نوشته شده توسط : newmiiind

قرص خودکشی می‌تواند هر قرصی باشد. در واقع افراد هر قرصی را با دوز بالا یا به تعداد زیاد مصرف کنند؛ دچار مسمومیت می‌شوند. خیلی‌ها برای خودکشی قرص را انتخاب می‌کنند؛ چرا که فکر می‌کنند بدون درد بوده و همچنین دسترسی به آن نیز آسان است. البته در بیشتر موارد مصرف قرص منجر به مرگ نمی‌شود و عوارض آن تا آخر عمر باقی می‌ماند. بیشتر مسمومیت های دارویی موجب مرگ نشده و عوارض ناخواسته زیادی مثل مشکل در تلکم، گرفتگی عضلات، آسیب های کلیوی و کبدی و …. دارد. به هر دلیلی که به دنبال قرص خودکشی هستید، توصیه می‌کنیم حتما این مقاله را تا انتها بخوانید. اگر دچار مسمومیت با قرص شده اید حتما با اورژانس 115 تماس بگیرید. و یا برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

منبع: قرص خودکشی

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص خودکشی می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

قرص خودکشی

معمولا اولین قرصی که بعد از صحبت در مورد قرص خودکشی به ذهن افراد می‌رسد؛ قرص برنج و یا سیانور است. خودکشی با این قرص ها به طور قطعی به مرگی دردناک منجر می‌شود. اما خرید آنها به راحتی امکانپذیر نیست. هر کسی دلایلی برای خودکشی دارد. اما این دلایل هر چه که باشد شما در این شرایط نمی‌توانید به درستی فکر کرده و راهکاری موثر داشته باشید؛ به همین دلیل تنها به دنبال راهی برای فرار از موقعیت می‌گردید. البته نمی‌توان به این دلیل شما را سرزنش کرد و یا مقصر دانست. چرا که عوامل زیادی افراد را به سمت این تصمیم سوق می‌دهد. تنها باید به دنبال کمک باشید و در این مورد اطلاعات کافی کسب کنید.

برای اطلاع از راه های جلوگیری از خودکشی فرزند کلیک کنید.

دلایل مصرف قرص خودکشی

 

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ افراد دلایل مختلفی برای مصرف قرص خودکشی دارند. آنها حتی اگر از قرص هم استفاده نکنند؛ به سراغ روش های دیگر رفته و به شکلی به خود آسیب می‌زنند. افکار خودکشی به قدری ذهن این افراد را درگیر می‌کند که تنها می‌خواهند در این زمینه اقدامی انجام دهند. گاهی برای اثبات خود به دیگران و یا حتی به خودشان دست به چنین کاری می‌زنند. البته فراموش نکنید که داشتن افکار خودکشی با اقدام به آن متفاوت است.

بر اساس تحقیقات انجام شده در این زمینه، بسیاری از افراد در زندگی روزمره خود این افکار را داشته ؛ اما هرگز اینکار را انجام نمی‌دهند. همچنین زنان در مقایسه با مردان بیشتر از روش خوردن قرص برای خودکشی استفاده می‌کنند. مردان معمولا از روش های رادیکال‌تری استفاده کرده و آمار خودکشی های موفق در آنها بالاتر است. برای اطلاع از دلایل خودکشی در نوجوانان کلیک کنید.

????نارضایتی از زندگی

اصلی ترین دلیل اقدام به اینکار و خوردن قرص خودکشی، نارضایتی از وضعیت زندگی است. وقتی افراد از زندگی و شرایط خود رضایت کافی نداشته باشند و یا خوشحال نباشند؛ دیگر دلیلی برای زندگی کردن و ادامه دادن نمی‌بینند. در واقع آنها بسیار بدبین شده و همواره نیمه خالی لیوان را می‌بینند. فراموش نکنید که زندگی پستی بلندی های زیادی داشته و همواره بر وفق مراد ما نیست. به همین دلیل نمی‌توان تنها به دلیل یک اتفاق بد از همه چیز دست کشید. برای اطلاع از علائم خودکشی کلیک کنید.

????ابتلا به اختلالات روانی

ابتلا به برخی از اختلالات روانی یا شخصیتی، بیشتر افراد را در معرض مصرف قرص خودکشی قرار می‌دهند. در واقع افراد در چنین شرایطی دچار نوساناتی خلقی شده که احتمالا رفتارهای پرخطری از خود نشان می‌دهند. به همین دلیل تشخیص علائم و همچنین درمان این اختلالات از اهمیت زیادی برخوردار است.

نشانه های تمایل به مصرف قرص خودکشی

 

کسانی که به خودکشی با هر روشی فکر می‌کنند؛ نشانه هایی از خود بروز می‌دهند که با شناسایی آنها می‌توان تا حد زیادی از این احتمال پیشگیری نمود و حتی به آنها کمک کرد. با اینکه نزدیک شدن به این افراد و حتی منصرف کردن آنها بسیار سخت است؛ اما به هر حال اطرافیان نباید نسبت به این موضوع بی توجه باشند. حتی اگر فرد برای جلب توجه نیز اقدام به چنین کاری کند؛ بازهم اطرافیان نباید او را نادیده بگیرند. برخی از این نشانه های شامل موارد زیر می‌شوند. برای آشنایی بیشتر با نشانه های داشتن افکار خودکشی کلیک کنید.

بخشیدن وسایل به دیگران و صحبت کردن وصیت گونه

انزوا و گوشه گیری

سوال پرسیدن در مورد خاصیت قرص های مختلف و یا خریداری آنها

صحبت کردن در مورد خودکشی

تحریک پذیری و حساس شدن

علاقه به پرخاشگری و رفتارهای خشن

راهکارهایی برای جلوگیری از مصرف قرص خودکشی

از طرفی راهکارهای شناختی و عملی زیادی در این زمینه وجود دارد. بهتر است اطرافیان بعد از شناسایی علائم تمایل به مصرف قرص خودکشی، در ابتدا محیط اطراف آنها را ایمن کرده و در قدم بعدی شروع به راهنمایی فرد کنند. البته اینکار از حساسیت بالایی برخوردار است و از عهده هر فردی بر نمی‌آید. چرا که گاهی افراد می‌توانند اوضاع را بدتر کنند. در این قسمت به بررسی این روش های می‌پردازیم.

✅دادن فرصتی دوباره به خود

در ابتدا خود فرد باید در این مورد اقدام کند. در واقع خود او می‌داند که چقدر خودکشی خطرناک بوده و عوارض جانبی دارد؛ اما نمی‌داند که چطور با این افکار مبارزه کند. او حتی به دنبال راه حل هایی نیز بوده است و یا به روش های مختلف به اطرافیان خود نشان داده است که نیاز به کمک دارد. به همین دلیل هیچکس به اندازه خود فرد نمی‌تواند در این زمینه به شکل موثری عمل کند. افراد باید به خود فرصتی دیگر نیز بدهند و همه تلاش خود را در زمینه خارج

✅رواندرمانی

یکی دیگر از روش های موثر در پیشگیری از مصرف قرص خودکشی، رواندرمانی و کمک گرفتن از مشاور است. از آنجایی که فکر کردن به خودکشی و اقدام در مورد آن بسیار حساس است؛ بهتر است حتما از یک متخصص کمک بگیرند. در واقع روانشناس در ابتدا علت این موضوع را بررسی کرده و از بین برده و در قدم بعدی افکار خودکشی را از بین می‌برد.

پیامدهای روانی مصرف قرص خودکشی

مصرف قرص خودکشی و حتی اقدام برای آن پیامدهای زیادی برای خود افراد و حتی اطرافیان آنها ایجاد می‌کند. برخی معتقدند که خودکشی مانند یک بیماری مصری است و وقتی یک نفر در خانواده دست به چنین کاری می‌زند؛ دیگران نیز به چنین کاری ترغیب می‌شوند. اطرافیان و حتی خود فرد بعد از این موضوع دچار افسردگی و اضطراب شده و مشکلات روانی زیادی را تجربه می‌کنند.

سخن پایانی

بهتر است اگر افراد افکار مصرف قرص خودکشی را دارند؛ در این مورد با فرد دیگری صحبت کرده و این موضوع را درمیان بگذارند. صحبت نکردن در این مورد می‌تواند عواقب بسیار بدتری در پی داشته باشد. بهتر است افراد این موضوع را با یک متخصص در میان گذاشته و همچنین خود و یا دیگری از از عوامل محرک دور کنند. صحبت کردن در این مورد آسان نیست و یا حتی ممکن است باعث ایجاد نگرانی در اطرفیان شود؛ اما افراد در این شرایط می‌توانند با یک متخصص صحبت کرده و از او کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص خودکشی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تن فروشی، روسپی گری یا کارگری جنسی به عنوان یک تجارت برای کسب درآمد شناخته شده است. تن فروشی در جوامع مختلف در طول تاریخ با نگرش ها و دیدهای متفاوتی وجود دارد. به عنوان مثال در کشور ویتنام و تایلند به عنوان جاذبه های توریست رواج دارد. همه افراد در این دو کشور عقیده دارند که این کار برای رفع نیازهای طرفین است و عرضه برای تقاضا می‌باشد. در واقع یک شخص به پول برای زندگی و فرد دیگر به ارضای نیاز احتیاج دارد. که هر دو به خواست خود تن به این رابطه می‌دهند.

اما تن فروشی و روسپی گری یکی از مشکلاتی است که در همه جوامع قابل مشاهده است. که تا به امروز مهم ترین دلیل روسپی گری، فقر شناخته شده است. اما به مرور دلایل دیگری مانند بیماری های روحی، سابقه تجاوز و … نیز در بروز این رفتار دخیل هستند. این عمل معضلی است که پیامدهای بسیار زیادی به همراه دارد و خطر بزرگی هم برای جامعه دارد. در ادامه این مقاله جوانب مختلف تن فروشی را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر همراه ما باشید.

منبع: تن فروشی

برای دریافت مشاوره در زمینه فاحشه گری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

تن فروشی چیست؟

 

تن فروشی و روسپی گری یک تجارت است که به معضل مبتلا شده است. خانم هایی که کارگر جنسی هستند در عوض رابطه جنسی از آقا پول دریافت می‌کنند. در واقع بدن خود را منبع درآمد می‌دانند. این خانم ها شریک عاطفی و جنسی ثابتی ندارند و ممکن است که روزانه چندین نفر با آنها رابطه داشته باشند.

تن فروشی یا روسپی گری موضوعی مربوط به جامعه، فرهنگ یا کشور نیست. بلکه در دنیا خانم هایی هستند که چنین شغلی دارند. نوع برخورد با این زن ها در جوامع مختلف متفاوت است. این قانون در برخی از کشور ها مجاز است اما در اغلب جوامع مورد مجازات قرار می‌گیرند. برای آشنایی بیشتر با این موضوع تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تربیت جنسی کلیک کنید.

پیامدهای تن فروشی

باید توجه به موضوع تن فروشی بسیار زیاد باشد. این شغل تاثیر بسیار زیادی در سلامت افراد جامعه دارد و از بین بردن این موضوع هزینه های بسیار زیادی در بر دارد. تن فروشی و روسپی گری پیامدهای بسیار زیادی به همراه دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

???? آسیب دیدگی بسیاری از خانواده ها

????از هم پاشیدن زندگی

???? خیانت مردان

????انتقال بیماری های مقاربتی

???? گسترش بیماری های جنسی

????درگیری خانم های جنسی با انواع بیماری های مقاربتی

دلایل تن فروشی و روسپی گری

 

همانطور که گفته شد فقر بزرگ ترین دلیل برای تن فروشی است. اما دلایل دیگری بنا بر شرایط زندگی هر فردی متفاوت است. در این بخش مقاله راجع به دلایل تن فروشی صحبت کرده ایم.

???? مشکلات دوران کودکی

تن فروشی گاهی به دلیل برخورد های اشتباه، تربیت نامناسب و مشکلات دوران کودکی رخ می‌دهد. رشد جنسی از مراحل رشد و تربیتی همه انسان ها است. این روزها تمامی تحقیق ها حاکی از این است که دلیل تن فروشی برخی از خانم ها، مشکل در رشد جنسی آنهاست. ارتباط نامناسب و ضعیف با پدر، سابقه سوء استفاده جنسی و تربیت جنسی نامناسب از مسائلی هستند که خطر روسپی گری را به شدت بالا می‌برد.

???? سوء استفاده مردان

یکی از دلایل تن فروشی، سوء استفاده مردان است. در بسیاری از فرهنگ ها، رفتار آقایان باعث ایجاد روسپی گری می‌شود. نوع نگاه در برخی شرایط، به خصوص در موقعیت هایی که خانم های بیوه و مطلقه قرار دارند، مناسب نیست. و عده ای از مردان این خانم ها را تحت فشار رابطه جنسی قرار می‌دهند. که این وضعیت نقطه شروع تن فروشی و روسپی گری است.

???? مشکلات اقتصادی

از بزرگ ترین دلیل تن فروشی، مشکات اقتصادی است. که این عامل از زمان های گذشته تا به امروز مهم ترین عامل گرایش به روسپی گری بوده است. حتی بسیاری از خانم های تحصیل کرده و توامند که شغل مناسبی را پیدا نمی‌کنند؛ برای کسب درآمد تن به این کار می‌دهند.

برای کاهش تن فروشی چه کارهایی باید انجام داد؟

فعالیت های زنان فاحشه عوارض و پیامدهایی به همراه دارد که اگر تحت کنترل قرار نگیرد؛ آسیب های بسیاری بر خانواده وارد می‌شود. به همین جهت برخی روش ها وجود دارد که باعث کاهش تن فروشی و روسپی گری می‌شود. که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

❌ آگاهی سازی

یکی از روش هایی که باعث کاهش تن فروشی می‌شود؛ آگاهی سازی است. بسیای از مشکلات به دلیل عدم آگاهی رخ می‌دهد. به همین خاطر یکی از کارهایی که خانواده ها باید انجام دهند، آگاهی رسانی فرزندان در سنین پایین است. با این کار هم سلامت روان کودک را تضمین می‌کنید؛ و هم از آسیب های احتمالی جلوگیری می‌کنید.

❌ بررسی بیماری ها و مشکلات روحی

بررسی بیماری ها و مشکلات روحی به کاهش تن فروشی کمک می‌کند. بسیاری از روسپی گری ها به دلیل آسیب های دوران کودکی و مراحل کامل نشده جنسی است. به همین دلیل توجه به سلامت روان و بررسی مشکلات روحی فرزند در سنین پایین باعث جلوگیری از این آسیب ها می‌شود.

❌ ایجاد نظم حمایتی

زنان فاحشه و روسپی گری علاوه بر اینکه مشکل زن ها است، سلامت جامعه را نیز به خطر می‌اندازد. به همین دلیل مهم است که جامعه برای تغییر قدم بردارد. که مهم ترین قدم، ایجاد نظم حمایتی برای خانم ها است. در واقع بهتر است که جامعه برای استقلال مالی و شخصیتی خانم ها مراکزی را تاسیس کند تا کمتر با این مشکل روبرو شوند.

کلام آخر

همه ما با روسپی‌گری آشنا هستیم. این افراد که کارگران جنسی هم نامیده می‌شوند به دلایل مختلفی به خصوص آسیب روحی تن به این کار می‌دهند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم قبل از اینکه اتفاقات ناگواری رخ دهد؛ برای جلوگیری از این آسیب ها قدم بردارید. و در این راه حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فاحشه گری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 



:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کمبود خواب با دیگر مفاهیم و مشکلات خوابی متفاوت است. به طور کلی در مورد خواب، که یکی از مهم‌ترین بخش های روزمره است؛ اختلالات گوناگونی وجود دارد. افراد به دلایل مختلفی به آن‌ها مبتلا شده و عوارض زیادی را نیز تجربه می‌کنند. نداشتن خواب کافی، عملکرد افراد را مختل کرده و دیگر نمی‌توانند به درستی تصمیم گیری کنند. در مورد کمبود خواب، معمولا افراد می‌توانند راحت به خواب بروند؛ اما بعد از مدت زمان کوتاهی از خواب برخواسته و یا خواب عمیقی ندارند. چنین افرادی بعد از بیداری احساس می‌کنند که به طور کلی نخوابیده اند. به هر حال باید نشانه ها و پیامدهای ناشی از این موضوع را شناخت و از آنها پیشگیری نمود.

منبع: کمبود خواب

برای دریافت مشاوره در زمینه کمبود خواب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

کمبود خواب

کمبود خواب، یکی از رایج ترین مشکلات خواب است. در چنین وضعیتی افراد می‌توانند حالت های مختلفی مانند سخت به خواب رفتن، به راحتی از خواب پریدن، عدم توانایی در دوباره خوابیدن و… را تجربه کنند. به طور کلی در ما در طول شبانه روز به 7 الی 8 ساعت خواب نیاز داریم. البته این میزان ساعت با افزایش سن کاهش می‌یابد. اما به هر حال هر اگر در این دوران به دلایل مختلف نتوانیم این میزان خواب را داشته باشیم؛ دچار مشکلات مختلفی در زمینه جسمانی و روانی خواهیم شد.

بسیاری نسبت به این موضوع بی تفاوت بوده و یا از آن به عنوان زمان اضافه تری برای کارکردن و یا درس خواندن استفاده می‌کنند. اما نباید فراموش نکنید که ای شرایط می‌تواند پیش زمینه ای برای مشکلات و عوارض بیشتری باشد. برای اطلاع از پیامدهای خوابیدن در روز به جای شب کلیک کنید.

انواع کمبود خواب

 

کمبود خواب انواع مختلفی دارد. افراد برای این موضوع دسته بندی های مختلفی در نظر می‌گیرند. اما به هر حال شناخت انواع این مشکل و اقدام متناسب با آن از اهمیت زیادی برخوردار است. در این قسمت به بررسی این موضوع می‌پردازیم.

????حاد

در بی خوابی حاد، افراد حداقل باید به مدت سه هفته تا شش ماه به صورت مکرر مشکلاتی در این زمینه را تجربه کنند. در واقع این نوع از کمبود خواب، بیشتر کوتاه مدت و موقت است و تحت تاثیر ترک اعتیاد ایجاد می‌شود. در واقع این موضوع نشان دهنده تلاش بدن برای برگشتن به حالت عادی است.

????مزمن

در کمبود خواب مزمن، شاهد بروز مشکلاتی در این زمینه به مدت حداقل یکسال هستیم. این مورد بسیار شدید بوده و عوارض جدی تری ایجاد می‌کند.

????گذرا

نوع گذرا کمبود خواب، خود به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می‌شود. در نوع اولیه، فرد هیچ گونه مشکل جسمانی و روانی نداشته و از سن پایین با مشکل کم خوابی روبرو بوده است. اما در مورد نوع ثانویه آن، افراد تحت تاثیر مشکلات جسمانی و روانی مختلف، دچار کمبود خواب می‌گردند. اما در بیشتر موارد کمبود خواب گذرا، همانطور که از اسم آن هم مشخص است؛ برای مدت زمان طولانی ماندگار نیست و بین چند روز تا چند هفته طول می‌کشد.

نشانه های کمبود خواب

برخی از نشانه های بیانگر کمبود خواب در فرد هستند. با شناسایی این موارد، بهتر است افراد در این مورد به دنبال درمان و اقدام جدی باشند تا سلامت آنها تحت تاثیر قرار نگیرد. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند. برای اطلاع از میزان خواب کافی کلیک کنید.

تحریک پذیری

اختلال در فعالیت های شناختی

عدم تمرکز و اختلال در حافظه

احساس خستگی مداوم

پایین بودن سرعت عکس العمل

خستگی در طول روز و خواب آلودگی

کمبود انرژی

بالارفتن میزان خطاها و اشتباهات

دلایل کمبود خواب

افراد به دلایل مختلفی کمبود خواب را تجربه می‌کنند. پیدا کردن علت این موضوع می‌تواند تا حد زیادی این موضوع را کنترل کرده و از عوارض جانبی آن پیشگیری کند. برای آشنایی با تاثیرات کابوس شبانه کلیک کنید.

◀استرس و اضطراب

وقتی افراد در حال تجربه کردن فشار روانی هستند و یا استرس و اضطراب زیادی را تجربه می‌کنند؛ خواب آنها نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد. در واقع این موارد باعث فکر و خیال زیادی در فرد شده و یا حتی با ایجا علائم جسمانی مانند بالارفتن میزان ضربان قلب از خوابیدن ممانعت می‌کند. افراد نسبت به مشکلات، به شکل های مختلفی پاسخ می‌دهند که بی خوابی نیز یکی از موارد غیرارادی آن است.

◀ابتلا به بیماری های جسمانی و روانی

طبیعی است که با وجود ابتلا به برخی از بیماری های جسمانی و روانی، افراد مشکلاتی مانند کمبود خواب را تجربه کنند. برای مثال افرادی که دچار مشکلات قلبی یا تنفسی هستند در طول خواب، عوارض زیادی را تجربه می‌کنند. از طرفی مسائل روانی نیز مانند افسردگی و نشخوار فکری، یا حتی وسواس فکری عملی نیز می‌تواند خواب افراد را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار دهد.

◀تغذیه نامناسب

اینکه افراد قبل از خواب و یا در طول روز هم تغذیه مناسبی داشته باشند نیز در مورد کیفیت و میزان خواب آنها موثر است. بهتر است افراد قبل از خواب از خوردن مواد محرک پیشگیری کرده و همچنین وعده سبکی میل کنند. از طرفی بهتر است؛ فاصله زمانی بین خوردن غذا و خوابیدن هم زیاد باشد.

◀تغییرات سنی

همانطور که گفته شد؛ با افزایش سن، میزان خواب به طور چشمگیری کاهش می‌یابد. در واقع بدن به طور طبیعی به میزان کمتری از خواب نیاز دارد. البته بازهم کمبود خواب در این دوران نیز می‌تواند مشکل ساز شود.

◀ترک اعتیاد

افرادی که در حال ترک اعتیاد هستند نیز دچار کمبود خواب می‌گردند. مخصوصا در دوران سم زدایی، افراد علائم جسمانی زیادی را تجربه کرده و نمی‌توانند خواب باکیفیتی داشته باشند.

◀ژنتیک

فراموش نکنید که مشکل کمبود خواب، تا حد زیادی تحت تاثیر ژنتیک افراد است. گاهی در یک خانواده همه افراد دچار بی خوابی و مشکلاتی در زمینه خواب هستند. در چنین شرایطی این مشکل تحت تاثیر مسائل جسمانی و محیطی نیست.

عوارض کمبود خواب

با اینکه کمبود خواب مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد می‌کند؛ اما به طور کلی تاثیر آن بر مغز و همچنین چشم بیشتر است. با تجربه بی خوابی به صورت مکرر، فرد دچار اختلال در حواس شده و حتی گاها توهم نیز برای او ایجاد می‌شود. از طرفی شاهد خشکی چشم و اسپاسم عضله چشم در این مورد هستیم. پوست افراد نیز دچار لک ها و چروک شده و حتی سلامت روان او نیز کاهش پیدا می‌کند. از همین رو پیشگیری و درمان این مشکل بسیار حائز اهمیت است. برای اطلاع از دلایل بی خوابی شبانه کلیک کنید.

عوارض کمبود خواب برای کودکان

کمبود خواب حتی در مورد کودکان هم مشاهده شده و آنها را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. در واقع آنها نیاز میزان خواب بیشتری دارند. به همین دلیل در صورت کم خوابی، فرایند رشد آنها دچار اختلال شده و سطح ایمنی آنها تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند. کودکان نباید تا دو الی سه ساعت قبل از زمان خواب، مواد غذایی پرانرژی مانند شکلات، آجیل و… مصرف کنند.

روش های درمانی برای کمبود خواب

برای پیشگیری و همچنین درمان کمبود خواب و بی خوابی، روش های مختلفی وجود دارد. افراد باید در ابتدا تشخیص دقیق را از متخصص دریافت کرده و در قدم بعدی درمان را آغاز کنند.

✨دارو درمانی

در بیشتر موارد برای افرادی که مبتلا به کمبود خواب هستند؛ داروهای خواب آور تجویز می‌کنند. اما این تنها راه درمانی موثر نیست. از طرفی بیشتر داروهای خواب آور اعتیادآور بوده و حتی بعد از مدتی دیگر موثر هم نیستند. به همین دلیل برای شروع و حتی اتمام فرایند دارودرمانی باید تحت نظر پزشک عمل کرد.

✨رفتاردرمانی

رفتاردرمانی روش موثر دیگری است که نه تنها عوارض جانبی نداشته؛ بلکه برای مدت زمان بیشتری هم موثر است. در این روش، دلایل روانی کمبود خواب را کنترل کرده و تمرین های عملی به فرد داده می‌شود تا راحت تر بخوابد.

✨تغییر سبک زندگی

در کنار این روش ها، افراد باید برای مقابله با کمبود خواب در زندگی شخصی خود نیز تغییراتی ایجاد کنند. برای مثال ورزش، تغذیه مناسب، نخوابیدن در طول روز و… همگی از عادات رفتاری هستند که می‌توانند در این مورد موثر باشند.

سخن پایانی

کمبود خواب و به طور کلی مشکلات مربوط به خواب و بیداری، جنبه های مختلفی از زندگی را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار می‌دهد. در واقع خواب یکی از بخش های مهم زندگی است که هرگونه تغییری در آن، بر بخش های دیگر نیز تاثیر دارد. بهتر است افراد در این مورد اطلاعات کافی را کسب کرده و همچنین از متخصصان این حوزه نیز کمک بگیرند. همچنین پیشگیری و درمان به موقع نیز می‌تواند مشکلات احتمالی را تا حد زیادی کنترل کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمبود خواب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ناز کردن برای شوهر به منظور جلب توجه است که بیش از نیمی از خانم ها این رفتار را ذاتا دارند. هر زنی علاقه دارد تا نظر همسر خود را جلب کند و مرکز توجه او باشد. همانطور که اغلب روش های ناز کردن را به شیوه ذاتی بلد هستند؛ برخی از خانم ها حتی 1 درصد شیوه دلبری کردن را آموزش ندیده اند. جای نگرانی نیست و چاره کار مطالعه این مقاله است.

جهت دلبری کردن و یا ناز کردن برای شوهر بهتر است که خوب و بد رفتار خود را مورد سنجش قرار دهید. در واقع یک دوره ای را مخصوص مشاهده واکنش های شوهر بگذارید و ببینید که کدام رفتار شما باعث آزار و کدام باعث خشنودی او می‌شود. به همین جهت رفتارهای مورد پسند همسر را مثل پازل در کنار هم بچینید تا دلبری کردن به شیوه مناسب تری پیش برود. برای این کار حتی می‌توانید از روانشناس راهنمایی بگیرید. جهت دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

منبع: ناز کردن برای شوهر

برای دریافت مشاوره در زمینه ناز کردن برای شوهر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ناز کردن برای شوهر

 

دلبری کردن و یا ناز کردن برای شوهر یک شیوه رفتاری ذاتی و درونی در خانم ها می‌باشد. اغلب خانم ها با روش های دلبری کردن آشنا هستند و با آن می‌توانند هر مردی را جذب خود کنند. در واقع با کمک دلبری می‌توانید زندگی را از یکنواختی خارج کنید و لذت زندگی را افزایش دهید.

اما در کنار ناز کردن برای شوهر که در برخی از خانم ها ذاتی است؛ عده ای از دختر ها با این روش ها آشنا نیستند و نیاز دارند تا با ترفند ها آشنا شوند. در این مقاله روش ها و تکنیک های دلبری کردن به همسر را آموزش داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محبت به همسر کلیک کنید.

تکنیک های ناز کردن برای شوهر

 

همانطور که گفته شد برخی از خانم ها جهت ناز کردن برای شوهر، نیاز به آموزش دارند. به دلیل اینکه این روش ها اثرات فوق العاده ای بر زندگی مشترک می‌گذارد؛ این بخش مقاله را به تکنیک ها و روش های ناز کردن برای شوهر اختصاص داده ایم.

???? برخی مواقع برای همسر خجالتی شوید

ناز کردن برای شوهر روش های متفاوتی دارد؛ که خجالتی شدن یکی از آنهاست. گاه نگاه های بچه گانه به همراه ادا برای همسر در بیاورید. و به شیوه ای ناز کنید که همسرتان خریدار این ناز ها باشد. برخی از مردان علاقه دارند تا همسرشان رفتارهای بچه گانه از خود بروز دهند و یا صدای خود را تغییر دهند. اگر چنین همسری دارید؛ این روش را همراه با خجالت انجام دهید.

???? رمانتیک واقعی باشید | ناز کردن برای شوهر

برخی از خانم ها با ناز کردن برای شوهر؛ رفتارهای مصنوعی بروز می‌دهند. هیچ مردی علاقه به فیلم بازی کردن ندارد. بهتر است که برای جلب توجه به همسر، چهره واقعی و ابراز علاقه حقیقی داشته باشید. با این کار حس واقعی را به همسر نیز القا خواهید کرد.

???? همیشه زیبا و راحت لبخند بزنید

یکی از کارهایی که باید جهت ناز کردن برای شوهر انجام دهید، لبخند زیبا و راحت است. لبخند صمیمی و ملایم با ابراز علاقه عاشقانه می‌تواند حس خوبی را به همسرتان القا کند. زمانی که اخم می‌کنید زندگی برای همسرتان هم ناخوشایند می‌شود. به همین جهت بهتر است که روزتان را با عشق به همراه لبخند شروع کنید.

???? برخی از مواقع خود را به همسر بچسبانید

ناز کردن برای شوهر باید در برخی مواقع عملی باشد. لازم است که به عنوان زن به همسر خود بچسبید و خود را در آغوش او قرار دهید. بسیاری از خانم ها رفتار عملی از خود نشان نمی‌دهند و تنها به ابراز علاقه اکتفا می‌کنند. اما لمس فیزیکی برای دلبری الزامیست.

???? شوخ طبع باشید | ناز کردن برای شوهر

همیشه انرژی و نشاط یک زن است که زندگی را به کام هر دو شیرین می‌کند. به عنوان یک زن جهت ناز کردن برای شوهر، باید شوخ طبع و بازی گوش باشید. چه اشکالی دارد که از سر و کول همسر خود بالا بروید و شیطونی کنید؟ با این کار هم خود شما لذت خواهید برد و هم همسرتان را شیفته خود می‌کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل شوهر کلیک کنید.

???? احترام به همسر را فراموش نکنید

محترم شمردن همسر یکی از جنبه های ناز کردن برای شوهر است. اما این احترام نباید از میزان صمیمیت شما بکاهد. به همین جهت لازم است که حد مناسب را نگه دارید؛ هم احترام بگذارید و هم صمیمی باشید.

???? به خودتان برسید

معمولا خانم هایی که به ظاهر و زیبایی خود رسیدگی می‌کنند؛ بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند. شما به عنوان یک زن باید به خودتان اهمیت دهید. آرایش کنید و لباس های زیبا بپوشید تا از یکنواختی خارج شوید. با این کار روحیه همسرتان نیز تغییر می‌کند.

???? با ناز و عشوه رفتار کنید | ناز کردن برای شوهر

از مهم ترین کارهایی که باید جهت ناز کردن برای شوهر انجام دهید؛ رفتار با ناز و عشوه است. نجوا کردن برای مردان جذابیت زیادی دارد و کافی است برای این کار صدای خود را نرم و آهسته کنید و سرشار از ناز برخورد کنید.

???? به جذابیت های او بازخورد بدهید

ناز کردن برای شوهر باید به همراه تعریف جذابیت های او باشد. بهتر است که از جمله های انگیزشی مانند چقد خوشتیپ شدی، دستات خیلی مردونس، وقتی سرمو میذارم رو شونت حس حمایت و آرامش می‌گیرم و … به لوندی شما می‌افزاید.

کلام آخر

روش های زیادی جهت ناز کردن برای شوهر وجود دارد. که در این مقاله به 9 مورد اشاره کرده ایم. برای دلبری کردن خود خانم ها روش های زیادی به گوششان می‌خورد که بهتر است انجام دهند. برای اینکه همیشه مورد توجه همسر باشید؛ باید نظر او را با رفتارهای خود جلب کنید. اما این رفتارها نباید به شیوه ای باشد که زندگی را سبک کند. اگر برای دلبری کردن روش های آموزش دیده اید؛ اما از صحیح و غلط آن اطلاعی ندارید، از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ناز کردن برای شوهر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترک ریتالین به روش‌های مختلفی امکان پذیر است. با اینکه ریتالین یکی از داروهای درمانی برای اختلال کمبود توجه و بیش فعالی است؛ اما می‌تواند اعتیاد ایجاد کرده و منجر به وابستگی گردد. برای ترک روش‌های مختلفی وجود دارد که افراد باید با توجه به شرایط خود آنها را انتخاب کنند. متیل فنیدات یا همان ریتالین، میزان دوپامین را در مغز افزایش داده و عملکرد سلول‌های مغزی را بالا می‌برد. از طرفی این دارو برای افراد مبتلا به این اختلال منجر به بالارفتن میزان تمرکز نیز می‌گردد. اما بهتر است افراد تحت نظر متخصص این دارو را مصرف کرده و در صورت مشاهده علائم اعتیاد، برای درمان آن اقدام کنند. ‌برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

منبع: ترک ریتالین

برای دریافت مشاوره در زمینه ترک ریتالین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ترک ریتالین

تقریبا می‌توان گفت، ریتالین و کوکائین در بدن به صورت مشابه عمل می‌کنند. هر دو این مواد به گیرنده های دوپامین در مغز متصل شده و به سرعت میزان دوپامین و نوراپی نفرین را افزایش می‌دهند. برخی از افرادی که تحت درمان هستند به ورت خودسرانه دوز مصرفی خود را افرایش داده و به آن وابستگی پیدا می‌کنند.

از طرفی برخی از دانشجویان برای تمرکز بهتر در شب امتحان از این دارو استفاده می‌کنند که بعد از مدتی به آن عادت کرده و در شرایط دیگر نیز آن را مصرف می‌کنند. به هر حال ترک ریتالین در هر صورت باید به صورت اصولی انجام گیرد. در غیر اسن صورت پیامدهای زیادی برای افراد ایجاد می‌کند. برای اطلاع از راه های ترک اعتیاد به مواد محرک کلیک کنید.

نشانه های ترک ریتالین

 

با شروع فرایند ترک ریتالین و قطع مصرف آن، نشانه هایی در افراد بروز می‌کند  که دیگران را متوجه این موضوع می‌کند. این شرایط نشان دهنده سم زدایی و خارج شدن مواد اعتیاد آور ریتالین از بدن است. برخی از این علائم شامل موارد زیر می‌شوند.

احساس از دست کنترل

لذت نبردن از چیزهایی که زمانی لذت بخش بودند

اختلال در خواب و اشتها

تعریق

لرزش بدن

کمبود انرژی و بی حالی

انزوا و گوشه گیری

اختلال در تمرکز

بروز افکار خودکشی و افسردگی

تحریک پذیری و حساسیت

البته بروز این نشانه ها و همچنین شدت آنها به مسائل مختلفی بستگی دارد. مدت زمانی که فرد ریتالین مصرف کرده است و دوز مصرفی آن در این مورد موثر است.

پیامدهای ترک ریتالین

طبیعی است که مصرف بی رویه و طولانی مدت ریتالین، مشکلاتی را برای بدن ایجاد می‌کند. در واقع اعتیاد به طور کلی به هر ماده ای باعث ایجاد پیامدهای جسمانی و روانی می‌گردد. برخی از این عوارض برای مدت زمان طولانی باقی مانده و زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. و برخی دیگر نیز بعد از مدت کوتاهی رفع می‌شوند. برای مثال عوارض جانبی ترک ریتالین نوسانات خلقی، مشکلاتی در خواب، استرس و اضطراب و میل شدید برای مصرف مجدد است. این علائم تقریبا تا ده هفته بعد از ترک کامل ادامه داشته و به مرور کمتر می‌شود.

مدت زمان ترک ریتاین

نمی‌توان برای مدت زمان ترک ریتالین، زمان دقیقی را مشخص کرد. در واقع این دوران و به طور کلی مسائلی که فرد تجربه می‌کند؛ به عوامل زیادی وابسته است. میزان فعالیت بدنی افراد، سن آنها، سلامت جسمانی و روانی، سوخت ساز و وزن بدن فرد، هیدراته بودن بدن و… همگی در این مورد دخیل هستند. هر چه فرد در این دوران از روش های سالم تر و بهتری استفاده کند؛ این مدت زمان کوتاه تر خواهد شد. از طرفی ریتالین بیشتر وابستگی روانی برای افراد ایجاد می‌کند و دوران سم زدایی آن خیلی طول نخواهد کشید. استفاده از روش های روانشناختی در این دوران بسیار حائز اهمیت است. برای آشنایی بیشتر با داروهای اعتیادآور کلیک کنید.

پیشگیری از مصرف مجدد ریتالین

برخی تصور می‌کنند که با به پایان رسیدن دوران ترک، این فرایند به پایان رسیده و دیگر فرد به سراغ مصرف مجدد نمی‌رود. اما این موضوع کاملا اشتباه بوده و اگر فرد با اراده و انگیزه خود ترک نکرده باشد و همچنین بلافاصله بعد از ترک دیگر مسائلی را رعایت نکند؛ احتمال بروز مجدد اعتیاد او وجود دارد. طبیعی است که افراد بعد از مدتی به صورت مجدد برای مصرف، وسوسه شوند. اما بهتر است اطرافیان فضای امن و آرامی را برای آنها فراهم کرده و از این موضوع تا حد امکان پیشگیری کنند.

اهمیت سم زدایی ریتالین از بدن

عده ای به دلیل اینکه ریتالین یک ماده مخدر نبوده و حتی خاصیت درمانی دارد؛ تصور می‌کنند که ترک ریتالین نیازی به سم زدایی نداشته و فرد علائم جسمانی زیادی تجربه نمی‌کند. البته علائم جسمانی ترک این ماده نسبت به سایر مواد مخدر کمتر است. اما به طور کلی بهتر است فرد در این دوران اقدامات لازم را انجام دهد. هنوز هیچ دارویی برای ترک ریتالین، معرفی نشده است. اما معمولا متخصصین از داروهای اعصاب و روان برای آرامش بیشتر افراد در دوران ترک کمک می‌گیرند.

روش های ترک ریتالین

 

برای ترک ریتالین همانطور که گفته شد؛ روش های متفاوتی وجود دارد که افراد باید با توجه به شرایط خود آنها را انتخاب کنند. این ماده به دلیل اینکه تاثیر مستقیم بر مغز دارد؛ ترک آن کمی دشوار است. اما با استفاده از ترکیبی از روش های فردی، روانی و دارویی، می‌توان این دوران را راحت تر پشت سر گذاشت.

1️⃣روش های فردی

در این روش فرد باید در ابتدا از اعتیاد خود مطلع شود و آن را بپذیرد. افرادی که داروها اعتیاد پیدا می‌کنند معمولا نسبت به اعتیاد خود مقاوت کرده و آن را نمی‌پذیرند. بعد از این موضوع بهتر است یا کلینیک های ترک اعتیاد مراجعه و یا فرایند ترک را در خانه آغاز کند. در هر دو صورت فرد باید تحت نظر یک پزشک و روانشناس باشد. حمایت های خانواده نیز در این دوران بسیار موثر هستند.

2️⃣روش های شناختی رفتاری

یکی از روش هایی که در دوران ترک ریتالین، مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ روش شناختی رفتاری است که باید با کمک روانشناس انجام گیرد. در این روش در ابتدا بر ذهنیت افراد در مورد اعتیاد کار شده و در قدم بعدی آنها را به سمت اقدامات عملی، مثل تغییر رفتار سوق می‌دهند. البته به طور کلی روش های روانشناختی در دوران ترک بسیار موثر هستند. یکی دیگر از روش هایی که بسیار در این مورد مفید واقع می‌شود؛ گروه درمانی است که در آن فرد با افراد دیگری که در شرایط او هستند؛ معاشرت کرده و آشنا می‌شود.

3️⃣دارودرمانی

همچنین طبیعی است که افراد باید در این دوران از داروهایی نیز برای کاهش درد و همچنین کنترل مسائل روانی نیز استفاده کنند. تجویز دارو کاملا به عهده پزشک متخصص است؛ چرا که احتمال بروز اعتیاد دیگری نیز وجود دارد. افراد معمولا در این دوران از داروهای آرامبخش و مسکن استفاده می‌کنند.

سخن پایانی

اعتیاد به هر ماده ای همه جنبه های زندگی فرد و حتی اطرافیان او را تحت تاثیر قرار می‌دهد. از همین رو ترک ریتالین و یا مواد دیگر ضروری است. افراد باید در این مورد اطلاعات کافی را کسب کرده و همچنین با اراده و انگیزه برای ترک اقدام کنند. در غیر این صورت این فرایند بسیار سخت و یا غیرممکن خواهد بود. اعتیاد به ریتالین در مواردی پیشرونده است و می‌تواند فرد را دچار مشکلات بیشتری کند؛ به همین دلیل ترک آن به صورت تخصصی با کمک روانشناس و پزشک، ضروری است.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترک ریتالین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد به کراک امروزه تبدیل به یکی از شایع ترین انواع اعتیاد شده است. کراک و کوکائین هر دو از یک خانواده هستند اما کوکائین بسیار گران بوده و هر فردی توانایی خرید آن را ندارد. اما کراک هم ارزان تر و قابل دسترس تر بوده و هم خاصیت اعتیادآوری بیشتری نیز دارد. کراک یک ماده محرک بوده و مکانیسم عمل آن در بدن تقریبا مشابه کوکائین است. این ماده جامد و قالب پذیر بوده و به شکل های مختلفی مصرف می‌شود. همچنین عوارض زیادی برای ایجاد کرده و حتی احتمال اوردوز با آن نیز جود دارد. از آنجایی که فرد معتاد به کراک باید روزبه روز مقدار بیشتری از این ماده را مصرف کند؛ هزینه ای مشابه با خرید کوکائین باید بپردازد و از طرفی آسیب های زیادتری در مقایسه با کوکائین به خود وارد می‌کند. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

منبع: کراک

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به کراک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

اعتیاد به کراک

اعتیاد به کراک، بر سیستم عصبی مرکزی تاثیر گذاشته و به دلیل خاصیت محرکی آن منجر به ایجاد سرخوشی در فرد می‎گردد. این ماده از سالیان پیش از برگ گیاهی به نام کوکا به وجود آمد. در ابتدا تنها برای مصارف درمانی و پزشکی مثل بی حسی های موضعی برای جراحی های چشم، بینی و گلو، استفاده می‌شد. ترکیبات کراک تقریبا مشابه با کوکائین است و در واقع یکی از مشتقات آن است.

در مورد اعتیاد به کراک، فردی در حالیکه شاهد از بین رفتن سلامت جسمانی و روانی خود و یا حتی روابط و زندگی حرفه ای خود است؛ اما نمی‌تواند مصرف این ماده را کنار گذاشته و آن را ترک کند. و این شرایط تا حدی ادامه می‌یابد که فرد با عوارض جدی این نوع اعتیاد روبرو می‌شود. برای آشنایی با تست اعتیاد به کراک کلیک کنید.

نام های مختلف کراک

کراک با نام های مختملفی شناخته شده و خرید و فروش می‌گردد. اما علت نامگذاری آن به این اسم، صدایی است که در حین گرم شدن بلورها در حین تبخیر آب ایجاد می‌شود. کوکائین برای مصرف باید خنثی گردد. اما کراک فرم خنثی نشده کوکائین است. برخی از نام هایی که برای این ماده استفاده می‌شوند؛ شامل اپل جک، بد راک، کرامبز، کلاد، بیت، بیس، بال، برف سفید، داروی شیطان، هارد بال، کرانچ و مانچ و… است.

نشانه های اعتیاد به کراک

 

در صورت اعتیاد به کراک، فرد نشانه های جسمانی و روانی را از خود بروز می‌دهد که دیگران را متوجه اعتیاد خود می‌کند. در واقع شناسایی این نشانه ها به اطرفیان کمک می‌کند تا این مشکل را زودتر تشخیص داده و به فرد کمک کنند. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند.

زیادحرف زدن و بیراهه گویی

قرمزی چشم ها

عدم هوشیاری

سرخوشی و لذت

لرزش دست

اختلال در حواس و تمرکز

بالارفتن اعتماد به نفس و ارتباط گرفتن با افراد

بیشتر شدن اشتها

بروز رفتارهای پرخطر مانند فعالیت های جنسی کنترل نشده

این علائم احتمالا در اثر مصرف دیگر موارد هم ایجاد می‌شوند. از طرفی شدت آنها در افراد متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. به همین دلیل برای تشخیص دقیق و همچنین شروع فرایند درمان باید از متخصص کمک گرفت.

عوارض اعتیاد به کراک

اعتیاد به کراک نیز مانند دیگر مواد مخدر، برای افراد عوارض جانبی زیادی ایجاد می‌کند. این عوارض در بیشتر موارد مانند عوارض ناشی از آمفتامین های هستند. همچنین مدت زمان ماندگاری آنها نیز متفاوت است. در این قسمت به بررسی این عوارض ها می‌پردازیم.

????جسمانی

تشنج، اختلال در خواب، بروز مشکلات گوارشی، کم خونی، ابتلا به هپاتیت، زخم کراک و جوش های پوستی، اختلال در عملکرد جنسی، حملات قلبی و… همگی از عوارض جسمانی اعتیاد به کراک هستند.

????روانی

افسردگی

کمبود انرژی

بدبینی

تحریک پذیری

استرس و بی قراری

بروز نشانه های پارانویا

پرش افکار

توهم و قطع ارتباط با واقعیت

????عوارض کوتاه مدت و بلند مدت اعتیاد به کراک

به طور کلی برخی از عوارض برای مدت زمان کوتاهی ماندگاری داشته و بعد از قطع مصرف این ماده از بین می‌روند. اما گاهی برخی از آنها برای مدت زمان طولانی حتی تا سالها زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهند. از طرفی برخی از آنها هرگز از بین نرفته و تا پایان عمر وجود دارند. به طوری که گفته می‌شود فرد معتاد به کراک پس از یک سال از اعتیاد به این ماده کبد، طحال، دندان ها و حنجره اش را نیز از دست می‌دهد. همچنین احتمال اوردوز نیز با این ماده وجود دارد.

نحوه مصرف کراک

کراک را معمولا مانند ماده مخدر شیشه مصرف می‌کنند. در واقع آن را پودر کرده و داخل پایپ شیشه ای ریخته و به آن حرارت می‌دهند. سپس از آن دم گرفته و نشئه می‌شوند. مصرف این ماده هیچ بویی نداشته و این موضوع مصرف آن را در هرمکانی ساده تر می‌کند.

دود حاصل از این ماده در ریه ها از طریق گردش خون جذب شده و به سرعت تاثیر خود را بر بدن می‌گذارد. در روشی دیگر مصرف کنندگان برای تاثیرگذاری بیشتر آن را با دیگر مواد ترکیب کرده و به صورت تزریقی آن را مصرف می‌کنند. به این روش اسپیدبال نیز گفته می‌شود. مصرف آن با ترکیب ماری جوانا یا نیکوتین به صورت سیگاری هم ممکن است.

تشخیص اعتیاد به کراک

برای تشخیص اعتیاد به کراک، علاوه بر توجه به نشانه هایی گفته شد؛ افراد باید به صورت دقیق تر اعتیاد و مرف این ماده را پیدا کنند. به طور کلی افرادی که به این ماده اعتیاد دارند یک تا سه سال دوام می‌آورند و بعد از آن در اثر عوارض ناشی از این ماده و عفونت هایی که تجربه می‌کنند؛ از بین می‌روند. به همین دلیل شناسایی و درمان به موقع این نوع از اعتیاد بسیار مهم است. برای تشخیص این ماده در بدن، متخصص از آزمایش های مختلفی مانند آزمایش خون، ادرار، بزاق و آزمایش مو استفاده می‌کنند.

فرایند تولید کراک و تفاوت آن با کوکائین

در واقع تنها تفاوت کراک با کوکائین در نحوه تهیه آنهاست. در تولید کراک از هیچ گونه ماده فرار یا قابل اشتعالی استفاده نمی‌شود. اما پودر کوکائین در محلول جوش شیرین و آب حل شده و تحت حرارت قرار می‌گیرد تا به جوش آید. سپس از آن ماده جامدی خارج می‌شود که بعد از خشک شدن و شکسته شدن، کراک را به وجود می‌آورد.

میزان ماندگاری کراک در بدن

 

اثر مصرف کراک بین 5 تا 15 دقیقه در بدن باقی می‌ماند. به همین دلیل افراد مجبور هستند برای دستیابی به احساس سرخوشی حاصل از آن، به طور مرتب و به فاصله زمانی بسیار کم این ماده را مصرف کنند. به طور متوسط افراد معتاد به این ماده هر چهار ساعت یکبار باید این ماده را مصرف نمایند.

راه های درمان اعتیاد به کراک

برای ترک اعتیاد به کراک گزینه های زیادی وجود ندارد. به دلیل اینکه این ماده بسیار خطرناک و به شدت اعتیاد آور است؛ بهتر است افراد در کلینیک های ترک اعتیاد بستری شوند و این دوران را پشت سر بگذارند. اما گاهی ترک اعتیاد در خانه نیز امکانپذیر بوده و بعد از این دوران نیز افراد باید در جلسات گروه درمانی شرکت کنند. از طرفی فرد باید در این دوران حتما تحت نظر یک پزشک و یک روانشناس باشد.برای آشنایی با راه های ترک اعتیاد به مواد محرک کلیک کنید.

سخن پایانی

در مورد اعتیاد به کراک، خطرات زیادی وجود دارد که اگر سریع در مورد آنها اقدامات لازم صورت نگیرد؛ عوارض بسیار بد و جبران ناپذیری ایجاد می‌شود. از همین رو بهتر است افراد در این مورد آگاه و توجیح شده و در واقع از این موضوع پیشگیری نمایند. اما به هر حال روش هایی برای درمان نیز وجود دارند که افراد باید با انگیزه و اراده و همچنین کمک گرفتن از متخصص، از آنها استفاده کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به کراک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

آیا می توان ماده مخدر کراک را ترک کرد ؟ 

بله با داشتن اراده قوی و کمک گرفتن از یک متخصص در حوزه ترک اعتیاد، می‌توانید این ماده مخدر را برای همیشه ترک کنید و کیفیت زندگی خود را ارتقا دهید. 



:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کودکان دیرآموز شامل کدام دسته می شوند؟ همانطور که از اسم آنها مشخص است در فرایند یادگیری دچار مشکلات مختلفی می‌گردند. در واقع آنها عملکردی مشابه با همسالان خود در زمینه یادگیری نداشته و با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند. از طرفی این موضوع تنها به مسائل تحصیلی محدود نمی‌گردد. بلکه آنها حتی در زمینه های دیگر مانند ارتباط با دیگران و انجام کارهای شخصی نیز دچار چالش هایی هستند.

این موضوع به دلایل مختلفی ایجاد می‌شود. همچنین احتمالا این کودکان نشانه هایی از خود بروز می‌دهند که والدین می‌توانند با شناسایی آنها از این موضوع جلوگیری کرده و یا به آنها کمک کنند. البته مواجهه با این مورد، نیازمند مهارت والدین و همچنین کمک های تخصصی است که تنها با کمک متخصص امکانپذیر است. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: کودکان دیرآموز

برای دریافت مشاوره در زمینه کودکان دیر آموز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

کودکان دیرآموز

معمولا به دلیل اینکه والدین با شروع دوران مدرسه به نشانه های کودکان دیرآموز پی می‌برند؛ در این سنین به دنبال راهکارها هستند و یا تصور می‌کنند که فرزندان شان به تازگی دچار چنین مشکلی شده است. اما این موضوع به طور کامل درست نبوده و تنها به دلیل مواجهه جدی و مستقیم افراد با مفاهیم یادگیری است.

اما اگر والدین به گذشته کودک خود با دقت بیشتری نگاه کنند؛ متوجه خواهند شد که آنان در زمینه های دیگر نیز دچار مشکلاتی بوده اند. چنین کودکانی نیازمند روش های مخصوص و همچنین مراقبت و حمایت ویژه هستند. اگر خانواده ها به موقع اقدام کنند؛ احتمالا این مشکل تا حد زیادی برطرف شده و کودکان می‌توانند زندگی طبیعی داشته باشند. برای آشنایی بیشتر با انواع کودکان استثنایی کلیک کنید.

دلایل عدم یادگیری کودکان دیرآموز

 

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ نشانه ها و مشکلات کودکان دیرآموز، به دلایل مختلی بروز می‌کند. برخی از این دلایل، شامل موارد زیر می‌شوند. برای اطلاع از دلایل بروز اختلال تیک در کودکان کلیک کنید.

◀اختلالات حسی حرکتی

برخی از کودکان دیرآموز نابینا یا ناشنوا بوده که به دلیل محدودیت در دریافت های حسی، دچار دیرآموزی می‌گردند. رشد مهارت های حرکتی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است که در صورت اختلال در هر یک آنها، کودک در یادگیری چالش های مختلفی را تجربه می‌کند. رشد کامل این مهارت ها و همچنین تقویت آنها از سنین کودکی، بسیار مهم است و والدین باید در این زمینه بسیار تلاش کنند.

◀اختلال در زبان و کلامی

یکی از اصلی ترین دلایل برای بروز نشانه های کودکان دیرآموز، اختلال در مهارت های کلامی و زبانی آنهاست. برای مثال کودکانی که دیرتر زبان باز می‌کنند؛ فرایند رشد آنها کندتر بوده و احتمالا در آینده نیز در زمینه یادگیری مسائل مختلف دچار مشکلاتی می‌گردند. چنین کودکانی در تصویرسازی کلمات، فهمیدن معانی آنها و یا حتی ارتباط گرفتن با معلم خود دچار مشکل هستند.

◀مشکلات یادگیری

یکی دیگر از مشکلات کودکان دیرآموز، اختلالات یادگیری هستند. ابتلا به این اختلالات در میان کودکان بسیار شایع بوده و در زمینه های مختلفی نیز بروز می‌کند. اختلالاتی مانند خواندن و یا اختلال در یادگیری ریاضی که معمولا هم از سن شروع مدرسه آغاز می‌گردد؛ پدیده ای به اسم کودکان  دیرآموز را باعث می‌شود. این مفاهیم بر میزان تمرکز و همچنین علاقه به یادگیری در دانش آموزان بسیار موثر هستند. برای اطلاع از روش های آموزش ریاضی به کودکان کلیک کنید.

◀محیط و ژنتیک

گاهی به دلیل محیط نامناسب اطراف کودکان دیرآموز آنها قادر به یادگیری مسائل مختلف نیستند. کودکان از زمانی که متولد می‌شوند نیازمند آموزش های درست توسط والدین خود و همچنین استفاده از ابزارهای مختلف هستند. اگر خانواده ای نتواند این موارد را برای کودک خود مهیا کند؛ طبیعی است که باید انتظار دیرآموزی کودک خود را نیز داشته باشد. از طرفی برخی از کودکان به دلیل مسائل ژنتیکی دیرآموز می‌شوند. برای مثال یکی از اعضای خانواده ها نیز در دوران کودکی مبتلا به چنین مشکلی بوده است.

نشانه های رفتاری کودکان دیرآموز

در این قسمت به ذکر برخی از نشانه ها و علائمی که کودکان دیرآموز از خود بروز می‌دهند؛ می‌پردازیم.

یادگیری با سرعت کمتر و کیفیت پایین تر از همسالان خود برای مدت زمان طولانی

بروز واکنش های حرکتی دیرتر از دیگران

افت تحصیلی و نمرات پایین

اختلالاتی در زمینه صحبت کردن

ناتوانی در برقراری ارتبط با دیگران و محیط

ناتوانی در انجام کارهای خود به طور مستقل

بروز علائم ظاهری مانند تنه و اندام های شل

محدودیت در فعالیت های حرکتی

چالش های کودکان دیرآموز

کودکان دیرآموز معمولا در مواجهه با محیط اطراف و مخصوصا همسالان خود، چالش های زیادی را پشت سر می‌گذارند. آنها احتمالا دوره های اضطراب و افسردگی را تجربه کرده و در مقایسه با دیگران تلاش بیشتری کرده؛ اما نتیجه ضعیف تری دریافت می‌کنند. این کودکان از این بابت دچار انزوا و گوشه گیری شده و نیاز به توجه و محبت بیشتری دارند. به همین دلیل داشتن اطلاعاتی در این زمینه برای خانواده ها و معلمین و همچنین سرزنش نکردن آنها ضروری است.

تشخیص افتراقی کودک دیرآموز با دیگر بیماری ها

برخی از افراد کودکان دیرآموز را با کودکان اوتیستیک و همچنین افرادی که مبتلا به اختلال کمبود توجه بیش فعالی هستند؛ اشتباه می‌گیرند. اما همیشه دیرآموزی به معنی ابتلا به این اختلالات نیست. اوتیسم یک اختلال رشدی عصبی بوده که یکی از نشانه های آن دیرآموزی است. از طرفی اختلال بیش فعالی کمبود توجه نیز، تنها در میزان انرژی و همچنین تمرکز کودکان، اختلالاتی ایجاد می‌کند.

انواع ویژگی های کودکان دیرآموز

کودکان دیرآموز همچنین دارای ویژگی هایی هستند که آنها را از دیگران متمایز می‌کند. این ویژگی ها می‌تواند تا حد زیادی در فرایند تشخیص و درمان اثرگذار باشند. چنین افرادی در زمینه های رشدی، اجتماعی،شخصی،آموزشی و… تفاوت هایی با دیگران دارند. برای مثال آنها حواسپرت بوده و نیاز به تکرار و تمرین بیشتری در زمینه آموزشی دارند. همچنین از لحاظ اجتماعی نیز با کودکان کوچک تر از خود ارتباط بهتری می‌گیرند. معمولا برچسب درونگرایی به آنها زده می‌شود، با اینکه کنترل کمتری بر احساسات خود دارند.

روش های درمانی برای کودکان دیرآموز

 

در این قسمت به بررسی برخی از روش هایی که افراد باید در زمینه برخورد با کودکان دیرآموز انجام شود؛ می‌پردازیم.

????گفتار درمانی و کاردرمانی

یکی از روش هایی که حتما باید برای درمان کودکان دیرآموز استفاده شود؛ گفتاردرمانی و کاردرمانی است. آنها باید بر مهارت های کلامی و زبانی خود و همچنین فعالیت های حرکتی، به کمک متخصص کار کرده و آنها را تقویت کنند. این موضوع می‌تواند تا حد زیادی در فرایند یادگیری آنها موثر باشد.

????کمک گرفتن از مشاور

همچنین در این دوران، افراد باید از یک مشاور نیز کمک گرفته و مسائل کودک را با روانشناس مطرح کنند. حتی خانواده ها نیز می‌توانند از روش های روانشناختی برای بالا بردن کیفیت سلامت روان خود بهره گیرند. طبیعی است که آنها فشار و نگرانی زیادی را در این مورد تجربه می‌کنند که با کمک درمانگر می‌توان آنها را برطرف نمود.

????روش های آموزشی متفاوت

از طرفی کودکان دیرآموز باید تحت روش های آموزشی متفاوتی نسبت به دیگران قرار گیرند. حتی گاهی به مدارس جداگانه رفته و یا معلم های بیشتری در اختیار آنان قرار گرفته می‌شود. همراهی آنها با کودکانی که در شرایط عادی قرار دارند مزایا و معایب خود را دارد که بهتر است در این زمینه با توجه به شرایط کودک عمل کنید.

سخن پایانی

از آنجایی که کودکان دیرآموز دچار مشکلات زیادی در زمینه های مختلفی هستند؛ بهتر است والدین فشار بیشتری بر آنها وارد نکرده و صبوری کنند. به طور کلی برخورد و حتی آموزش به این کودکان نیازمند انرژی و زمان زیادی است. به همین دلیل والدین باید با یکدیگر همکاری کرده و همچنین از کمک های تخصصی نیز برای فرزندشان استفاده کنند. این فرایند نیازمند برنامه ریزی و تلاش والدین و خود فرزندان است. بهتر است افراد برای گذر از این دوران و کاهش و همچنین از درمان نشانه های دیرآموزی عجولانه و بر اساس احساسات عمل نکنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودکان دیر آموز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد به کار یک معضل جدی برای جوامع افراد در زندگی مدرن است. در واقع بسیاری از افراد زیاد کار کردن را با اعتیاد به کار اشتباه می‌گیرند و یا از کار کردن بیش از حد لذت می‌برند. اما متاسفانه این اصلا ویژگی مثبتی محسوب نمی‌شود حتی اگر با درامد و موفقیت های زیادی همراه باشد. چرا که اعتیاد به هر نوعی باعث بروز پیامدهای جسمانی و روانی زیادی می‌گردد. چنین افرادی به گفته خود با کار خود ازدواج کرده اند و ساعت زیادی را صرف کار می‌کنند. حتی در زمان استراحت نیز آرامش نداشته و مدام به مسائل کاری فکر می‌کنند. حتی بعد از مدتی از این موضوع لذت هم نبرده و حتی برای ارضای نیازهای روانی خود مدت زمان زیادی را کار می‌کنند. این موضوع می‌تواند هم خودشان و هم خانواده آنها را نیز تحت تاثیر قرار دهد. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

منبع: اعتیاد به کار

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به کار می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

اعتیاد به کار

گاهی این شرایط اجتماعی است که افراد را مجبور به اعتیاد به کار می‌کند. در واقع با توجه به شرایط اقتصادی و به طور کلی زندگی کردن در دنیای مدرن باعث می‌شود تا افراد مدت زمان زیادی را در محل کار گذرانده و مدت زمان زیادی را مشغول فعالیت حرفه ای باشند. بسیاری از اینکه دیگران از آنها به عنوان معتاد به کار یاد کنند لذت می‌برند. آنها این مورد را موفقیت در نظر می‌گیرند. اما انسان علاوه بر کار نیازهای دیگری نیز دارد که باید برطرف شوند. مانند استراحت و تفریح. این موضوع به قدری جدی است که برای ان روزی در تاریخ نامگذاری کرده و جوامع تلاش می‌کنند تا از آن پیشگیری نمایند. برای دریافت مشاوره شغلی کلیک کنید.

نشانه های اعتیاد به کار

 

طبیعی است که اعتیاد به کار با نشانه های رفتاری و روانی همراه بوده که با توجه به آنها افراد می‌توانند این مشکل را تشخیص داده و از آن جلوگیری کنند. برخی از این علائم، شامل موارد زیر می‌شوند.

گذراندن مدت زمان زیادی در محل کار حتی بیشتر از حد نیاز

صحبت کردن و فکر کردن در مورد مسائل کاری حتی در زمانی که در خانه هستند

ترس از شکست و کمالگرایی

اختلال در روابط شخصی به دلیل مسائل کاری

پیدا کردن راه هایی برای بیشتر کار کردن

بروز احساس افسردگی و اضطراب حتی در صورت کار نکردن

داشتن احساس رقابت شدید

اختلال در خواب و اشتها به دلیل مسائل کاری

پیامدهای اعتیاد به کار

فراموش نکنید که قطعا اعتیاد به کار با بروز پیامدهایی در زندگی شخصی و حتی زندگی کاری همراه است. از طرفی این افراد بعد از مدتی دیگر حتی به درآمد زایی و ثروت نیز فکر نمی‌کنند تنها کارکردن است که آنها را راضی می‌کند. آنها قطعا با اطرافیان خود مشکلات زیادی را تجربه کرده و از نظر جسمانی و روانی نیز مریض می‌شوند. ظرفیت های افراد محدود بوده و حتی در صورت ادامه این فرایندف دیگر بازدهی کافی وجود ندارد. به همین دلیل کارکردن زیاد و اعتیاد به آنف همیشه با نتایج مثبتی همراه نیست. برای آشنایی با اعتیاد رفتاری کلیک کنید.

تاریخچه اعتیاد به کار

هر ساله پنجم جولای به نام روز جهانی اعتیاد به کار مورد توجه قرار می‌گیرد. در واقع افراد در این روز تلاش می‌کنند تا از این موضوع جلوگیری کرده و اطلاع رسانی کنند. اولین بار فردی به نام ریچارد ایوانز کلمه workaholism به کار برد که مانند کلمه انگلیسی اعتیاد به الکل است. اما بعدها این کلمه توسط وین اوتس رواج پیدا کرد و حتی در مورد آن کتابی نوشت. بسیاری از افراد از این اختلال به عنوان بیماری آبرومند یاد می‌کنند؛ اما این اعتیاد تنها ظاهر خوبی دارد. اما در واقع تاثیرات آن مانند هر نوع اعتیاد دیگری است که افراد به آن مبتلا می‌شوند.

روش های پیشگیری از اعتیاد به کار

برای پیشگیری و کنترل اعتیاد به کار، روش های مختلفی وجود دارد. جلوگیری از این موضوع از این بابت اهمیت دارد که بیشتر افراد بعد از گذشت مدتی در محیط کار خود، به این موضوع گرفتار می‌شوند. در واقع مسائل کاری به قدری به شکل نامحسوس در زندگی شخصی ما نفوذ می‌کنند که خودمان هم متوجه آن نمی‌شویم. به همین دلیل باید از این موضوع آگاه بوده و در مقابل آن به شکل درستی برخورد کنیم. برخی از این روش ها شامل موارد زیر می‌شوند. برای اطلاع از روش های درمان اعتیاد رفتاری کلیک کنید.

✅تغییر تعریف موفقیت برای خود

برخی از افراد به این دلیل مبتلا به اعتیاد به کار می‌شوند که از موفقیت و پیشرفت و حتی کارکردن به شکل سالم و درست آگاه نیستند. در واقع آنها این مفاهیم را تنها در کار زیادی می‌بینند و کیفیت آن را در نظر نمی‌گیرند. اما تنها مدت زمان کار زیاد اهمیت ندارد. موفقیت نباید به قیمت جان و سلامتی ما تمام شود. افراد باید در زندگی خود تعادل را رعایت کرده و به خود و دیگران سخت نگیرند. همچنین برای همه چیز برنامه ریزی داشته باشند و همه زمان خود را با کارکردن پر نکنند.

✅برقراری تعادل میان کار و زندگی شخصی

از طرفی داشتن تعادلی منطقی میان کار و زندگی شخصی، بسیار حائز اهمیت است. وقتی از محل کار خود به خانه برمی‌گردید؛ باید تمام مسائل کاری را فراموش کرده و استراحت کنند. همچنین حتما زمانی را برای استراحت و تفریح خود نیز داشته باشند. این روش ها باعث می‌شوند تا افراد با انرژی بیشتری به کار ادامه داده و همچنین بازدهی آنان نیز بالاتر می‌رود.

✅کمک گرفتن از روانشناس

برای درمان یا حتی پیشگیری از اعتیاد به کار، یکی از کارهایی که افراد باید انجام دهند؛ کمک گرفتن از روانشناس است. در واقع مشاور در ابتدا علل این موضوع را پیدا کرده و در مرحله بعدی راهکارهای عملی به فرد پیشنهاد می‌کند تا از این رفتار بیمارگونه خود دست بکشد. ترک این اعتیاد نیز مانند هر نوع اعتیاد رفتاری دیگری نیاز به انرژی و زمان کافی داشته و افراد باید خود نیز اراده و انگیزه داشته باشند.

تفاوت اعتیاد به کار و کار کردن زیاد

 

برخی اعتیاد به کار را با کار زیاد و مدت زمان کار کردن اشتباه می‌گیرند. اما هر فردی که زیادی کار می‌کند به کار خود معتاد نیست و یا حتی به ان علاقه هم ندارد. برخی از مواقع افراد تنها مجبور هستند که بیش از حد کار کنند تا نیازهای مالی و یا خواسته های مدیران خود را برطرف کنند. به همین دلیل باید برای درمان و پیشگیری از این موضوع، تشخیص دقیق صورت گرفته و افراد از کمک های تخصصی استفاده کنند.

سخن پایانی

اعتیاد به کار جنبه های مختلفی دارد که باید همه آنها به شکل دقیقی بررسی شوند. افراد باید برای مواجهه با این موضوع از یک متخصص کمک گرفته و همچنین، خود نیز تلاش کنند. از طرفی کارکردن همه زندگی افراد نیست و باید در این مورد به آنها هشدار داد. چنین افرادی به دلیل اینکه خود را معتاد یا حتی مریض نمی‌دانند؛ برای درمان مراجعه نمی‌کنند. به همین دلیل در این شرایط اطرافیان می‌توانند به آنها کمک کنند. می‌توانید در این مورد برنامه ریزی کرده و همچنین از یک متخصص نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به کار می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

سبک زندگی راه و روشی است که افراد برای زندگی خود پیش گرفته و از آن استفاده می‌کنند. البته این موضوع بسیار به نظرات و عقاید افراد وابسته است و شاید فردی دیگر با نظرات متفاوت نتواند چنین سبک‌زندگی را درک کند. اما به هر حال سبک‌زندگی انواع مختلفی داشته و افراد باید راهی مشخص برای زندگی خود داشته باشند. در سالهای اخیر اهمیت این موضوع در زندگی افراد بیشتر شده است. به شکلی که متخصصین برخی از بیماری ها برگرفته از سبک‌زندگی افراد می‌دانند. این موضوع بر سلامت جسمانی و روانی افراد تاثیر داشته و باید اطلاعات کافی را در این مورد کسب کرد. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

منبع: سبک زندگی

برای دریافت مشاوره در زمینه سلامت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

سبک زندگی

از طرفی سبک‌زندگی ما از عوامل مختلفی تاثیر می‌گیرد. در واقع همیشه این ما نیستیم که به طور کامل سبک‌زندگی خود را تعیین می‌کنیم. بلکه موضوعات زیادی بر آن تاثیر داشته و آن را حتی تغییر می‌دهند. به طور کلی این کیفیت ثابتی نبوده و در طول زمان و به دلایل مختلفی دچار تغییرات می‌شود. هم محیط و هم ویژگی های شخصیتی افراد در این مورد موثر هستند.

همچنین اگر حتی خود از این موضوع مطلع نباشیم و یا اسم خاصی بر راه و روش زندگی مان نگذاریم؛ بازهم همه ما سبک‌زندگی مخصوصی داشته و راه و روشی را برای زندگی خود پیش گرفته ایم. اینکه بهترین سبک زندگی کدام است و یا اهمیت این موضوع در زندگی مان چیست را در این مقاله بررسی می‌کنیم. برای جلوگیری از ناامیدی از زندگی کلیک کنید.

انواع سبک زندگی

 

یکی از روانشناسان پیشگام در این حوزه آفرد آدلر بود که برای اولین بار اصطلاح سبک‌زندگی را به کار برد. بعدها افراد بیشتری در این مورد به تحقیق و پژوهش پرداختند؛ طوری که امروزه حتی افراد عام هم به این موضوع علاقه مند شده و به دنبال راهی برای شناخت آن هستند. اما به طور کلی این مورد تعریف دقیقی ندارد. از آنجایی که این موضوع از طرز تفکر و عقاید افراد نشات می‌گیرد؛ پس می‌توان گفت تعداد انسانها سبک زندگی های مختلف داریم. اما به طور کلی برخی آن را به دو دسته سالم و ناسالم تقسیم بندی می‌کنند.

سالم و ناسالم

فراموش نکنید که صفات سالم و ناسالم کاملا نسبی بوده و هیچکس نمی‌تواند مرز مشخصی میان آنها قائل شود. برای مثال افراد شاید در زندگی خود عادات و رفتارهای پرخطر زیادی داشته باشند؛ اما در برخی از جنبه ها نیز بسیار محتاطانه عمل کرده و کارهای مفید هم انجام می‌دهند.

پس نمی‌توان به طور قطع گفت که کدام سبک زندگی سالم و یا کدام ناسالم است.برخی از مواردی که نشان دهنده سبک‌زندگی سالم یا ناسالم هستند؛ کیفیت خواب، موادغذایی که فرد مصرف می‌کند؛ ویژگی های اخلاقی او و ارتباطاش با دیگران، فعالیت بدنی داشتن و… است. برای اطلاع از راه های ترک عادت های بد کلیک کنید.

اهمیت داشتن سبک زندگی مشخص

اینکه افراد بالاخره روش مشخصی در زندگی خود داشته و باری به هر جهت نباشند؛ بسیار مهم است. در واقع سبک زندگی تعیین کننده روتین ها و عادات ما در طول روز است که بدون آنها احتمالا دچار احساس پوچی و ناکارآمدی می‌کنیم. به طور کلی بر اساس تحقیقات انجام شده؛ افرادی که در زندگی روتین های مشخصی دارند و برخی از کارها را به طور مرتب در زندگی خود انجام می‌دهند؛ از سلامت روانی بالاتری برخوردار بوده و نظم ذهنی بیشتری دارند. پس بهتر است افراد در زندگی خود اصولی داشته و به آنها پایبند بمانند.

چگونگی شکل گیری سبک زندگی ما

آلفرد آدلر و دیگر همکارانش به این نتیجه رسیدند که برخی از موضوعات در بین سبک زندگی همه افراد مشترک بوده و در واقع از آنها تاثیر می‌گیرند. وضع اقتصادی افراد، وضعیت ظاهری و جسمانی آنها، نوع نگرش آنها به زندگی و جنسیت فرد، همگی موضوعاتی هستند که در روش زندگی افراد تاثیر دارند. این موضوع تا حدی اکتسابی بوده و بخشی از آن نیز ناخودآگاه است. در واقع ما بدون اینکه خودمان متوجه باشیم برخی از موارد را در زندگی خود وارد می‌کنیم.

ویژگی های سبک زندگی

همچنین سبک‌زندگی دارای ویژگی ها و جنبه های مختلفی است. برای مثال الگوهای رفتاری یکی از ویژگی های این کیفیت است. از طرفی سبک‌زندگی موضوعی کاملا منحصر بفرد بوده و بستگی به فرد دارد. این موضوع می‌تواند راهی برای رسیدن به اهداف و برخورد با چالش های زندگی باشد. سبک‌زندگی تغییر پذیر بوده و زمان موضوعات دیگر بر آن تاثیرگذار هستند. در برخی از شرایط با توجه به سبک زندگی افراد می‌توان رفتارهای او را پیش بینی کرد.

راه های تغییر سبک زندگی

از طرفی راه هایی برای تغییر سبک زندگی هم وجود دارد. با اینکه به طور کلی تغییر عادات های رفتاری و حتی اخلاقی، اصلا کارهای ساده ای نیستند و حتی گاهی غیرقابل تغییر می‌شوند؛ اما به هر حال می‌توان با راهکارهایی کمی کیفیت آنها را بالا برد.

برنامه ریزی کردن

برنامه ریزی کردن، یکی از ویژگی های یک سبک زندگی سالم است. در واقع افراد باید حتما در روش زندگی کردن، از برنامه ریزی نیز استفاده کرده و مطابق با آن پیش روند. اینکار باعث می‌شود تا با صرف وقت و انرژی کمتر، افراد نتایج بهتری گرفته و همچنین آرامش و ثبات بیشتری را در زندگی تجربه کنند.

تغذیه مناسب

یکی از اصطلاحاتی که بسیار رایج، این است که محتویات یخچال و یا سبد خرید افراد نشان دهنده سبک زندگی آنهاست. اینکه آنها تا چه حد از مواد خوراکی طبیعی و ارگانیک استفاده می‌کنند و یا حتی اینکه به چه میزان برای تغذیه خود هزینه و زمان و صرف می‌کنند؛ همگی در این مورد بسیار موثر هستند. افراد باید با ورزش و تغذیه به سلامت جسمانی خود اهمیت داده و این موضوع را جدی بگیرند.

جهان بینی

یکی دیگر از عواملی که بسیار بر سبک‌زندگی افراد موثر است و همچنین بارها به ان اشاره شد؛ جهان بینی و نحوه تفکر و نگرش است. در واقع ما زندگی و حتی برنامه های خود را طبق ایده هایی که از اطرافمان داریم تنظیم می‌کنیم. برای مثال بدبینی باعث می‌شود که ما همیشه محتاطانه و وسواس گونه عمل کرده و از دیگران فاصله بگیریم. پس سبک زندگی خود را جوری پیش می‌بریم کمتر با دیگران مراوده داشته باشیم.

یادگیری مهارت های مختلف

با یادگیری مهارت های مختلف و همچنین تقویت استعدادها و توانایی هایمان می‌توانیم؛ سبک زندگی خود را تا حد زیادی تغییر دهیم. این موضوع باعث می‌شود که ارتباط بهتری با دیگران گرفته و همچنین نسبت به خودمان نیز احساس بهتری داشته باشیم.

بهترین سبک زندگی کدام است؟

 

اما سوالی که برای بسیاری از افراد پیش می‌آید؛ این است که بهترین سبک زندگی کدام است! اما به طور قطعی نمی‌توان به سوال پاسخ داد. چرا که در تعیین سبک‌زندگی افراد باید شرایط خود را در نظر گرفته همچنین افراطی عمل نکنند. بهتر است به علایق و نیازهای خود توجه کرده؛ از طرفی عادات سالم نیز داشته باشند. به طور کلی به همه جنبه های زندگی اهمیت داده و بخش های دیگر را از یاد نبرند.

سخن پایانی

از آنجایی که سبک زندگی خود از بخش های مختلفی تشکیل شده و موضوعات متفاوتی نیز بر آن موثر هستند؛ برای تغییر و یا حتی اصلاح آن نیز باید موارد مختلفی را در نظر داشت. کسب اطلاعاتی در این زمینه می‌تواند به افراد بسیار کمک کرده و آنها را از افراط و تفریط از این موضوع بازدارد. همچنین کمک گرفتن از روانشناس نیز در این مورد بسیار تاثیرگذار است. افراد می‌توانند به دقت شرایط زندگی خود را بررسی کرده و با کمک درمانگر شیوه زندگی خود را تغییر دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه سلامت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آموزش دستشویی به کودک یکی از مراحل رشد در دوران کودکی تقریبا بعد از دو سالگی است. والدین در این مورد چالش‌های زیادی را تجربه می‌کنند. همچنین روش‌های مختلفی برای اینکار وجود دارد و عوامل مختلفی بر روی آن موثر هستند. حتی بسیاری از خانواده‌ها در این دوران مجبور به شستن وسایل خانه و حتی خود کودک می‌شوند. اما این دوران موقت بوده و به زودی کودک اینکار را می‌آموزد.

اما نحوه آموزش و همچنین مواجهه کودک با این تغییر نیز بسیار اهمیت دارد. چرا که اگر در این دوران خانواده ها از روش های نامناسب استفاده کنند؛ نه تنها کودک اینکار را به درستی نمی‌آموزد؛ بلکه این مدت زمان بیشتر هم طول می‌کشد. از طرفی در آینده کودک نیز موثر است. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: آموزش دستشویی به کودک

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش دستوشیی به کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

آموزش دستشویی به کودک

آموزش دستشویی به کودک یکی از موارد بهداشتی است که بر سلامت جسمانی کودک نیز تاثیر دارد. همچنین کودک به صورت طبیعی مایل به یادگیری اینکار نیست و یا اطلاعی از آن ندارد. در واقع اینکار مانند صحبت کردن نیست که کودک بعد از مدتی به صورت خودجوش شروع به صحبت کردن بکند.

از طرفی استفاده از پوشک نیز آنها را گاهی اذیت می‌کند. به همین دلیل والدین باید در این مورد به صورت مستقیم صحبت کرده و با استفاده از روش های مختلف این رفتار را به آنها بیاموزند. احتمالا مشکلات زیادی در این دوران به وجود آمده و والدین را دچار دردسر می‌کند. اما به هر حال باید با آنها مواجه شد و برخورد کرد. برای اطلاع از زمان جدا کردن اتاق خواب کودک کلیک کنید.

سن آموزش دستشویی به کودک

به طور کلی سن یکی از مهم ترین مسائل در مورد آموزش دستشویی به کودکان است. با اینکه عوامل متعددی بر آن موثر است؛ اما به هر حال والدین باید با توجه به سن کودکان عمل کنند. در بیشتر موارد کودکان در سن سه سالگی به استقلال کامل برای دستشویی رفتن می‌رسند. این به معنی حذف ناگهانی و بی مقدمه پوشک نیست. بلکه والدین باید قدم به قدم در این مورد پیش روند. معمولا پسران تا سن 31 ماهگی و دختران تا سن 29 ماهگی باید از پوشک استفاده کنند. در بین سنین 2 تا 3 سالگی بهترین زمان برای آموزش دستشویی رفتن به کودک است؛ که بهتر است با روش های اجباری و نادرست همراه نباشد.

نشانه های آمادگی برای آموزش دستشویی به کودک

 

در بیشتر موارد کودکان رفتارها و نشانه هایی از خود بروز می‌کنند که والدین متوجه آمادگی آنها برای آموزش دستشویی به کودک می‌شوند. با اینکه قطعا با توجه سن، والدین متوجه این موضوع می‌شوند؛ اما به هر حال برخی از علائم رفتاری نیز در این مورد موثر هستند. برای مثال کودکانی که آمادگی این آموزش را دارند؛ برای مدت زمان طولانی پوشک خود را کثیف نکرده وتوانایی نگه داشتن دستشویی خود را برای مدت زمان طولانی دارند. معمولا در این شرایط والدین باید آموزش را شروع کرده و با کودک خود همراهی کنند.

روش های آموزش دستشویی به کودک

 

در زمینه آموزش دستشویی به کودک، نکاتی وجود دارد که با رعایت کردن آنها والدین می‌توانند؛ این دوران را بهتر و راحت تر پشت سر بگذارند. برخی از این روش ها شامل موارد زیر می‌شوند. برای آشنایی با اصول تربیت کودک کلیک کنید.

✨برنامه ریزی و استفاده از روش های خلاق

در مورد آموزش دستشویی به کودکف در قدم اول والدین باید  در این زمینه برنامه ریزی داشته باشند. شرایط خانوادگی خود را در نظر گرفته و همچنین به کودک نیز توجه کنند. از طرفی معمولا شروع این فرایند در زمان تابستان و فصل گرما با سختی کمتری همراه است. باید به اعضای دیگر نیز توجه کرده و شرایط را طوری فراهم کرد به هیچکس فشار وارد نشود.

✨کتاب خواندن و استفاده از محتواهای آموزشی

یکی از روش هایی که برای آموزش دستشویی به کودک بسیار موثر واقع می‌شود؛ استفاده از کتاب ها یا فیلم هایی در این زمینه برای کودکان است. البته گاهی والدین کل آموزش را به چنین روش هایی می‌سپارند و خود هیچ تلاشی در این زمینه نمی‌کنند. از طرفی از کودک نیز انتظار دارند که اینکار را به درستی انجام دهند. اما بهتر است در کنار استفاده از کتاب و فیلم های آموزشی، والدین خود مواردی را به کودک آموزش یاد داده و با توجه به شرایط خانه خود عمل کنند.

✨استفاده از صندلی های مخصوص

همچنین برای آموزش دستشویی به کودک، باید از صندلی ها و ابزارهای این چنینی نیز استفاده کرد. این صندلی ها نه تنها برای کوک انگیزه کافی ایجاد می‌کنند؛ بلکه دستشویی رفتن را برای کودک آسان تر می‌کنند. البته در این شرایط احتمال دارد که تنها کودک طرز استفاده از توالت فرنگی را بیاموزد؛ اما بهتر است والدین روش استفاده از هر دو نوع دستشویی را به کودک آموزش دهند. همچنین علاوه بر این موضوع، والدین باید نحوه شستن دست ها و همچنین شستن ناحیه تناسلی را نیز به کودک بیاموزند.

✨حذف کردن پوشک به صورت دوره ای

در ابتدا والدین باید برای آموزش دستشویی به کودک، پوشک او را به صورت دوره ای حذف کنند. برای مثال زمانی که در خانه خودشان هستند؛ پوشک را حذف کرده و او را تشویق کنند تا در صورت داشتن احساس دستشویی، این موضوع را اطلاع دهد. در چنین شرایطی کودک به نبستن پوشک نیز عادت می‌کند.

✨استفاده از پاداش و روش های تشویقی

در مورد این نوع آموزش، والدین می‌توانند از روش های تنبیه و پاداش نیز استفاده کنند. در واقع آنها باید برای اطلاع دادن دستشویی و یا رفتن به سرویس بهداشتی به صورت خودجوش، کودک خود را مورد تشویق قرار دهند. با اینکار کودک می‌آموزد که این موضوع را اطلاع داده و یا حتی خودش اقدام کند. از طرفی انگیزه ای برای او نیز ایجاد می‌شود.

✨در نظر گرفتن شرایط روانی کودک

در این دوران باید شرایط روانی کودک را نیز در نظر گرفت، بدون آمادگی اینکار را نکرد. برای مثال اگر کودک در دوران پر استرس و اضطرابی قرار دارد؛ بهتر است او را مجبور به ترک کردن پوشک نکنید. همچنین اگر به تازگی تغییراتی در شرایط خانواده ایجاد شده، باید بعد از گذشت مدتی این فرایند را آغاز کنید.

مواردی که باید در آموزش دستشویی به کودک در نظر گرفت

همچنین در دوران آموزش دستشویی به کودک، باید ملاحضاتی را نیز در نظر گرفت. برخی از خانواده ها به دلیل شرایطی که در این دوران در محیط آنها ایجاد می‌شود کلافه شده به همین دلیل به کودک فشار زیادی وارد می‌کنند. برای مثال به این دلیل او را تنبیه کرده و یا او را سرزنش می‌کنند.

از طرفی بهتر است به کودک لباس های راحت تری پوشاند و محیط دستشویی را به گونه ای اماده کرده آنها دچار مشکل نشوند. اگر آنها در مورد موضوعی دچار اشتباه می‌شوند؛ باید تنها به آنها توضیح داد و روش های پرخاشگرانه مشکلی را حل نمی‌کنند. برای جلوگیری از پیامدهای ترساندن کودک کلیک کنید.

سخن پایانی

فراموش نکنید که آموزش دستشویی به کودک نیاز به زمان و انرژی کافی دارد. نباید در این مورد عجله کرد و یا کودک را در شرایط نامناسبی قرار داد. از طرفی می‌توان برای جلوگیری از عوارض احتمالی این موضوع از یک روانشناس کودک نیز کمک گرفت. کودکان برای مستقل شدن نیاز به دلسوزی و حمایت داشته و باید از آنها حمایت کرد. در صورت استفاده از روش های نامناسب، شاید کودکان اینکار را یاد بگیرند؛ اما برای آنها عواقب روانی بدتری ایجاد می‌شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش دستشویی به کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 فروردين 1403 | نظرات ()