نوشته شده توسط : newmiiind

استفراغ کودکان برای مادران مساله ای رایج است؛ پس تا حدودی جای نگرانی ندارد و با کمی رسیدگی موضوع رفع می شود. استفراغ و بالا آوردن از واکنش های دفاعی بدن در مقابل ورود بیماری ها و یا موادی است که برای بدن مضر هستند. پس گاهی استفراغ به نفع کودک است. اما اگر این وضعیت ادامه یابد و با علائم دیگری همراه شود؛ باید پیگیری شود. تشخیص این موضوع باید با کمک متخصص صورت گرفته و به صورت اصولی و کامل درمان شود. والدین باید در این زمینه با یک متخصص مشورت نمایند. برای دریافت مشاوره کودک تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استفراغ کودکان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

استفراغ کودکان

استفراغ کودکان به معنی دفع ناگهانی و غیرارادی محتویات معده از طریق دهان و گلویشان است. این حالت ممکن است در هر سنی رخ دهد. اما در مورد کودکان با سختی های بیشتری همراه است. چرا که آنها علت دقیق آن را ندانسته و بدن آنها نسبت به بزرگسالان حساس تر است. در بیشتر موارد بروز این حالت در کودکان طبیعی بوده و جای نگرانی برای آن نیست. اما در صورتی که استفراغ بسیار شدید بوده، به صورت مکرر اتفاق افتاده و با علائم دیگری همراه باشد؛ باید حتما این موضوع را پیگیری نمود.

فرق بین برگرندادن شیر با بالا آوردن

نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که در سنین پایین تر برگرداندن شیر با استفراغ کودکان متفاوت است. در واقع در این حالت کودک شیر را بالا نمی‌آورد. او تنها مایل به خوردن شیر نبوده و آن را در دهان خود نگه می‌دارد و یا ناشی از رفلاکس عادی معده در این دوران است. اما در مورد بالاآوردن کودک به طور کامل غذا را بلعیده و آن را قورت داده است و در حین بالا آوردن نیز فشار زیادی به او وارد می‌شود. برای درمان این حالت باید به این موضوع نیز توجه داشت. برای جلوگیری از پرخوری کودکان کلیک نمایید.

علل استفراغ کودکان

 

پیدا کردن علت استفراغ کودکان تا حد زیادی می‌تواند به والدین در پیشگیری از مشکل کمک نماید. با اینکه پیدا کردن این دلایل کار ساده ای نیست و بهتر است که والدین در این زمینه از متخصص کمک بگیرند؛ اما گاهی با بررسی شرایط محیطی و رژیم غذایی اخیر کودک می‌تواند متوجه این موضوع شد. در این قسمت به توضیح این دلایل خواهیم پرداخت. برای اطلاع از نشانه های دندان درآوردن کودک کلیک نمایید.

مشکلات تغذیه ای

در دوران نوزادی استتفراغ کودکان به دلیل مشکلات تغذیه ای آنهاست. تا زمانی که مادران عادات تغذیه ای کودک خود را پیدا کرده و با آن سازگار شوند؛ مدتی زمان برده و در این دوران ممکن است نوزاد به طور مکرر بالا بیاورد.

ابتلا به عفونت ویروسی یا باکتریایی

یکی دیگر از دلایل استفراغ کودکان ، ابتلا به عفونت ویروسی یا باکتریایی است. زمانی که کودک به آنفولانزای معده و یا بیماری های روده مبتلا شود؛ یکی از اولین نشانه های آن بالاآوردن خواهد بود.

مبتلا شدن به عفونت های دیگر

حتی مبتلا شدن به عفونت های تنفسی نیز می‌تواند منجر به استفراغ کودکان شود. به ویژه زمانی که در حاله سرفه کردن هستند. در این حالت عفونت های مجاری تنفسی راه تنفس را بسته و زمانی که کودک نمی‌تواند آن را تخلیه کند؛ بالا می‌آورد.

تنگی ناحیه پیلور

یکی دیگر از دلایل استفراغ کودکان ، تنگی ناحیه پیلور است که دریچه ای از معده به روده است. این حالت پیش از شش ماهگی رخ داده و تا حدی دریچه پیلور ضخیم می‌شود که غذا در نای باقی می‌ماند. معمولا کودکان در این شرایط دچار استفراغ های پرتابی می‌شوند.

ماشین زدگی

کودکان به دلیل ماندن برای طولانی مدت در ماشین نیز دچار استفراغ می‌شوند. این حالت به این دلیل اتفاق می‌افتد که ارتباط بین چیزی که کودک می‌بیند با آنچه که در بخش های حساس بدن او اتفاق می‌افتد؛ مانند گوش داخلی و برخی عصب ها، قطع می‌شود.

خوردن مواد سمی

کودکان در سنین پایین بسیار احتمال دارد که به سراغ مواد خطرناک و سمی رفته آنها را امتحان کنند. در این شرایط استفراغ کودکان خوب بوده و باعث خروج این مواد از بدن شان می‌شود.

به دلیل گریه زیاد

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ داشتن یک دوره طولانی گریه و یا سرفه نیز می‌تواند منجر به استفراغ کودکان گردد. این حالت آسیب فیزیکی به کودک نرسانده و نگران کننده نیست. اما بهتر است در حین گریه کردن او را سریعتر آرام کنید.

درمان های خانگی استفراغ کودکان

برای درمان استفراغ کودکان روش های مختلفی وجود دارد. از آنجایی که در بیشتر موارد نیازی به درمان جدی وجود نداشته و والدین می‌توانند در خانه نیز این حالت را درمان کنند؛ می‌توانند از این روش ها استفاده نمایند. برای آشنایی با راه های درمان دل درد نوزاد کلیک نمایید.

خوردن سرکه سیب: سرکه سیب خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتری داشته و در صورت ابتلای کودک به این بیماری ها می‌تواند آنها را از بین ببرد.

زنجبیل و پیاز: این دو خوراکی به آرامش معده و کاهش حالت تهوع کمک می‌کنند.

استفاده از دمنوش میخک: این دمنوش با کمک به هضم غذا و کاهش نفخ و سوهاضمه به درمان استفراغ کودکان کمک می‌کند.

نعنا و دارچین:والدین می‌توانند با اضافه کردن نعنا و دارچین به غذاهای کودک به درمان این حالت کمک کنند.

خوردن هسته هل: خوردن هسته هل می‌تواند به درمان بیماری های گوارشی در کودکان کمک کند.

درمان مناسب برای کودکان شش ماهه تا یک ساله: برای درمان استفراغ کودکان در این سنین می‌توان از شیر مادر رقیق نشده و یا شیر خشک استفاده نمود. در غیر این صورت محلولی که حاوی قند و نمک هم باشد نیز موثر است.

درمان مناسب برای استفراغ کودکان وبالای یک سال: برای کودکان بالای یک سال نیز آب سیب رقیق شده و یا نوشیدنی هایی که حاوی گلوکز، الکترولیت ها و ویتامین باشند نیز می‌تواند موثر باشد.

دارودرمانی برای استفراغ کودکان

برای استفاده از دارو در زمینه استفراغ کودکان، والدین حتما باید به متخصص مراجعه کرده و با دستور پزشک به فرزند خود دارو بدهند. در این حالت متخصصین ایبوپروفن، استامینوفن و یا شربت ضد تهوع کودکان انداسترون را تجویز می‌کنند.

پیشگیری از استفراغ کودکان

با اینکه استفراغ کودکان موضوعی عادی است و به نیازی به درمان ندارد؛ اما والدین با رعایت کردن نکاتی می‌توانند احتمال بروز این حالت را در فرزندان خود به حداقل برسانند. والدین نباید اجازه دهند که کودک بیش از حد از غذاهای آماده استفاده کرده و یا از رستوران های معتبر غذا تهیه کنند. همچنین نکات بهداشتی را رعایت کرده و به رژیم غذایی کودک توجه داشته باشند. مصرف ویتامین های مختلف و مواد مغذی نیز برای افزایش توان معده ضروری هستند.

چه زمان برای استفراغ کودکان باید به پزشک مراجعه کنیم؟

 

همانطور که بارها به آن اشاره کردیم؛ در بیشتر موارد در حین استفراغ کودکان نیازی به مراجعه به پزشک وجود ندارد. اما در صورتی که حالات زیر برای کودک ایجاد شود؛ باید حتما او را به مراکز درمانی رساند.

  • اگر استفراغ کودک بیش از یک روز کامل طول بکشد
  • حجم ادرار او کاهش یابد
  • مبتلا به خشکی دهان و مخاط گردد
  • گریه او بدون اشک باشد
  • دچار بی حالی و یا خواب آلودگی شود
  • سرگیجه داشته باشد
  • دچار تشنج شود
  • اگر کودک تب بالا دارد
  • اگر استفراغ او خونی یا سبز رنگ است
  • اگر تنفس او دچار مشکل شده است

سخن پایانی

استفراغ کودکان همیشه به معنای ابتلا به بیماری نیست. گاه یک غذای نامناسب میتواند دلیل این مساله باشد. مادر و پدر از دوران نوزادی با کودک در ارتباطند و نسبت به مزاج و گوارش او آگاهی دارند. با آزمون و خطا بارها متوجه حساسیت های غذایی کودک می شوند. پس والدین با توجه به اطلاعتشان بهترین فرد برای تشخیص علت استفراغ کودکان می باشند. متخصص با دریافت اطلاعات از پدر و مادر تشخیص میدهد که این وضعیت ریشه جسمانی دارد یا روانی. پس اگر هنوز دلیل این موضوع را درک نکرده اید حتما با مشاوران مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استفراغ کودکان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: استفراغ کودکان



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

افزایش وزن کودک در صورت لاغری بیش از حد و کمبود ویتامین ضروری است. البته در صورتی که والدین نظارت کافی به تغذیه کودک نداشته باشند به راحتی ممکن است به اضافه وزن کاذب دچار شوند. پس توجه به رژیم غذایی درست بسیار اهمیت دارد و به جای بستنی، پفک، نوشابه، شیرین، کیک، شیرکاکائو از مواد غذایی مغذی مثل شیر، سبزیجات (نخودفرنگی، کلم، هویج، ترب، کدو و…)، انواع مغزها (گردو، پسته، بادام)، عسل طبیعی و… استفاده شود. در ادامه راه های درست برای افزایش وزن کودک را شرح داده ایم. اگر در این زمینه فرزندتان همکاری لازم را ندارد و هر پیشنهادی را پس می زند حتما از مشاوران کودک کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه راه های افزایش وزن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

تشخیص لاغر بودن کودک

در ابتدا باید از لاغر بودن غیر طبیعی کودک اطمینان حاصل کنیم تا از راه های افزایش وزن کودک استفاده نماییم. چرا که در صورتی که وزن کودک طبیعی باشد و از این روش های استفاده نماید؛ دچار چاقی مفرط شده و مشکلات بیشتری را تجربه خواهد کرد. البته ژنتیک در این زمینه حرف او را زده و در صورت لاغری کودک به دلایل ارثی، هرچه از این روش ها استفاده شود؛ بازهم تاثیری نداشته و دوباره وزن کودک به حالت عادی برمی‌گردد. تشخیص این موضوع به سادگی انجام شده و والدین می‌توانند با اندازه گیری وزن کودک خود و یا رصد فیزیکی او و همچنین مقایسه با سیار کودکان، به این موضوع پی ببرند. البته بهتر است از یک متخصص نیز در این زمینه کمک بگیرند.

اهمیت استفاده از راه های مناسب برای افزایش وزن کودک

به طور کلی همه کودکان باید از رژیم غذایی متعادل و مناسبی برخوردار بوده و به اندازه کافی مواد مغذی را به بدن خود برسانند. استفاده از راه های افزایش وزن کودک از آنجایی اهمیت دارد که در صورتی که کودک مبتلا به کمبود غیرعادی وزن باشد؛ منجر به رسیدن مواد مغذی لازم و ضروری به بدن شده و نیازهای بدن را تامین می‌کند. همچنین در فرایند رشد او نیز تاثیر داشته و به سلامت جسمانی او کمک بزرگی خواهد کرد. از این رو همیشه هم وزن اضافه کردن در مورد کودکان بد نیست. اگر اینکار به روش درستی انجام شود؛ می‌تواند در آینده کودک نیز موثر باشد. برای آشنایی بیشتر با غذاهای سالم و ناسالم برای کودکان کلیک نمایید.

راه های افزایش وزن کودک

 

راه های افزایش وزن کودک بسیار متنوع بوده و والدین می‌توانند بسته به شرایط کودک خود از آنها استفاده نمایند. البته استفاده خودسرانه از این روش ها کار درستی نبوده و باید ترکیبی از این روش ها استفاده نمود. در این قسمت به توضیح این روش ها خواهیم پرداخت. برای اطلاع از راه های تشویق کودک به غذا خوردن کلیک نمایید.

بیشتر کردن مصرف کالری

یکی از اولین اقداماتی که باید در زمینه استفاده از راه های افزایش وزن کودک انجام داد؛ بیشتر کردن مصرف کالری است. کالری ها باید به تمام مواد غذایی که کودک مصرف می‌کند؛ اعم از نوشیدنی، میان وعده، غذای اصلی اضافه شوند. کالری ها منبع انرژی در بدن هستند و منجر به شادابی بیشتر کودک نیز می‌گردند.

خوردن منابع پروتئینی | راه های افزایش وزن کودک

برای افزایش وزن کودک از منایع پروتئینی بیشتر استفاده کرده و آنها را به وعده های غذایی کودک اضافه کنید. گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ، لبنیات و حبوبات مختلف سرشار از پروتئین هستند که باید به صورت متعادل به وعده های مختلف اضافه شوند. البته مصرف بیش از حد از منابع پروتئینی نیز می‌تواند آسیب زا باشد. از این رو بهتر است افراد در این زمینه حتما از متخصص کمک بگیرند.

آب، میوه، سبریجات

برخی تصور می‌کنند که برای افزایش وزن کودک حتما باید از غذاهای چرب و پرکالری استفاده نمود. در صورتی که اگر آب، میوه و سبزیجات مختلف نیز به اندازه مصرف  شوند؛ می‌توانند منجر به بیشتر شدن وزن افراد گردند. از طرفی مصرف این خوراکی ها هیچ پیامدی نداشته و خطری برای سلامتی ایجاد نمی‌کند.

استفاده از غذاهای سالم | راه های افزایش وزن کودک

منظور از غذاهای سالم برای افزایش وزن کودکان، غذاهایی هستند که میزان کالری، چربی و شکر در آنها متعادل بوده و نمک آنها نیز کم باشد. برای مثال خوراکی هایی مثل نخود، لوبیا، برنج، آرد گندم، کره بادام زمینی و روغن زیتون هم سالم بوده و هم منجر به اضافه وزن می‌شوند. در مواد غذایی مختلف باید به میزان ویتامین ها، مینرال و فیبر نیز توجه داشت.

اضافه کردن کالری به میان وعده ها

نباید کالری را تنها در وعده های اصلی افزایش داد. بلکه میان وعده ها نیز باید حاوی مقدار مشخصی از کالری باشند تا کودک با خوردن آنها وزن بگیرد. از این رو در مورد میان وعده ها نیز باید به میزان کالری توجه داشت. حتی گاهی استفاده از برخی چاشنی ها نیز در وعده های غذایی می‌تواند تامین کننده کالری باشد.

قطع نکردن خوردن میان وعده ها | راه های افزایش وزن کودک

با اینکه در برخی شرایط کودکان خوردن میان وعده ها را به خوردن غذای اصلی ترجیح می‌دهند؛ اما در زمینه راه های افزایش وزن کودک نباید خوردن میان وعده ها را برای کودکان ممنوع کرد. آنها باید حتما میان وعده های سبک و سالمی استفاده کرده تا بتوانند وزن خود را افزایش دهند. برخی از ساندویچ ها، میوه، سیب زمینی، برخی از شیرینی ها و… می‌توانند میان وعده های خوبی برای کودکان باشند.

برخی از میان وعده های سالم برای کودکان

والدین گاهی در مورد مصرف میان وعده ها برای کودکان دچار سردرگمی شده و نمی‌دانند که خوراکی به آنها بدهند که هم سالم باشد و هم وزن آنها را افزایش دهد. برخی از این میان وعده ها شامل موارد زیر هستند.

  • ماست یونانی
  • کرده بادام زمینی
  • میوه خشک
  • پنیر
  • اسموتی
  • آووکادو
  • تخم مرغ
  • خوردن نان سبوس دار
  • میلک شیک ها
  • گرانولا

خوردن تمام وعده های اصلی | راه های افزایش وزن کودک

فراموش نکنید که مصرف هیچ یک از وعده های اصلی نباید حذف شود. کودکان باید برای افزایش وزن همه وعده های غذایی را به طور کامل مصرف نمایند.

کمک گرفتن از متخصص تغذیه

همچنین در این زمینه حتما از یک متخصص تغذیه نیز کمک گرفته شود و راه های افزایش وزن کودک به صورت اصولی مورد استفاده قرار گیرند. متخصص در ابتدا شرایط بدنی کودک را مورد بررسی قرار داده و در مرحله بعدی یک رژیم غذایی برای بازه ای محدود به او می‌دهد. همچنین در این مدت به طور مرتب شرایط او را مورد بررسی قرار می‌دهد.

توجه کردن به میزان فعالیت بدنی کودک

میزان فعالیت بدنی کودک نیز در مورد راه های افزایش کودک حائز اهمیت است. چرا که در صورتی که کودک تغذیه مناسبی داشته باشد اما فعالیت بدنی بالایی داشته باشد؛ وزن او اضافه نمی‌شود.

استفاده از مکمل های غذایی

استفاده از برخی داروها و مکمل های غذایی نیز می‌تواند موثر باشد. در صورتی که کودک برای خوردن خوراکی های مختلف همکاری لازم را نداشته باشد و یا مصرف خوراکی های باعث افزایش وزن در او نشود؛ باید از این روش استفاده کرد.

نکاتی در زمینه افزایش وزن کودک

 

نکاتی در مورد راه های افزایش وزن کودک وجود دارد که در صورت رعایت کردن آنها این موضوع سریع تر و راحت تر اتفاق می‌افتد. برخی از این نکات شامل موارد زیر هستند.

?نیازهای تغذیه ای هرکودک با کودک دیگر متفاوت است و در مورد رژیم غذایی باید این موضوع را در نظر داشت.

?در صورت مدرسه رفتن کودک اطمینان حاصل کنید که او همه وعده ها و میان وعده ها را می‌خورد.

?خوردن مایعات و نوشیدنی های مختلف را از یاد نبرده حتما کودک را برای خوردن آنها تشویق کنید

هشدارهایی در مورد افزایش وزن کودک

استفاده از راه های افزایش وزن کودک به این معنی نیست که کودک را مجبور کنید تا بیش از اندازه از غذاهای پرچرب و غیرسالم، نوشیدنی های شیرین و نوشابه ها ومکمل های غذایی بدون تجویز پزشک استفاده نماید. برای جلوگیری از پرخوری کودکان کلیک نمایید.

سخن پایانی

همانطور که ملاحظه کردید؛ راه های افزایش وزن کودک بسیار متنوع بوده و والدین می‌توانند از آنها استفاده نمایند. اما بهتر است از ترکیبی از این روش ها و همچنین با مشورت یک متخصص، استفاده نمود. چرا که کودک در سن رشد بوده و باید در مورد رژیم غذایی او بسیار محتاط بود. از این رو حتما با یک مشاور کودک در این زمینه مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه راه های افزایش وزن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: راه های افزایش وزن کودک



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

نوشابه خوردن کودک شاید برایش لذتبخش باشد اما پیامدهای زیادی دارد. نوشابه فاقد ارزش غذایی است که مصرف آن حتی برای بزرگسالان نیز توصیه نمی‌شود. با این حال با مصرف کم آن خود و فرزندتان را گول نزنید چرا که باز هم به او آسیب می‌زند. علاقه زیادکودک به خوردن نوشابه نباید موجب تسلیم شدن تان بشود. شما باید راه هایی برای پیشگیری از خوردن نوشابه کودک بکاربگیرید که بدون تنش موضوع رفع شود. اگر در این زمینه نیاز به راهنمایی دارید همین حالا روی مشاوره کودک تلفنی کلیک نمایید. در ادامه درباره اثرات و راه های جلوگیری از این مساله توضیح داده‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوشابه خوردن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

نوشابه خوردن کودک

شاید همه والدین از خطرات نوشابه خوردن کودک مطلع بوده و برای توقف آن تلاش کنند. اما در بیشتر موارد موفق نیستند. پیامدهای ناشی از نوشابه خوردن کودکان نه تنها در همان سن فرایند رشدی او را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ بلکه عوارض بلند مدتی نیز دارد. از این رو والدین اگر تمایل دارند تا فرزندشان نوشابه مصرف نکند؛ آنان نیز باید تلاش کنند تا نوشابه مصرف نکنند.

همچنین رژیم غذایی سالم و متعادلی برای کودک خود در نظر گرفته و در این زمینه به او کمک کنند. منع کردن کودک از نوشابه خوردن کار دشواری است اما با انجام اینکار شرایط بهتری از نظر جسمانی و روانی در انتظار کودک خواهد بود. برای اطلاع از غذاهای سالم و ناسالم برای کودکان کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از نوشابه خوردن کودک

 

مضرات نوشابه خوردن کودک تنها به خاطر میزان بالای قند آن نیست. در صورتی که مصرف این نوشیدنی عوارض دیگری نیز برای افراد ایجاد می‌کند. در این قسمت به توضیح این پیامدها خواهیم پرداخت. برای جلوگیری از پرخوری کودکان کلیک نمایید.

باعث کاهش مواد مغذی در بدن می شود

به دلیل قند و کالری زیاد نوشابه؛ اشتهای کودک کور شده و میلی به خوراکی های مغذی ندارد. از این رو مواد مغذی در بدن کودکان به شدت کاهش یافته و ارگان‌ها دچار مشکل می‌شوند.

چطور باعث اختلال در اشتها می شود؟

در کل همه نوشیدنی‌های گازدار مانند نوشابه، اشتها را از بین می‌برند. همانطور که در قسمت قبلی هم به آن اشاره شد؛ کودکانی که زیاد نوشابه می‌خورند؛ کمتر از میزان توصیه شده ویتامین ها، کلسیم، منیزیم و سایر مواد مغذی مصرف می‌کنند. در واقع یکی از اصلی‌ترین مشکلات ناشی از مصرف نوشابه همین موضوع است که اشتهای افراد را برای خوردن مواد دیگر از بین می‌برد.

تاثیر نوشابه بر عملکرد مغز

گلوکز سوخت اصلی مغز است. اما نوشابه دارای قند کاذب (فروکتوز) بوده و مغز این موضوع را تشخیص نمی‌دهد. از این رو مصرف نوشابه در طولانی مدت بر عملکرد مغز تاثیر گذاشته و منجر به سردرد، بدخلقی و حتی اختلال در تمرکز و توجه کودک می‌شود. از طرفی به این دلیل که مغز کودکان در حال رشد است؛ این موضوع ممکن است جبران ناپذیر باشد.

موجب چاقی کودک می شود

یکی دیگر از پیامدهای ناشی از نوشابه خوردن کودک، چاقی و اضافه وزن است. در واقع پژوهشگران یکی از اصلی‌ترین دلایل چاقی‌کودکان در کشورهای توسعه یافته را مصرف نوشابه‌های گازدار می‌دانند. قند و کالری موجود در نوشابه بیش از حد بوده و زمانی که کودک به طور مکرر از آن استفاده می‌کند؛ از بدن دفع نمی‌شود. به همین دلیل تبدیل به اضافه وزن می‌گردد.

تاثیر بر سیستم قلبی وعروقی

از طرفی نوشابه خوردن کودک خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را در آینده بسیار افزایش داده و در همین سنین کارکرد قلب را دچار مشکل می‌کند. چرا که بعد از مصرف نوشابه فشار خون افراد بالا رفته و قلب باید فعالیت بیشتری داشته باشد.

سلامت دندانها را به خطر می اندازد

طبیعی است که دندان های کودکانی که نوشابه می‌نوشند زودتر از کودکان دیگر پوسیده شود. قند و اسیدهای موجود در نوشابه مین های دندان را به مرور از بین می برند و دندان ها زودتر تخریب می شوند. از آنجا که کودکان زیاد به بهداشت دهان و دندان اهمیت نداده و به طور مرتب مسواک نمی‌زنند؛ سریعتر دندان های خود را از دست داده و دندان هایشان دچار پوسیدگی شود.

آیا نوشابه خوردن کودک تاثیری روی رفتار او دارد؟

پیامدهای ناشی از نوشابه خوردن کودک تنها محدود به مشکلات جسمانی نیست و افراد باید انتظار بروز اختلالات رفتاری را نیز داشته باشند. این موضوع بر سلامت روانی کودکان نیز تاثیر گذاشته و احتمال ابتلا به اختلالات رفتاری را به شدت افزایش می‌دهد. کافئین موجود در نوشابه به طور مستقیم بر سیستم عصبی تاثیر گذاشته و میزان انرژی کودکان را افزایش می‌دهد. به همین دلیل با مصرف نوشابه به طور مکرر در کودکان باید انتظار پرخاشگری و اضطراب بالاتری را نسبت به سایر کودکان داشته باشید.

چطور مانع از نوشابه خوردن کودک بشویم؟

تقریبا بیشتر نوشیدنی هایی که برای کودکان جذاب هستند؛ حاوی قندهای مصنوعی، کالری بالا و کافئین‌اند که مصرف آنها برای کودکان مناسب نیست. اما نوشیدنی های سالمی نیز وجود دارند که بهتر است والدین آنها را در رژیم غذایی کودکان جایگزین کنند. آبمیوه های طبیعی، دوغ و شیر بادام بهترین گزینه هایی هستند که کودکان می‌توانند از آنها استفاده کنند. این نوشیدنی سرشار از کلسیم، ویتامین، مواد معدنی و پروتئین هستند که نه تنها به بدن کودک آسیب نمی‌زنند؛ بلکه فرایند رشد او را تسهیل نیز می‌کنند.

ارتباط نوشابه خوردن در کودکان با پرخاشگری آنها

 

برخی از محققین معتقدند که در این مورد نمی‌توان به طور قطعی نظر داد. چرا که کودکان به طور طبیعی انرژی زیادی داشته و نمی‌توان مشخص کرد که آیا نوشابه این موضوع را تشدید می‌کند یا خیر. از طرفی انجام چنین آزمایشی بر روی کودکان اخلاقی نیست. اما چیزی که واضح است این است که در مقایسه بین کودکانی که نوشابه زیادی مصرف می‌کنند؛ با آنهایی که نوشابه نمی‌خورند، می‌توان پرخاشگری بیشتری را مشاهده نمود. البته عوامل دیگری نیز مانند محیط و خانواده نیز در این مورد موثر هستند؛ اما نوشابه نیز یکی از محرک هاست.

سخن پایانی

نوشابه خوردن کودک و علاقه آنها به انجام اینکار یک موضوع طبیعی است. اما نباید به آنها اجازه داد تا در این زمینه زیاده روی کرده و یا این نوشیدنی جزو رژیم غذایی شان شود. چرا که مصرف نوشابه، همانطور که مطالعه کردید؛ پیامدهای جسمانی و حتی رفتاری زیادی داشته و آینده کودکان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. از این رو بهتر است والدین در این زمینه حتما با یک متخصص مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوشابه خوردن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: نوشابه خوردن کودک



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

پول دادن به معتاد و حمایت مالی از او تبعات زیادی خواهد داشت. با اینکه خانواده ها همواره بر سر این دوراهی قرار گرفته و تصور می‌کنند که اگر به فرد معتاد پول ندهند به معنی طرد کردن اوست. اما پول دادن به چنین فردی هم به ضرر او خواهد بود و هم خانواده. چرا که فرد معتاد همه پول و انرژی خود را در راه اعتیاد مصرف کرده و هیچ هدف دیگری برای خرج کردن پول خود ندارد. با وخیم تر شدن اعتیاد، فرد شغل خود را بعد از مدتی از دست می‌دهد؛ از این رو تعجبی ندارد که برای دریافت کمک به سراغ شما آمده و بهانه تراشی کنند. اما باید بهتر است اینکار را انجام نداده و با کمک یک متخصص برای ترک اعتیاد با او همراهی کنید. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پول دادن به معتاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

به معتاد پول بدهیم یا نه؟

نمی‌توان به طور مستقیم به این سوال جواب داد؛ چرا که به مسائل مختلفی باید در این زمنیه توجه داشت. طبیعی است که یک معتاد از شما درخواست پول داشته باشد. اما نحوه واکنش شما در این مورد اهمیت دارد. معمولا فرد معتاد در این شرایط بهانه های مختلفی برای گرفتن پول از شما می‌آورد که باید نسبت به آنها هشدار بوده و فریب نخورید. چرا که این پول برای او آسیب زننده است و باعث می‌شود تا بیشتر درگیر اعتیاد گردد. اما به جای پول دادن به معتاد چه باید کرد؟

در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. اما به طور کلی بهتر است تا حد امکان از کمک مالی به فرد معتاد پرهیز کرده و از روش های دیگر از او حمایت کنید. برای اطلاع از راه های تشویق معتاد به ترک کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از پول دادن به معتاد

 

با اینکه احتمالا معتاد برای تامین هزینه های اعتیاد خود دست به روش های نامتعارف دیگری می‌زند؛ اما در برخی موارد همین بی پولی است که منجر به ترک اعتیاد شده و باعث می‌شود تا افراد از اعتیاد خود دست بکشند. در این قسمت به توضیح برخی از پیامدهایی خواهیم پرداخت که پول دادن به معتاد باعث آنها می‌شود. برای آشنایی با چگونگی رفتار با معتاد کلیک نمایید.

مصرف مجدد و بازگشت به اعتیاد

زمانی که به فردی که در حال ترک اعتیاد است؛ پول داده می‌شود، بسیار احتمال دارد که دوباره مصرف را آغاز کرده و به سراغ اعتیاد برود. همانطور که گفته شد؛ بی پولی خود یک انگیزه برای ترک اعتیاد است که با وجود پول دیگر افراد به آن فکر نکرده و به مصرف خود ادامه می‌دهند.

خطر اوردوز

یکی دیگر از پیامدهای پول دادن به معتاد، خطر اوردوز است. در این شرایط افراد تا جایی که پول دارند؛ مواد خریده و مصرف می‌کنند که همین منجر به اوردوز خواهد شد. از طرفی بعد از گذشت مدتی دوز مصرفی افراد بالا رفته و باید مقدار بیشتری مواد مصرف نمایند. اما زمانی که پول نداشته باشند؛ نمی‌توانند اینکار را انجام دهند. به همین دلیل بهتر است حتی در صورت پول دادن به فرد معتاد، مقدار آن کم باشد.

بروز مشکلات مالی در خانواده

یک فرد معتاد همواره به پول نیاز دارد. از این رو با هربار پول دادن به معتاد دیگر نباید توقع بازگشت پول خود را داشته و او احتمالا هربار از شما مقدار بیشتری درخواست می‌کند. بسیاری از خانواده ها دقیقا به همین دلیل بعد از مدتی دچار بحران مالی می‌شوند. از این رو این موضوع می‌تواند به طور کلی به اقتصاد خانواده آسیب بزند. برای اطلاع از نقش خانواده در ترک اعتیاد کلیک نمایید.

عوارض پول ندادن به معتاد

اما در صورت پول ندادن به معتاد چه اتفاقی می‌افتد؟ این موضوع بیشتر خانواده ها را نگران می‌کند. در واقع به دلیل پیامدهای ناشی از پول ندادن به معتاد است؛ که اطرافیان به معتاد پول می‌دهند. برخی از این مشکلات شامل موارد زیر هستند.

دزدی کردن

در بیشتر موارد زمانی که خانواده دیگر با پول دادن به معتاد موافقت نمی‌کند؛ او نیز شروع به فروختن وسایل خود کرده و یا به دزدی کردن روی می‌آورد. برای او فرقی نمی‌کند که وسیله ارزشمند است یا خیر. تنها به فکر راهی برای تامین مواد مخدر است.

مورد سواستفاده قرار دادن خانواده

زمانی که به معتاد پول کافی نرسد؛ او خانواده خود را تحت فشار قرار می‌دهد. در این حالت شاهد پرخاشگری، تهدید کردن و رفتارهای این چنینی در معتادین هستیم. که در واقع با این رفتارها می‌خواهند از خانواده پول بگیرند.

مشکلات خانوادگی

با حضور یک فرد معتاد در خانواده، مشکلات قدیمی تشدید شده و یا مشکلات جدیدی بروز می‌کند. در واقع بسیاری از زوجین به همین دلیل از یکدیگر جدا می‌شوند و یا خانواده ها به طور کامل فرزند خود را طرد می‌کنند. اعتیاد، خانواده را از نظر روانی در فشار زیادی قرار داده و مسائل زیادی برای آنها ایجاد می‌کند. برای اطلاع از دلایل کتک زدن پدر در افراد معتاد کلیک نمایید.

چگونه به معتاد پول دهیم؟

گاهی نمی‌توان به طور کامل پول دادن به معتاد را متوقف کرد. البته که همواره پول ندادن به او روش بهتری بوده و بیشتر احتمال دارد که او را مجبور به ترک اعتیاد نماید. در این حالت باید مقدار کمی برای خرج روزانه فرد معتاد به او پول داده شود؛ تا قادر به خرید مواد نباشد. و یا اگر او قصد خرید چیزی را دارد؛ درست به همان اندازه به او پول دهید و نه بیشتر. این اقدامات شاید غرور فرد معتاد را جریحه دار کند؛ اما در نهایت منجر به ترک او خواهد شد.

به جای پول دادن به معتاد چه کنیم؟

 

خانواده ها بهتر است به دنبال راهی باشند تا این موضوع را متوقف کرده و به دنبال راه جایگزینی باشند. برخی از اقداماتی را که والدین و یا همسران می‌توانند به جای پول دادن به معتاد انجام دهند؛ شامل موارد زیر هستند.

کمک کردن به او برای ترک اعتیاد: به جای پول دادن به معتاد به صورت مستقیم، از او حمایت کنید تا فرایند ترک اعتیاد را آغاز کند. حتی می‌توانید هزینه های ترک او را بر عهده بگیرید.

حمایت کردن از خانواده او: همچنین از خانواده او به روش های مختلف حمایت کرده و سعی کنید پول کافی در اختیار آنها قرار دهید و نه فرد معتاد.

کمک گرفتن از متخصص: در این مورد حتما از یک متخصص کمک بگیرید تا پیامدهای ناشی از اعتیاد را در خانواده به حداقل برسانید.

حکم شرعی پول دادن به معتاد

این موضوع به قدری جدی است که حتی مجتهدین نیز در مورد آن فتوا داده و معتقدند که کمک مالی یا غیرمالی به فرد معتاد که باعث ترغیب او در ادامه دادن اعتیاد گردد؛ حرام است.

سخن پایانی

با اینکه در برخی موارد پول ندادن به معتاد برای خانواده او بسیار دشوار بوده و نمی‌خواهند او را در شرایط سخت ببینند؛ اما فراموش نکنید که اینکار به نفع او نخواهد بود. بهتر است از روش ها دیگر برای حمایت از او استفاده کرده و حتما در زمینه پول دادن به معتاد از یک روانشناس کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پول دادن به معتاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: پول دادن به معتاد



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

عشق اشتباه می تواند تبدیل به بزرگ‌ترین اشتباه افراد در زندگی شان می‌شود. در واقع با اینکه ذات عشق بسیار خوب و دلنشین است حتی در بیشتر موارد منجر به پیشرفت افراد می‌گردد؛ اما گاهی دچار احساسات و یا حتی فرد اشتباهی می‌شویم. در بیشتر موارد خود ما در این مورد مقصر هستیم. چرا که درگیر احساسات افراطی شده و نمی‌توانیم تصمیم درستی بگیریم. اما متاسفانه عشق اشتباه پیامدهای زیادی دارد. برای مثال خارج شدن از آن بسیار دشوار بوده و همچنین دچار آسیب هایی نیز می‌شوید. اما این شرایط، با نشانه هایی همراه است که می‌توان آنها را تشخیص داده و از پیشروی شان جلوگیری نمود. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عشق اشتباه (عاشق آدم اشتباه شدم) می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

عشق اشتباه و عاشق آدم اشتباه

تشخیص یک عشق اشتباه کار دشواری نیست. اما کسی که درون این رابطه قرار دارد؛ نمی‌تواند به درستی شرایط را ارزیابی کند. شاید شما هم این جمله را شنیده باشید که “عشق، چشم آدم را کور می‌کند”؛ اما به هر حال این موضوع هرچقدر هم که خوب به نظر برسد؛ اما بازهم اشتباه است.

به همین دلیل بهتر است افراد اطلاعاتی داشته تا خود را در مقابل صدمات احتمالی حفظ کنند. گرچه نباید از همان ابتدا وارد چنین رابطه ای شد؛ اما همیشه راهی برای بازگشت وجود دارد. بهتر است در ابتدا بر روی خود کار کرده و در قدم بعدی به فکر تغییر شرایط باشید. در این مقاله به بررسی جنبه های مختلف این موضوع می‌پردازیم. برای آشنایی با نشانه های عشق یک طرفه کلیک کنید.

چرا عاشق آدم اشتباه شدم ؟

همانطور که گفته شد؛ در بیشتر موارد این خود افراد هستند که در مورد عشق اشتباه مقصر هستند. البته این موضوع را فراموش نکنید که طرف مقابل نیز از چنین شرایطی سواستفاده می‌کند. اما به طور کلی اگر نگرش و اطلاعات درستی در مورد عشق داشته باشیم؛ چنین اتفاقی نمی‌افتد. برای اطلاع از دلایل ناموفق بودن عشق در نوجوانی کلیک کنید.

ویژگی های شخصیتی

در بیشتر موارد افرادی که دچار اختلالات مختلف روانی و یا شخصیتی هستند؛ گرفتار عشق اشتباه می‌شوند. چرا که این افراد دچار خلاهای مختلف عاطفی بوده و به همین دلیل ب افراد اشتباهی دل می‌بندند. برای مثال افراد مهرطلب و یا شخصیت های وابسته بیشتر در روابط اشتباه قرار می‌گیرند. از این رو در قدم اول بهتر است اعتماد به نفس خود را افزایش داده و همچنین بعد از مطلع شدن از سلامت روان خود و یا دیگری یک رابطه را آغاز کنید. همچنین تنهایی صرفا دلیل خوبی برای شروع یک رابطه و عاشق شدن نیست. از همین رو حتی برای شروع یک رابطه عاشقانه نیز باید آمادگی داشت.

نشانه های عشق اشتباه | چطور بفهمم عاشق آدم اشتباهی شدم؟

 

در قدم اول بهتر است با نشانه های یک عشق اشتباه آشنا شوید؛ تا در صورت لزوم بتوانید برخورد درستی با آن داشته و حتی آن را به پایان برسانید. در این قسمت به توضیح برخی از این نشانه های می‌پردازیم. برای آشنایی با دلایل ازدواج بدون عشق کلیک کنید.

تغییر نکردن مسائل حتی در صورت صحبت کردن در مورد آنها

وقتی عاشق آدم اشتباهی می شویم، حتی با اینکه در مورد مشکلات و خواسته های خود صحبت می‌کنیم؛ بازهم تغییری نمی‌بینیم. در واقع طرف مقابل هیچ اهمیتی به حرف های دیگری نداده و تلاشی برای تغییر نیز نمی‌کند. در یک رابطه دو نفر باید تلاش کنند تا شرایط بهتری را ایجاد نماید. اما این اتفاق در عشق اشتباه نمی‌افتد.

درست پیش نرفتن اوضاع

با وجود یک عشق اشتباه، هیچ چیز درست پیش نمی‌رود. در واقع خود فرد نیز این را احساس می‌کند اما دست به انکار می‌زند. برای مثال کارهای شما اصلا طبق برنامه ریزی پیش نرفته و یا تمرکز کافی برای انجام کارهای خود ندارید. البته طرف مقابل دلیل این موضوع بوده و حتی مانع پیشرفت می‌شود.

شما تلاش بیشتری می‌کنید

در یک عشق اشتباه ، همیشه یک نفر در حال تلاش کردن است. همیشه یک نفر پیش قدم شده و یا سعی می‌کند تا اوضاع را بهبود بخشد. این موضوع حتی شامل خرج و مخارج های یک رابطه نیز می‌شود. اما در یک رابطه سالم هر دو نفر با یکدیگر همکاری کرده و یا حتی مخارج را تقسیم می‌کنند. به همین دلیل در صورت مشاهده چنین وضعیتی بهتر است افراد حتما با یکدیگر صحبت کرده و یا از یک مشاور کمک بگیرند.

تنها هدف: رابطه جنسی

در عشق اشتباه ، افراد تنها به دنبال راه جنسی هستند. با اینکه این موضوع کاملا طبیعی بوده و حتی دو طرف با این موضوع مشکلی ندارند. اما رابطه جنسی نباید تنها هدف یک رابطه عاطفی باشد. در واقع برای اینکار دو طرف باید راضی بوده و در این مورد با یکدیگر صحبت کنند.

رها شدن و تنهایی شما

در یک عشق اشتباه بیشتر احتمال دارد که افراد رها شده و یا تنها شوند. در واقع یک نفر همیشه به دنبال پایان دادن به رابطه است. به همین دلیل طرف مقابل احساس طردشدگی و تنهایی را به مدام تجربه می‌کند.

ارزش شما به این رابطه است

همچنین افراد در یک رابطه اشتباه، تمام ارزش و اعتبار خود را به ادامه دادن به آن رابطه می‌دانند. در واقع به طور کامل خود را وقف این رابطه کرده و دیگر هیچ ارزشی برای خود قائل نیستند. اما زندگی شخصی افراد بخش های دیگری نیز دارد که باید به آنها توجه کرد.

رد کردن مرزها

یکی دیگر از نشانه های عشق اشتباه ، رد کردن مرزها و حد و حدودهاست. در واقع اتفاقاتی در این رابطه می‌افتد که دیگر افراد نمی‌توانند مثل سابق یکدیگر را دوست داشته و یا حتی به یکدیگر احترام بگذارند. اما همواره به این رابطه ادامه می‌دهند.

واکنش نداشتن طرف مقابل

واکنش نشان ندادن به موقع و بی اهمیتی نیز از دیگر نشانه های عشق اشتباه است. در واقع طرف مقابل بسیار بی توجه بوده و هیچ اهمیتی به مسائل و مشکلات شما نمی‌دهد. از همین رو شما دچار احساس بی ارزشی و ناکافی بودن می‌شوید.

شما اولویت اول نیستید

طبیعی است که در یک عشق اشتباه ، شما اولویت اول طرف مقابل نباشید. در واقع برای طرف مقابل همه کارها و افراد در اولویت بوده و اول به آنها می‌پردازد. او شما را نادیده گرفته و خود را درگیر مسائل شما نمی‌کند.

روش های پیشگیری از بروز عشق اشتباه

با شناسایی نشانه های عشق اشتباه ، تا حد زیادی می‌توان از بروز آن جلوگیری نمود و یا حتی به موقع آن را به پایان رساند. برای اینکار در قدم اول باید روی ویژگی های شخصیتی خود کار کرد. همچنین بهتر است هدف خود را از شروع یک رابطه عاطفی بدانید. در این صورت آسیب های کمتری را تجربه می‌کنید. برای مثال به دلیل احساس تنهایی تمایل دارید وارد رابطه شوید و یا واقعا به دیگری علاقمند هستید. از طرفی رفتارهای طرف مقابل را نیز زیرنظر گرفته و به صورت منطقی در این مورد تصمیم گیری کنید. برای اطلاع از راه های فراموش کردن عشق کلیک کنید.

پیامدهای عشق اشتباه در زندگی

 

فراموش نکنید که عشق اشتباه و عاشق آدم اشتباهی شدن می‌تواند آسیب های غیرقابل جبرانی به شما وارد نماید. از این رو باید به موقع نشانه های آن را شناسایی کرده و از آن پیشگیری کنید. بعد از خارج شدن از یک رابطه اشتباه، احتمالا به ندرت می‌توانید به دیگران اعتماد کنید. همچنین به خودتان نیز احساس بدی پیدا کرده و یا به طور کلی از برقراری رابطه با دیگران منصرف می‌شوید. این تنها بخشی از احساساتی است که افراد در چنین شرایطی تجربه می‌کنند. از این رو بهتر است به موقع و همچنین محتاطانه در این زمینه رفتار کنید.

سخن پایانی

عاشق آدم اشتباهی شدن موضوعی است که ممکن است برای همه ما پیش بیاید و مشکلات زیادی را ایجاد نماید. از این رو بهتر است در این مورد آگاه باشید. طبیعی است که افراد در چنین شرایطی نتوانند به درستی فکر کنند و یا تصمیم گیری نمایند؛ به همین دلیل باید با یک متخصص مشورت کرده و از او کمک بگیرند. روانشناس می‌تواند شرایط رابطه را برای شما توضیح داده و احتمالات را برای شما شرح دهد؛ اما در نهایت تصمیم گیری در این زمینه به عهده شماست.

برای دریافت مشاوره در زمینه عشق اشتباه (عاشق آدم اشتباه شدم) می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: عشق اشتباه



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

توافق برای بچه دار نشدن در شرایط مختلفی صورت می‌گیرد. همیشه این زوجین هستند که در مورد بچه دار شدن و یا نشدن تصمیم گیری می‌کنند. اما در برخی موارد دیگران نیز در این مورد دخالت کردن و یا فشارهایی را به آنها وارد می‌کنند. اما به طور کلی باید در این مورد در برهه های مختلفی از زمان صحبت شده و زوجین تصمیم گیری کنند. البته این یک حالت قطعی و دائمی نیست که نتوان آن را تغییر داد. مگر اینکه مسئله ناباروری مطرح شود. که در این صورت هم باز راه هایی برای بچه دار شدن وجود دارد. اما برخی از افراد با داشتن همه شرایط لازم بازهم تمایلی به بچه دار شدن ندارند. که حتما باید این مورد با همسر خود در میان بگذارند. در این مقاله به بررسی بیشتر این موضوع می‌پردازیم. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه توافق‌برای بچه دارنشدن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

توافق برای بچه دار نشدن

امروزه زوجین زیادی در همان ابتدای زندگی مشترک خود در مورد توافق برای بچه دارد نشدن صحبت می‌کنند. و یا حتی می‌گفت که یکی از شروط ازدواج آنها این موضوع است. چنین افرادی به دلایل مختلفی علاقه ای به حضور فرزند در خانواده ندارند. که البته در زندگی مشترک باید به نظر همسر خود نیز توجه داشته باشند.

نگهداری و مراقبت از بچه و همچنین تربیت او آسان نیست و بسیاری از افراد را می‎ترساند. اما زوجین می‌توانند این مهارت را آموخته با داشتن بچه، به زندگی خود هیجان بیشتری بدهند. همچنین صحبت کردن در این مورد با همسر نیز اصولی دارد که با رعایت کردن آن، تصمیم بهتری خواهید گرفت. برای اطلاع از شرایط زندگی بدون بچه کلیک کنید.

زمان صحبت کردن در مورد توافق برای بچه دار نشدن

در بیشتر موارد متخصصین معتقدند که بهترین زمان برای توافق برای بچه دار نشدن پیش از ازدواج است. چرا که این موضوع برای بسیاری از افراد مهم بوده و شاید به طور کلی نظرشان را در مورد همسر آینده شان عوض کند. از همین رو باید این مورد را قبل از ازدواج بیان کرد تا طرف مقابل نیز در این مورد بیشتر فکر کند. بسیاری از افراد در این مورد با همسر خود صادق نبوده و یا در مورد آن هیچ حرفی نمی‌زنند؛ و بعد از ازدواج با داشتن بچه مخالفت می‌کنند. اما اینکار اصلا اخلاقی نبوده و همچنین منجر به بروز مشکلات زیادی میان زوجین می‌گردد.

علل توافق برای بچه دار نشدن

 

توافق برای بچه دار نشدن، میان زوجین دلایل مختلفی دارد. در واقع افراد به دلیل شرایط شخصی و حتی محیطی که دارند؛ تمایلی به بچه دار شدن ندارند. شناسایی این دلایل و تلاش کردن در جهت آنها شاید به زوجین کمک کند تا تصمیم خود را تغییر دهند.

آمادگی نداشتن

فراموش نکنید که والدین شدن مسئولیت سنگینی دارد. برخی از افراد دقیقا از همین موضوع هراس دارند. از آنجایی که حتی کوچک ترین رفتارهای والدین بر بچه ها تاثیر می‌گذارد؛ برخی از زوجین تصور می‌کنند که همچنان آمادگی والد بودن را نداشته و باید بیشتر صبر کنند.

شرایط نامشخص

گاهی ناپایداری شرایط و بدبینی نسبت به آینده است که زوجین را به سمت توافق‌برای بچه‌دار نشدن سوق می‌دهد. در واقع آنها در اینکه کودکشان در شرایط بدی قرار گیرد؛ می‌ترسند. برای مثال بسیاری از زن و شوهرهایی که کارثابتی ندارندو یا مستاجر هستند؛ ترجیح می‌دهند تا پایداری شرایط، بچه دار نشوند.

مخالفت همسر

یکی از دلایل عمده توافق برای بچه دار نشدن، مخالفت همسر در این مورد است. یکی از طرفین علاقه ای به بچه نداشته به همین دلیل زوجین برای مدتی از این موضوع صرف نظر می‌کنندو اما فراموش نکنید که بچه دار شدن موضوعی نیست که تنها یک نفر در مورد آن تصمیم گیری کند.

فکر کردن به زندگی بدون بچه

از طرفی بعد از توافق برای بچه دار نشدن باید به زندگی مشترک بدون بچه نیز فکر کنید. در واقع کمی آینده نگری و فکر کردن در مورد عواقب تصمیم خود شاید در این زمینه به نتایج بهتری منجر شود. در نظر گرفتن همه جوانب این موضوع و همچنین اولویت بندی سختی ها و آسانی های آن کمک زیادی به زوجین در مورد تصمیم شان می‌کند. 10 سال دیگر خود را بدون فرزند تصور کنید. آیا این شرایط دلخواه شماست؟

پیشگیری از پشیمانی ناشی از توافق برای بچه دار نشدن

از طرفی افرادی که به طور قطعی تصمیم خود را در مورد توافق برای بچه دار نشدن می‌گیرند؛ ممکن است که چندی بعد، پشیمان شوند. از همین رو در زمان تصمیم گیری باید مواردی را رعایت کنند. برخی از آنها شامل موارد زیر می‌شود. برای اطلاع از راه های راضی کردن همسر برای بچه دار شدن کلیک کنید.

در نظر گرفتن مدت زمان کوتاه

در قدم اول بهتر است برای توافق برای بچه دار نشدن، مدت زمان کوتاهی را برای خود تعیین کنید. برای مثال بگویید که تا یکسال آینده قصد بچه دار شدن ندارید؛ نه برای کل عمر. این موضوع فشار این تصمیم گیری را تا حدی کاهش می‌دهد.

مشورت کردن قبل از تصمیم گیری

همپنین قبل از هر گونه توافق برای بچه دار نشدن، با دیگران نیز مشورت نمایید. هم با افرادی که صاحب فرزند هستند و هم افرادی که زندگی بدون بچه را انتخاب کرده اند. حتی در این مورد می‌توان از روانشناس نیز کمک گرفت. روانشناس می‌تواند شرایط رابطه را به خوبی بررسی کرده با توجه به این موضوع به زوجین کمک کند.

برنامه ریزی برای زندگی جدید

از طرفی باید بعد از توافق برای بچه دار شدن، برای سبک زندگی جدید خود نیز برنامه ریزی کنید. باید این موضوع را در نظر داشته باشید که به غیر از بچه دار شدن چه برنامه های دیگری برای زندگی مشترک خود دارید. همچنین باید بتوانید وقت خود را نیز به درستی سپری کنید.

چگونگی رسیدن به توافق برای بچه دار نشدن

 

برخی از افراد به دنبال راهی هستند تا همسر خود را در مورد توافق برای بچه دار نشدن قانع کنند. اما نمی‌دانند که این موضوع را باید چگونه با همسر خود در میان بگذارند. در واقع گاهی به این دلیل است که افراد به طور کلی از بیان کردن این موضوع منصرف می‌شوند. اما در این مورد باید در ابتدا به صورت مستقیم با همسر خود صحبت کرده، همچنین نظرات طرف مقابل را نیز بشوند. از طرفی می‌توانند دلایل خود را به صورت مکتوب هم بنویسند. در این زمینه در روانشناس نیز می‌توان کمک گرفت.

پیامدهای توافق برای بچه دار نشدن

البته توافق برای بچه دار نشدن، پیامدی نیز برای زوجین ایجاد می‌کند. در واقع آنها خود را از لذت بچه داری و تشکیل یک خانواده واقعی محروم کرده و حتی گاهی این موضوع فاصله ای را نیز میان زوجین ایجاد می‌کند. افراد باید با توجه به پیامدهایی که این تصمیم حداقل برای مدتی برای آنها ایجاد می‌کند؛ اینکار را انجام دهند. چرا که در صورت این توافق آنها مدت زمان زیادی را از دست می‌دهند.

سخن پایانی

همانطور که ملاحظه کردید؛ توافق برای بچه دار نشدن ، جوانب زیادی را در بر می‌گیرد که باید به همه آنها توجه داشت. همچین در این زمینه با دیگران نیز مشورت کرد و آینده نگر بود. طبیعی است که در ابتدا در این مورد سردرگم باشید و یا احساس خلا کنید. اما می‌توانید در این مورد با همسر خود صحبت کرده و همچنین با روانشناس نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه توافق برای بچه‌دارنشدن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: توافق برای بچه دار نشدن



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

برخورد با آدم های نمک نشناس نه تنها دشوار است؛ بلکه باعث بروز توهمات بیشتری در آنها می‌شود. در واقع هرکاری برای این افراد انجام دهید؛ تصور می‌کنند که وظیفه است و تلاشی برای جبران نمی‌کنند. معاشرت با چنین افرادی می‌تواند سلامت روان شما را خدشه دار کرده و به طور کلی آسیب زننده باشد. چرا که گاهی از تاثیر رفتارهای خودشان، آگاه هم نیستند. از این رو دیگران را رنجانده و حتی باعث دوری آن‌ها می‌شوند. به طور کلی بهترین راهکار در مورد چنین افرادی همین است که از آنان دوری کنید. اما در برخی موارد، نمی‌توان آنها را به طور کلی کنار گذاشت؛ پس باید از نحوه رفتار با آنها آگاه شد. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخوردبا آدم‌های نمک‌نشناس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

برخورد با آدم های نمک نشناس

در بیشتر موارد در برخورد با آدم های نمک نشناس، افراد تلاش می‌کنند تا آنها را تغییر داده و یا متوجه اشتباهات شان بکنند. اما اینکار نتیجه ای در برنداشته و حتی در مواردی اوضاع را پیچیده تر می‌کند. در نتیجه بهترین کار این است که با واکنش درست و به موقع، آنان را آگاه سازید. اما گاه می بینیم با وجود تلاش ها هرگز متوجه نمی شوند؛ چرا که افراد به این رفتارها عادت کرده‌اند.

با این حال باید به صورت مستقیم و غیرمستقیم آنان را در جریان قرار داد. انجام چنین کاری دشوار بوده و انرژی زیادی می‌گیرد. باید در معاشرت با چنین افرادی سنجیده رفتار کرد. توصیه می کنیم که حتما درباره نشانه های شخصیت بی ثبات نیز بخوانید.

نشانه های آدم های نمک نشناس

 

برای برخورد با آدم های نمک نشناس در ابتدا باید نشانه های این رفتار را در آنان تشخیص داده و به طور کلی شناخت بیشتری از آنها پیدا کنید. برخی از این علائم شامل موارد زیر می‌شوند.

  • حسادت
  • کینه جویی
  • کمک گرفتن مداوم از دیگران
  • عجول بودن
  • خودخواهی و اهمیت ندادن به دیگران
  • طمع
  • همواره از دیگران متوقع هستند
  • بی ثباتی در خلق و خو
  • نقش قربانی را دارند
  • قدردان نیستند
  • معذرت خواهی نمی‌کنند
  • منفی نگر هستند

البته داشتن برخی از این ویژگی ها به معنی نمک نشناسی نیست. شدت این نشانه ها در افراد مختلف متفاوت بوده وحتی گاهی موقتی است. به همین دلیل بهتر است بعد از شناخت افراد به آنها برچسب نمک نشناسی بزنید.

علت بروز رفتارهای آدم های نمک نشناس

از طرفی افراد نمک نشناس به دلایل مختلفی، چنین رفتارهایی را از خود بروز می‌دهند. در واقع این موضوع تا حد زیادی به گذشته آنها و حتی دوران کودکی برمی‌گردد. چرا که در این دوران است که آنها می‌آموزند تا از دیگران قدردانی کرده و تشکر کنند. همچنین در دوران بزرگسالی افراد یاد می‌گیرند که برخی از کارها وظیفه نبوده و افراد در حال لطف کردن هستند. اما این افراد در مواردی مبتلا به سندروم امپراطور شده و به همین دلیل همواره خود را در مرکز جهان می‌بینند. در برخورد با آدم های نمک نشناس باید این موضوع را در نظر گرفت که نباید از آنان توقع عذرخواهی و یا تشکر را داشت. در واقع می‌توان گفت که در بیشتر موارد این اطرافیان هستند که باعث بروز چنین رفتارهایی در آنان می‌شوند.

روش برخورد با آدم های نمک نشناس

 

از طرفی برای برخورد با آدم های نمک نشناس باید در ابتدا از روش درست اینکار مطلع باشید. چرا که در غیر این صورت، سلامت روان شما نیز دچار آسیب شده و در واقع این شما هستید که آسیب می‌‌بینید. در این قسمت به توضیح این روش ها می‌پردازیم. برای اطلاع از راه های درمان شخصیت نمایشی کلیک کنید.

ابتدا آن ها را شناسایی کنید

در ابتدا همانطور که گفته شد؛ برای برخورد با آدم های نمک نشناس باید این افراد را شناسایی کنید. در برخی موارد ما در این مورد دچار سوتفاهم می‌شویم. اما بهتر است با توجه به نشانه هایی که گفته شد؛ در مدت زمانی این افراد را زیر نظر گرفت و سپس در این مورد قضاوت کرد.

مشخص کردن حد و مرز برای خود

همچنین بهتر است در برخورد با آدم های نمک نشناس، حد و مرزهایی را رعایت کرده و طوری برخورد کنید که آنان نیز حد و حدود خود را با شما بدانند. در چنین شرایطی به خود اجازه نمی‌دهند تا بیش از حد در امور و زندگی شما دخالت کرده و یا حتی توقعات بیجا از شما داشته باشند. بهترین کار رعایت فاصله با چنین افراد و صمیمی نشدن بیش از حد با آنان است.

بررسی واکنش های خود

بررسی واکنش و رفتارهای خود نیز در مورد برخورد با آدم های نمک نشناس مهم است. چرا که در مواردی این خود ما هستیم که باعث می‌شویم تا مورد سواستفاده قرار گیریم و یا دیگران رفتارهای نادرستی با ما داشته باشند. از همین رو در مواجهه با چنین افرادی هیجانات و احساسات خود را کنترل کرده و همچنین نه بگویید.

قدرشناسی خود را حفظ کنید

یکی دیگر از راه های برخورد با آدم های نمک نشناس ، قدرشناسی خود ماست. برخی تلاش می‌کنند تا با افراد نمک نشناس مقابله به مثل کرده و مانند آنان رفتار کنند. اما زمانی که شما در مقابل آنان چنین رفتاری را انجام می‌دهید؛ آنان نیز می‌آموزند که باید در مقابل لطف و محبت دیگران تشکر کنند. در واقع شاید این راهی باشد که آنان را متوجه رفتارهای اشتباه شان بکند.

کمک گرفتن از روانشناس

در مورد رفتار با آدم های نمک نشناس ، می‌توانید از روانشناس نیز کمک بگیرید. از آنجایی که رفتارها و همچنین برخورد با آدم های نمک نشناس تا حد زیادی سلامت روان شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ بهتر است در این زمینه از یک روانشناس کمک گرفته و به بهداشت روانی خود اهمیت دهید. از طرفی روانشناس نیز راهکارهایی در مورد روش برخورد با شما ارائه خواهد داد.

مهربانی با چنین افرادی

تا حد امکان در برخورد با آدم های نمک نشناس مهربان باشید. حتی می‌توانید خود را جای آنان قرار دهید و به شرایط آنها در زندگی فکر کنید. شاید خود او نیز از این شرایط راضی نبوده و به دنبال راهی برای درمان است. به همین دلیل واکنش های نامناسب می‌تواند رفتارهای او را تشدید کند. از این رو با آنان مهربان بوده و حتی به آنها کمک کنید.

سخن پایانی

فراموش نکنید که برخورد با آدم های نمک نشناس برای هیچ فردی خوشایند نیست. همچنین نباید تلاش کرد تا آنان را تغییر داد و یا ثابت کرد که رفتارشان اشتباه است. بهتر است شما واکنش کاملا آرام و منطقی با این موضوع داشته و حتی در صورت لزوم از روانشناس نیز کمک بگیرید. مشاور به افراد کمک می‌کند تا واکنش درستی نسبت به این موضوع داشته و حتی به خود فرد می‌آموزد که این رفتارهای سمی را جایگزین نماید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخوردبا آدم‌های نمک‌نشناس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: برخورد با آدم های نمک نشناس



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

درمان ابیوز در مورد کودکان بسیار دشوار و گاها غیرممکن است. در واقع تاثیرات تجاوز مخصوصا در دوران کودکی همواره با افراد هست. متاسفانه امروزه آمار تعرض به کودکان بسیار افزایش یافته و نکته دردناکی که در این مورد وجود دارد این است که در بیشتر موارد توسط نزدیکان کودک صورت می‌گیرد. از طرفی هر زمان که از تجاوز و تعرض صحبت می‌شود؛ همه افراد به تجاوز جنسی فکر می‌کنند. اما حتی اگر فردی بدون اجازه و رضایت بدن کودک را لمس کند؛ تجاوز محسوب می‌شود. از آنجایی که کودکان درک درستی از این موضوع ندارند و حتی نمی‌دانند که در این مورد چطور باید با دیگران صحبت کنند؛ مشکلات بیشتری را تجربه می‌کنند. از این رو بررسی این موضوع در دوران کودکی از اهمیت بیشتری برخوردار است. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان ابیوز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

کسانی که در کودکی مورد تعرض قرار گرفته اند

کودک آزاری یا ابیوز به هرگونه رفتار نادرستی تلقی می‌شود که در مورد کودکان انجام شده در زمینه های جسمی، جنسی، روانی و عاطفی اتفاق می‌افتد. حتی گاهی والدین نیز بدون اینکه از این موضوع مطلع باشند؛ در حال تجاوز به حریم فرزند خود هستند.

به همین دلیل است که هم والدین و هم فرزندان هردو باید در این زمینه آموزش های لازم را در این زمینه ببینند. در فرهنگ ما کمتر در این مورد با کودکان صحبت می‌شود. که متاسفانه همین موضوع آنها را آسیب پذیرتر می‌کند. از این رو بهتر است والدین و یا حتی معلمان در این مورد با بچه ها صحبت کرده و همچنین از آنها به درستی مراقبت کنند.

تشخیص کسانی که در کودکی مورد تعرض قرار گرفته اند

 

تشخیص و ارزیابی ابیوز مخصوصا زمانی که مدت طولانی از آن گذشته است؛ بسیار دشوار است. از طرفی کسانی که در کودکی مورد تعرض قرار گرفته اند؛ همواره نشانه هایی حتی در دوران بزرگسالی نیز از خود نشان می‌دهد. برخی از این علائم شامل موارد زیر است.

  • آسیب های جسمانی مانند زخم، کبودی و نشانه های غیرعادی برروی بدن
  • تغییرات رفتاری به صورت ناگهانی
  • اختلال در اشتها و میزان خواب آنها
  • بی میل شدن نسبت به فعالیت هایی که قبلا اشتیاق زیادی برای آنها داشتند
  • داشتن افکار خودکشی و صحبت کردن در این مورد با دیگران

اقدامات لازم برای درمان ابیوز

اما در این زمان برای درمان ابیوز چه باید کرد؟ در ابتدا والدین باید کودک را پیش متخصص برده و در این مورد اطمینان حاصل کنند. همچنین مطمئن شوند که خطری او را تهدید نمی‌کند. تست های آزمایشگاهی مانند خون و ادرار و یا حتی نمونه برداری از بزاق برای تشخیص ابتلا به بیماری خاصی و یا حتی پیدا کردن دی ان ای متجاوز بسیار مهم هستند. در مرحله بعدی سابقه پزشکی و حتی قضایی کودک مورد بررسی قرار گرفته و مراجع قانونی وارد ماجرا می‎شوند. فراموش نکنید که این موضوع را حتما با پلیس در میان گذاشته و از انجام اقدامات خودسرانه پرهیز کنید. برای آشنایی بیشتر با اختلال پدوفیلی کلیک کنید.

نشانه های کسانی که در کودک ابیوز شده

هرکدام از انواع ابیوز نشانه های خاصی در افراد ایجاد می‌کنند. همچنین برخی از انواع تجاوز شاید سریعا نشانه ای ایجاد نکند؛ اما در طولانی مدت پیامدهای زیادی دارد. برای مثال نشانه های سواستفاده جسمانی شامل صدماتی برروی صورت، آسیب به دهان و فک، دررفتگی اعضای بدن، استفراغ و مشکلات تنفسی، آثار سوختگی و… است.

علائم سواستفاده جنسی

کبودی در ناحیه تناسلی

تخلیه ادرار و مدفوع به صورت دردناک

راه رفتن به سختی

علائم ابیوز روانی

شب ادراری

لکنت زبان

گریه زیاد

ترس زیاد از والدین

اختلال در تمرکز

درمان انواع ابیوز

همانطور که پیشتر هم به آن اشاره شد؛ ابیوز انواع مختلفی داشته که تنها به تجاوز جنسی محدود نمی‌شود. برخی از آنها شامل موارد زیر می‌شود.

جسمی

ابیوز جسمانی به معنی تنبیه بدنی و یا آزار بدنی کودکان است. والدینی که به زور کودک خود را مجبور به انجام کاری می‌کنند و یا کودکان کار که تحت مراقبت افراد غریبه قرار دارند؛ چنین آزاری را تجربه می‌کنند. در این شرایط شاید به آنها تجاوز جنسی نشود؛ اما به صورت بدنی مدام مورد تنبیه و آسیب قرار می‌گیرند.

عاطفی

والدین یخچالی و بی توجه به فرزند؛ از لحاظ روانی فرزند خود را مورد آسیب قرار می‌دهند. از طرفی سواستفاده عاطفی تنها به معنی محبت نکردن و یا بی توجهی نیست. بلکه تحقیر، توهین و استثمار توسط والدین از اشکال دیگر ابیوز عاطفی برای کودکان هستند.

جنسی

تعرض جنسی نیز به کودکان به شکل های مختلفی صورت می‌گیرد. تجاوز جنسی، ارتباط با محارم، نوازش، رابطه جنسی دهانی، استفاده تجاری جنسی از کودکان، دخول و… از شکل های مختلف تعرض به صورت جنسی به کودکان هستند. بر اساس آمارها تقریبا 26 درصد از دختران و 5 درصد از پسران چنین رفتارهایی را تجربه کرده اند.

پیامدهای ابیوز

معمولا پیامدهای ابیوز مخصوصا در کودکان برای مدت زمان طولانی تری طول کشیده و همچنین شدت بیشتری نیز دارند. چنین افرادی در بزرگسالی مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه شده و همچنین نمی‌توانند روابط سالمی با دیگران داشته باشند. بیشتر افرادی که دچار اختلالات جنسی هستند؛ در کودکی مورد تعرض قرار گرفته اند. در واقع می‌توان گفت که این شرایط تبدیل به یک چرخه شده و افراد بیشتری را درگیر می‌کند. از این رو در صورت وقوع چنین شرایطی افراد باید تلاش زیادی برای درمان و کنترل پیامدها بکنند.

درمان ابیوز

 

برخورد درست و به موقع با ابیوز می‌توان تا حد زیادی در کاهش صدمات ناشی از این موضوع موثر باشد. جالب است بدانید که افراد بیشتر از اینکه از اتفاقی که افتاده است آسیب ببینند؛ از قضاوت ها و رفتارهای اشتباه دیگران دچار مشکل می‌شوند. در این قسمت به توضیح اقداماتی که در این شرایط می‌توانند اثربخش باشند؛ پرداخته ایم.

روش های پزشکی برای درمان ابیوز

در ابتدا باید به فرد کمک کنید تا آسیب های جسمانی خود را درمان کرده و وضعیت سلامتی خود را بهبود بخشد. در چنین شرایطی احتمالا تصمیم بهتری خواهد گرفت.

روان درمانی ابیوز

مراجعه به روانشناس و دریافت خدمات روانشناختی نیز گام بعدی در این زمینه است که باید برای مدت زمان طولانی ادامه یابد. طبیعی است که در ابتدا صحبت کردن در این مورد با یک غریبه آسان نباشد. اما بعد از مدتی فرد حال روحی بهتری پیدا خواهد کرد.

دادن آموزش های لازم به کودک

یکی دیگر از اقدامات مهم در این زمینه دادن آموزش های لازم به کودکان است. باید در ابتدا به آنها نه گفتن را آموزش داده و همچنین به آنها یادآوری کنید که آنها مقصر نیستند. همچنین عزت نفس او را تقویت کرده و او را تشویق کنید تا برای شما تعریف کند که چه اتفاقی افتاده است. در این زمینه نیز می‌توانید از یک مشاور کودک کمک بگیرید.

خاطره دروغین ابیوز

در برخی موارد کودکان برای جلب توجه و یا دلایل دیگر، خاطراتی دروغین از ابیوز را برای دیگران تعریف می‌کنند. این موضوع ریشه در موضوعات مختلفی دارد. اما به هر حال نمی‌توان حرف آنها را جدی نگرفته و این موضوع را پیگیری نکرد. بهتر است در این مورد با کودکان صحبت کرده و از صحت ماجرا مطمئن شوید. حتی اگر به دروغ چنین مساله ای را بیان کرده؛ حتما از مشاوران خانواده و کودک کمک بگیرید. چرا که مساله ای بسیار تامل برانگیز است.

سخن پایانی

از آنجایی که ابیوز یا سواستفاده از کودکان می‌تواند تاثیرات بسیار بدی در آینده و حتی زندگی حال آنان داشته باشد؛ پیگیری این موضوع و درمان آن بسیار مهم است. صحبت کردن در این مورد  با آنان بسیار دشوار است. اما در هر حال اقدام درست تری نسبت به سرکوب کردن آنها و یا اهمیت ندادن به حرف هایشان است. بهتر است در این زمینه از یک روانشناس کمک گرفته و موضوع را به طور جدی پیگیری نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان ابیوز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: درمان ابیوز



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دست کردن تو بینی کودکان چه دلایلی دارد؟ کودکان معمولا به دلیل اینکه بینی آنجاست دست در آن می‌کنند. کنجکاو می‌شوند که داخل این حفره چیست؟ یا برخی مواقع حوصله اش سر رفته است و از روی کسلی این کار را انجام می‌دهد. این کار استرس کودکان را کم می‌کند و به سپری شدن زمان کمک می‌کند.

اما برخی از نظریه ها دست‌کردن تو بینی‌کودکان را نوعی اضطراب می‌دانند. و آن را در دسته های خوردن ناخن، مو، دندان قروچه و … قرار می‌دهند. یا به دلیل مخاط خشک شده، آلرژی و احساس اینکه چیزی درون بینی شان وجود دارد؛ به بازرسی داخل بینی می‌پردازند. در صورتی که دلیل دست کردن تو بینی‌کودکان موضوع آلرژی و خشکی مخاط است، حتما از دستگاه رطوبت ساز برای رفع این مشکل استفاده کنید. و برای ترک این عادت از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دست‌کردن توبینی کودکان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

دست کردن تو بینی کودکان

 

دست کردن تو بینی کودکان بر خلاف ناخن جویدن عادتی نیست که تا بزرگسالی ادامه داشته باشد. بیشتر کودکان به دلیل اینکه این رفتار را عیب و بد می‌دانند، خود به خود از بین می‌رود. برخی از افراد هستند که این رفتار کودک را نشان از اضطراب می‌دانند؛ اما این رفتار همیشه نشان از استرس نیست.

برخی از کودکان به دلیل آلرژی که دارند مخاط های بینی خشک دارند و این مخاط ها باعث اذیت کودک می‌شود. به همین دلیل کودک خود به خود دستش را داخل بینی وارد می‌کند. راه هایی برای کاهش و ترک این رفتار وجود دارد که در این مقاله توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان استرس و اضطراب کلیک کنید.

راه های ترک دست کردن تو بینی کودکان

 

دست کردن تو بینی کودکان ظاهر خوب و جالبی ندارد. به همین دلیل والدین باید به نکاتی توجه کنند و از راهکارهایی برای ترک این رفتار کودک استفاده کنند. در این بخش مقاله راجع به راه های ترک دست‌کردن تو بینی‌کودکان صحبت کرده ایم.

از خود واکنشی نشان ندهید

یکی از کارهایی که والدین باید برای ترک دست کردن تو بینی کودکان استفاده کنند، بی توجهی به آن است. خیلی دشوار است که کودک شما چنین رفتاری از خود نشان دهد اما شما چیزی به او نگویید. اما دعوا و واکنش های تند نیز به ترک این رفتار کودک کمکی نخواهد کرد. در این راه از روش هایی مانند شکنجه و مجازات استفاده نکنید.

کودک را تحت فشار قرار دهید | دست کردن تو بینی کودکان

از دیگر راه های ترک دست‌کردن تو بینی‌کودکان، این است که کودک را تحت فشار قرار ندهید. زمانی که کودک را تحت فشار قرار دهید، کودک برای لجبازی هم که شده باشد؛ جهت مبارزه بر سر استقلال و قدرت با والد خود می‌جنگد. در این شرایط کودک متوجه آزار شما می‌شود و این رفتار را بیشتر برای اذیت والد انجام می‌دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه لجبازی کودکان کلیک کنید.

انگشتان دست کودک را مشغول کنید

برای ترک دست کردن تو بینی کودکان، انگشتان دست کودک را مشغول کنید. در این شرایط بهتر است که موقعیت ها و زمان هایی که کودک مشغول دست کردن تو بینی است را شناسایی کنید. مثلا اگر کودک هنگام تماشای تلویزیون به این کار مشغول می‌شود؛ به دست او خوراکی یا اسباب بازی دهید. در این شرایط انگشتان دست کودک مشغول می‌شود.

فین کردن را به کودک آموزش دهید

از دیگر کارهایی که برای ترک دست کردن تو بینی کودکان می‌توانید انجام دهید؛ آموزش فین به کودکان است. برای تخلیه مخاط بینی لازم است که به کودک خود آموزش دهید فین کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تنبیه کودک کلیک کنید.

موارد دیگر و ریشه ای را بررسی کنید | دست کردن تو بینی کودکان

گاهی دست‌کردن تو بینی‌کودکان مربوط به مشکلات و رفتارهای عصبی است. در این شرایط کودک به قدری انگشت خود را فشار می‌دهد که از آن خون سرازیر می‌شود. گاهی همزمان با دست کردن داخل بینی؛ کودک انگشت شست خود را هم میک می‌زند. در این شرایط اگر متوجه شدید که دست داخل بینی کودک در شرایط عصبی و استرسی است؛ حتما از روانشناس و متخصص در زمینه اطفال کمک بگیرید.

صبور باشید و این روند را ادامه دهید

روند ترک دست کردن تو بینی کودکان آسان و ساده نیست. به همین دلیل باید صبور باشید و کودک را مشغول کارهای دیگر کنید. ساختن قلعه، بازی با آب و خاک، گل بازی و … کودک را مشغول می‌کند تا دست خود را از بینی خارج کند. زمانی که این رفتار خیلی طولانی باشد، والدین باید از روانشناس برای تغییر رفتار کودک کمک بگیرند. حتی برای ترک این عادت کودکان همسن و همکلاسی ها نیز می‌توانند نقش مفیدی داشته باشند. زمانی که کودک در مدرسه این کار را انجام دهد؛ همکلاسی ها از او به عنوان بچه شلخته و کثیف یاد می‌کنند. که همین لقب باعث ترک و رفع عادت اشتباه او می‌شود.

برای درمان آلرژی اقدام کنید

همانطور که گفته شد، دست کردن تو بینی کودکان به دلیل آلرژی نیز می‌باشد. سرماخوردگی و آلرژی گاه باعث بروز این رفتار می‌شود. به همین دلیل برای درمان آن اقدام کنید و از پزشک در این زمینه راهنمایی بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید.

بدن کودک را دهیدراته نگه دارید | دست کردن تو بینی کودکان

مخاط خشک باعث دست کردن تو بینی کودکان می‌شود. در این شرایط بهتر است که بدن کودک را دهیدراته نگه دارید و از مناطق خشک دوری کنید. از دستگاه تهویه هوا و مرطوب کننده در خانه استفاده کنید.

کلام آخر

دست کردن تو بینی کودکان یکی از رفتارها است که معمولا از سر کنجکاوی صورت می‌گیرد. اما در برخی از مواقع واکنش های آلرژیک، مخاط خشک، عصبانیت و … باعث بروز چنین رفتاری می‌شود. به طور کل این رفتار تا بزرگسالی ادامه نخواهد داشت. اما والدین باید موقعیت و زمان این عادت کودک را شناسایی کنند و از روانشناس برای درمان و ترک آن کمک بگیرند. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دست‌کردن تو بینی‌کودکان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: دست کردن تو بینی کودکان



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

فرستادن کودک به مهد کودک همواره برای والدین یک چالش محسوب می‌شود. با اینکه بسیاری از کودکان واکنش بدی در این مورد نداشته و به زودی به محیط جدید عادت می‌کنند؛ اما این موضوع می‌تواند برای آنها و والدین استرس زا بوده و حتی با مشکلاتی همراه شود. مهدکودک مکانی است که برای مراقبت از کودک های خردسال طراحی شده و گاها جنبه آموزشی هم برای آنها دارد. از طرفی این مکان تنها برای کودکانی که والدین شاغل دارند؛ مناسب نیست. بلکه کودکان برای اینکه بتوانند با کودکان بیشتری ارتباط برقرار کرده و فعالیت های جدیدی را بیاموزند نیز می‌توانند در این محیط ها حضور یابند. اما به طورکلی حضور در این مکان و بهره مندی از مزایای آن نیاز به برخی پیش زمینه ها دارد. والدین می‌توانند در این مورد با روانشناس مشورت کرده و از او کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرستادن کودک به مهد کودک می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

سن فرستان کودک به مهد کودک

موضوع دیگری که در مورد فرستادن کودک به مهد کودک گاهی والدین را دچار سردرگمی می‌کند؛ زمان اینکار است. در واقع والدین نمی‌دانند که باید در چه سنی کودک خود را به مهدکودک بفرستند. از طرفی نمی‌توان سن و زمان دقیقی برای انجام اینکار معین کرد. چرا که این موضوع تا حد زیادی به شرایط روانی خود کودک و والدین او دارد. برخی از کودکان به طور ذاتی وابسته تر هستند. از طرفی برای حضور در مهدکودک باید از برخی مهارت های اولیه برخوردار باشند. در بیشتر موارد چهار و یا پنج سالگی می‌تواند سن مناسبی برای اینکار باشد.

راه های فرستادن کودک به مهد کودک

 

برای فرستادن کودک به مهد کودک روش هایی وجود دارد که با انجام آنها شرایط هم برای کودک و هم برای والدین او راحت تر می‌شود. زمانی که کودک هیچ مراقب دیگری به جز والدین خود نداشته و والدین نیز شاغل هستند؛ کودک باید هرچه سریعتر به این وضعیت عادت کرده و بتواند از خود محافظت نماید. از این رو والدین می‌توانند در این شرایط، از این روش ها استفاده نمایند. برای آشنایی بیشتر با روانشناسی کودک کلیک نمایید.

بازدید کردن از مهدکودک

در ابتدا و قبل از فرستادن کودک به مهد کودک ، والدین باید حتما از این مکان بازدید کرده و از شرایط آن اطمینان حاصل کنند. در واقع تحقیق کردن در مورد مهدکودکی که کودک وقت زیادی را در آن می‌گذراند؛ از اهمیت زیادی برخوردار است. از این والدین باید برای این موضوع به اندازه کافی وقت بگذارند.

مطلع شدن از اتفاقاتی که در مهد کودک می‌افتند | فرستادن کودک به مهد کودک

بعد از فرستادن کودک به مهد کودک ، والدین باید از اتفاقاتی که در این مکان می‌افتد؛ مطلع شوند. برای اینکار باید در این مورد با کودک خود صحبت کرده و سوالهایی در مورد روزش از او بپرسند. اینکار کودک را نیز بیشتر تشویق می‌کند که به جزئیات توجه کرده و با والدین خود همه چیز را در میان بگذارند.

برنامه ریزی برای کودک

یکی دیگر از اقداماتی که باید در مورد فرستادن کوک به مهدکودک صورت گیرد؛ برنامه ریزی است. برخی از کودکان در کنار مهدکودک به کلاس های آموزشی دیگری نیز می‌روند. از طرفی در خود مهدکودک نیز کلاس های متنوعی برگزار می‌شود که نیازی نیست که کودک در همه آنها شرکت کند. از این رو بهتر است برنامه ای مشخص در این مورد داشته باشید. برای آشنایی با راه های چگونگی صحبت کردن با بچه ها کلیک کنید.

مهیا کردن وسایل مورد نیاز کودک | فرستادن کودک به مهد کودک

برای حضور در مهدکودک، کودک نیاز به برخی از وسایل مانند مدادرنگی، کیف، ظرف غذا و… دارد. والدین باید از پیش از فرستادن کودک به مهدکوک لیستی از این وسایل را نوشته و آنها را برای کودک خود تهیه کنند.

مرور کردن برنامه کودک با خود او

برای اینکه امنیت روانی کودک را تامین کنید؛ برنامه روزانه خود را نیز با او چک کنید. برای مثال به او بگویید که در ساعتی مشخص به دنبالش می‌روید و یا بعد از اینکه به خانه برسد باید چه کاری انجام دهد. این به معنی محدود کردن کودک نیست. بلکه اینکار باعث می‌شود تا کودک اعتماد بیشتری به شما بکند.

تنظیم برنامه مرتبی برای صبحانه | فرستادن به مهد کودک

قبل از اینکه کودک را به مهدکودک بفرستید؛ حتما از این موضوع اطمینان حاصل کنید که به خوبی صبحانه اش را بخورد و یا در مهد کودک صبحانه سالمی با دوستان خود می‌خورد. کودکان در این سنین علاقه زیادی به خوردن صبحانه ندارند؛ اما همین موضوع می‌تواند تاثیر زیادی در روند رشد آنه داشته باش.

تهیه نهاری سالم برای کودک

به طور کلی زمانی که کودک به مهدکودک رفته و زمان زیادی را با دوستان و دور از خانه می‌گذراند؛ باید به تغذیه او نیز اهمیت دهید. برای اینکه نهارخوردن را برای او جذاب تر کنید؛ می‌توان از ظروف خاصی استفاده کرده و یا با غذاهایی شروع کرد که کودک به آنها علاقه بیشتری دارد.

حذف کردن خواب میان روز کودک

طبیعی است که کودکان عادت دارند که زمانی در میان روز را بخوابند. اما قبل از فرستادن کودک به مهدکودک باید مدت زمان این خواب را کمتر کنید. در بعضی از مهد کودک ها این امکان فراهم است که کودک در آنجا بخوابد. اما به طور کلی بهتر است او را برای نخوابیدن در مهدکودک آماده کنید.

روشن کردن برنامه رفت و آمد کودک

بهتر است زمان رفت و آمد کودک به این مکان برای خود او روشن بوده و برنامه ثابتی داشته باشد. برخی از کودکان همواره در این مورد استرس دارند که والدین آنها را فراموش کرده و یا برنامه مشخصی برای رفتن به خانه ندارند.

مزایا و معایب فرستادن کودک به مهد کودک

فرستادن کودک به مهدکودک ، مزایا و معایب مختلفی دارد. در واقع اطلاع از این موضوع به والدین این امکان را می‌دهد که تصمیم درست تری در این مورد بگیرند. کودکان در این محیط مهارت های زیادی را آموخته و مهم تر اینکه اجتماعی می‌شوند. اما از طرفی اگر مهدکودک از شرایط خوبی برخوردار نباشد؛ ممکن است آسیب هایی را نیز تجربه کند. معایب اینکار بیشتر از مزایای آن نیست؛ اما به هرحال باید احتمالات مختلفی را در نظر گرفت. برای جلوگیری از چندتربیتی شدن کودک کلیک نمایید.

مهارت های لازم برای فرستادن کودک به مهد کودک

 

پیش تر به این موضوع اشاره کردیم که کودک باید از برخی مهارت ها قبل از رفتن به مهدکودک برخوردار باشد. به طور کلی کودک در هر سنی به توانایی مراقبت از خود، مهارت های اجتماعی، آمادگی برای جدایی از والدین، توانایی انجام کارهای گروهی و دفاع از حقوق خود را داشت؛ می‌تواند به مهدکودک برود.

سخن پایانی

با اینکه فرستادن کودک به مهد کودک با چالش های زیادی هم برای کودک و هم برای والدین او همراه است؛ اما به هرحال کودک باید به این وضعیت عادت کرده و خود را بای حضور در مدرسه آماده نماید. در این مورد والدین و کودکان باید با یکدیگر همکاری کرده و حتما با یک روانشناس نیز مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرستادن کودک به مهد کودک می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: فرستادن کودک به مهد کودک



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 آبان 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 103 صفحه بعد