت های بد به تلاش و همچنین زمان نیاز دارد. همه ما در زندگی عادتهایی داریم که گاهی موثر و گاهی مخرب هستند. عوامل زیادی در شکل گیری یک عات تاثیر دارند. و همین موضوع در مورد از بین بردن آنها، افراد را با مشکلات زیادی مواجه می‌کند. به همین دلیل افراد سریعا تسلیم شده و دیگر به تلاش ادامه نمی‌دهند. عادت ها، بخش های مختلفی از زندگی را در بر می‌گیرند. همچنین بر زندگی اطرافیان نیز تاثیر دارند. معمولا عادت های بد در اثر یک اتفاق ناگوار و یا استرس و فشار روانی زیاد ایجاد می‌شوند. افراد می‌توانند از این موضوع استفاده کرده و از برای از بین بردن آنها نیز، به سراغ عوامل ایجاد کننده بروند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

منبع: ترک عادت های بد

برای دریافت مشاوره در زمینه ترک عادت های بد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ترک عادت های بد

طبق تحقیقات ایجاد شده؛ تقریبا شکل گیری یک عادت، 66 روز طول می‌کشد. پس به طور طبیعی برای تغییر و یا حذف آنها نیز به 66 روز نیاز داریم. اما در مورد ترک عادت های بد، معمولا این مدت طولانی تر شده و حتی نیاز به انرژی بیشتری هم دارد. ترک عادات نامناسب باعث بالارفتن کیفیت زندگی شده و به طور کلی بسیاری از مسائل را تغییر می‌دهد.

به طور کلی زندگی ما از مجموعه ای از عادتهای خوب و بد، تشکیل شده است. در قدم اول باید آنها را شناسایی کرده و برای تقویت و یا از بین بردن آنها تلاش کنیم. از طرفی به دلیل اینکه احتمالا در این مسیر، سختی های زیادی را تحمل خواهیم کرد؛ بهتر است از روانشناس کمک گرفته و اینکار را به صورت اصولی انجام دهیم.

چرایی و چگونگی شکل گیری عادتها

 

عادت ها معمولا از دوران کودکی درون افراد شکل گرفته و تنها در طول زمان، دچار تغییراتی می‌شوند. برای مثال همه ما از دوران کودکی به مسواک زدن عادت کرده ایم و یا حتی بسیاری از عادات تغییر شکل یافته ای که اکنون داریم؛ از کودکی ما نشات می‌گیرد. فردی که در کودکی عادت به مکیدن انگشتان خود داشته؛ در آینده بیشتر احتمال دارد که به سیگار اعتیاد پیدا کند.

البته این مورد قطعی نیست؛ اما تا حد زیادی تعیین کننده است. از همین رو ریشه یابی عادات و همچنین ترک عادت های بد، ضرورت دارد. دانشمندان تصور می‌کنند که دلیل شکل گیری عادات، جست و جوی مغز برای پیدا کردن راهی برای جلوگیری از صرف انرژی کمتر است. همچنین واکنش های افراد نیز تا حد زیادی از عادت های افراد، نشات می‌گیرند. برای اطلاع از دلایل انگشت مکیدن نوزاد، کلیک کنید.

انواع عادت های بد

در قدم اول باید در هر زمینه ای، عادت های آسیب زننده را پیدا کنیم تا بتوانیم در مورد آنها اقدامات لازم را انجام دهیم. برای مثال در مورد عادات غذایی، پرخوری و همچنین استفاده بیش از حد از نمک و شکر، عادت های نامناسب محسوب می‌شوند. همچنین در بخش های دیگر نیز، برخی از این عادت ها شامل اهمیت ندادن به بهداشت فردی، بی نظمی، برخی از اعتیاد ها، وسواس ها و… می‌شوند. ترک عادت های بد در هر موردی روش خاص خود را دارد. افراد باید در این زمینه قدم به قدم پیش رفته و همچنین صبور باشند. برای آشنایی با انواع اعتیاد رفتاری کلیک کنید.

روش های ترک عادت های بد

 

همانطور که گفته شد؛ برای ترک عادت های بد، روش های زیادی وجود دارد. این روش ها به نوع عادت و همچنین شرایط افراد بستگی داشته و استفاده درست از آنها، حائز اهمیت است. برخی از افراد به صورت ناگهانی عادت خود را سرکوب می‌کنند و یا فشار زیادی به خود می‌آورند. که در این حالت، افراد نه تنها نمی‌توانند عادت بد خود را ترک کنند؛ بلکه حتی در صورت از بین رفتن آن نیز، احتمال بازگشت مجدد وجود دارد.

????بررسی عادت

در قدم اول افراد باید عادتی را که قصد ترک آن را دارند؛ بررسی نمایند. اینکه این عادت چگونه در آنها شکل گرفته است و یا حتی چه عوامل سبب انجام آن به صورت مکرر می‌گردد. حتی افراد می‌توانند عوامل شکست در مورد ترک عادت های بد در گذشته خود را مورد بررسی قرار دهند. یکی دیگر از مواردی که افراد در این زمان باید به آنها بپردازند؛ احساس شان در هنگام انجام آن رفتار است و یا اینکه این رفتار در اطرافیان نیز وجود دارد یا خیر! برای آشنایی با دلایل ناخن جویدن کودک کلیک کنید.

????درون نگری

در روش درون نگری در مورد ترک عادت های بد، تمرکز بر روی خود افراد است. در این حالت، دیگر عوامل محیطی و یا حتی اطرفیان را در نظر نمی‌گیریم. تنها به عوامل فردی توجه کرده و از این طریق مشکل را برطرف می‌کنیم. با اینکه محیط اطراف در مورد شکل گیری و همچنین ماندگاری عادت ها بسیار موثر است. اما افراد در نهایت باید به تنهایی در این مورد اقدام کنند. تغییر سبک زندگی آنها تا حد زیادی تاثیر داشته و باعث کمرنگ شدن عادت های نامناسب می‌گردد.

????کمک گرفتن از دیگران

یکی دیگر از اقداماتی که افراد باید در این زمینه انجام دهند؛ مطلع کردن اطرافیان از این موضوع است. افراد باید در مورد ترک عادت های بد و چگونگی این فرایند، با اطرافیان خود صحبت کرده و حتی از آنها کمک بگیرند. در این شرایطف دیگران می‌توانند از سستی و هچنین خسته شدن شما جلوگیری نمایند و حتی انگیزه برای شما باشند. تغییر عادت ها تقریبا بدون حضور دیگران، ممکن نیست. همچنین اگر آنها از این موضوع مطلع نباشند؛ احتمالا باعث بروز عوامل محرک می‌شوند.

????دوری از محرک ها

محرک ها یا ماشه چکان ها، عواملی هستند که فارغ از اینکه عادت چرا و چگونه شکل گرفته است؛ باعث بروز مجدد آن می‌شوند. برای مثال فردی که عادت به جویدن ناخن هایش دارد؛ معمولا در هنگامی که استرس دارد؛ اینکار را بیشتر انجام می‌دهد. پس اضطراب ماشه چکان بوده و همچنین دلیل استرس نیز مهم است. با شناسایی و همچنین ریشه یابی این عوامل، ترک عادت های بد بسیار آسان تر می‌شود. برای اطلاع از روش های ترک بددهنی کلیک کنید.

????استفاده از پاداش و تنبیه

افراد بهتر است در فرایند ترک عادت های بد، از روش پاداش و تنبیه استفاده کنند. برای مثال هنگامی که موفق به برداشتن گامی مثبت در این جهت شدند؛ به خود پاداش داده و در صورت انجام آن، خود را تنبیه کنند. با اینکه پایبندی به این موضوع کمی سخت است؛ اما بسیار موثر بوده و بعد از مدتی سبب از بین رفتن عادات بد در افراد می‌شود. نیازی به افراط در مورد پاداش و تنبیه ها نیست. برای مثال نخوردن غذای مورد علاقه نیز خود یک نوع تنبیه محسوب می‌شود.

سخن پایانی

شکست در ترک عادت های بد، به معنی بی ارادگی، تنبلی و همچنین سستی افراد نیست. بلکه در این مورد عوامل زیادی دخیل هستند و افراد باید تلاش و انگیزه زیادی داشته باشند. تغییر رفتارها نیاز به زمان و انرژی دارد و از بین بردن یک عادت، یک شبه اتفاق نمی‌افتد. بهتر است افراد برای خود قدم های کوچک و قابل دسترس تعیین کرده، و در این مورد به خود فشار نیاورند. همچنین در کنار استفاده از راهکارهای گفته شده؛ از یک مشاور نیز کمک گرفته و اینکار را به صورت اصولی انجام دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترک عادت های بد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ترک عادت های بد



:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مدرسه نرفتن بچه ها در هر سنی برای والدین دردسر و مشکل است. برخی از کودکان در سنین دبستان، برخی در دوره اول دبیرستان و عده ای نیز در دوره دوم دبیرستان از مدرسه رفتن فراری هستند. این دوره مخصوصا برای پسر ها بیشتر رخ می‌دهد و مقاومت در مدرسه رفتن در آن ها بیشتر است. دلایل متعددی در بروز این اتفاق وجود دارد که عبارتند از ویژگی های شخصیتی، ویژگی های فردی، شرایط و جو مدرسه، شرایط و جو خانه و … باعث ممانعت کودک از مدرسه رفتن می‌شود.

اغلب والدین نگران این موضوع هستند که شاید مدرسه نرفتن فرزند باعث بروز مشکلات زیاد در زمینه شغلی و آینده فرزند شود. به همین دلیل به دنبال راهکار برای مقابله با مدرسه نرفتن بچه ها هستند. برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکل و برخورد با کودک حتما از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: مدرسه نرفتن بچه ها

برای دریافت مشاوره در زمینه مدرسه نرفتن بچه ها می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مدرسه نرفتن بچه ها

 

همانطور که در مقدمه گفته شد، مدرسه نرفتن بچه ها دلایل متعددی دارد. و برای اینکه به دنبال راهکار و چاره برای جلوگیری از این رفتار باشید باید ابتدا دلایل آن را بررسی کنید؛ سپس در مقابل این رفتار کودک واکنش نشان دهید. گاه جو خانه به قدری دشوار است که باعث آسیب به کودک می‌شود. و بازدهی کاملی برای مطالعه دروس ندارد. به همین دلیل از مدرسه رفتن ممانعت می‌کند و علاقه ای نشان نمی‌دهد. اما دلایل دیگری نیز دخیل هستند و باید برای کمک به فرزند آن ها را بررسی کرد. در این مقاله تمامی جوانب مدرسه نرفتن بچه ها را بررسی کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید.

دلیل مدرسه نرفتن بچه ها

مدرسه نرفتن بچه ها و یا هر رفتاری که از کودک سر می‌زند دلیل خاص خود را دارد. در این بخش مقاله دلیل مدرسه نرفتن فرزندان تان را بررسی کرده ایم. تا با آگاهی از این دلایل روش مناسبی را برای مقابله با این رفتار کودک داشته باشید.

???? برخورد معلمان در مدرسه

برخورد معلم در مدرسه از اهمیت بالایی برخوردار است. عده ای از پدر و مادر ها دلیل مدرسه نرفتن بچه ها را برخورد معلم در کلاس گزارش کرده اند. برای اغلب کودکان فضای مدرسه خوشایند و باب میل نیست و احساس می‌کنند که صبح تا ظهر را باید در زندان سپری کنند. در کنار این تصور اگر معلم نیز برخورد خشک و بدی داشته باشد باعث دو چندان شدن این احساسات کودک می‌شود.

???? مشکلات روانی کودکان

یکی از دلایل مدرسه نرفتن بچه ها، مشکلات روانی کودکان است. برای مثال کودکی که به اضطراب جدایی مبتلا است، از مدرسه رفتن اجتناب می‌کند. برخی از کودکان در سنین قبل از ورود به مدرسه به شدت به مادران خود وابسته هستند و لحظه ای را بدون مادر نمی‌توانند باشند. که همین موضوع در سال های مدرسه مشکل ساز خواهد شد. پریشانی های روانی دیگر نیز در بروز این رفتار دخیل هستند که شامل افسردگی، اختلال سلوک، تیک و … می‌شوند.

???? دلایل دیگر مدرسه نرفتن بچه ها

???? خجالتی بودن کودک

????اضطراب اجتماعی کودک

???? سخت گیری های معلم

????همکلاسی های زورگو و بی ادب

???? ترس از تنهایی در مدرسه

????ناتوانی و ترس از برقراری ارتباط با همکلاسی ها

???? ناتوانی در سازگار شدن با دیگران

????غمگینی از پایان تعطیلات و آغاز روزهای دشوار

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دعوای بچه ها در مدرسه کلیک کنید.

تاثیر مدرسه نرفتن بچه ها در سن بالا تر

مدرسه نرفتن بچه ها همیشه منجر به بروز مشکلات زیادی شده است. اگر کودک درس خود را تا مقطع دیپلم به پایان نرساند، از همسالان خود عقب افتاده و در بزرگسالی شغل مناسبی پیدا نخواهد کرد. حتی اگر کودک مدرسه نرفتن بچه ها را به صورت های مختلفی تجربه کرده باشد و در بازه های زمانی گوناگونی این کار را ادامه داده باشد؛ در دروس خود لطمه خواهد خورد و پایه او به شدت ضعیف می‌شود. که با این روند در سال های بعد تحصیلی با افت شدید درسی روبرو خواهد شد.

برخورد با مدرسه نرفتن بچه ها

 

والدین همیشه به دنبال راهکار برای برخورد با مدرسه نرفتن بچه ها هستند. به همین دلیل این بخش مقاله را به برخورد با مدرسه نرفتن کودکان اختصاص داده ایم. پدر و مادر ها به دقت به این راهکارها توجه کنید.

✨ برخورد با کودک تمارض کننده

عده ای از کودکان دلیل ممانعت از مدرسه را بیماری می‌گویند. اما والدین باید راست و دروغ این موضوع را بررسی کنند. که آیا بیماری فرزند واقعی است یا در حال تمارض می‌باشد. برای اینکه در رابطه با این موضوع تشخیص دهید؛ نشانه های بیماری فرزند را بررسی کنید. اگر علائمی وجود نداشت توضیح دهید که بیماری او چیزی نیست که در مدرسه حضور نداشته باشد. اگر با صحبت های شما قانع نشد؛ وقت آن رسیده که جذابیت های خانه را کم کنید و او را از فعالیت های مورد علاقه محروم سازید.

✨ حضور پدر و مادر در مدرسه

در دو بخش قبلی مقاله راجع به اضطراب جدایی کودکان صحبت کردیم. در این بخش نیز قصد داریم تا روش مقابله با این اضطراب را به شما آموزش دهیم. هنگامی که فرزند شما با اضطراب جدایی روبرو بود؛ بهتر است که پدر و مادر در مدرسه بمانند و به صورت تدریجی مقدار حضور در مدرسه را کمک کنند. و در کنار این روند به کودک آموزش دهد که در نبود والدین باید چگونه برخورد کند و چه کارهایی را انجام دهد. این روش باعث می‌شود که فرزند شما به مرور استقلال کسب کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درس نخواندن بچه ها کلیک کنید.

✨ اعتماد به معلم و مشاورین در مدرسه

یکی از کارهایی که والدین در قبال مدرسه نرفتن بچه ها باید انجام دهند، اعتماد به معلم و مشاورین مدرسه است. فرزندان خود را به مدرسه بسپارید و بخواهید که افراد با تجربه مانند معلمین و مشاورین با آنها صحبت کنند و علت این رفتار را متوجه بشوند. این موضوع را با کادر مدرسه در میان بگذارید تا با روش های گوناگون از دلزدگی کودک کم کنند.

✨ تغییر مدرسه کودک و جابجایی

گاهی دلیل مدرسه نرفتن بچه ها، همسالان بی ادب و زورگو است. در این شرایط بهتر است که مدرسه کودک را تعویض کنید و به او استقلال و دفاع از خود را آموزش دهید. در این شرایط برای فرزند جایزه نیز در نظر بگیرید. اینکه اگر در مدرسه حضور داشته باشد و این رفتار را دائمی انجام دهد، با جوایز زیبا روبرو خواهد شد.

کلام آخر

مدرسه نرفتن بچه ها برای اغلب والدین رخ داده است. بچه ها معمولا دلایل و بهانه های گوناگونی را برای ممانعت از مدرسه رفتن سرهم می‌کنند. که همین امر به شدت در افت تحصیلی کودک دخیل است. بهتر است که با این موضوع مقابله کنید و از روانشناس راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مدرسه نرفتن بچه ها می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: مدرسه نرفتن بچه ها



:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترس از جدایی یکی از مسائلی است که روابط زیادی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. وقتی صحبت از جدایی می‌شود همه ما کودکی را تصور می‌کنیم که به مادر خود وابستگی زیادی دارد و یا کسانی که از جدایی از همسر خود می‌ترسند. اما جدا شدن در بزرگسالی، نیز موضوعی مهمی است که باید به آن پرداخته شود. همه افراد در موقعیت هایی قرار می‌گیرند که باید بر ترس خود غلبه کرده و از چیزی و یا کسی جدا شوند. اما اگر نتوانند به شکل موثر عمل کنند؛ آسیب های زیادی را تجربه خواهند کرد.

بسیاری از دانشمندان در این شرایط، پدیده ای به اسم بندناف روانی را مطرح می‌کنند که ریشه در کودکی افراد دارد. اما گاهی این موضوع به دلایل دیگری ایجاد می‌شود. به هر حال افراد باید همواره خود را برای جدایی و رها کردن آماده کرده و کیفیت سلامت روان خود را بالا ببرند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

منبع: ترس از جدایی 

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از جدایی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ترس از جدایی

برخی از افراد کاملا به طور برعکس عمل کرده و همواره به جدایی فکر می‌کنند. در واقع آنها از همان شروع رابطه، انتهای آن را در نظر می‌گیرند. اما اینکار نیز درست نبوده و باعث می‌شود که افراد استرس و فشار زیادی را تحمل کنند؛ همچنین همواره منتظر به پایان رسیدن رابطه باشند.

گاهی این موضوع به دلیل رفتارهای طرف مقابل است و گاهی از افکار خود ما نشات می‌گیرد. در صورتی که طرف مقابل به صورت مداوم در مورد جدایی صحبت می‌کند؛ باید این موضوع را پیگیری کرده و به جای ترسیدن به دنبال راهکار باشید. در این مقاله به بررسی این موضوع می‌پردازیم. برای آشنایی با نشانه های ترس از تنهایی کلیک کنید.

نشانه های ترس از جدایی در افراد

از آنجایی که گاهی ترس از جدایی در ناخودآگاه ما شکل می‌گیرد؛ شاید خودمان نیز از آن مطلع نباشیم. به همین دلیل با شناسایی نشانه های آن باید این موضوع راحتی در خودمان نیز شناسایی کرده و آن را کنترل کنیم. ترس از جدایی حتی وقتی از فرد یا منبع نیز دور هستید نیز خود را به شکل اضطراب نشان می‌دهد. از طرفی همواره از رها شدن و طردشدگی می‌ترسید. در چنین شرایطی افراد کنترلگر شده و مدام موقعیت فرد را چک می‌کنند.

بدبینی یکی دیگر از نشانه های این نوع از ترس است. این موضوع گاهی به قدری شدید می‌شود که خود را به شکل علائم جسمانی نیز نشان داده ومنجر به بروز برخی از رفتارها مثل اعتیاد می‌گردد. برای اطلاع از نشانه های اختلال شخصیت وابسته کلیک کنید.

علل بروز ترس از جدایی

 

شناسایی دلایل بروز ترس از جدایی، می‌تواند کمک بزرگی در پیشگیری از رفتارهای بیمارگونه و همچنین درمان داشته باشد. در واقع با توجه به علت ها، افراد باید درمان را شروع کرده و از افراد کمک بگیرند.

????وجود والدین هلیکوپتری

یکی از اصلی ترین دلایل ترس از جدایی در افراد، حتی بعد از استقلال کامل فرد از خانواده، والدین هلیکوپتری هستند. چنین والدینی همواره در کنار فرزند خود بوده اند و هیچ گونه مسئولیت پذیری به او نمی‌آموزند. به همین دلیل اعتماد به نفس فرد تخریب شده و همواره به شخصی نیاز دارد که در کنار او باشد. اما این در دوران بزرگسالی امکانپذیر نیست. به همین دلیل فرد مشکلات زیادی را تجربه می‌کند.

????دلبستگی ناایمن

مفهوم دلبستگی نیز، یکی دیگر از مواردی است که از دوران کودکی آموخته می‌شود. در واقع هر چه والدین در دو سال اول زندگی بیشتر نیازهای کودک را به شکل درست، برطرف کنند؛ این فرد در دوران بزرگسالی، کمتر ترس از دست دادن دارد. مشکلاتی مثل حسادت، راضی نگه داشتن دیگران، وابستگی بیش از حد به دیگران حتی برای انجام کارهای ساده نیز از دیگر عوارض دلبستگی ناایمن در بزرگسالی هستند.

????اعتماد به نفس پایین

گاهی افراد به دلیل اینکه اعتماد به نفس پایینی داشته و خود را دست کم می‌گیرند، ترس از جدایی را تجربه می‌کنند. چنین فردی احساس می‌کند که در زندگی خود همواره نیاز به حضور دیگری دارد و بدون او از پس کارهای خود برنمی‌آید. به طورکلی مفهوم اعتماد به نفس و عزت نفس در رابطه اهمیت زیادی دارد که افراد باید آنها را در خود تقویت کرده و در رابطه خود به استقلال نیز داشته باشند.

????دلایل خانوادگی و اقتصادی

گاهی افراد به خانواده و همسر خود تنها به دلیل مسائل اقتصادی و یا فرزندان، وابستگی دارند. این موضوعات تاثیرات زیادی در روند رابطه دارند. گاهی تنها این موضوعات هستند که افراد را از جدایی بازمی‌دارند. در غیر این صورت آنها هیچ علاقه ای به خانواده و حتی همسر خود نداشته و تنها به زندگی خود ادامه می‌دهند. برای اطلاع از دلایل ترس از طلاق کلیک کنید.

تاثیرات ترس از جدایی در رابطه

با اینکه ترس از جدایی، درونی است و شاید اطرافیان متوجه آن نباشند؛ اما به هر حال بر روند رابطه افراد تاثیر می‌گذارد. افراد با وجود چنین ترسی، نمی‌توانند آرامش را تجربه کنند و همواره اضطراب دارند. صحبت کردن در این مورد می‌تواند تا حدی به افراد کمک کند؛ اما به طور کلی برای از بین بردن این حس، افراد باید اقداماتی انجام دهند.

◀تاثیر بر سلامت روان فرد

ترس از جدایی منجر به فرسودگی روانی شده و می‌تواند سلامت روان آنها را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار دهد. برای مثال در برخی منجر به افسردگی شده و یا حتی می‌تواند آنها را مبتلا به اختلال اضطراب فراگیر کند. از طرفی رفتارهای پارانویید نیز از دیگر عوارض ترس از جدایی است.

◀دوری زوجین از یکدیگر

این نوع ترس باعث می‌شود که افراد نتوانند به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و ارتباط خوبی را شکل دهند. در واقع ترس آنها تاثیر مستقیم بر روی رابطه گذاشته و منجر به دوری و سردی دو نفر از یکدیگر می‌گردد. اگر این ترس کنترل نشود؛ به واقعیت تبدیل شده و افراد مجبور به جدایی می‌گردند.

◀بی اعتمادی

با وجود ترس از جدایی، افراد نسبت به یکدیگر بی اعتماد شده و رفتارهای آزارگرانه از خود نشان می‌دهند. گاهی این موضوع به دلیل اتفاقات گذشته و یا تجربیات قبلی ایجاد می‌شود. در واقع فرد تصور می‌کند همه می‌خواهند به او صدمه زده؛ به همین دلیل نمی‌توانند به هیچکس اعتماد کنند. این موضوع در رابطه، تاثیرات بسیار بدی خواهد داشت.

◀ناراحتی دیگران از وابستگی زیاد

از آنجایی که ترس از جدایی باعث وابستگی بیشتر به دیگران می‌شود؛ می‌تواند آنها را بسیار ناراحت و اذیت کرده و حتی عملکرد آنها را مختل کند. فراموش نکنید که وابستگی به معنی علاقه نیست و این نمی‌تواند نشانه خوبی باشد. در واقع دیگران دلزده و کلافه شده و از شما فاصله می‌گیرند.

روش های مقابله با ترس از جدایی

 

روش های زیادی برای مقابله با ترس از جدایی وجود دارد. با استفاده از این روش ها افراد می‌توانند این موضوع را تا حد زیادی کنترل کرده و یا از بین ببرند. همچنین بهتر است در این زمینه هم خود فرد و هم اطرافیان او نیز اقداماتی انجام دهند.

کمک گرفتن از روانشناس

اولین و موثرترین قدم برای از بین بردن ترس از جدایی، مراجعه به روانشناس است. این موضوع کاملا از عوامل روانی ریشه گرفته؛ اما بر جنبه های مختلفی تاثیر می‌گذارد. به همین دلیل افراد باید در ابتدا به کمک درمانگر خود علت این موضوع را شناسایی کرده، از عواقب آن اطلاع یابند و در قدم بعدی با استفاده از راهکارهایی، با این موضوع مواجه شوند.

سخن پایانی

گاهی ترس از جدایی به قدری شدید است که زندگی فرد را به طور کلی مختل کرده و عملکرد شخصی و اجتماعی او را تضعیف می‌کند. این افراد بسیار احتمال دارد که مورد سواستفاده دیگران واقع شوند. به همین دلیل علاوه بر آسیب هایی که خود این ترس برای افراد دارد؛ عوامل محیطی نیز بسیار مهم بوده و باید در نظر گرفته شوند. درمان این ترس فرایندی طولانی است که نیاز به وقت و انرژی کافی دارد. افراد باید با در این زمینه از روانشناس کمک گرفته و همچنین حمایت اطرافیان خود را نیز داشته باشند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از جدایی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ترس از جدایی 



:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خواسته های زنان در رابطه مسائل و موضوعات مختلفی را در بر می‌گیرد. به طور کلی همه افراد در رابطه خود انتظارات و خواسته‌هایی دارند. توجه به این موارد و تلاش برای انجام آنها نه تنها احساس خوبی به طرف مقابل می‌دهد؛ بلکه از بروز مشکلاتی نیز جلوگیری می‌گردد. برخی تصور می‌کنند تنها عشق لازمه ادامه و حفظ رابطه است و حتی آن را به طرف مقابل خود ابراز نیز نمی‌کنند. این رفتار میان مردان شایع تر است. از طرفی خواسته های افراد در رابطه متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. اما اطلاع از انتظارات زنان، می‌تواند تا حد زیادی در پیشبرد رابطه به شکل موثر، نقش داشته باشد. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

منبع: خواسته های زنان در رابطه

برای دریافت مشاوره در زمینه خواسته های زنان در رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

خواسته های زنان در رابطه

گاهی افراد نمی‌توانند در مورد نیازهای خود در رابطه صحبت کنند. از طرفی برخی از مسائل در یک رابطه کاملا طبیعی و ضروری بوده و لزومی به صحبت کردن در مورد آنها نیست. اما به هر حال اگر افراد فکر می‌کنند که از لحاظ روانی، نیازهای آنها نادیده گرفته شده و یا به اندازه کافی ارضا نمی‌شود؛ بهتر است در این مورد با طرف مقابل خود صحبت کنند.

گاهی حتی خود افراد نیز نمی‌دانند که از یک رابطه چه می‌خواهند. این مورد نیاز به خودشناسی و حتی داشتن شناخت از طرف مقابل دارد. افراد بهتر است برای شناخت یکدیگر وقت و انرژی کافی اختصاص داده و از یک مشاور نیز کمک بگیرند. برای اطلاع از انواع سیاست های زنانه کلیک کنید.

اهمیت خواسته های زنان در رابطه

 

اینکه به خواسته های زنان در رابطه اهمیت داده شود؛ بسیار حائز اهمیت است. این موضوع مخصوصا در اوایل رابطه بیشتر اهمیت دارد. البته به طور کلی نیازهای برطرف نشده برای هر دو نفر در یک رابطهف مشکلاتی را ایجاد می‌کند. اما زنان در این مورد بیشتر حساس هستند. فراموش نکنید که اینکار دو طرفه بوده و زنان نیز باید به خواسته های مردان در رابطه احترام بگذارند. اما بهتر است مردان تلاش بیشتری کرده و علاوه بر علاقه، موارد دیگر را نیز در نظر داشته باشند. برای اطلاع از ویژگی های مرد ایده آل کلیک کنید.

????ابراز علاقه و محبت

یکی از اصلی ترین خواسته های زنان در رابطه، ابراز علاقه و محبت است. معمولا به دلیل اینکه مردان کمتر در این مورد صحبت کرده و یا ترجیح می‌دهند علاقه خود را به صورت عملی نشان دهند؛ این نیاز زنان همیشه سرکوب می‌شود. اما زنان بیشتر از مردان نیاز دارند از علاقه و محبت طرف مقابل مطلع شده و آن را بشنوند. در واقع همینکه برخی از کلمات و جمله ها را برای زنان به کار ببرید؛ کافی است و تاثیر خود را می‌گذارد. مهربانی در گفتار و به صورت کلامی برای زنان، بسیار اهمیت دارد.

????استقلال از خواسته های زنان در رابطه

برخی از افراد بعد از شروع یک رابطه، حس مالکیت بر طرف مقابل خود پیدا کرده و تمام استقلال و آزادی عمل او را سلب می‌کنند. این مورد می‌تواند زنان را بسیار اذیت کند. آنها همواره نیاز به استقلال و حس آزادی داشته و این یکی از وظایف طرف مقابل است که باید آن را تامین کند. فراموش نکنید که زنان دارای شخصیت مستقل بوده و تمام دستاوردها و موفقیت های آنان در زندگی محدود به شروع یک رابطه عاطفی نمی‌شود.

????ثبات اخلاقی

یکی دیگر از خواسته های زنان در رابطه، ثبات اخلاقی در مردان است. گاهی مردان به صورت ناگهانی تغییر عقیده و موضع داده و پشت زنان را خالی می‌کنند. در این شرایط زنان احساس تنهایی و ناامنی کرده و در واقع اعتماد خود را به مرد از دست می‌دهند. همچنین گاهی مردان تصور می‌کنند که بعد از به دست آوردن زنی، دیگر نیازی نیست که به او محبت کنند و رفتار آنان به طور کلی تغییر می‌کند. اما این بی ثباتی می‌تواند آثار بسیار بدی در رابطه داشته باشد.

????تشویق و حمایت از خواسته های زنان در رابطه

زنان حتی بعد از شروع رابطه نیز، نیاز به دریافت تشویق و حمایت از طرف مقابل خود را دارند. برای آنها دیده شدن و حمایت، حس بسیار خوبی ایجاد می‌کند. از طرفی این حمایت بیشتر جنبه روانی داشته و از این طریق در آنها احساس رضایت ایجاد می‌کند. مردان می‌توانند در زمینه های مختلفی زنان را تشویق کرده و روحیه آنان را تقویت نمایند.

????احساس برابری

یکی از مسائلی که همواره برای زنان دغدغه است؛ احساس نابرابری و حقوق کمتر نسبت به مردان است. بهتر است این حس حداقل در رابطه از بین رفته و زنان احساس کنند که به اندازه مردان دارای حقوق و مزایایی هستند. این موضوع می‌تواند بسیار در رابطه تاثیر مثبت داشته و به زنان احساس قدرت دهد.

????توجه به زندگی جنسی | خواسته های زنان در رابطه

از طرفی برخی از مردان به اشتباه تصور می‌کنند که مسائل جنسی برای زنان اهمیتی ندارد. اما اینگونه نیست. در واقع برطرف کردن این نیاز برای زنان نیز حائز اهمیت بوده و یکی از پایه های رابطه است. به همین دلیل مردان نباید از این مورد به عنوان اهرم فشاری برای تنبیه زنان استفاده کنند.

????احترام وقدردانی

مسئله قدردانی کردن برای زنان بسیار مهم است. در واقع آنها به دلیل تلاش هایی که در رابطه می‌کنند؛ تمایل دارند که دیده شده و مورد توجه قرار گیرند. برخی از مردان انجام برخی از کارها را وظیفه زنان دانسته؛ به همین دلیل از آنها قدردانی و تشکر نیز نمی‌کنند. از طرفی احترام یکی از مهم ترین رفتارهایی است که هر دو نفر باید در رابطه از آن استفاده کنند. احترام هم شامل ارتباط کلامی و هم رفتارهای دیگر می‌شود.

????قدرت و مسئولیت پذیری

ویژگی قدرت و همچنین مسئولیت پذیری مردان نیز، از دیگر خواسته های زنان در زابطه است. در واقع حل کردن و یا مواجهه شدن با برخی از مسائل از عهده و توانایی زنان خارج است. در چنین شرایطی مردان باید مداخله کرده و قدرت را به دست بگیرند. از طرفی در موارد مختلفی مسئولیت پذیر بوده و همه چیز را بر عهده زنان نیاندازند.

????صداقت

داشتن خصلت صداقت هم برای مردان و هم برای زنان ضروری است و دو طرف حق دارند که این خواسته را از دیگری داشته باشند. همچنین باید در همه موارد به آن پایبند باشند. صداقت زمینه ساز اعتماد بوده و حتی باعث شکل گیری بک رابطه سالم می‌گردد. برخی از زوجین اهمیت زیادی به این خصلت نمی‌دهند؛ اما با گذشت مدتی از رابطه، متوجه اهمیت و ضرورت آن خواهند شد.

????اهمیت به ویژگی های ظاهری

 

از آنجایی که زنان، به ویژگی های ظاهری و آراستگی خود بسیار اهمیت می‌دهند؛ این انتظار را از طرف مقابل خود نیز دارند. برای آنان مهم است که شریک عاطفی آنها آراسته و زیبا باشد و به وضعیت خود اهمیت دهد. برخی از مردان به دلیل مسئولیت های زیاد و یا حتی ویژگی های اخلاقی، به این موضوع اهمیت نمی‌دهند. اما این مورد بعد از مدتی منجر به دلزدگی و سردی در رابطه می‌شود. برای جلوگیری از بروز دلزدگی زناشویی کلیک کنید.

سخن پایانی

همانطور که گفته شد؛ زنان باید در ابتدا خود را به طور کامل شناخته و در قدم بعدی خواسته های خود را با دیگری مطرح کنند. از طرفی صحبت کردن در این مورد نیز بسیار اهمیت دارد که بسیاری از زنان از ان سر باز می‌زنند. در واقع آنها تنها از طرف مقابل انتظار دارند که این کارها انجام دهد؛ اما هرگز آنها را مطرح نمی‌کنند. این موضوع شرایط را برای شما و دیگری سخت تر خواهند کرد. به همین دلیل بهتر است زوجین در این مورد با یک روانشناس مشورت کرده و همچنین خواسته های معقول و منطقی از طرف مقابل داشته باشند.

برای دریافت مشاوره در زمینه خواسته های زنان در رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: خواسته های زنان در رابطه



:: بازدید از این مطلب : 157
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

انتخاب هدف در نوجوانی یکی از گام‌های اساسی در این دوران است. نوجوانان در این دوران، در آستانه بزرگسالی بوده و باید تصمیمات جدی در این زمینه بگیرند. افراد باید در این دوران مهارت‌های خود را پرورش داده و همچنین تلاش زیادی بکنند. با اینکه از لحاظ روانی نوجوانان در دوره سختی قرار داشته و باید در زمینه‌های مختلفی فعال باشند؛ اما قطعا یکی از مهم‌ترین این مسائل، انتخاب هدف است. خانواده‌ها باید در این راه در کنار فرزند خود بوده و از او حمایت کنند. همچنین او را راهنمایی کرده و تجربیات خود را در اختیار آنها قرار دهند. فراموش نکنید که انتخاب هدف در این دوران، تنها محدود به شغل نشده بلکه مسائل زیادی را در برمی‌گیرد. می‌توانید در این باره از مشاوره نوجوان استفاده کنید.

منبع: انتخاب هدف در نوجوانی

برای دریافت مشاوره در زمینه انتخاب هدف در نوجوانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

انتخاب هدف در نوجوانی

با اینکه اهداف افراد در طول زمان تغییرات زیادی کرده و همچنین تحت تاثیر مسائل زیادی قرار می‌گیرد؛ اما انتخاب هدف در نوجوانی، گام مهمی در مورد اینده آنها است. البته نوجوانان گاهی به صورت هیجانی عمل کرده و در این مورد دچار اشتباه می‌شوند. شغل اعضای خانواده و موقعیت آنها از لحاظ اجتماعی، تاثیر زیادی دراین مورد دارد. اما گاهی نوجوان بلندپروازانه تر فکر کرده و تمایل دارند که جسارت نشان دهند.

این موضوع احتمالا فشار زیادی را به آنها وارد می‌کند. اما اگر تحت راهنمایی های درست قرار گیرند و عاقلانه فکر کنند؛ نه تنها می‌توانند برنامه ای دراز مدت برای زندگی خود داشته باشند؛ بلکه از این دوران به خوبی گذرمی‌کنند. برای آشنایی با دلایل و عوامل موثر بر زندگی نوجوانان موفق کلیک کنید.

اهمیت انتخاب هدف در نوجوانی

 

موضوع انتخاب هدف در نوجوانی به دلایل زیادی حائز اهمیت است. حتی اگر خانواده ها در این زمینه فشاری به آنها وارد نکنند؛ اما به دلیل شکل گیری احساس مسئولیت پذیری و استقلال در آنها، نمی‌توانند دست روی دست بگذارند. جامعه و عوامل فرهنگی نیز می‌توانند در این مورد موثر واقع شوند.

برای مثال در کشورهای صنعتی و پیشرفته، شاید نوجوانان زودتر از حالت عادی به این موضوع فکر کرده و دست به انتخاب هدف بزنند. اینکار می‌تواند تا حد زیادی نیازهای روانشناختی آنها را ارضا کرده و همچنین میل درونی آنها را کاهش دهد. در واقع هیجانات آنها کنترل و مدیریت شده و آنها می‌توانند از انرژی خود در راه بهتری استفاده کنند.

اولویت بندی در انتخاب هدف در نوجوانی

انتخاب هدف در نوجوانی از آنجایی باید در اولویت قرار گیرد که منجر به بالارفتن کیفیت سلامت روان و حتی زندگی شخصی آنها می‌گردد. این موضوع منجر به کشف استعدادهای نهفته در آنها شده و همچنین سبک زندگی سالم تری به آنها می‌دهد. از طرفی در روابط بین فردی آنها نیز موثر است.

با این تفاصل بهتر است نوجوانان در ابتدا به انتخاب هدف در زمینه های تحصیلی، مهارتی پرداخته و در قدم بعدی به مسائل دیگر بپردازند. طبیعی است که در این دوران آنها رویاهای زیادی داشته باشند؛ اما باید آنها را اولویت بندی کرده و به هریک زمان جداگانه ای اختصاص دهند. برای اطلاع از انواع اشتباهات نوجوان کلیک کنید.

زمان و دشواری انتخاب هدف در نوجوانی

انتخاب هدف در نوجوانی همواره یکی از نگرانی های والدین استغ چرا که نوجوانان در این مورد مشکلات زیادی را تجربه می‌کند. فراموش نکنید که این مسائل برای همه نوجوانان وجود دارد و جای نگرانی نیست. از طرفی نوجوانان به دلیل شور و هیجانی که دارند؛ در برخی موارد دچار چالش هایی می‌گردد. در واقع دشواری اینکار در دوران نوجوانی، به دلیل بحران ها و مسائل دوره گذار آنهاست. این موارد کاملا موقتی بوده و با گذشت مدتی برطرف می‌شوند.

روش های انتخاب هدف در نوجوانی

نوجوانان با استفاده از روش هایی در این دوران می‌توانند برنامه ریزی بهتری داشته و تصمیم گیری کنند. همچنین هر چه در این دوران با دقت و صبوری بیشتری عمل کنند؛ نتایج بهتری خواهند گرفت. برخی از این روش ها شامل موارد زیر می‌شوند.

✅نوشتن

در قدم اول بهتر است نوجوانان، هدف های خود را به صورت مکتوب درآورده و اطلاعات لازم در مورد هریک از آنها کسب کنند. این موضوع باعث می‌شود که افراد اهداف خود را از یاد نبرده، و همچنین تلاش بیشتری برای رسیدن به آنها داشته باشند. همچنین اینکار به افکار آنها نیز نظم بیشتری می‌دهد.

✅زمانبندی

گام بعدی مشخص کردن زمان رسیدن به آنها و همچنین مدت زمانی است که فرد باید به هریک از آنها اختصاص دهد. در واقع نوجوان باید اهداف خود را در دو گروه اهداف کوتاه مدت و بلند مدت قرار داده و همچنین زمانبندی دقیق برای آنها داشته باشد. اینکار باعث می‌شود که نوجوان عجله نکرده و یا زمان خود را از دست ندهد. هر چه افراد در برنامه ریزی اهداف خود با جزییات بیشتری پیش روند؛ به نتایج بهتری خواهند رسید.

✅ایجاد احساس انگیزه و اراده

از طرف دیگر گاهی نوجوان در این راه، دچار بی انگیزگی و خستگی می‌شود که کاملا طبیعی است. اما باید با استفاده از خودشناسی، علایق خود را شناسایی کرده و گاهی به خود استراحت بدهد. اینکارها باعث می‌شوند که انگیزه و اراده بیشتری در نوجوان بروز کند.

✅بالا بردن استقامت

از طرفی احتمال شکست خوردن در اهداف نیز وجود دارد. طبیعی است که ما به همه اهدافی که برای خود مشخص می‌کنیم نرسیم. اما واکنش افراد نسبت به این موضوع متفاوت است. از آنجایی که نوجوان دوران سختی را از لحاظ روانی پشت سر می‌گذارد؛ باید استقامت و تحمل روانی خود را در برابر شکست؛ بالا برده و زود تسلیم نشود. وقتی افراد اهداف خود را واقع بینانه و بر اساس استعدادهای خود تعیین کنند؛ کمتر دچار احساس ناکامی خواهند شد.

نحوه رفتار والدین در انتخاب هدف در نوجوانی

 

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ رفتار والدین، در این دوران بسیار تعیین کننده است. والدین در این دوران احتمالا دچار اشتباهات زیادی می‌شوند که می‌تواند آینده فرد را نیز تحت تاثیر قرار دهد. به همین دلیل بهتر است بسیار محتطانه عمل کرده و شرایط را برای انتخاب هدف در نوجوانی مهیا کنند. برخی از روش هایی که می‌تواند در این مورد به شکل مثبتی تاثیر بگذارد؛ شامل موارد زیر می‌شود.

صحبت کردن در مورد اهمیت انتخاب هدف در نوجوانی

فشار نیاوردن به آنها

احترام به انتخاب و تفکرات آنها

داشتن ارتباطی موثر

الگوی خوبی باشید

صبور باشید.

به آنها فرصت اشتباه و تجربه کردن بدهید

از آنها حمایت کنید

سخن پایانی

انتخاب هدف در نوجوانی یک تصمیم ناگهانی نیست. با اینکه احساسات نوجوان در این زمان، بسیار تاثیرگذار و تعیین کننده هستند؛ اما به طور کلی هم والدین و هم نوجوان باید مسائل زیادی را در نظر داشته باشند. بسیاری از خانواده ها نوجوان خود را مجبور به دنبال کردن اهداف تحصیلی به طور مطلق کرده و به آنها هیچ گونه آزادی عملی نمی‌دهند. اما آینده آنها تنها محدود به درس خواندن نشده و آنها باید در حوزه های مختلفی مهارت و تجربه کسب کنند. در این زمینه خانواده ها می‌توانند از روانشناس کمک گرفته و با او مشورت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه انتخاب هدف در نوجوانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: انتخاب هدف در نوجوانی



:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

زن ولخرج اگر با مرد خسیس ازدواج کند؛ باید از سرانجام این زندگی ترسید. خانم هایی که ولخرج هستند به دلایل مختلفی چنین رفتاری را از خود نشان می‌دهند. اما این ولخرجی همیشه در زمینه پول نیست. ولخرجی بیش از اندازه مشکلات زیادی به همراه دارد؛ همچنین خساست بیش از اندازه هم زندگی را با مشکل روبرو می‌کند. به همین دلیل همیشه باید برای همه رفتارهای خود حد وسط داشته باشیم.

منبع: زن ولخرج

معمولا زن ولخرج از خود نشانه هایی مانند خرجی زیاد، خریدهای بزرگ، اعتیاد به خرید، عدم مدیریت امور زندگی و … دارد. اما این سوال پیش می‌آید که دلیل ولخرجی خانم ها چیست؟ ولخرجی دلایل مختلفی مانند تربیت خانوادگی، طرحواره ها، باور ذهنی و … دارد. و برای برخورد با این خانم ها حتما باید به برخی از نکات توجه کنید. توصیه می‌شود که جهت برخورد با زن ولخرج از روانشناس کمک بگیرید. پس برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زن ولخرج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

زن ولخرج کیست؟

 

یکی از مشکلاتی که بیشتر آقایان از آن گله و شکایت دارند، ولخرجی زن است. همسری که دائم در حال خرید است و موجودی بانکی او همیشه باید شارژ شود، مردان را اذیت می‌کند. یکی از رایج ترین دلیل تنش و چالش ها، مسائل مالی است. که کیفیت زندگی مشترک را تحت تاثیر قرار می‌دهد. زن ولخرج همیشه حساب بانکی را خالی می‌کند و اجازه سرمایه گذاری به همسر نمی‌دهد.

ولخرجی بیش از اندازه نیز مانند خساست باعث آسیب به روابط می‌شود. برای اینکه از این آسیب ها جلوگیری کنید باید حتما از روانشناس در زمینه برخورد با این افراد راهنمایی بگیرید. برای کمک به شما دوستان نیز در این مقاله راجع به نشانه ها، دلایل و نحوه برخورد با زن ولخرج را توضیح داده ایم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج موفق کلیک کنید.

نشانه های زن ولخرج

زن ولخرج همیشه از خود نشانه هایی را بروز می‌دهد. که همسر متوجه ولخرجی او می‌شود. در این بخش مقاله به این نشانه ها اشاره کرده ایم تا شما نیز با خانم های پر خرج آشنا شوید.

???? بسیار زیاد از شما خرجی می‌گیرد.

????بدون مشورت با شما، خرید های بزرگ انجام می‌دهد.

???? قبل از مشاهده قبض ها، آن را فورا پرداخت می‌کند.

????چند کارت و حساب بانکی دارد.

???? در خانه وسایلی مشاهده می‌کنید که متوجه زمان خرید این وسایل نشده اید.

????به خرید اعتیاد دارد.

???? در مورد مسائل مالی و خرج های خود علاقه به توضیح و صحبت ندارد.

????همیشه موجودی بانکی نزولی دارد.

???? همیشه علاقه دارد تا به تنهایی امور زندگی را مدیریت کند.

دلیل ولخرجی زن

همانطور که همه رفتار های ما دلیل مخصوص به خود را دارد، زن ولخرج نیز برای این رفتار خود دلیل دارد. زمانی که دلیل رفتار های او را متوجه شوید راحت تر نیز می‌توانید به درمان بپردازید. در این بخش مقاله به دلایل ولخرجی زنان اشاره کرده ایم.

???? باور های ذهنی: برخی از خانم ها این باور ذهنی را دارند که زندگی دو روزه، از زندگی باید لذت برد و … . که همین باور های ذهنی باعث بروز چنین رفتارهایی می‌شود.

???? تربیت خانوادگی: همه اعضای خانواده ولخرج بوده اند و فرد این روش را از خانواده خود آموزش دیده اند.

????طرحواره: وجود طرحواره شکست، نقص و شرم باعث بروز چنین رفتارهایی می‌شود و فرد اعتیاد به خرید پیدا می‌کند.

???? بحران 30 یا 40 سالگی: افراد در این دوره سنی احساس می‌کنند که زشت یا پیر شده اند. بنابراین برای رفع این افکار شروع به ولخرجی می‌کنند.

???? اعتیاد به خرید: یکی از اعتیاد های رفتاری، اعتیاد به خرید است که فرد را ولخرج می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه همسر مسئولیت پذیر کلیک کنید.

نحوه برخورد با زن ولخرج

 

برای برخورد با زن ولخرج باید برخی از نکات را رعایت کنید. در این بخش مقاله روش های برخورد با این خانم ها را توضیح داده ایم تا کمتر با مشکل و آسیب روبرو شوید.

???? با دعوا و لحن بد در رابطه با این موضوع صحبت نکنید

برای برخورد با زن ولخرج، نباید دعوا داشته باشید و با لحن بد حرف بزنید. اگر مکالمه شما برای حل مساله به صورت بازجویی باشد؛ تنش و دعوا را بیشتر نیز خواهد کرد. برای اینکه صحبت های شما کار آمد باشد؛ از لحن محترمانه و خوب استفاده کنید.

???? الگوی خوبی برای همسر باشید

برای اینکه برخورد با زن ولخرج به بهترین نحو پیش برود، باید الگوی او باشید. باید عادات مالی خود را به درستی انجام دهید و پس انداز خوبی داشته باشید تا همسرتان نیز ترغیب شود.

???? دلیل رفتارهای زن ولخرج را درک کنید

یکی از روش های برخورد با زن ولخرج، درک دلیل رفتارهای اوست. به دنبال دلیل باشید که چرا او دائم در حال خرید است؟ آیا از قبل ازدواج چنین بود؟ اگر این رفتار از قبل بوده است، بنابراین دلیل به تله های زندگی و تربیت خانوادگی او باز می‌گردد. زمانی که دلیل رفتارهای او را درک کنید، متوجه تمامی واکنش ها و احساسات او خواهید شد. که همین امر نحوه برخورد شما را با آرامش همراه خواهد کرد.

???? از پول نقد استفاده کنید

استفاده از پول نقد به زن ولخرج کمک می‌کند که مدیریت مالی داشته باشید. زمانی که از کارت عابر بانک استفاده می‌کنید؛ به خوبی متوجه خرج و مخارج خود نخواهید بود. به همین دلیل بهتر است که پول نقد به همراه داشته باشید تا حساب مالی را در دست داشته باشید. و مقدار خرج هایی که دارید به چشمتان بیاید.

???? روش ابراز محبت را تغییر دهید

زن ولخرج در برخی از مواقع شادی و خوشحالی خود به خرید می‌رود. برای اینکه این میزان را کاهش دهید بهتر است که روش ابراز علاقه خود را تغییر دهید. زمان های خوشحالی همسر در کنار او باشید و کارهای دیگری انجام دهید که جایگزین خرید باشد.

???? خرج ماهانه را با یکدیگر تعیین کنید

یکی از کارهایی که برای برخورد با زن ولخرج باید انجام دهید؛ تعیین خرج ماهانه است. بودجه ماهانه را یادداشت کنید و بنویسید که چقدر باید پس انداز کنید و چه مقداری را می‌توانید خرج کنید. و به یکدیگر قول دهید که پایبند این قوانین خواهید ماند.

???? از روانشناس کمک بگیرید

یکی از مهم ترین کارهایی که برای برخورد با زن ولخرج باید انجام دهید، کمک از روانشناس و زوج درمانگر است. با کمک این متخصصین به راحتی ریشه ولخرجی همسر خود را درمان خواهید کرد.

کلام آخر

همانطور که گفته شد؛ زن ولخرج به دلایل مختلفی چنین رفتارهایی را از خود بروز می‌دهد. و برای درمان و آموزش اصولی نیز ما باید از دلایل آنها مطلع باشیم تا با ریشه یابی به حل مشکل بپردازیم. ریشه یابی نیز توسط متخصص روانشناس انجام می‌شود. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زن ولخرج می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: زن ولخرج



:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 3 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خودزنی دختران به اشکال مختلفی صورت می‌گیرد. برخی تصور می‌کنند که بروز این رفتار در دوران نوجوانی، کاملا طبیعی است. اما اینکار نه تنها رایج و طبیعی نبوده؛ بلکه به دلایل مختلفی نیز صورت می‌گیرد. همچنین این آسیب به هر شکلی که باشد؛ بازهم خطرناک بوده و والدین یا مدرسه باید این موضوع را پیگیری کنند.

منبع: خودزنی دختران نوجوان

در واقع اینکار یکی از مواردی است که به طور واضح نشان می‌دهد؛ فرد به کمک نیاز داشته و نمی‌تواند رفتارهای خودآسیبی خود را کنترل کند. از طرفی به دلیل اینکه آنها در اکثر موارد این زخم‌ها را از دیگران پنهان می‌کنند؛ اطرافیان به راحتی نمی‌توانند این موضوع را شناسایی و پیگیری کنند. والدین بهتر است در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و به فرزند خود کمک کنند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خودزنی دختران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

خودزنی دختران

فراموش نکنید که خودزنی دختران، نوعی خشوت بوده و می‌تواند پیامدهای بسیار بدی در پی داشته باشد. به همین دلیل توجه و پیشگیری از این موضوع، بسیار مهم است. این اقدامات کاملا ارادی بوده و در صورت سلامت عقلانی فرد با اختیار کامل اینکار را انجام می‌دهند. روانشناسان دلایل زیادی را برای این رفتار مطرح می‌کنند. با اینکه اینگونه رفتارها در سن نوجوانی و بلوغ بیشتر بروز می‌کنند؛ اما اگر با این موضوع به روش درست برخورد نشود؛ ادامه دار شده و در آینده نیز بروز می‌کند. در واقع فرد تا پایان عمر به خود، به روش های مختلفی آسیب می‌زند. این افراد خود را مستحق آزار روانی و آسیب بدنی می‌دانسته و در اینکار افراط نیز می‌کنند.

انواع خودزنی دختران

 

از آنجایی که خودزنی دختران به اشکال مختلفی انجام می‌شود؛ خانواده ها با اطلاع از این انواع می‌توانند از این موضوع مطلع شده و پیشگیری کنند. برخی از انواع خودزنی ها، شامل موارد زیر می‌شود.

سوزاندن بدن: فرد با روش های مختلفی پوست خود را سوزانده و این کار را با وسیله های مختلفی مثل فندک، شمع و… انجام می‌دهند.

بریدن اعضا: بریدن اعضای بدن و یا خراشیدن پوست نیز یکی دیگر از رفتارهای خودزنی دختران است. اینکار را گاهی حتی به وسیله ناخن و دندان های خود نیز انجام می‌دهند.

سوراخ کردن: سوراخ کردن بدن، به وسیله ابزار های نوک تیز مثل مداد، سوزن و… انجام می‌گیرد. اینکار از هیجانات منفی افراد ناشی می‌شود و دختران هیچ کنترلی بر روی آن ندارند.

ضربه زدن: از طرفی دیگر برخی دیگر از دختران، ضربه زدن را برای آسیب زدن به خود انتخاب می‌کنند. این رفتار بیشتر در افرادی دیده می‌شود که یا مبتلا به اختلالات روانی هستند و یا عقب ماندگی ذهنی دارند.

علل خودزنی دختران

خودزنی دختران، نشانه ای برای مشکلات حاد تر و ریشه ای تر برای آنهاست. این موضوع برای هر فردی متفاوت بوده و باید با توجه به آن اقدام کرد.

⭕جلب توجه

یکی از شایع ترین دلایل خودزنی دختران، جلب توجه از دیگران است. این موضوع مخصوصا در نوجوانان، بیشتر شایع است. چرا که آنان نیاز به محبت و توجه بیشتری دارند. والدین باید بیشتر به فرزندان خود اهمیت دهند و رفتارهای آنان را زیر نظر بگیرند. خلایی که به دلیل بی توجهی والدین ایجاد می‌شود؛ با روش های نامناسبی توسط فرزندان جبران می‌شود.

⭕ابتلا به اختلالات روانی یا شخصیتی

یکی از رفتارهایی که برخی از افراد مبتلا به اختلالات شخصیتی و روانی انجام می‌دهند؛ خودزنی و رفتارهای خودجرحی است. چنین افرادی که کنترلی بر روی افکار خود نداشته و به دلیل احساسات منفی زیادی که تحمل می‌کنند؛ به خود آسیب می‌زنند. از آنجایی که دختران از روحیات حساس تری برخوردار هستند؛ به همین دلیل رفتار خودزنی دختران در صورت ابتلا به اختلالات روان بیشتر است. برای اطلاع از روش های برخورد با شخصیت مرزی کلیک کنید.

⭕عقب ماندگی ذهنی

یکی دیگر از دلایل آسیب هایی که افراد به خود وارد می‌کنند؛ عقب ماندگی ذهنی و ابتلا به اوتیسم است. البته این افراد هیچ تصوری از پیامدهای این رفتارها ندارند و گاها به صورت غیرارادی آنها را انجام می‌دهند. این افراد نیاز به مراقبت دائمی داشته و والدین و مربیان باید توجه بیشتری داشته باشند.

⭕اتفاقات ناگوار گذشته

سابقه تجاوز و سواستفاده جنسی نیز، یکی از عوامل زمینه ساز خودزنی دختران است. به طور کلی افرادی که در دوران گذشته شرایط بدی را تجربه کرده اند؛ به دلیل ابتلا به استرس پس از سانحه، بسیار احتمال دارد که افکار خودکشی و یا آسیب زدن به خود را داشته باشند. در چنین شرایطی افراد احتمالا احساس شرم و خجالت زیادی را تحمل می‌کنند که همین احساس منجر به بروز چنین رفتارهای می‌گردد. برای آشنایی با اختلال استرس پس از سانحه کلیک کنید.

نشانه های رفتاری خودزنی دختران

کمبود اعتماد به نفس

استفاده از لباس های پوشیده در بیشتر موارد

مشکلات تحصیلی و خانوادگی

همراه داشتن لوازمی مانند تیغ، چاقو، فندک و…

عوامل برانگیزاننده خودزنی دختران

برخی از شرایط دختران را بیشتر در معرض رفتار خودزنی قرار می‌دهد. در واثع گذشته و سلامت روان افراد در این مورد بسیار موثر هستند. اما گاهی شاید بروز رفتارهای خودآسیبی در دخترانی هستیم که در گذشته به صورت طبیعی رفتار می‌کرده اند. برای مثال مشکلات خانوادگی و اعتیاد اعضای خانواده، مشکلات مالی و اقتصادی، مشاهده این رفتار در دختران دیگر، تعارضات حل نشده دوران کودکی و… همگی می‌توانند دختران را برای خودزنی، برانگیخته کنند. برای اطلاع از راه های درک فرزند نوجوان کلیک کنید.

تشخیص خودزنی دختران

طبیعی است که در صورت خودزنی دختران، آنها این رفتار را از دیگران پنهان کنند. همچنین معمولا آنها تبهر زیادی در اینکار دارند. به همین دلیل باید برای شناسایی و مقابله با این رفتار، در ابتدا تشخیص دقیق صورت گیرد. برخی از فاکتورهایی که والدین، مدرسه و یا درمانگر باید به آنها توجه داشته باشد؛ انزوا و گوشه گیری، وجود زخم هایی که بهبود نیافته و بدتر می‌شوند، مالدین و خاراندن بدن، اشکال در برقراری ارتباط با دیگران، پنهانکاری، پوشیدن لباس های ضخیم و پوشیده حتی در فصول گرم سال، بانداژ کردن دست و… است. همچنین مدت زمان ماندگاری این علائم نیز برای تشخیص مهم هستند.

شیوع رفتار خودزنی دختران

از آنجایی که در بیشتر مواردف این رفتار از دیگران پنهان می‌شود؛ هیچ امار رسمی از آن در دست نیست. اما به طور کلی بالارفتن آمار ابتلا به مشکلات روانی، پیش بین خوبی برای افزایش آمار خودزنی دختران نیز هست. همچنین پژوهشگران برای بروز این رفتار، هیچ تفاوتی میان نژادها، کشور، سن و یا جنسیت خاصی قائل نیستند. اما به طور کلی افراد به طور میانگین، اولین بار این رفتار را در سن 12 سالگی نشان داده و با پایان دوران نوجوانی نیز دیگر آن را ادامه نمی‌دهند. البته در بزرگسالی نیز همچنان شاهد رفتارهای مثل کندن پوست دست و یا پوست لب هستیم؛ که اشکالی از آسیب زدن به خود هستند. برای اطلاع از دلایل اختلال کندن پوست کلیک کنید.

چگونگی مقابله با خودزنی دختران

 

در نهایت خود فرد و یا اطرافیان او بعد از اینکه از پیامدهای ناشی از مطلع شدند و یا آن را شناسایی کردند؛ باید برای درمان و از بین بردن این عادت اقدام کنند. روش های مختلفی در این زمینه وجود دارند که افراد باید متناسب با شرایط خود از آنها استفاده کنند.

✅کمک گرفتن از روانشناس

در واقع اصلی ترین و اولین اقدامی که افراد باید انجام دهند؛ مراجعه به روانشناس است. از آنجایی که دلیل خوزنی دختران بسیار ریشه ای تر و عمیق تر چیزی که افراد تصور می‌کنند؛ کمک گرفتن از یک متخصص ضروری است. روانشناس در ابتدا شرایط را بررسی کرده و در قدم بعدی راهکارهای عملی برای مقابله با این مشکل ارائه می‌دهد. برای جلوگیری از خودکشی در نوجوانان کلیک کنید.

✅حمایت از آنها

اطرافیان باید از دختر حمایت کرده و بیشتر از قبل به او توجه کنند. در واقع بهتر است او اصلا تنها نباشد و در صورتی که افراد نشانه های بروز مجدد این رفتار مشاهده کردند؛ حواس فرد را پرت کنند. در چنین شرایطی او دیگر برای گرفتن توجه از اطرافیان خود از این روش استفاده نمی‌کند.

✅دارودرمانی

در برخی موارد متخصصین برای کنترل استرس و اضطراب فرد از روش های دارودرمانی را تجویز می‌کنند. البته مصرف دارو باید بسیار محتطانه و زیر نظر متخصص انجام شود. چرا که در چنین افرادی احتمال خودکشی بسیار زیاد است. افراد می‌توانند از همین قرص ها برای آسیب زدن به خود استفاده کنند. بهتر است داروها به صورت محدود و در دوز پایین در اختیار فرد قرار گیرند.

سخن پایانی

فراموش نکنید که دختران نیز بعد از مدتی از این رفتار و یا حتی زخم هایی که روی بدن خود دارند؛ لذت نبرده و حتی احساس شرم می‌کنند. اما نمی‌توانند آن را کنترل کرده و یا از دیگران کمک گیرند. بهتر است اطرافیان به جای سرزنش کردن، بیشتر از قبل از آنها حمایت کرده و کمک های تخصصی را جدی بگیرند. همچنین فرد را از عوارض جانبی این رفتار برای سلامت روان و بدن آگاه کرده و او را تشویق به درمان کنند. بهتر است والدین، معلمان و حتی درمانگرف با یکدیگر همکاری کرده و هماهنگ باشند.

برای دریافت مشاوره در زمینه خودزنی دختران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: خودزنی دختران نوجوان



:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

حسادت کودک واکنشی منفی و مخرب است که اگر برای مدت زمان طولانی ادامه یابد ممکن است آینده او را نیز تحت تاثیر قرار دهد. البته بروز حسادت در کودکان، تا حدی طبیعی است اما به هر حال نباید به این احساس در فرزندان خود دامن بزنند. این رفتار به دلایل مختلفی ایجاد شده و ادامه دار می‌گردد. طبیعی است که کودکان در شرایط مختلف، درک صحیحی از مسائل نداشته و به همین دلیل درگیر حسادت می‌شوند. حتی گاهی این حسادت اصلا منطقی بوده و هیچ نسبتی بین آن موضوع و کودک وجود ندارد. اما به هر حال باید تا حد امکان این احساس را از بچه‎ها دور کرده و به آنها آموزش داد. گاهی این خود والدین هستند که باعث برانگیخته شدن حسادت در فرزندان خود می‌گردند. که این موضوع می‌تواند آسیب زیادی به آنها بزند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: حسادت کودک 

برای دریافت مشاوره در زمینه حسادت کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

حسادت کودک

وقتی کودک احساس ناکافی بودن و یا بی ارزشی می‌کند؛ حسادت را نشان می‌دهد. در واقع او نیاز به محبت و توجه زیادی داشته و اگر آن را دریافت نکند؛ درگیر حسادت می‌گردد. این حسادت در ابتدا از اطرافیان کودک و همسالان او آغاز شده و به تدریج گسترده تر می‌شود. این موضوع تا حد زیادی بر ارتباطات کودک با دیگران نیز اثر گذار است. در واقع با وجود حسادت او نمی‌تواند به درستی با دیگران ارتباط برقرار کند. حتی از والدین خود نیز احساس انزجار کرده و احساسات مختلفی را تجربه می‌کند. واکنش والدین در چنین شرایطی بسیار حائز اهمیت است. در واقع آنها باید در این مورد اقدام کرده و مدیریت احساسات را به کودک خود آموزش دهند. برای اطلاع از دلایل تف کردن کودکان کلیک کنید.

علت حسادت کودک

 

حسادت کودک به دلایل مختلفی بروز می‌کند. معمولا این دلایل بین همه کودکان مشترک بوده و در بیشتر موارد نسبت به خواهر و برادرهای خودشان است. اما این موضوع می‌تواند علل دیگری نیز داشته باشد. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل می‌پردازیم.

????دلبستگی ناایمن

اگر در دوران رشد کودک، مخصوصا قبل از دو سالگی دلبستگی به شکل درستی در کودک شکل نگیرد؛ او دچار اضطراب و ترس از دست دادن می‌گیرد. در واقع او همواره می‌ترسد که شما را از دست داده و یا حتی با فرد دیگری تقسیم کند. این موضوع یکی از اصلی ترین و بنیادی ترین دلایل حسادت کودک است و همچنین در رابطه با دیگر اعضا بروز می‌کند.

????مقایسه کردن او با دیگران

یکی از رفتارهای اشتباهی که والدین مرتکب آنها می‌شوند؛ مقایسه کودک خود با دیگران است. این رفتار باعث احساس ناامنی و بی ارزشی در کودک شده و منجر به حسادت کودک می‌گردد. مقایسه کردن منجر به ایجاد رقابت ناسالم بین کودک و دیگران می‌گردد و او را تبدیل به فردی کمالگرا می‌کند. همچنین در چنین شرایطی او نمی‌تواند احساس خوبی به همسالان خود نیز داشته باشد.

????استرس و اضطراب کودک

گاهی این احساسات درونی خود کودک است که باعث شکل گیری حسادت کودک می‌گردد. برخی از کودکان به طور ذاتی برانگیخته تر و پراسترس تر از دیگران هستند. که همین موضوع باعث می‌شود همواره رفتارهای دیگران را زیر نظر گرفته و دچار حسادت گردند. در چنین شرایطی وظیفه والدین است که محیطی آرام و امن برای فرزندان خود مهیا کنند.

????رقابت ناسالم

گاهی والدین از سنین پایین، کودکان خود را درگیر رقابت های مختلفی می‌کنند که تناسبی با سن آنها ندارد و یا اصلا مورد علاقه کودک نیست. اما کودک به دلیل فشارهای والدین به آن ادامه داده و به دیگران حسادت می‌کند. این شرایط تاثیر منفی بر شخصیت کودک گذاشته و او را وادار به بروز رفتارهای مختلفی می‌کند.

انواع حسادت کودک

به طور کلی حسادت انواع مختلفی دارد. این مورد در مورد بزرگسالان نیز صدق می‌کند. اما به طور کلی حسادت کودک نیز به شکل های مختلفی خود را بروز می‌دهد. برای مثال برخی از کودکان تنها به اموال و داشته های دیگران حسادت می‌کنند و برخی دیگر علاقه دارند تا از لحاظ شخصیتی و توانایی مانند دیگران باشند. برخی دیگر تنها به خواهر و برادرهای خود حسودی می‌کنند و این حس را نسبت به همسالان خود ندارند. حسادت در روابط اجتماعی نیز میان کودکان بسیار شایع است. زیرا برخی از آنها توانایی برقراری ارتباط با دیگران را نداشته و احساس تنهایی می‌کنند.

سن حسادت کودک

به طور کلی حسادت کودک، در برخی موارد اقتضای سن آنهاست. اما در سنین مختلف دلایل متفاوتی داشته و همچنین به شکل های مختلفی نیز بروز می‌کند. برای مثال احساس حسادت در نوزادان اصلا وجود ندارد. این موضوع تقریبا از 2 سالگی آغاز شده و تقریبا در سنین پیش دبستانی و مدرسه به اوج خود می‌رسد. همچنین اگر در این سنین کنترل نشود و یا به شکل موثر با آن برخورد نگردد؛ تا بزرگسالی ادامه خواهد یافت.

نشانه های حسادت کودک

با بروز نشانه هایی در کودک، می‌توان متوجه حسادت او شد. در واقع با توجه به این نشانه ها و اطلاع از آنها می‌توان برای مقابله با ان اقدام کرد. برخی از این نشانه های شامل موارد زیر می‌شوند.

طمع کودک برای به دست آوردن همه چیز

مقایسه کردن

بدرفتاری با دیگران

پرخاشگری

دوری از دیگران و تنهایی

پیامدهای حسادت کودک

فراموش نکنید که اگر حسادت در کودک کنترل نگردد؛ عوارض بدی برای خود و خانواده خواهد داشت. این عوارض، نشان دهنده اهمیت برخورد با حسادت کودک است. کودکانی که بسیار حسودی می‌کنند؛ قلدر و زورگو شده و احتمالا برای رسیدن به اهداف خود به دیگران نیز، آسیب می‌زنند. در خواب و اشتهای آنان نیز اختلال ایجاد می‌شود و از طرفی درگیر مشکلات عصبی مختلف مثل لکنت زبان تیک و … می‌گردند. برای اطلاع از پیامدهای بی توجهی مادر به فرزند کلیک کنید.

راه های کنترل حسادت کودک

 

برای کنترل حسادت کودک، راه های مختلفی وجود دارد. خانواده ها باید با توجه به شرایط کودک خود در این مورد عمل کنند. همچنین نباید در این مسیر احساسات کودک را سرکوب کرد و یا به او فشار زیادی به او وارد کرد.

◀تبدیل حسادت منفی به مثبت

یکی از راه های مقابله با حسادت کودک، تبدیل حسادت منفی او به حسادت در زمینه های مثبت است. این مورد با ایجاد رقابت سالم برای کودکان به وجود می‌آید. برای مثال درس خواندن و پیشرفت تحصیلی می‌تواند؛ یکی از حوزه های مثبت در این مورد باشد.

◀سرزنش نکردن کودک

کودک خود را به دلیل حسادت سرزنش نکرده و به او زمان دهید. در واقع در ابتدا نسبت به حسادت کودک، واکنش بدی نشان نداده و حتی او را نادیده بگیرید. اما در صورت ادامه دارد شدن، بهتر است در این مورد با او صحبت کرده و روش های بهتری را به او نشان دهید. برای اطلاع از تاثیرات ایراد گرفتن از کودک کلیک کنید.

◀تشویق و تحسین نکردن بیش از حد

طبیعی است که والدین به دلیل علاقه ای که به فرزند خود دارند؛ بخواهند او را تحسین و تشویق کنند. اما نباید در این کار زیاده روی کرده و به او اعتماد به نفس کاذب بدهند. در واقع در بیشتر موارد این رفتار است که آنها را در معرض حسادت قرار می‌دهد. با اینکه این رفتار برای کودکان در حال رشد لازم است؛ اما بهتر است افراد را آن را در حد متعادل نگه دارند.

◀آموزش اشتراک گذاری

یکی دیگر از اقداماتی که والدین می‌توانند در این زمینه انجام دهند؛ آموزش اشتراک گذاری به فرزندان خود است. وقتی فرزندان بتوانند وسایل و حتی دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارند؛ از میزان حسادت آنها کاسته شده و همچنین روحیه دلسوزی و همکاری در آنها تقویت می‌گردد.

سخن پایانی

به طور کلی حسادت کودک جنبه های مختلفی داشته و حتی جزوی از فرایند رشد طبیعی او است. در برخی موارد این احساس باعث می‌شود تا کودک بیشتر تلاش کرده و پیشرفت کند. بهتر است خانواده ها در این زمینه بسیار دقت و توجه داشته باشند تا رقابت سالم تبدیل به حسادت نگردد. از طرفی در این زمینه با یک مشاور کودک مشورت کرده و به فرزند خود کمک کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه حسادت کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: حسادت کودک 



:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

چند همسری به منظور وضعیتی است که خانم یا آقا بیش از یک همسر‌ دارد. این وضعیت شامل دو نوع چند شوهری و چند زنی است. البته که چند همسری در دین مسیحیت ممنوع است و در دین اسلام و یهودیت با شرایط خاص این وضعیت جایز می‌باشد. اما دیدگاه روانشناسی به این رفتار و وضعیت چیست؟ بر اساس یافته ها، ازدواج های چند همسری‌ نسبت به ازدواج های تک همسری رضایت از زندگی کمتری دارد. و این افراد علائم اختلالات روانی بیشتری را تجربه می‌کنند. بسیاری از علائم سلامت روان برای هر کدام از این افراد نیز گوناگون است.

در بررسی‌های خانواده چند همسری، یافته ها حاکی از آن است که همسران اول نسبت به همسر ‌دوم و سوم، بیشتر در رابطه با مشکلات خانوادگی دچار اضطراب، افکار پارانوئیدی و روان پریشی می‌شوند. و تمامی نتایج حاکی از آن است که اغلب افراد چند همسر، خودشان مشکلات روانی دارند. توصیه می‌کنیم که قبل از ازدواج از سلامت روان همسر‌ اطمینان حاصل کنید. پس برای دریافت مشاوره ازدواج اقدام کنید.

منبع: چند همسری

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

چند همسری چیست؟

 

چند همسری به منظور وضعیتی است که زن یا مرد دارای بیش از یک همسر ‌هستند. بر اساس کتاب اطلس قوم شناسی، از 1231 جامعه که مورد مطالعه قرار گرفتند؛ 453 نوع چند همسری داشتند و 588 نوع نیز چند همسری مکرر وجود داشته است. از منظر تاریخی عوامل بسیار زیادی وجود داشته است که باعث تداوم چند همسری‌ ‌شده است. بر اساس گفته محققان، مردان نسبت به زنان به دلیل جنگ، بیماری، خطرات شغلی، ماهیگیری در اقیانوس و … میزان بیشتری از خانم ها مرگ و میر داشتند.

بر اساس یک مطالعه در نیجریه، 5 دلیل برای مردان جهت گرایش به چند همسری وجود دارد. که شامل افزایش اعتبار و اعتماد به نفس، تعداد بیشتر فرزندان، ارتقا خود در جامعه و … می‌شود. که در این مقاله به طور کل جوانب مختلف چند همسری‌ را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای آشنایی با روابط در خانواده ترکیبی کلیک کنید.

دلایل چند همسری چیست؟

بر اساس مطالعه ای که در کشور نیجریه انجام شد، دلایل اساسی برای گرایش به سوی چند همسری وجود دارد. که در این بخش مقاله به این دلایل اشاره کرده ایم.

???? ارتقاء جایگاه خود در جامعه

????افزایش تعداد فرزندان

???? کمک کافی برای انجام کارهای لازم در مزرعه و کارهای جانبی

????افزایش اعتبار و افزایش اعتماد به نفس در جامعه و میان همسالان

???? ارضا نیازهای جنسی

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محبت به همسر کلیک کنید.

چند همسری در خاورمیانه

در وضعیت چند همسری، در خاورمیانه عامل خطرناکی برای بهداشت روانی میان میلیون ها زن است. ازدواج های دارای چند همسر ‌به عنوان یک ساختار رایج در خاورمیانه به شمار می‌آید. در دین اسلام به مردان اجازه ازدواح با چهار زن صادر شده است. اما یکی از جنبه ها در این زمینه عدم سو استفاده از اجازه چنین موضوعی در دین اسلام است.

ملاحظات علمی چند همسری چگونه است؟

در کشور عربی چند همسری رواج دارد.  ملاحظات علمی حول خانواده های این چنین متفاوت است. همسران افرادی که چند همسر هستند ممکن است با یکدیگر در یک خانه زندگی کنند و یا خانه های جدا از یکدیگر داشته باشند. چند همسری‌ به عنوان زن ارشد یا به عنوان هر زن متاهل که همسر دیگر می‌گیرد؛ گفته می‌شود. و همسر‌ کوچک جدید ترین فردی است که به این خانواده اضافه می‌شود.

در مناطق روستایی که چند همسری وجود دارد؛ خانم هایی که زن یک آقا هستند در کارهای خانه و زمین با یکدیگر کمک می‌کنند. اما دائم در حال رقابت بر سر مال، عشق و توجه همسر ‌هستند. بر اساس مطالعات؛ تعداد زوج ها به حسادت، رقابت، توزیع نابرابر، روابط عاطفی و … منجر می‌شود. و تعداد زیاد زوجین باعث بروز آسیب های روانی زیاد خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه پشیمانی از ازدواج کلیک کنید.

بیماری های شایع در چند همسری

 

بر اساس گزارش ترکیه، شرکت کنندگانی که ناراحتی های روانی گزارش کرده اند، اغلب از خانواده های چند همسری بودند. و در ارتباط با بیماری روانی مخصوصا اضطراب و افسردگی، میان زنان و کودکان در ازدواج های چند همسری‌ که عمدتا همسران سال خورده هستند بیشتر مشاهده شده است.

بر اساس بررسی الشربینی، همسران اول در خانواده های چند همسری معمولا به بحران روانی بزرگ دچار می‌شوند. هم چنین زنان در این سبک ازدواج ها از عزت نفس پایین و رضایت کم از زندگی زناشویی برخوردارند که همین موضوع منجر به افسردگی می‌شود. در ادامه به ابعاد روانی این وضعیت پرداخته ایم.

???? خلا عاطفی و کمبود محبت

خلا عاطفی یکی از ابعاد روانی چند همسری است. زمانی که یک همسر دیگر برگزیده می‌شود، توجه و محبت به همسر‌ اول کاهش پیدا می‌کند و نیازهایش به خوبی بر طرف نمی‌شود. همین موضوع باعث ایجاد خلا عاطفی و کمبود محبت از سوی همسر می‌شود.

???? بد بینی و بی اعتمادی

چند همسری فضای خانه را مسموم کرده و باعث ایجاد بد بینی، بی اعتمادی و شک می‌شود. و این احساس های روانی تنها برای همسر‌ نیست و فرزندان نیز به آن دچار می‌شوند. و رشد فرزندان در این فضا باعث عدم موفقیت خواهد شد.

???? احساس شکست و حقارت

یکی از ابعاد روانی چند همسری، احساس شکست و حقارت است. خانم هایی که در خانواده های این چنینی زندگی می‌کنند؛ احساس ناکار آمدی و ناکافی بودن دارند. و این عامل زمینه اصلی بروز افسردگی در این خانم ها می‌شود. حتی شکستی که این خانم تجربه می‌کند به عنوان تروما در زندگی محسوب می‌شود.

???? کاهش رضایت مندی از زندگی مشترک

همیشه مهم ترین پیامد چند همسری‌ باید کاهش رضایت مندی از زندگی مشترک باشد. زمانی که همسر جدید برگزیده می‌شود، رضایت از زندگی همسر‌ اول کاسته می‌شود. هرچه تعداد همسران دیگر بیشتر شود، میزان رضایت از زندگی نیز کمتر می‌شود.

???? خشونت خانگی

زمانی که چند همسری در خانواده ای رخ می‌دهد، خشونت های خانگی به دلیل رقابت های پی در پی افزایش می‌یابد. و محیط خانه در این شرایط مسموم می‌شود. آسیب های خیانت، رقابت بین همسران و … این رابطه را به سوی خشونت ها و درگیری ها سوق می‌دهد.

???? افزایش بروز بیماری های مقاربتی

با افزایش شرکای جنسی و چند همسری، میزان بیماری های مقاربتی به شدت افزایش می‌یابد. در این شرایط حتی اگر یک نفر به بیماری های مقاربتی دچار باشد؛ بقیه افراد را نیز مبتلا خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زگیل تناسلی کلیک کنید.

کلام آخر

همانطور که گفته شد؛ چند همسری آسیب های روانی و جسمانی زیاد به همسران وارد می‌کند. و این آسیب ها معمولا افسردگی و اضطراب های شدید است. در جوامع مختلف این وضعیت را با دید های مختلفی می‌نگرند؛ به همین دلیل در همه کشور ها قوانین یکسان در این زمینه وجود ندارد. اما اغلب افرادی که چند همسری‌ هستند به بیماری های روانی دچار می‌باشند. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: چند همسری



:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دلداری دادن به سوگوار برای همه انسان ها اندکی دشوار است. اینکه چه چیزی بگویند تا داغ دل او تازه‌تر نشود؛ یا چه رفتاری داشته باشند که فرد عزادار آن‌ها را مانند تکیه گاه بداند. این رفتار سخت و دشوار است که برای انجام آن به درستی باید سهمی از غم عزادار را کاهش دهید. حضور در مراسمات خاکسپاری و روزهای عزاداری به شدت ضروری است و دلگرمی برای صاحب مجلس است.

منبع: دلداری دادن به سوگوار

برای دلداری دادن به سوگوار باید حمایت و حضور خود را نشان دهید تا عاملی برای فرد داغدیده باشید. هرچقدر به عزادار نزدیک‌تر باشید، دلداری شما بیشتر به کاهش غم و اندوه او کمک می‌کند. دلداری به سوگوار راه و روشی دارد که بهتر است این مهارت را از روانشناس آموزش ببینید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مرگ و افسردگی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دلداری دادن به سوگوار

 

دلداری دادن به سوگوار و عزادار یکی از سخت ترین کارها در زندگی است. اینکه حرف هایی بزنیم که خانواده سوگوار ناراحت نشوند و به آرامش برسند. اغلب افراد وقتی که در موقعیت دلداری به عزادار قرار می‌گیرند؛ هول می‌شوند و گاه حرف هایی می‌زنند که خجالت زده می‌شوند. برای اینکه این اتفاق رخ ندهد؛ بهتر است که در وهله اول آرامش خود را حفظ کنید و با فکر باز شروع به مکالمه کنید.

زمانی که قصد دلداری دادن به سوگوار و عزادار را دارید نباید احساسات او را مورد سرزنش قرار دهید. زمانی که احساسات فرد سوگوار را سرزنش می‌کند، هیجانات منفی بروز پیدا می‌کند که در دراز مدت فرد عزادار را به مشکلات روحی و روانی دچار می‌کند. که اصلی ترین و بزرگ ترین عارضه، افسردگی است. در این مقاله برای کمک به انسان ها توصیه هایی برای دلداری دادن به سوگوار را توضیح داده ایم. جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بحران روحی کلیک کنید.

توصیه هایی برای دلداری دادن به سوگوار

 

همانطور که گفته شد؛ دلداری دادن به سوگوار یک مهارت است و نیاز به آموزش دارد. برای اینکه فرد سوگوار را دلداری بدهید باید به برخی از نکات توجه کنید. توجه به این نکات بسیار ضروری است و در این بخش مقاله راجع به این موضوع صحبت کرده ایم.

???? در ابتدا شنونده خوبی باشید | دلداری دادن به سوگوار

اولین قدم برای دلداری دادن به سوگوار این است که در وهله اول شنونده خوبی باشید. فرد دلداری دهنده باید مهارت شنوایی داشته باشد و با صبر به صحبت های فرد سوگوار گوش دهد. فردی که عزیز خود را از دست می‌دهد؛ علاقه دارد تا به صورت آزادانه با دیگران درد و دل کند. شما به عنوان فرد دلداری دهنده به می‌تونید به سوگوار کمک کنید تا غم خود را بروز دهد و احساس سبکی داشته باشد.

???? احساسات فرد سوگوار را سرزنش نکنید

یکی از کارهایی که باید برای دلداری دادن به سوگوار انجام داد، سرزنش نکردن است. سوگواری چرخه روانی است که فرد باید احساسات مختلفی را تجربه کند و به پذیرش برسد. احساساتی که فرد سوگوار باید تجربه کند سرشار از غم، اضطراب، خشم و … است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مراحل سوگ کلیک کنید.

???? از نصحیت و راه حل دادن پرهیز کنید

در دلداری دادن به سوگوار باید از نصیحت پرهیز کنید. پرهیز از نصیحت و گوش شنوا بودن اصل مهم دلداری دادن است. در شرایطی که عزادار به شدت تحت فشار است؛ با نصیحت های بیجا و فشار های روانی، او را با عذاب وجدان و حال بد رها خواهید کرد. در نهایت باید فرد عزادار افسرده داشته باشید. به همین دلیل هرگز دلداری دادن به سوگوار را همراه با نصیحت نداشته باشید.

????  در رابطه با افسردگی بعد از سوگ اطلاعات کسب کنید

جدا از دلداری دادن به سوگوار، باید نسبت به سوگ تاخیری و افسردگی بعد از سوگ اطلاعات کسب کنید. نشانه ای پریشانی روانی را بدانید و به رفتار های فرد عزادار با دقت نگاه کنید. تا اگر شاهد علائم خطرناک بودید، حتما برای جلوگیری از پیشرفت پریشانی روانی اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علت افسردگی کلیک کنید.

???? کمک عملی داشته باشید

کمک عملی راهی برای دلداری دادن به سوگوار است. در کارهای خانه، مراسمات، مسجد و نیازها کار عملی کنید. از فرد عزادار بخواهید که بدون خجالت از نیازهای خود صحبت کند تا شما برای رفع آن تلاش کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دادن خبر فوت کلیک کنید.

???? برای بهبود روحیه به فرد سوگوار فرصت دهید

برای دلداری دادن به سوگوار باید برای بهبود روحیه فرصت داد. انتظار نداشته باشید که فرد عزادار بعد از 2 روز به حال قبلی خود بازگردد. ممکن است که این حال بد تا مدت ها همراه او باشد. به فرد سوگوار اجازه دهید که احساسات منفی خود را تخلیه کند و حتما از روانشناس کمک بگیرد تا به مرور زمان روحیه اش بهبود یابد.

???? حمایت خود را بروز دهید | دلداری دادن به سوگوار

برای دلداری دادن به سوگوار باید حمایت و پشتیبانی خود را به خوبی نشان دهید. از فرد بخواهید که در صورت نیاز روی کمک شما حساب کند. کمک های عملی، روحی، روانی و … را به شما اطلاع دهد تا برای حمایت و پشتیبانی به کمک او بروید.

???? از روانشناس کمک بگیرید

یکی از روش های مهم برای دلداری دادن به سوگوار، کمک از روانشناس است. با کمک روانشناس می‌توانید حال روحی فرد را خوب کنید. بهتر است که برای پیشگیری از سوگ جا مانده و افسردگی های بعد از سوگ؛ فرد عزادار را به روانشناس ببرید و به او کمک کنید تا روان خود را بهبود بخشد.

کلام آخر

همانطور که گفته شد، دلداری دادن به سوگوار روش های گوناگونی دارد. اما رفتاری سخت و دشوار است که باعث اذیت خود فرد می‌شود. اغب افراد هنگام دلداری هول می‌شوند و توان استفاده از کلمات مناسب را ندارند. به همین دلیل با جمله بندی های نامناسب و رفتارهای اشتباه خجالت زده می‌شوید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مرگ و افسردگی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: دلداری دادن به سوگوار



:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 25 اسفند 1402 | نظرات ()